ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... bokluuunun pozlara bak. yerim gotunu senin.... yakışıklım benim.
maaşallah sübhanallah
Kız hayatım maşallah maşallah maşallah
Kafasına bez mi koydun çocuğun,Allah seni neetmesin
gelinime bakkkkkkkkkkkkk... maaşallah süphanallah. kuzu kız bunlar çok çirkinler napacaz bız bunları bilmem...
kızlarrr.........yerim ben bunları cıtır cıtı heee masallah yaa masallah....
şahin pek bi yakısıklı olcak valla..adanın da gozleri boncuk gibi zaten ona nazar degmez Allah'tan nazar boncuklu olmus o (masallah) :
aaaa bblau da eklemişş maşallahhhhhhhhhhh onun gözlerine çok tatlı cnmm Allah esirgesin
kızlarrr.........yerim ben bunları cıtır cıtı heee masallah yaa masallah....
şahin pek bi yakısıklı olcak valla..adanın da gozleri boncuk gibi zaten ona nazar degmez Allah'tan nazar boncuklu olmus o (masallah) :
Gençsu, Karlık Madran, Alka Madran, İvriz Su, Beysu, EDK Lara, Hünkar, Revan, Buzdağ, Kardelen, İdeal, Hazar Vox Nida, Bahçeayran, Esensu Özayran, Kabalak
Buzada, Erpınar, Alps, Kervansaray ve Yalısu
!!!!!!!!!!!içilmemesi gereken su markaları!!!!!!!!!!!!!
cogunu hic duymamıstım gerci ama nolmus hayırdır ?
ben göremedim ama yaaaaa puffffffffff ne şahini ne adayı kaçırdım tüllerimi asarken
oho tr sallanıyo suyla sen nolmuş diyon
tülleri nie sen asıyon kz
kim ascak çatı katında boyum ermiyo deme lüksm yok ki mecbur ben asıyom 1 hafta sonra çoruma gidiyom bu hafta pertim çıkar bide üstüne adet oldum die oruç tutmıycam die dilimi çıkartırım artık temizlik yaparken halılarım yıkancak (halı yıkama makinesiyle) koltuklarım silincek hımmm dur bakim camlar silincek gümüşlük boşatılcak silincek yerleşcek baya bi işim var heee esas bunları birinin yapması lasım tül asmak ne kioho tr sallanıyo suyla sen nolmuş diyon
tülleri nie sen asıyon kz
alla alla bu ara salgın var dikkat edin kızlar inşallah numaradır tatlım istersen bi doktora gidin bakalım baksınlarya kızlar,Hira son gunlerde oksurup duruyo ama numaradan mı yapıyo cocukcagız hastammı oluyo anlamadım ben napcamm ??
kim ascak çatı katında boyum ermiyo deme lüksm yok ki mecbur ben asıyom 1 hafta sonra çoruma gidiyom bu hafta pertim çıkar bide üstüne adet oldum die oruç tutmıycam die dilimi çıkartırım artık temizlik yaparken halılarım yıkancak (halı yıkama makinesiyle) koltuklarım silincek hımmm dur bakim camlar silincek gümüşlük boşatılcak silincek yerleşcek baya bi işim var heee esas bunları birinin yapması lasım tül asmak ne ki
alla alla bu ara salgın var dikkat edin kızlar inşallah numaradır tatlım istersen bi doktora gidin bakalım baksınlar
kız tr bi suyla mı sallanıyo anasını satiim herseyin icinden bisi cıkıyo zaten takip edemiyom artık :ayk:
kim ascak çatı katında boyum ermiyo deme lüksm yok ki mecbur ben asıyom 1 hafta sonra çoruma gidiyom bu hafta pertim çıkar bide üstüne adet oldum die oruç tutmıycam die dilimi çıkartırım artık temizlik yaparken halılarım yıkancak (halı yıkama makinesiyle) koltuklarım silincek hımmm dur bakim camlar silincek gümüşlük boşatılcak silincek yerleşcek baya bi işim var heee esas bunları birinin yapması lasım tül asmak ne ki
alla alla bu ara salgın var dikkat edin kızlar inşallah numaradır tatlım istersen bi doktora gidin bakalım baksınlar