2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaaa bblau da eklemişş maşallahhhhhhhhhhh onun gözlerine çok tatlı cnmm Allah esirgesin

kızlarrr.........yerim ben bunları cıtır cıtı heee masallah yaa masallah....
şahin pek bi yakısıklı olcak valla..adanın da gozleri boncuk gibi zaten ona nazar degmez Allah'tan nazar boncuklu olmus o (masallah) ::)

Teşekkür ederiz teyzeler, Maşallah tüm minnoşlarımız derya kuzusu,ısırmalık yemelik hepsi

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Gençsu, Karlık Madran, Alka Madran, İvriz Su, Beysu, EDK Lara, Hünkar, Revan, Buzdağ, Kardelen, İdeal, Hazar Vox Nida, Bahçeayran, Esensu Özayran, Kabalak
Buzada, Erpınar, Alps, Kervansaray ve Yalısu

!!!!!!!!!!!içilmemesi gereken su markaları!!!!!!!!!!!!!

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Gençsu, Karlık Madran, Alka Madran, İvriz Su, Beysu, EDK Lara, Hünkar, Revan, Buzdağ, Kardelen, İdeal, Hazar Vox Nida, Bahçeayran, Esensu Özayran, Kabalak
Buzada, Erpınar, Alps, Kervansaray ve Yalısu

!!!!!!!!!!!içilmemesi gereken su markaları!!!!!!!!!!!!!

cogunu hic duymamıstım gerci ama nolmus hayırdır ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya kızlar,Hira son gunlerde oksurup duruyo ama numaradan mı yapıyo cocukcagız hastammı oluyo anlamadım ben napcamm ??

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben hamidiye alıyorum malum ist büyükşehir belediyesinin güsel tadıda geri kalan suları bilmem nestle erikli pınar hayat bunları bilirim ben hiç duymadım merdiven altı heralde bu işletmeler

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oho tr sallanıyo suyla sen nolmuş diyon :D

tülleri nie sen asıyon kz
kim ascak çatı katında boyum ermiyo deme lüksm yok ki mecbur ben asıyom 1 hafta sonra çoruma gidiyom bu hafta pertim çıkar bide üstüne adet oldum die oruç tutmıycam die dilimi çıkartırım artık temizlik yaparken halılarım yıkancak (halı yıkama makinesiyle) koltuklarım silincek hımmm dur bakim camlar silincek gümüşlük boşatılcak silincek yerleşcek baya bi işim var heee esas bunları birinin yapması lasım tül asmak ne ki
ya kızlar,Hira son gunlerde oksurup duruyo ama numaradan mı yapıyo cocukcagız hastammı oluyo anlamadım ben napcamm ??
alla alla bu ara salgın var dikkat edin kızlar inşallah numaradır tatlım istersen bi doktora gidin bakalım baksınlar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kim ascak çatı katında boyum ermiyo deme lüksm yok ki mecbur ben asıyom 1 hafta sonra çoruma gidiyom bu hafta pertim çıkar bide üstüne adet oldum die oruç tutmıycam die dilimi çıkartırım artık temizlik yaparken halılarım yıkancak (halı yıkama makinesiyle) koltuklarım silincek hımmm dur bakim camlar silincek gümüşlük boşatılcak silincek yerleşcek baya bi işim var heee esas bunları birinin yapması lasım tül asmak ne ki

alla alla bu ara salgın var dikkat edin kızlar inşallah numaradır tatlım istersen bi doktora gidin bakalım baksınlar

ahh kuzummm kolay gelsin anam

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kız tr bi suyla mı sallanıyo anasını satiim herseyin icinden bisi cıkıyo zaten takip edemiyom artık :ayk:

bir su dediğin şey için savaşlar çıkıyo :)

yooookkk artkkk
gümüşlük ne yaa at gitsin hiç sevmem
ben hiç tül asmadım hayatımda :D
erkek işi kızım o uğraşamam
koltujklarımın kılıfları çıkıyo yıkanıyo
halılar yıkamaya verdim ama şahin yine kusa kusa pok etti dötünü yediiim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar