ebiiiiiiiii alayı kaçmış... benim doğum günüm bugün. kalkın kutlayın beni. pastam nerde? :sirin::sirin:
bugün benim günüm olduğundan şımarabilirim. :gulegule: 29 oldum alooooo... :eller::eller:
Günaydın LayloşumNaparsın?
Bugün Gökçe canın doğum günüymüş pastamızı alıp toplanıp gidelim çoluk çocuk:hgeldin (evine sığarmıyız acep)
Konuyu toplam 29 üye okuyor. (2 kayıtlı üye ve 27 misafir)
simurganka01, layla55+
demek ki neymiiiiiiiiş, sadece pipi muhabbeti reyting artırmıyormuş ehheuheuheuheueu :kahkaha:
Eşim Baturu yüzme kursuna götürdü ben önce zorda olsa Kayrayı uyuttum yatakları topladım şimdide çok yorulmuş gibi oturuyorum sen ne yaparsın minnoş
kızımmmmmmmmm bizim muhabbete doyum olmuyor :kahkaha:
Ooooo zaten bu kadar işten sonra yorulmasan şaşarım yeaavrıııım. Ben de ne yapayım, kızı eşime bıraktım uyudum da uyudumMıy mıy kalktım, banyo yaptım. Aslında evde yapılcak çok iş var da kız uyansın dışarı çıkarız heralde
Olmadı bi dediğin starbucks tarafına doğru ya da panoraya falan gideriz... Baturun da keyfi keyif valla. Ooooh miss... Çok severim de yüzmeyi
Babuş hastaneye gitmiş beni için Layloş... Bugün mü alınacaktı yaaa? :acep:
akşamki yazdığımı okudunmu cici bebenin ekmeğinin içinde süt var tekrar bakınca gördüm
Eeeeet okudum LayloşumNeyse naapalım biz de başka şeyler deneriz. Bize hastaneden bi kitapçık verdiler, içinde tarifler de var, yumurtasız sütsüz yoğurtsuz kek, puding, kurabiye tarifleri falan var... Olmadı onları da denicem
Laylam benimki uyandı hem de gene ağlayarak. kaçtım.