2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Little arkadaşlarının tayininin çıkmasına üzüldüm :(
Benim de doğru dürüst arkadaşım yok burda, hep günlük tipler...
İçimi döktüğüm siz varsınız...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yok yok bi tuhaflık yok.
Ben de eşimin benden öncesini pek bilmem. O da benimkini pek bilmez. Bilmek de istemez…
Bizim iki yıl beraberliğimiz, bir yıl nişanlılığımız, 4 yıl evliliğimiz var. Birliktelikten önce de biraz arkadaşlığımız var.
Zaten öncesinde el kadar sübyandı, ne olacak :D:D

Benim eşimden önce üniversitede erkek arkadaşım olmuştu tam 3,5 yıl sürdü. İlk aşkım, ilk erkek arkadaşım, ilk sırdaşımdı. Hep güzel hatırlarım. O dönemde hem çok sevdim hem çok sevildim. Ayrıldıktan sonra hiç görüşmedim. Haziran ayında kayseriye gittiğimde alışveriş merkezinde gördüm. Yanında eşi vardı galiba benim yanımdada annnem ve Selim vardı. Tebessüm edip geçtik.Heyy gidi anılar hey gidi günler...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Yok yok bi tuhaflık yok.
Ben de eşimin benden öncesini pek bilmem. O da benimkini pek bilmez. Bilmek de istemez…
Bizim iki yıl beraberliğimiz, bir yıl nişanlılığımız, 4 yıl evliliğimiz var. Birliktelikten önce de biraz arkadaşlığımız var.

eheh bis de süperk hızlıymışız tanıştıktan sonra 1,5 yıl içinde evlendik, hiç naz yapmamışım adama55:
tabii rahmetli kayınpederim görsün diye onun ailesi cok ısrar etti, annem de ne acelen deyip durmuştu, ama iyi olmuş hemen evlendigimiz biz Kasımda evlendik rahmetli Haziranı zor gördü nur için de yatsın (babam gibi severdim)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yok yok bi tuhaflık yok.

bende eşimle tanıştığımda ben 17 o 19 yaşındaydı uzun bir süre geçtikten sonra evlendik bizde sübyandık ama 2 kız arkadaşını bilirim tanıdığım tiplerdi hatta 2 yıl önce koca Ankarada bi alışveriş merkezinde gördük o güzelim kız 100 kilo olmuş eşim görmemezlikten geldi bana dönmüş iyiki evlenmemişim bununla şu hale bak dedi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

eheh bis de süperk hızlıymışız tanıştıktan sonra 1,5 yıl içinde evlendik, hiç naz yapmamışım adama55:
tabii rahmetli kayınpederim görsün diye onun ailesi cok ısrar etti, annem de ne acelen deyip durmuştu, ama iyi olmuş hemen evlendigimiz biz Kasımda evlendik rahmetli Haziranı zor gördü nur için de yatsın (babam gibi severdim)

Allah rahmet eylesin, nur içerisinde yatsın, Rabbim yerinde dinlendirsin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bende eşimle tanıştığımda ben 17 o 19 yaşındaydı uzun bir süre geçtikten sonra evlendik bizde sübyandık ama 2 kız arkadaşını bilirim tanıdığım tiplerdi hatta 2 yıl önce koca Ankarada bi alışveriş merkezinde gördük o güzelim kız 100 kilo olmuş eşim görmemezlikten geldi bana dönmüş iyiki evlenmemişim bununla şu hale bak dedi

Kız çok acımasızmış eşin de :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
İşte Tanselim, benim de çocukluk arkadaşımdı lisede aynı sınıftaydık, 5 yıla yakın sürdü. Ben de kötü anamam kesinlikle... Cidden hey gidi heeyyy!

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ben eşimden önce kimseyi sevememiştim, böyle hoşlanır gibi oluyodum ama hiç yakınlık kuramadım..
2000 yılında tam böyle yakınlık hissettigim bir arkadaşım sevgilim demeyeyim (o aşamaya gelmemiştik, daha kaçıyordum) aniden vefat etti (hadi dogrusunu yazayım intihar etti) bir kaç densiz arkadaşı kalbimi kırdı falan..... neyse yüregim yakınlaşamamıştı kimseye yani....

Rabbime şükürler olsun eşimle bulduk birbirimizi, yoksa tam kızkurusu olacaktım, zaten ucundan dödüm sayılır 30 yaşında evlendim :D :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben aklıma geliyor demedim aklına gelen var mı diye sordum annem tabii ki böyle bişey yapmaz
sadece komple teorileri geliyor aklıma

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babuş kız projeye de bak arada, dediğin gibi kapak olmasın mazallah :D:D

Laylam eşine çok güldüm de biraz acımasız bi eleştiri mi olmuş ne :D:D

Pikoşum iyisini yapmışsın. Ben şimdiki aklım olsa 3 sene beklemezdim valla. Adama yok dur işe giriim yok dur biraz gezelim diye diye 3 sene beklettim, nerdeyse 4 sene de çocuğu beklettim. Vay anam vaaaay!

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben eşimden önce kimseyi sevememiştim, böyle hoşlanır gibi oluyodum ama hiç yakınlık kuramadım..
2000 yılında tam böyle yakınlık hissettigim bir arkadaşım sevgilim demeyeyim (o aşamaya gelmemiştik, daha kaçıyordum) aniden vefat etti (hadi dogrusunu yazayım intihar etti) bir kaç densiz arkadaşı kalbimi kırdı falan..... neyse yüregim yakınlaşamamıştı kimseye yani....

Rabbime şükürler olsun eşimle bulduk birbirimizi, yoksa tam kızkurusu olacaktım, zaten ucundan dödüm sayılır 30 yaşında evlendim :D :D

üzüldüm acı bir anı
kız kalmazdın evde merak etme güzel hatunsun maşallah
ben aklıma geliyor demedim aklına gelen var mı diye sordum annem tabii ki böyle bişey yapmaz
sadece komple teorileri geliyor aklıma
aklınada geliyor böyle şeyler
sen boş zamanında senaryo yazabilirsin arkadaşım :hihi:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Babuş kız projeye de bak arada, dediğin gibi kapak olmasın mazallah :D:D

Laylam eşine çok güldüm de biraz acımasız bi eleştiri mi olmuş ne :D:D

Pikoşum iyisini yapmışsın. Ben şimdiki aklım olsa 3 sene beklemezdim valla. Adama yok dur işe giriim yok dur biraz gezelim diye diye 3 sene beklettim, nerdeyse 4 sene de çocuğu beklettim. Vay anam vaaaay!

evet benim de şimdiki aklım olsa cocugu bekletmezdim sanki 20 yaşındayım gelmişim 30uma daha neyi bekliyosun di mi? ama ben cocuk yapmayı pek düşünmüyodum ki!! saolsun eşim ve ona olan sevgim degiştirdi beni. şimdi ogluma bakıyorumda Rabbime şükürler olsun olduya...
ne de güzel oldu maşallah sübanallah...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim eşimden önce üniversitede erkek arkadaşım olmuştu tam 3,5 yıl sürdü. İlk aşkım, ilk erkek arkadaşım, ilk sırdaşımdı. Hep güzel hatırlarım. O dönemde hem çok sevdim hem çok sevildim. Ayrıldıktan sonra hiç görüşmedim. Haziran ayında kayseriye gittiğimde alışveriş merkezinde gördüm. Yanında eşi vardı galiba benim yanımdada annnem ve Selim vardı. Tebessüm edip geçtik.Heyy gidi anılar hey gidi günler...

Geçmişimizden mii bahsediyoruuuuuzzzzzzz :D
Ooooo eksik kalmıyım o zaman :D
Üniversitede bir erkek arkadaşım vardı, bir yıl sonra ayrıldık, çok üzüldüm arkasından, uzun süre unutamadım...
Okul bitip o askere gidip geldikten sonra tekrar denedik, yine olmadı.
Biz eşimle tanıştıktan sonra ve normal arkadaşlığımız döneminde de çok aradı, yeniden görüşmek istedi, ama iki kez denedikten sonra üçüncüye gerek olmadığını düşündüm.
Ankara’da kendisi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bi de benim minik bi hayranım vardı, benden çok küçük, alt komşumuzdu. Ablasıyla hep peşimde dolanırlardı, ders filan çalıştırırdım.
Severlerdi beni abla gibi. Bana olan hayranlığı bi zaman sonra aşka dönüştü.
İntihar ettiydi biliyonuz mu benim yüzümden 
Hamdü senalar olsun bişey olmadı çocukcağıza….
Sonra küçük yaşta evlendirdiler, taşındılar bizim ordan. Çocuğu da olmuş.
Çok aradı beni evliydi, ben eşimle görüşüyordum, telefonumu filan değiştirdim rahatsız etmesin diye.
Sonra bi bayram biz memlekete gittik eşimle, eşimi görmek için kalktı geldi bize, şok olmuştum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar