2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

sağol pikoşum ben ilk oğluma hamileyken böbreğimde taş olduğu ortaya çıktı 1 hafta boyunca sabahlara kadar bağıra bağıra ağlıyordum doktor ağrı kesici bile vermemişti bebeğini aldır ondan sonra tedavini yapalım demişti 2 aylık hamileyim 1 haftanın sonunda artık dayanacak gücüm kalmadı bebeği aldırmaya gideceğimiz sabah taşı düşürmüştüm hiç unutamıyorum o günleri o yüzden iyi anlarım börek ağrısı çekenin halini

ay bak yaa, cok şükür düşmüş laylam o taş, gecmiş olsun kuzum..

yes yes :deli: :deli:

oooooooooooh maşallah ne güzel.keşke ben de gezebilsem. ama tek başıma hem cesaret edemiyom hem de gidebileceğim 3 yer var: park, ki dik bi yokuşta ve arabayla inilemez, alışveriş merkezi, ki bu sıcakta araba olmadan yüüyerek gözüm yemez, iş yerim, giderim ama çıkışım çok zor olur herkes Duruyu mıncıklar Duru ağlar ben çıldırırım vs vs. En iiisi ev :deli:

eh işte eve dönünce benim halim 45 derecede istesemde cıkamam kavruluyomuş heryer, Pazar donuyos bitti artık gezmeler :(

Pikoş kız oyun mu oynuyon face de? :D

ıııııımmmmmmmmm sey 55:55: belki olabilir eheheh :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay yazık kız... valla biz de az değiliz haaa paso çektiriyoz adamlara. Allahım şuan bakışlarını bi görsen... Dudaklar çeneden yukarı doğru itilmiş, kaşlar havaya kalkmış, gözler sabit bi eyre bakıyo. Aynı küçük Emrahın düz saçlı haline benziyo. Yazık kıııız.... :D :D:D Ay dayanamıcam. Çıkayım bari de 2 sohbet edeyim adamla. Sonra da kızı besler yatarım...

aman ne yazk yaaa

he bi de şu besleme lafı bana çok komik gelio

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
uyş çok uykum geldi
şahin'i alayım yatağa beraber yatalm eşim nasılsa hasta die ayrı yatıo

Hadi git yat bakalım. Ayırmıcan sen anlaşılan Şahinle odaları :D Allah rahatlık versin, ben de çıkıcam. Mucksssss

eh işte eve dönünce benim halim 45 derecede istesemde cıkamam kavruluyomuş heryer, Pazar donuyos bitti artık gezmeler :(

ıııııımmmmmmmmm sey 55:55: belki olabilir eheheh :D

Anaaa bu Pazar mıııı? Yani bi tek yarın ın mı kaldı? Tüüüüh üzüldüm ama yaaaa :( :(
Seni oyuncu seniii demeden de çıkmıiiim bari :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Anaaaa noooliiiy le burda? Herkes yatcam yatcam diyo ama kimse de gitmiyo, aha da kanıtı;
Konuyu toplam 10 üye okuyor. (6 kayıtlı üye ve 4 misafir)
simurganka01, layla55+, lilacs+, pikecan+, tobe, _HaYaTiM_+

Parti mi düzenliceksiniz yoğsam ben gidiiim diye bekliyonuz? ahahahhahah :deli::deli::deli::deli::deli:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacs yavruş naber konuşamadık ne zamandır? Nasılsın?

vfalla bide Azelyaaaaaaa seni cok özledim kısss naber????????

İyeyim pikos, sen nasılsın, tatil bitiyormuş galiba...gecmisler olsun :))

Selam kızlar, tayinim çıktı, oturduğum ilçeye geldim şükür de yine dolmuşla gitmem gerekecek, neyse buna da şükür...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kzlar bugün şahin'e ilkkez

hipp organik karışık sebze ve organik havuç elma püresi verdim

o da hani gezmede oluruz vermek zorunda kaırsak yer mi yemez miyi denemek için verdim ve benim yaptığımı zorla yiyodu hatta bitirmiyodu

bu ikisini şapur şupur yedi
fakat demir hapı içen ve hep sert kaka yapan çocuk ve günde 1-2 kez
bugün ishal gibi açık sarı 6-7 kez falan yaptık
neden sizce?

valla hayatım benim aden bu hazır meyve püreleri haricinde benim yaptığım püreleri yemiyor. bende bi kavanozu 2 güne bölüp veriyorum hergün. neler yapmadım yesin diye ı ıhh. hipp tamamen organik çalışıyor. bulunması da bıraz zor her market satmıyor. eger kabızlığı varsa erik püresini dene derim. hem en leziz olan o hem de kabızlığa birebir. ayrıca yiyorsa da ver gitsin. şahin de zayıf bi bebek anladığım kadarıyla hep ondan yakınıyosun. eğer yemek yemeyi sevmıyorsa sevdiği şeyi ver. bak püreyi sevmiş işte. benim aden de onlar sayesinde toparlandı bu ara. gören ayyyy bu ne zayıf bebe dıyordu. fotolarda da kilolu çıkıyordu (hala öyle çıkıyor gerçi) kendisini gören ayy ayıflamış bu resımde boyle değildi deyip moralımı bozuyodu..

sende takılma kiloya sağlığı varsa zayıflığını salla. toparlar o da.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HAyatım ben görmedim resimleri ondan bişey diyemedim ama ŞAhin cokk tatlı onu biliyom öncekileri görmüştüm çünküm...

sağol cnm benim

Hadi git yat bakalım. Ayırmıcan sen anlaşılan Şahinle odaları :D Allah rahatlık versin, ben de çıkıcam. Mucksssss

Anaaa bu Pazar mıııı? Yani bi tek yarın ın mı kaldı? Tüüüüh üzüldüm ama yaaaa :( :(
Seni oyuncu seniii demeden de çıkmıiiim bari :D

heee ayırmıcam :D

İyeyim pikos, sen nasılsın, tatil bitiyormuş galiba...gecmisler olsun :))

Selam kızlar, tayinim çıktı, oturduğum ilçeye geldim şükür de yine dolmuşla gitmem gerekecek, neyse buna da şükür...

hayırlı uğurlu olsun cnm

valla hayatım benim aden bu hazır meyve püreleri haricinde benim yaptığım püreleri yemiyor. bende bi kavanozu 2 güne bölüp veriyorum hergün. neler yapmadım yesin diye ı ıhh. hipp tamamen organik çalışıyor. bulunması da bıraz zor her market satmıyor. eger kabızlığı varsa erik püresini dene derim. hem en leziz olan o hem de kabızlığa birebir. ayrıca yiyorsa da ver gitsin. şahin de zayıf bi bebek anladığım kadarıyla hep ondan yakınıyosun. eğer yemek yemeyi sevmıyorsa sevdiği şeyi ver. bak püreyi sevmiş işte. benim aden de onlar sayesinde toparlandı bu ara. gören ayyyy bu ne zayıf bebe dıyordu. fotolarda da kilolu çıkıyordu (hala öyle çıkıyor gerçi) kendisini gören ayy ayıflamış bu resımde boyle değildi deyip moralımı bozuyodu..

sende takılma kiloya sağlığı varsa zayıflığını salla. toparlar o da.

ya yedi ama kaka formu değişti hem kıvam hem renk

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
biraz önce oğlumla bakkala gittik
ordan yufkacıya (kastamonulu herzamanki gibi)
şahin'e baktı
kız mı, erkek mi diye sordu
ben de kastamonu erkeği dedim
bi an heyecanlandı
aa hemşeri miyiz kastamonulu musunuz?
eşim kastamonulu
siz
tekirdağ
olsun
olsun derken :D

ay o Tekirdağlılara kurban olsun beeeeeeee :deli:
kavanoz mamaların hangileri güzel. ben de yolculuk için alayım diyorum Tunaya... pazartesi yola çıkıyoruz :dance2:

lilacs hayırlı olsun cnm, darısı başıma, seney inş...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ay o Tekirdağlılara kurban olsun beeeeeeee :deli:
kavanoz mamaların hangileri güzel. ben de yolculuk için alayım diyorum Tunaya... pazartesi yola çıkıyoruz :dance2:

lilacs hayırlı olsun cnm, darısı başıma, seney inş...

heeee kurbannnnn olsunnn55:

ben hipp aldım glutensiz organik felan dio şeker tuz ilavesiz katkısız vs

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
2012 şubat anaları:) Bir önerim var.
Bazılarımız mis gibkiloları verdi, bazılarımızda içnde bende var:) bunu zamanabıraktık. Zamanı geldi bence. Bi topk açalımmı subat anaları zayıflıyor:) ben, hayatım, lidoş, ecrinim, babuşum, simoşum açalım bi topik. az çok bişeyler paylaşra birbirimizi gaza getirerek vereim kiloları. Ben diyetisyene gittiğden beri 1,5 kilo verdim. Hadi gacılar forma girelim ya...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
2012 şubat anaları:) Bir önerim var.
Bazılarımız mis gibkiloları verdi, bazılarımızda içnde bende var:) bunu zamanabıraktık. Zamanı geldi bence. Bi topk açalımmı subat anaları zayıflıyor:) ben, hayatım, lidoş, ecrinim, babuşum, simoşum açalım bi topik. az çok bişeyler paylaşra birbirimizi gaza getirerek vereim kiloları. Ben diyetisyene gittiğden beri 1,5 kilo verdim. Hadi gacılar forma girelim ya...

hee olur açalımm
ben uygunsa spora da başlıcam veririz inşallah yaa

nazo layla da gelsin bebikom kapıda beklesin bizim attklarımzı yakalasın :kahkaha:

ps: bu rengi sana hiç yakıştıramadım sanki başkasyla konuşuyom

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar