62 olmam lazım benim de, beni kurtarıyo, ama 55 olsun istiyorum :bitter:
Geçen bizim şirketten başka bi departmandan birinin eşi yaptı bu tarz bi konuşma şirketin iftar yemeğinde.vallahi ya..
eski sevgili falanda açtım konu ama yok anacım.
neyse bebelerden bahsedelim
Dün iftara bir arkadaş grubuyla yemeğe çıktık. Bi arkadaşın eşi var tam salak adama sinir oluyorum. Yemekten önce selime hazırladığım 60 ml mamayı veriyordum, şey demezmi bu mama bebeğe verilirmi git emzirseneSalak herif sanane. Eşimde şaşırdı farkettim. Neyse başladı bu mamalar çok sağlıksız felan filan. Bunun yerine çorba ver. Ulan adam sanane. Sen yedirmişsin oğluna ne olmuş 15 aylık 20 kilo bebe. Neyse yine sallamadım. Yine mamaları karıyordu eşim dediki benim oğlum doktor kontrolünde mama içiyor merak etme dedi. Neyseki ezan okunduda sustu.
Hadi geçmiş olsun adenoğlana, maşallah subhanallah ayrıcana
yalnız gökçaanım söyliyim benim kızım senin oğlanı boycana sollayacak gibi, öyle olursa vermem he
Hadi geçmiş olsun adenoğlana, maşallah subhanallah ayrıcana
yalnız gökçaanım söyliyim benim kızım senin oğlanı boycana sollayacak gibi, öyle olursa vermem he
ben 65 olsam yeter. 60 kilo olunca manken gibi oluyorum
Üniveristede 58 kiloydum..
Eski erkek arakadaşım alışveriş merkezinde beni görünce laylanın eşi gibi düşünmüş olabir
dün aynısını bana işte yaptılar
aa nie mama veriyon niye emzirmiyon ananın örekesi sanane gerizekaaaaa
ama babuşum seninkiyle benimkinin arasında 2,5 hafta var nerdeyse. biliyosun bebişler için 2 saat bile çok möhümm
ben 65 e razıyım.Ben de üniversitede çok zayıftım, o zamanlar giydiğim bi gömlek geçti elime de belden oturan, şu anki kolum anca girer bel yerine :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ahhahhhahha :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Çok eğlendim :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
XS giydiğim günlerdi
Vay anasını.
62 benim için ideal, boyum uzun.55 süper olabilir, ama anne dediğin azcık butlu olur, 62 de yeter tamam, razıyım :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ama 28 gün önce seninkiyle nerdeyse aynı boydaydı napciz :sirin::sirin:
öf yaa yavruşlar. tam benlik muhabet dönüyo da okuyorum ama yazamıyorum benimki sabah aşı oldu ya mızırdıyoruz biraz, calpol verdim ateşi çıktı. ağızdan verilen aşı canlı aşıymış ya o ateş yapar dedi zaten doktor.
Selimde 74 cm. Maşallah uzun anne uzun baba uzun. kaçınılmaz kuşumun uzun olması. Tişorları göbeğinin üstünde kalmaya başaldı. Kuşum benim..
ben 65 e razıyım.
senin boy kaç güzelim..
anaaam neleri hesaplıyo :1:
yakında erkek anaları başka şeyleri karşılaştırırsak şaşırmıcamha :kahkaha: :kahkaha:
anaaam neleri hesaplıyo :1:
yakında erkek anaları başka şeyleri karşılaştırırsak şaşırmıcamha :kahkaha: :kahkaha:
Askeri okulda 1.72 ölçmüşlerdi sonra büyümediysem eğer
Ölçün de karşılaştırın kız, havanız olur :deli::deli:
ben 1.66cm 58 kiloyum benimde 8 kilo fazlam var.....
ama kemiklerim ince ondan kilo hemen gösterir bende...