2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

babuşcum şimdi 35 oldum yanim az kaldı sayılır kızz :D ama 5 sene oldu evleneli nerdeyse...
eşim askere gitmemişti bizde onu bekledik zaten Ekim sonu döndü , tiş bul Kıbrisa yerleş falan derken Ocakta başladık denemeye Mayısta hamile kaldım..

ha ama bu 5 ay bana sanaki 5 yıl gibi geçti o ayrı...
bide askere gitmeden 2-3 ay dener gibi olmuştuk ama ben o zaman fik fik yapıyosun , korunmuyosun hemen oluyo sanıyodum..
yok yumurta catlarmış herkesin günü farklıymış pek bişey bilmiyodum.. zaten ogrenme aşamasında da diger mahalleyi bulmuştum işte...

Ahahahahah, aynen ben de :kahkaha:
İlk korunmayı bıraktık, adet gecikmesi bile beklemeden gittim test yaptım. Bi de idrar testi :kahkaha:
Sonra da dedim eeeee korunmadık işte, nerde, niye negatif bu :kahkaha::kahkaha:

hadi yaz bişeyelr kız...
bak senin sohbetine hastayım..
aman hep bebeler hep bebeler birazda sohbet edek..:)

Kız var yaaaa, ne bombalar vardır bu hayatımda kimbilir :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kzıım boğum boğum ne %50si 150 olmasn o :D

kız aslında Noyanda zayıf bende cok takıyorum ama kendime takmamalıyım normal deyip durdugum için pek yazmıyorum buraya, sonucta her ay doktora götürüyorum bu cocugu doktor da hiç bana 'ayyyyyy ne kaadannnnnnn zayıf bi bebek bu'' demedi hiç..

ama biras daha kilolu olsa daha iyi olurdu sankim..
ama saglıklı olsunlarda önemli olan bu...

hah işte beynimde hep yukarıdaki paragraf dönüp duruyo be şekercim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ahahahahah, aynen ben de :kahkaha:
İlk korunmayı bıraktık, adet gecikmesi bile beklemeden gittim test yaptım. Bi de idrar testi :kahkaha:
Sonra da dedim eeeee korunmadık işte, nerde, niye negatif bu :kahkaha::kahkaha:

Kız var yaaaa, ne bombalar vardır bu hayatımda kimbilir :D

vardırda anlatömıyorki..
parmaklık diye takmış. Koy oralara yastık Şahin ne parmaklarını çıkarır ne de atağı kalkar:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Öyle bi anlattınki evlilikten soğudum birden özgür olmak istedim
sonra kendime geldim artık çok geç 13 yıl olmuş:kahkaha:

Ehehheh evet biraz geç olmuş :D

benimki uyumuyo bugun yatırmamla kalkması bir oldu yatağına gidiyorum gözler cin gibi sanki 3 saat uyumuş

dün akşam yatıdım Kayrayı 10 dk sonra sanki düşmüş gibi ağlaması geldi koştuk hemen bi baktık yatak koruyucuyu yukarıya kaldırmış ayagını parmaklılara sokmuş çok canı yanmış ki ayağı ezilmiş kırabilirdide şimdi parmaklıkları aşağıya indirip koruyucuyu yatağın içine kadar soktum

Ayyy Allah korusun laylam...Ada da yapıyor işte böyle.
Yüzükoyun yatmış, iki bacağını da sokmuş nasıl becerdiyse. Sıkıştırmış ağlıyordu....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bu arada eşimi seviyorum ama evlilik bana göre bişey değil aslında.Benim gibi yalnızlığı seven, özgürlüğüne düşkün, kendinden ödün vermek istemeyen, hayatta her daim birebir adalet arayan, alışılagelmişleri, toplumun koyduğu kural ve dayatmaları sorgulayan biri evlenmemeli aslında...

yerümm seni minnoş
ehehe :D :D işte oyle olunca 30uma kadar geldim, ama şükürler olsun ki eşim dengeliyor benim bazı deliliklerimi...
o anadan o ogul nasıl cıkmış diyorum ama baba kaymak gibiydi, kendi babamdan cok severdim nerdeyse... bana hep öz kızı gibi davrandı hep el üstünde tuttu saolsun...

hadi yaz bişeyelr kız...
bak senin sohbetine hastayım..
aman hep bebeler hep bebeler birazda sohbet edek..:)
eheheheh :D şirine seni

Öyle bi anlattınki evlilikten soğudum birden özgür olmak istedim
sonra kendime geldim artık çok geç 13 yıl olmuş:kahkaha:

ahh al işte bi şirine daha

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

fotolardan kilolu çıkıyor demekki ben Kayranın kilosunu söylemeyim sonra ister istemez karşılaştırma yapılıyor sonra bazı arkadaşlar kafaya takıp üzülünce bende üzülüyorum

Evet evet fotolarda öyle çıkıyo kuzucuks.
Kilosundan fazla gösteriyo. Hiç bana çekmemiş, bana da herkes kilo söylediğimde yok ya o kadar yoksun olamaz der ama, bünyede gizli tutuyorum hepsini :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Evet evet fotolarda öyle çıkıyo kuzucuks.
Kilosundan fazla gösteriyo. Hiç bana çekmemiş, bana da herkes kilo söylediğimde yok ya o kadar yoksun olamaz der ama, bünyede gizli tutuyorum hepsini :D

kaç kilosun babuş.
ben 1.75 73 kilo:( 8 kilom var vermeye çalıştığım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızzzzzzzzzzzzzz Simuşşşşşşşşşşşşşş

bacım bak açtın bi konu rüyaydı falan gittin sonra, bak nasıl döküldük biz eheheh ..nerdesin bacım???

Buarada Durunu aşıları oldumu canım? olduysa ateşi nasıl minnoşun? inşallah rahat atlatır prenses...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
merhaba zillilerrrrrrrrrr.. hepinizi ilk öperim yavrularınızı da ısırırım mıncırırım...

ilk doktora gittik çok sevdim bu doktoru genç ve kafa biri. aden'i kucağına aldı bastırdı aden tek hamlede bacaklarıyla kucağına atlayınca uuuwwww sen ne kadar güçlü ve yakışıklısın öyle kızlar sıraya mı girecek ilerde dedi. sonra da annesi oğlunuz ayından çok çok ilerde gidiyor çok kuvvetli ve güçlü bi çocuk ilerde kesin sporcu olur bu dedi.

gribi atlatmış çok şükür sadece biraz geniz akıntısı varmış. nasol drill dıye bı burun sprayı almıştım ondan tıkanırsa sıkın ilaç kullanmanıza gerek yok dedi doktorumuz.

ordan sağlık ocagına gıttım. Adenin ölçümlerini yapan kız Aden'in sedyede kolları ve bacaklarının üzerine kalkıp, sallanıp ileriye doğru fırladığını görünce "hayretler içindeyim sen daha 6 aylıksın haddini bil dedi" yavruma :) sonra da maşallah annesi buna enerji içeceğimi verıyosun dedi. aşı olurken çok ağladı kuzum ama.

boyumuz 72.5 kilomuz 7.600 olmuş. kilo artımı fena değil ama boy fasulye sırığı olma yolunda hızla ilerlıyor.

yorgunlukran pelte gıbı uyudu yavrum şimdi. bende yanına sıvışıcam bıraz dınleneyım. öpuyorum sizi bızden bu kadar.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
merhaba zillilerrrrrrrrrr.. hepinizi ilk öperim yavrularınızı da ısırırım mıncırırım...

ilk doktora gittik çok sevdim bu doktoru genç ve kafa biri. aden'i kucağına aldı bastırdı aden tek hamlede bacaklarıyla kucağına atlayınca uuuwwww sen ne kadar güçlü ve yakışıklısın öyle kızlar sıraya mı girecek ilerde dedi. sonra da annesi oğlunuz ayından çok çok ilerde gidiyor çok kuvvetli ve güçlü bi çocuk ilerde kesin sporcu olur bu dedi.

gribi atlatmış çok şükür sadece biraz geniz akıntısı varmış. nasol drill dıye bı burun sprayı almıştım ondan tıkanırsa sıkın ilaç kullanmanıza gerek yok dedi doktorumuz.

ordan sağlık ocagına gıttım. Adenin ölçümlerini yapan kız Aden'in sedyede kolları ve bacaklarının üzerine kalkıp, sallanıp ileriye doğru fırladığını görünce "hayretler içindeyim sen daha 6 aylıksın haddini bil dedi" yavruma :) sonra da maşallah annesi buna enerji içeceğimi verıyosun dedi. aşı olurken çok ağladı kuzum ama.

boyumuz 72.5 kilomuz 7.600 olmuş. kilo artımı fena değil ama boy fasulye sırığı olma yolunda hızla ilerlıyor.

yorgunlukran pelte gıbı uyudu yavrum şimdi. bende yanına sıvışıcam bıraz dınleneyım. öpuyorum sizi bızden bu kadar.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yine sohbeti bebelere çevirdiniz ya, iki lakırdı ediceedik şurda.
Ne gıcıksınız :benmi:

vallahi ya..
eski sevgili falanda açtım konu ama yok anacım.
neyse bebelerden bahsedelim:)
Dün iftara bir arkadaş grubuyla yemeğe çıktık. Bi arkadaşın eşi var tam salak adama sinir oluyorum. Yemekten önce selime hazırladığım 60 ml mamayı veriyordum, şey demezmi bu mama bebeğe verilirmi git emzirsene:( Salak herif sanane. Eşimde şaşırdı farkettim. Neyse başladı bu mamalar çok sağlıksız felan filan. Bunun yerine çorba ver. Ulan adam sanane. Sen yedirmişsin oğluna ne olmuş 15 aylık 20 kilo bebe. Neyse yine sallamadım. Yine mamaları karıyordu eşim dediki benim oğlum doktor kontrolünde mama içiyor merak etme dedi. Neyseki ezan okunduda sustu.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi geçmiş olsun adenoğlana, maşallah subhanallah ayrıcana
yalnız gökçaanım söyliyim benim kızım senin oğlanı boycana sollayacak gibi, öyle olursa vermem he :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar