buarada Dünyam ne yaptı bilen var mı? en son eve dönmeyecekti falan?? inşallah yoluna girmiştir herşey...
bende meraktayım canım, umarım dönmemiştir.
buarada Dünyam ne yaptı bilen var mı? en son eve dönmeyecekti falan?? inşallah yoluna girmiştir herşey...
Yok yok bi tuhaflık yok.
Ben de eşimin benden öncesini pek bilmem. O da benimkini pek bilmez. Bilmek de istemez…
Bizim iki yıl beraberliğimiz, bir yıl nişanlılığımız, 4 yıl evliliğimiz var. Birliktelikten önce de biraz arkadaşlığımız var.
Zaten öncesinde el kadar sübyandı, ne olacak
Yok yok bi tuhaflık yok.
Ben de eşimin benden öncesini pek bilmem. O da benimkini pek bilmez. Bilmek de istemez…
Bizim iki yıl beraberliğimiz, bir yıl nişanlılığımız, 4 yıl evliliğimiz var. Birliktelikten önce de biraz arkadaşlığımız var.
Yok yok bi tuhaflık yok.
Ben de eşimin benden öncesini pek bilmem. O da benimkini pek bilmez. Bilmek de istemez
eheh bis de süperk hızlıymışız tanıştıktan sonra 1,5 yıl içinde evlendik, hiç naz yapmamışım adama55:
tabii rahmetli kayınpederim görsün diye onun ailesi cok ısrar etti, annem de ne acelen deyip durmuştu, ama iyi olmuş hemen evlendigimiz biz Kasımda evlendik rahmetli Haziranı zor gördü nur için de yatsın (babam gibi severdim)
bende eşimle tanıştığımda ben 17 o 19 yaşındaydı uzun bir süre geçtikten sonra evlendik bizde sübyandık ama 2 kız arkadaşını bilirim tanıdığım tiplerdi hatta 2 yıl önce koca Ankarada bi alışveriş merkezinde gördük o güzelim kız 100 kilo olmuş eşim görmemezlikten geldi bana dönmüş iyiki evlenmemişim bununla şu hale bak dedi
Kız çok acımasızmış eşin de :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
ben eşimden önce kimseyi sevememiştim, böyle hoşlanır gibi oluyodum ama hiç yakınlık kuramadım..
2000 yılında tam böyle yakınlık hissettigim bir arkadaşım sevgilim demeyeyim (o aşamaya gelmemiştik, daha kaçıyordum) aniden vefat etti (hadi dogrusunu yazayım intihar etti) bir kaç densiz arkadaşı kalbimi kırdı falan..... neyse yüregim yakınlaşamamıştı kimseye yani....
Rabbime şükürler olsun eşimle bulduk birbirimizi, yoksa tam kızkurusu olacaktım, zaten ucundan dödüm sayılır 30 yaşında evlendim![]()
aklınada geliyor böyle şeylerben aklıma geliyor demedim aklına gelen var mı diye sordum annem tabii ki böyle bişey yapmaz
sadece komple teorileri geliyor aklıma
Babuş kız projeye de bak arada, dediğin gibi kapak olmasın mazallah
Laylam eşine çok güldüm de biraz acımasız bi eleştiri mi olmuş ne
Pikoşum iyisini yapmışsın. Ben şimdiki aklım olsa 3 sene beklemezdim valla. Adama yok dur işe giriim yok dur biraz gezelim diye diye 3 sene beklettim, nerdeyse 4 sene de çocuğu beklettim. Vay anam vaaaay!
Benim eşimden önce üniversitede erkek arkadaşım olmuştu tam 3,5 yıl sürdü. İlk aşkım, ilk erkek arkadaşım, ilk sırdaşımdı. Hep güzel hatırlarım. O dönemde hem çok sevdim hem çok sevildim. Ayrıldıktan sonra hiç görüşmedim. Haziran ayında kayseriye gittiğimde alışveriş merkezinde gördüm. Yanında eşi vardı galiba benim yanımdada annnem ve Selim vardı. Tebessüm edip geçtik.Heyy gidi anılar hey gidi günler...