2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi geçmiş olsun adenoğlana, maşallah subhanallah ayrıcana
yalnız gökçaanım söyliyim benim kızım senin oğlanı boycana sollayacak gibi, öyle olursa vermem he :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vallahi ya..
eski sevgili falanda açtım konu ama yok anacım.
neyse bebelerden bahsedelim:)
Dün iftara bir arkadaş grubuyla yemeğe çıktık. Bi arkadaşın eşi var tam salak adama sinir oluyorum. Yemekten önce selime hazırladığım 60 ml mamayı veriyordum, şey demezmi bu mama bebeğe verilirmi git emzirsene:( Salak herif sanane. Eşimde şaşırdı farkettim. Neyse başladı bu mamalar çok sağlıksız felan filan. Bunun yerine çorba ver. Ulan adam sanane. Sen yedirmişsin oğluna ne olmuş 15 aylık 20 kilo bebe. Neyse yine sallamadım. Yine mamaları karıyordu eşim dediki benim oğlum doktor kontrolünde mama içiyor merak etme dedi. Neyseki ezan okunduda sustu.
Geçen bizim şirketten başka bi departmandan birinin eşi yaptı bu tarz bi konuşma şirketin iftar yemeğinde.
Onların bebeği 3 aylıkmış, sanırsın 10 tane çocuk büyütmüş, bi bilmiş bi bilmiş uyuz.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yalnız gökçaanım söyliyim benim kızım senin oğlanı boycana sollayacak gibi, öyle olursa vermem he :D

ama babuşum seninkiyle benimkinin arasında 2,5 hafta var nerdeyse. biliyosun bebişler için 2 saat bile çok möhümm :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
öf yaa yavruşlar. tam benlik muhabet dönüyo da okuyorum ama yazamıyorum benimki sabah aşı oldu ya mızırdıyoruz biraz, calpol verdim ateşi çıktı. ağızdan verilen aşı canlı aşıymış ya o ateş yapar dedi zaten doktor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Selimde 74 cm. Maşallah uzun anne uzun baba uzun. kaçınılmaz kuşumun uzun olması. Tişorları göbeğinin üstünde kalmaya başaldı. Kuşum benim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben 65 olsam yeter. 60 kilo olunca manken gibi oluyorum:)
Üniveristede 58 kiloydum..
Eski erkek arakadaşım alışveriş merkezinde beni görünce laylanın eşi gibi düşünmüş olabir:)

Ben de üniversitede çok zayıftım, o zamanlar giydiğim bi gömlek geçti elime de belden oturan, şu anki kolum anca girer bel yerine :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ahhahhhahha :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Çok eğlendim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
XS giydiğim günlerdi -kop-kop-kop
Vay anasını.
62 benim için ideal, boyum uzun.55 süper olabilir, ama anne dediğin azcık butlu olur, 62 de yeter tamam, razıyım :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dün aynısını bana işte yaptılar
aa nie mama veriyon niye emzirmiyon ananın örekesi sanane gerizekaaaaa

aynen öyle. Ulan bide adam yapıyor bunu bana. Sanki bebe emzirdin hayatın boyunca. iftara kalmış 15 dakika, benim kıçımdan bile ter çıkmış, Selim huysuz, emzirmek için mescide indim orasıda bi kokuyor. Başlarım emmesine dedim çıktım yukarı mama verdim. Sanki ona soracam manyak ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de üniversitede çok zayıftım, o zamanlar giydiğim bi gömlek geçti elime de belden oturan, şu anki kolum anca girer bel yerine :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ahhahhhahha :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Çok eğlendim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
XS giydiğim günlerdi -kop-kop-kop
Vay anasını.
62 benim için ideal, boyum uzun.55 süper olabilir, ama anne dediğin azcık butlu olur, 62 de yeter tamam, razıyım :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
ben 65 e razıyım.
senin boy kaç güzelim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öf yaa yavruşlar. tam benlik muhabet dönüyo da okuyorum ama yazamıyorum benimki sabah aşı oldu ya mızırdıyoruz biraz, calpol verdim ateşi çıktı. ağızdan verilen aşı canlı aşıymış ya o ateş yapar dedi zaten doktor.

Kıyamam minnoşa yaaaa...Soy simuşum, beziyle kalsın olmazsa...

Selimde 74 cm. Maşallah uzun anne uzun baba uzun. kaçınılmaz kuşumun uzun olması. Tişorları göbeğinin üstünde kalmaya başaldı. Kuşum benim..

Bizde baba uzun diil, benim soyumdan asilzade kızım demek ki :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar