2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
anam mesajları begene begene bi hal oldum.. aslında ben sizi cok begenüyörümmmmmmmmm:utan:

ben de seni uşağuuuuuum :deli:

ya kızlar en iyi anlaştığım 3 arkadaşımın tayini çıktı. kafayı yiycem. zaten sevmiyorum orayı, şimdi bir de yalnız kalıcam :( offfffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Minik bi fırsat buldum hemen yazıyorum. Öğle arası eşim geldi ben bişiler yiyorum eşim dedi ki; bu gece garip garip rüyalar gördüm hayrolsun dedim. Herkesi gördüm o kadar karman çormandı ki dedi. Hatta x i bile gördüm dedi. x=eski erkek arkadaşım :eek: hayır mı nasıl gördün dedim? bi şok oldum. dedi ki ben hasta olmuşum midem ağrıyormuş, o da bana diyormuş ki: aslında seni mauyene etmeyi hiç istemiyorum, ama hipokrat yeminim var istersen bakabilirim. Doktor da. Neyse ben tabi şok oldum dondum kaldım. Nooldu aşkım? Eskileri mi özledin de dondun dedi. Ben de yooo neden özleyeyim, garip geldi çünkü ben de gördüm ama ben çok sıkıntıda gördüm dedim. Detaylı bi şekilde yok senin yüzünden sıkıntıdayım diyodu falan diye anlatmadım. Neyse. Eşim de ben böyle deyince iyi ki benimle evlendin, teşekkür ederim aşkım dedi ve konu kapandı...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ahahhaha hayırdır kız? zilli seniiiiiiiiii..
e haliyle :) ben olsam olurum yani.
eheheheh arada karıştırıyodum bebişim öğrendim öğrendim :) sana şeyi soracam neretva nedir kuzum?

Gökçe yavrıııım senin o imalı imalı zilli diyen dillerini yiriiiiim ahahahahhaha. Neretva nın özel olarak anlamını bulamadık, aradık taradık ama bişe çıkmadı. Boşnaklara özel sevgimiz ve saygımız var eşimin de benim de. Onlar çok acılar çektiler. Biz de acılarına öyle ya da böyle ortak olduğumuzu bilsinler diye Neretva ismini koyduk. Başına da özellikle Duru yu ekledik ki bir anlamı olsun... Bu arada Neretva nehri de bizi kendine hayran bırakmıştı Bosna gezimizde. Bunun da büyük etkisi var...

Selam geliyorum ama yazamadan gitmek zorunda kalıyorum hep..uzun zamandır da girmiyorum bir bakayım kızlar duruyor mu diye kontrole geldim :) .

Biz burdayız da sen de gelsene :)

Evet canım bundan, doğuştan değil… Detayını anlatıp da sizi üzmeyeyim ama yanıkta bazı yapışmalar olduğundan, düzelticez derken kalça kayıyor…
İdrarı da ihmal etmeyin simuş belki sıkıntısı ordandır minnoşun….

Ben de mi ondan kolay alev alıyom ki acabası?

Ay en korktuğum şeyyyy :D
Allahtan sayıklama huyum yoktur, zira benim sürekli kıçım açık kalıyo galiba, hep acayip rüyalar görürüm :D

Bu arada sakın söyleme ben olsam acayip gıcık olurdum, soğurdum kesinlikle eşimden ve kafama takardım.
Senin sayıklaman küçük ihtimal, eşinin duyması+anlaması da küçük ihtimal. Bunların birbirleriyle çarparsan ikisinin aynı anda olması ihtimali çıkar, o da uzun iş simuşum….
Söyleme beeee delimisin :D:D

ay evet ne çektik kız o tiroitten biz!
Hamdolsun geçti o günler.

Ay Babuş yaaa alemsin hıı :D:D söyledim gibi bişe oldu kız, okursun zaten :D Gıcık olmuş bi hali de yoktu ama kesin akşama başlar demek rüyanda gördün falan diye :D:D

ya kızlar en iyi anlaştığım 3 arkadaşımın tayini çıktı. kafayı yiycem. zaten sevmiyorum orayı, şimdi bir de yalnız kalıcam :( offfffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

:( Üzüldüm yaaa... Arkadaş çok önemli bişe...
Tunaya da geçmiş olsun Lidılım, olmadı sokabiliyosan denize sokarsın ya da deniz suyuyla gıdısını ensesini falan bi silersin...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Minik bi fırsat buldum hemen yazıyorum. Öğle arası eşim geldi ben bişiler yiyorum eşim dedi ki; bu gece garip garip rüyalar gördüm hayrolsun dedim. Herkesi gördüm o kadar karman çormandı ki dedi. Hatta x i bile gördüm dedi. x=eski erkek arkadaşım :eek: hayır mı nasıl gördün dedim? bi şok oldum. dedi ki ben hasta olmuşum midem ağrıyormuş, o da bana diyormuş ki: aslında seni mauyene etmeyi hiç istemiyorum, ama hipokrat yeminim var istersen bakabilirim. Doktor da. Neyse ben tabi şok oldum dondum kaldım. Nooldu aşkım? Eskileri mi özledin de dondun dedi. Ben de yooo neden özleyeyim, garip geldi çünkü ben de gördüm ama ben çok sıkıntıda gördüm dedim. Detaylı bi şekilde yok senin yüzünden sıkıntıdayım diyodu falan diye anlatmadım. Neyse. Eşim de ben böyle deyince iyi ki benimle evlendin, teşekkür ederim aşkım dedi ve konu kapandı...
:kahkaha::kahkaha::kahkaha: bu neydi şimdi bay x sizi rahat bırakmıyo söyleyim:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
tekrar teşekkürler teyzoşlar,

bblau okurken kasıldı her yerim resmen. Rabbim korumuş anneni de...

gökçe, leader, lilacs, layla, simuş, hayatım, pikoş çok haklısınız. yanık sanırım kazaların en kötüsü miniklerimiz için. Rabbim herkesin bebesini korusun, yanısıra benimkini de, gözümün önünden gitmiyor :ayk:

çok sıcak ve nemli burası. bana iyi geliyor nem ama Tunişimin gıdısı kızardı. çok üzülüyorum ona da :( ilk defa oldu, bütün yaz koruduk, kolladık, şimdi yenik düşdük isilik illetine:(

Kayrada İstanbul ve Samsunda isilik oldu gıdışının aldı pişmişti yavrum acayip terliyodu eve gelince düzeldi bayramda tekrar gidecez kesin yine olacak düzen müzen kalmayacak offf

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bebeklerine anneleri veya başkalar bakanlara soruyorum

siz yokken ve bebek ağladığında acaba emzirmeye çalışıyo mudur diye aklınızdan geçiriyo musunuz?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

siz yokken ve bebek ağladığında acaba emzirmeye çalışıyo mudur diye aklınızdan geçiriyo musunuz?

Kız başladın yine.
Manyak mısın niye emzirsin :D
Benimki beni bile emmedi, başkasını hiç emmez de, aklıma hiç gelmedi sen söyleyesiye :kahkaha:
Bana deli pimpirikli diyenlerin seni okumalarını isterdim he :kahkaha:

tekrar teşekkürler teyzoşlar,

bblau okurken kasıldı her yerim resmen. Rabbim korumuş anneni de...

gökçe, leader, lilacs, layla, simuş, hayatım, pikoş çok haklısınız. yanık sanırım kazaların en kötüsü miniklerimiz için. Rabbim herkesin bebesini korusun, yanısıra benimkini de, gözümün önünden gitmiyor :ayk:

çok sıcak ve nemli burası. bana iyi geliyor nem ama Tunişimin gıdısı kızardı. çok üzülüyorum ona da :( ilk defa oldu, bütün yaz koruduk, kolladık, şimdi yenik düşdük isilik illetine:(

Canım Ada da bir kez oldu, pişik kremi sürdüm ben iyi geldi.
Ben önce bebe yağı, üzerine de bübchen pişik kremi (yada bariyer kremini) sürüyorum, bu tip kızarmalarda hemen alıyor kırmızısını...
Bir de sık sık yukarı bakmasını filan sağlayıp azıcık havalandırmak lazım o bölgeyi.Sık yıkıyosundur zaten ama gün içinde de ıslak tülbentle filan sil istersen bi de...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bak dövecem seni....
kızım Şahine annen bakıyor heyo annen diyorum bak. Sen şahinin annesisin o da senin annen.. yaparmı böyle şey..
Ben karşı komşuma bıarakıyorum, hiç düşünmedim böyle şey. önce Allaha sonra ona emanet. bak dövecem seni bırak bu düşünceleri-kizgin-kizgin

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ahahahaha size müsait olduğum ilk an bişi anlatıcam sorduğum mevzuyla ilgili inanamıcaksınız ben şoktayım çünkü :O

ya simoş sen diyince aklıma geldi. Evlilikte 6 yılımız bitti, öncesindede 2 yıl beraberliğimiz var eşimle.. Ne o bana öncesini sordu ne de ben ona.. Bizde bi gariplik var..
Sen rüyalarını felan söyleme eşine sakın ha...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Bak canımcım sen bu düşünceleri bırak.
Dün işten çıktım, Selimi komşumdan almak için zile basıcaktım Selimin ağladığını duydum. Selim ağlıyordu. Yazık komşum hemen panik oldu, tanselcim 15 dk dır böyle ağlıyor gazı var galiba kakasınıda yapmak isyior dedi. Yazık komşum Selimin ağlamasından kendini sorumlu sandı. Dedim abla olabiilir çoçuk bu ağlar. Sanki benleyken ağlamıyor. Hakikaten selimle eve geldi kakasını yaptı. Demem o ki bebekler ağlar bazen güler. Bizleykende böyle bakan kişidede böyle olcak..
Sana tavsiyem ve yapacağın en iyi şey İş dışındaki yaşamında Şahinle kaliteli yaşam geçirmeye bak. Ben öyle yapmaya çalışıyorum..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

cok üzüldüm canım, inan yanlızlıgı derin yaşayan bi insan olarak anlıyorum halini.. ama işte en azından okula gidip geliceksin, sonra minnoş evde zaten, umarım cok da fazla hissetmezsin...

ya simoş sen diyince aklıma geldi. Evlilikte 6 yılımız bitti, öncesindede 2 yıl beraberliğimiz var eşimle.. Ne o bana öncesini sordu ne de ben ona.. Bizde bi gariplik var..

maşallah canım bir ömürboyu mutlu olun inşallah, tabi burdaki kardeşlerimin hepside, Amin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuş kız arayın bi adamı, hakikaten sıkıntıda olmasın :deli::deli:

Aaaay hayatta cesaret edemem. Yani eşime ve evliliğime haksızlık yapmış gibi hissederim...

Yavrum ben de anlatmadım da biz eşimle tanıştığımızda bu ilişkim bitme arefesindeydi. O zaman eşimle aramda da bişe yoktu. O yüzden biliyo. Hoş bilmesinden de rahatsız değilim. Ben biraz genişim sanırım bu konularda :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aaaay hayatta cesaret edemem. Yani eşime ve evliliğime haksızlık yapmış gibi hissederim...

Yavrum ben de anlatmadım da biz eşimle tanıştığımızda bu ilişkim bitme arefesindeydi. O zaman eşimle aramda da bişe yoktu. O yüzden biliyo. Hoş bilmesinden de rahatsız değilim. Ben biraz genişim sanırım bu konularda :D

hıımmm olabilir canım. Bilmektede bir sakınca yok..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Yok yok bi tuhaflık yok.
Ben de eşimin benden öncesini pek bilmem. O da benimkini pek bilmez. Bilmek de istemez…
Bizim iki yıl beraberliğimiz, bir yıl nişanlılığımız, 4 yıl evliliğimiz var. Birliktelikten önce de biraz arkadaşlığımız var.
Zaten öncesinde el kadar sübyandı, ne olacak :D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar