2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
benim 3 hafta daha iznim var ne zaman kullansam acaba

ay canım inşallah geçece bu zamanlar, daha hazır hissetmiyosan kullan o zaman ama bayram geliyo bak tatil olacak...

üzüldüm acı bir anı
kız kalmazdın evde merak etme güzel hatunsun maşallah

aklınada geliyor böyle şeyler
sen boş zamanında senaryo yazabilirsin arkadaşım :hihi:

eheh saol balum, o senin güzelligin ve güzel yüregin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben eşimden önce kimseyi sevememiştim, böyle hoşlanır gibi oluyodum ama hiç yakınlık kuramadım..
2000 yılında tam böyle yakınlık hissettigim bir arkadaşım sevgilim demeyeyim (o aşamaya gelmemiştik, daha kaçıyordum) aniden vefat etti (hadi dogrusunu yazayım intihar etti) bir kaç densiz arkadaşı kalbimi kırdı falan..... neyse yüregim yakınlaşamamıştı kimseye yani....

Rabbime şükürler olsun eşimle bulduk birbirimizi, yoksa tam kızkurusu olacaktım, zaten ucundan dödüm sayılır 30 yaşında evlendim :D :D

Kız ne kız kurusu kırklıkmısın :D
Beni seven biri de intihara kalkıştıydı, bişey olmadı Allahtan…

Babuş kız projeye de bak arada, dediğin gibi kapak olmasın mazallah :D:D

Laylam eşine çok güldüm de biraz acımasız bi eleştiri mi olmuş ne :D:D

Pikoşum iyisini yapmışsın. Ben şimdiki aklım olsa 3 sene beklemezdim valla. Adama yok dur işe giriim yok dur biraz gezelim diye diye 3 sene beklettim, nerdeyse 4 sene de çocuğu beklettim. Vay anam vaaaay!

Ben de çocuk için 3 yıl bekledim, sanki 20lik gibi :D

kızlar sizin bebekler yatağının parmaklıklarına tutunup ayağa kalkıyo mu

Yok…ama parmaklıklardan bacaklarını sokuyo :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Geçmişimizden mii bahsediyoruuuuuzzzzzzz :D
Ooooo eksik kalmıyım o zaman :D
Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı, bir yıl sonra ayrıldık, çok üzüldüm arkasından, uzun süre unutamadım...
Okul bitip o askere gidip geldikten sonra tekrar denedik, yine olmadı.
Biz eşimle tanıştıktan sonra ve normal arkadaşlığımız döneminde de çok aradı, yeniden görüşmek istedi, ama iki kez denedikten sonra üçüncüye gerek olmadığını düşündüm.
Ankara’da kendisi…

hımmmm
ne bileyim simoş deyince benimde aklıma geldi yazdım tatlım..
bizim ayrılık sebebimiz benim meslek aşkım. Kendisi kayseride önde gelen ailenin çoçuğuydu ve benim akademisyen olma isteğim ona hep garip geliyordu. Ben Konyada asistanlık kazanınca ben gelemem sen gitme evlenelim ne gerek var bu eziyete demişti. Çalışmama gerek yokmuş..Ya hiç düşünmeden yol vermiştim kendisine. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmalıydım. banane onun babasının parasından.
Aammaann böyle işte. Çok doğru karar vermişim. Eşimi çok seviyorum, mesleğimi en önemliis küçük prensim dünyamın anlamı kalbimim ışığı olan Selimim var. şükürler olsun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hımmmm
ne bileyim simoş deyince benimde aklıma geldi yazdım tatlım..
bizim ayrılık sebebimiz benim meslek aşkım. Kendisi kayseride önde gelen ailenin çoçuğuydu ve benim akademisyen olma isteğim ona hep garip geliyordu. Ben Konyada asistanlık kazanınca ben gelemem sen gitme evlenelim ne gerek var bu eziyete demişti. Çalışmama gerek yokmuş..Ya hiç düşünmeden yol vermiştim kendisine. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmalıydım. banane onun babasının parasından.
Aammaann böyle işte. Çok doğru karar vermişim. Eşimi çok seviyorum, mesleğimi en önemliis küçük prensim dünyamın anlamı kalbimim ışığı olan Selimim var. şükürler olsun..

Ben niye ayrıldığımızı bilmiyorum...Gelgitli bi insandı kendisi, hayatımdan çıktığı iyi olmuş. Bana kalsa ben ayrılamazdım belki de o zamanlar....
Sonra eşimi tanıdım, hiç aklımda kalmadı eskiler.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kız Ada o kadan kilolu değil fotolarda öyle çıkıyo.Kilo %50lik dilimde.Ortalama, diğer bir deyişle vasat :D
Kıç ve baldırlar biraz babanne, koca g.t :D

güldürdün beni babuş:)
Selimde ada gibi parmaklıklardan ayaklarını çıkarıyor sonra çaresiz çaresiz bağırıyor..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kız ne kız kurusu kırklıkmısın :D
Beni seven biri de intihara kalkıştıydı, bişey olmadı Allahtan…

Ben de çocuk için 3 yıl bekledim, sanki 20lik gibi :D

Yok…ama parmaklıklardan bacaklarını sokuyo :D

babuşcum şimdi 35 oldum yanim az kaldı sayılır kızz :D ama 5 sene oldu evleneli nerdeyse...
eşim askere gitmemişti bizde onu bekledik zaten Ekim sonu döndü , tiş bul Kıbrisa yerleş falan derken Ocakta başladık denemeye Mayısta hamile kaldım..

ha ama bu 5 ay bana sanaki 5 yıl gibi geçti o ayrı...
bide askere gitmeden 2-3 ay dener gibi olmuştuk ama ben o zaman fik fik yapıyosun , korunmuyosun hemen oluyo sanıyodum..
yok yumurta catlarmış herkesin günü farklıymış pek bişey bilmiyodum.. zaten ogrenme aşamasında da diger mahalleyi bulmuştum işte...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada eşimi seviyorum ama evlilik bana göre bişey değil aslında.Benim gibi yalnızlığı seven, özgürlüğüne düşkün, kendinden ödün vermek istemeyen, hayatta her daim birebir adalet arayan, alışılagelmişleri, toplumun koyduğu kural ve dayatmaları sorgulayan biri evlenmemeli aslında...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sen diyince bende kontrol ettim eheh :D uyutmuştum bakalım ne kadar gidecek?

benimki uyumuyo bugun yatırmamla kalkması bir oldu yatağına gidiyorum gözler cin gibi sanki 3 saat uyumuş
bacağı nası sığıyo o aralıktan hadi Şahin'in sığıyo çiroz da :D

dün akşam yatıdım Kayrayı 10 dk sonra sanki düşmüş gibi ağlaması geldi koştuk hemen bi baktık yatak koruyucuyu yukarıya kaldırmış ayagını parmaklılara sokmuş çok canı yanmış ki ayağı ezilmiş kırabilirdide şimdi parmaklıkları aşağıya indirip koruyucuyu yatağın içine kadar soktum

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

benimki uyumuyo bugun yatırmamla kalkması bir oldu yatağına gidiyorum gözler cin gibi sanki 3 saat uyumuş

dün akşam yatıdım Kayrayı 10 dk sonra sanki düşmüş gibi ağlaması geldi koştuk hemen bi baktık yatak koruyucuyu yukarıya kaldırmış ayagını parmaklılara sokmuş çok canı yanmış ki ayağı ezilmiş kırabilirdide şimdi parmaklıkları aşağıya indirip koruyucuyu yatağın içine kadar soktum

aaa geçmiş olsun Allah korumuş
e indirdin şimdi ya kalkıp sarkarsa

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bu arada eşimi seviyorum ama evlilik bana göre bişey değil aslında.Benim gibi yalnızlığı seven, özgürlüğüne düşkün, kendinden ödün vermek istemeyen, hayatta her daim birebir adalet arayan, alışılagelmişleri, toplumun koyduğu kural ve dayatmaları sorgulayan biri evlenmemeli aslında...

Öyle bi anlattınki evlilikten soğudum birden özgür olmak istedim
sonra kendime geldim artık çok geç 13 yıl olmuş:kahkaha:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

hımmmmmmmmmm
evlilik bana hep güzel gelirdi taki Selim olana kadar..
Selim olunca eşim anlamını yitirdi gözümde:) Biraz fazla düştüm oğluşuma. Şimdi şimdi toparlıyorum bazı şeyleri.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar