Yok kız 7,4 kiloydu guzum 6 aylıkken.
Kaç tane bebemiz fark atmıştır benimkine.
Dün Selimi tartık 9 kilo. Maşşalh diyeyim, ama 3 haftada kuzu 200 gram almış..Ek gıda pek yaramamış.
babuşcum şimdi 35 oldum yanim az kaldı sayılır kızzama 5 sene oldu evleneli nerdeyse...
eşim askere gitmemişti bizde onu bekledik zaten Ekim sonu döndü , tiş bul Kıbrisa yerleş falan derken Ocakta başladık denemeye Mayısta hamile kaldım..
ha ama bu 5 ay bana sanaki 5 yıl gibi geçti o ayrı...
bide askere gitmeden 2-3 ay dener gibi olmuştuk ama ben o zaman fik fik yapıyosun , korunmuyosun hemen oluyo sanıyodum..
yok yumurta catlarmış herkesin günü farklıymış pek bişey bilmiyodum.. zaten ogrenme aşamasında da diger mahalleyi bulmuştum işte...
hadi yaz bişeyelr kız...
bak senin sohbetine hastayım..
aman hep bebeler hep bebeler birazda sohbet edek..
aaa geçmiş olsun Allah korumuş
e indirdin şimdi ya kalkıp sarkarsa
kzıım boğum boğum ne %50si 150 olmasn o
Ah, aynen ben de :kahkaha:
İlk korunmayı bıraktık, adet gecikmesi bile beklemeden gittim test yaptım. Bi de idrar testi :kahkaha:
Sonra da dedim eeeee korunmadık işte, nerde, niye negatif bu :kahkaha::kahkaha:
Kız var yaaaa, ne bombalar vardır bu hayatımda kimbilir
Öyle bi anlattınki evlilikten soğudum birden özgür olmak istedim
sonra kendime geldim artık çok geç 13 yıl olmuş:kahkaha:
benimki uyumuyo bugun yatırmamla kalkması bir oldu yatağına gidiyorum gözler cin gibi sanki 3 saat uyumuş
dün akşam yatıdım Kayrayı 10 dk sonra sanki düşmüş gibi ağlaması geldi koştuk hemen bi baktık yatak koruyucuyu yukarıya kaldırmış ayagını parmaklılara sokmuş çok canı yanmış ki ayağı ezilmiş kırabilirdide şimdi parmaklıkları aşağıya indirip koruyucuyu yatağın içine kadar soktum
Bu arada eşimi seviyorum ama evlilik bana göre bişey değil aslında.Benim gibi yalnızlığı seven, özgürlüğüne düşkün, kendinden ödün vermek istemeyen, hayatta her daim birebir adalet arayan, alışılagelmişleri, toplumun koyduğu kural ve dayatmaları sorgulayan biri evlenmemeli aslında...
ehehehehhadi yaz bişeyelr kız...
bak senin sohbetine hastayım..
aman hep bebeler hep bebeler birazda sohbet edek..
Öyle bi anlattınki evlilikten soğudum birden özgür olmak istedim
sonra kendime geldim artık çok geç 13 yıl olmuş:kahkaha:
fotolardan kilolu çıkıyor demekki ben Kayranın kilosunu söylemeyim sonra ister istemez karşılaştırma yapılıyor sonra bazı arkadaşlar kafaya takıp üzülünce bende üzülüyorum
Evet evet fotolarda öyle çıkıyo kuzucuks.
Kilosundan fazla gösteriyo. Hiç bana çekmemiş, bana da herkes kilo söylediğimde yok ya o kadar yoksun olamaz der ama, bünyede gizli tutuyorum hepsini
kaç kilosun babuş.
ben 1.75 73 kilo8 kilom var vermeye çalıştığım
kaç kilosun babuş.
ben 1.75 73 kilo8 kilom var vermeye çalıştığım
Yine sohbeti bebelere çevirdiniz ya, iki lakırdı ediceedik şurda.
Ne gıcıksınız :benmi: