benim 3 hafta daha iznim var ne zaman kullansam acaba
üzüldüm acı bir anı
kız kalmazdın evde merak etme güzel hatunsun maşallah
aklınada geliyor böyle şeyler
sen boş zamanında senaryo yazabilirsin arkadaşım
ben eşimden önce kimseyi sevememiştim, böyle hoşlanır gibi oluyodum ama hiç yakınlık kuramadım..
2000 yılında tam böyle yakınlık hissettigim bir arkadaşım sevgilim demeyeyim (o aşamaya gelmemiştik, daha kaçıyordum) aniden vefat etti (hadi dogrusunu yazayım intihar etti) bir kaç densiz arkadaşı kalbimi kırdı falan..... neyse yüregim yakınlaşamamıştı kimseye yani....
Rabbime şükürler olsun eşimle bulduk birbirimizi, yoksa tam kızkurusu olacaktım, zaten ucundan dödüm sayılır 30 yaşında evlendim![]()
Babuş kız projeye de bak arada, dediğin gibi kapak olmasın mazallah
Laylam eşine çok güldüm de biraz acımasız bi eleştiri mi olmuş ne
Pikoşum iyisini yapmışsın. Ben şimdiki aklım olsa 3 sene beklemezdim valla. Adama yok dur işe giriim yok dur biraz gezelim diye diye 3 sene beklettim, nerdeyse 4 sene de çocuğu beklettim. Vay anam vaaaay!
kızlar sizin bebekler yatağının parmaklıklarına tutunup ayağa kalkıyo mu
Bu arada bebeler şuan ne yapıyor acaba?benimki yerde debeleniyor hiç onun tarafa bakmıyorum
Geçmişimizden mii bahsediyoruuuuuzzzzzzz
Ooooo eksik kalmıyım o zaman
Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı, bir yıl sonra ayrıldık, çok üzüldüm arkasından, uzun süre unutamadım...
Okul bitip o askere gidip geldikten sonra tekrar denedik, yine olmadı.
Biz eşimle tanıştıktan sonra ve normal arkadaşlığımız döneminde de çok aradı, yeniden görüşmek istedi, ama iki kez denedikten sonra üçüncüye gerek olmadığını düşündüm.
Ankara’da kendisi…
bacağı nası sığıyo o aralıktan hadi Şahin'in sığıyo çiroz da
hımmmm
ne bileyim simoş deyince benimde aklıma geldi yazdım tatlım..
bizim ayrılık sebebimiz benim meslek aşkım. Kendisi kayseride önde gelen ailenin çoçuğuydu ve benim akademisyen olma isteğim ona hep garip geliyordu. Ben Konyada asistanlık kazanınca ben gelemem sen gitme evlenelim ne gerek var bu eziyete demişti. Çalışmama gerek yokmuş..Ya hiç düşünmeden yol vermiştim kendisine. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmalıydım. banane onun babasının parasından.
Aammaann böyle işte. Çok doğru karar vermişim. Eşimi çok seviyorum, mesleğimi en önemliis küçük prensim dünyamın anlamı kalbimim ışığı olan Selimim var. şükürler olsun..
Kız Ada o kadan kilolu değil fotolarda öyle çıkıyo.Kilo %50lik dilimde.Ortalama, diğer bir deyişle vasat
Kıç ve baldırlar biraz babanne, koca g.t
Kız ne kız kurusu kırklıkmısın
Beni seven biri de intihara kalkıştıydı, bişey olmadı Allahtan…
Ben de çocuk için 3 yıl bekledim, sanki 20lik gibi
Yok…ama parmaklıklardan bacaklarını sokuyo
sen diyince bende kontrol ettim ehehuyutmuştum bakalım ne kadar gidecek?
bacağı nası sığıyo o aralıktan hadi Şahin'in sığıyo çiroz da
hayatımı yazsam romannn olurdu gençliği yazsam roman olurdu yaşantımı yazsam romannnn olurduuu :deli:
kzıım boğum boğum ne %50si 150 olmasn o
benimki uyumuyo bugun yatırmamla kalkması bir oldu yatağına gidiyorum gözler cin gibi sanki 3 saat uyumuş
dün akşam yatıdım Kayrayı 10 dk sonra sanki düşmüş gibi ağlaması geldi koştuk hemen bi baktık yatak koruyucuyu yukarıya kaldırmış ayagını parmaklılara sokmuş çok canı yanmış ki ayağı ezilmiş kırabilirdide şimdi parmaklıkları aşağıya indirip koruyucuyu yatağın içine kadar soktum
Bu arada eşimi seviyorum ama evlilik bana göre bişey değil aslında.Benim gibi yalnızlığı seven, özgürlüğüne düşkün, kendinden ödün vermek istemeyen, hayatta her daim birebir adalet arayan, alışılagelmişleri, toplumun koyduğu kural ve dayatmaları sorgulayan biri evlenmemeli aslında...
Bu arada eşimi seviyorum ama evlilik bana göre bişey değil aslında.Benim gibi yalnızlığı seven, özgürlüğüne düşkün, kendinden ödün vermek istemeyen, hayatta her daim birebir adalet arayan, alışılagelmişleri, toplumun koyduğu kural ve dayatmaları sorgulayan biri evlenmemeli aslında...