2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sağolun kızlar... :( bugün daha iyi Allah'tan full enerji full neşesi devam edıyor. sadece burnu baya tıkalı, Naso Drill diye spray aldım... bi de dün gece acildeki doktor aferin plus şurup verdi gunde 3 kez çeyrek ölçek verecekmişim.
bugun de sağlık ocağına gidip aşılarını olması lazım. sızce yaparlar mı bu haldeyken? yapmazlar di mi?

Yapmayabilirler Gökçecim yaa bi arayıp sorsana. Mesela bizim aşılar pztesiydi ama ben pztsi günü Duruyu hacettepeye alerji bölümüne götürcem arayıp söyledim sağlık ocağına o zaman aşıları cumaya kadar başka bi gün yapalım dediler. muhtemelen size de öyle derler. Bu arada ona olacağına bana olsun diye dua etmek çok günahmış. ben de öyle dua ediyodum da bilen bi arkadaşım uyardı deme öyle, kimseye hastalık verme de dedi, günah dedi.

ben de dün gece attım eşimi kanepeye git dedim ben oğlumla yatacam sıkıştırma bizi. nasıl bozuldu anlatamam. :)

dedim erken kalkacaksın aşkım dün gece de uyutmadı aden bizi git yat dinlen diye dedim. haaa doğru dıyosun gıdıp dinleneyim ama bişey olursa hemen kaldır demeyi de ihmal etmedi. yahu evde başka biri mi var elbet seni kaldıracam..

ehehehhee bu erkekleri anlamak çok zor yaaa valla kolaylar mı zorlar mı anlamıyom :kahkaha:

Tatile gitcez, hem oturup otel aramaz,detay öğrenmez, sen öğrenir bildirirsin, mesela şu aktiviteler ücretliymiş dersin öyle şey mi olurmuş, ne alaka, onu ücretsiz yapmak zorundalar diye çemkirir. Bunu defalarca yapınca da ulan otel benim otelim mi sanki, yapmıyolarmış işte napıcan, böyle bi mantık mı var ya diye isyeeeeaaaaannnnnn noktasına gelirsin.
Öyle şey mi olurmuş! Sen kendi otelin olunca yapmayıverirsin onu ücretli!
Hıh!!!

e o zaman kendin araştır de dicem ama sen zaten demişindir bunu:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Evdeki tüm canlilar uyumuşuz, kopek dahil :D
Tekrar merhabalar efeeem
Babus en pahali oteli bul da gozleri acilsin

benim de gözlerim kapanıyo bi de ben uyusam süper olacak...

Babuş, biz içmeler de bi yer ayarlamıştık ama sonra suyu soğuk olabilir temmuz ortası diye vazgeçmiştik. belki ağustosta daha iyi olur bi bak istersen: martı resort tu sanrım. çünnkü hemen yanında martı la perla var da biri çocuklu alıyo biri almıyodu ama hangisiydi net hatırlamıyom. bide bodrum voyage lara bak istersen.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim de gözlerim kapanıyo bi de ben uyusam süper olacak...

Babuş, biz içmeler de bi yer ayarlamıştık ama sonra suyu soğuk olabilir temmuz ortası diye vazgeçmiştik. belki ağustosta daha iyi olur bi bak istersen: martı resort tu sanrım. çünnkü hemen yanında martı la perla var da biri çocuklu alıyo biri almıyodu ama hangisiydi net hatırlamıyom. bide bodrum voyage lara bak istersen.

1 Eylülde gidicez ben de ege soğuk olurmu acaba diyorum...Yoksa favorim %100 Çeşme de.
Adanın ayaklarını geçen sitenin havuzuna soktum, soğuk geldi cırladı :D
Eğer Akdenize gidersek de suda durmazsa, tam kapak olur bana, zira ben sevmem Akdenizi pek.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
1 Eylülde gidicez ben de ege soğuk olurmu acaba diyorum...Yoksa favorim %100 Çeşme de.
Eğer Akdenize gidersek de suda durmazsa, tam kapak olur bana, zira ben sevmem Akdenizi pek.

Yaa Çeşme bence çok riskli bi tatil seçimi olur. Çünkü önü açık. Esince felaket dalga oluyo, bide zemin kum ki deniz çok bulanıyo girmek imkansız oluyo... bi de çeşme de ılıcadan başka kalıncak sanırım pek bi yer yok. ılıcada da en iyi otel sheraton onun da yemekleri tam anlamıyla rezalet, ayrıca öğle yemeği yok, su bile paralı, küçük su 6 büyük 15 miydi neydi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yaa Çeşme bence çok riskli bi tatil seçimi olur. Çünkü önü açık. Esince felaket dalga oluyo, bide zemin kum ki deniz çok bulanıyo girmek imkansız oluyo... bi de çeşme de ılıcadan başka kalıncak sanırım pek bi yer yok. ılıcada da en iyi otel sheraton onun da yemekleri tam anlamıyla rezalet, ayrıca öğle yemeği yok, su bile paralı, küçük su 6 büyük 15 miydi neydi...

Çeşme benim favorimdir kesinlikle :D
Başka güzel oteller de var, Alaçatı tarafında yada Ildır tarafında filan. Söylemesi ayıp şu an oturduğum semtten daha iyi bilirim Çeşmeyi :p
Ama çok rüzgarlı, denizi de Eylülde soğuktur, bebekle riskli hakkaten.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Çeşme benim favorimdir kesinlikle :D
Başka güzel oteller de var, Alaçatı tarafında yada Ildır tarafında filan. Söylemesi ayıp şu an oturduğum semtten daha iyi bilirim Çeşmeyi :p
Ama çok rüzgarlı, denizi de Eylülde soğuktur, bebekle riskli hakkaten.

ıldırı bilmiyom ama alaçatı da çok rüzgarlı. şöyle ılık bi yer bulmak lazım ki sanırım en ılığı da akdeniz oluyo, onun da nemi öldürüyo adamı... benimki geldi eve öğle arası ziyaretine, çıkıyom şimdilik yavrııııım öperim :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ohh miss..ne güzel yaa..keske benimki de uyusa da bende kestirsem soyle yarım saat bi saat ama yok hacıyatmaz bu cocuk ya yatsa bile tık duysa kalkıyooo :deli:

bugün bizde bir terslik var ya, hadi hayırlısı bebikom. sabah 6buçukta uyandı. 9da uyudu. 11de uyandı. emdi yine uyudu. 12 de uyandı. banyo yaptı. ben banyo yaparken de babaannesi 2de yine uyutmuş. çok enteresan. bizim 15dklık uykularımız var genelde. bilemedin yarım saat. akşama çıkarır acısını, ahanda şuaraya yazıyorum :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bugün bizde bir terslik var ya, hadi hayırlısı bebikom. sabah 6buçukta uyandı. 9da uyudu. 11de uyandı. emdi yine uyudu. 12 de uyandı. banyo yaptı. ben banyo yaparken de babaannesi 2de yine uyutmuş. çok enteresan. bizim 15dklık uykularımız var genelde. bilemedin yarım saat. akşama çıkarır acısını, ahanda şuaraya yazıyorum :D

Dün Ada da iftardan dönerken uyudu arabada, gece 1 gibi filan mızıldanmaya başladı,tam kalkıyodum eşim dur elleme dedi, ellemedim geri uyudu. Sabah 5bucukta kalktı acıkmış,mama emdi uyudu, 8de bakıcının sesine uyandı,bıraksan daha uyurdu epey açılamadı çünkü.
Temiz hava mı çarptı nedir :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yavrum ilk hastalığını kaptı... grip olmuş kuzum. huzursuzluğu dün gece sabaha kadar beni ayağa dikmesi ondanmış meğer. bende boş boş söylendim tüm gece boyunca valla şımarıklığından edepsizliğinden yapıyor bunları diye :(

burun akıntısı, kıpkırmızı gözler, halsizlik minicik bebemde peydah oldu. çok moralim bozuk keşke hiç hasta olmsa onun yerine ben olsam. ona gelecek her kötülük bana uğrasa onun yerine keşke. kuzum söylene söylene inleye inleye uyudu :(

cok geçmiş olsun balım, Rabbim beterinden korusun yavgrularımızı. Amin.

bence artık evine git yeter bu kadar insan bu kadar gezmeci olmazki(kıskanmış arkadaş modeli)

eheheh :D azcuk daha gezeyim dönücem bak ehehh..
o zamanda bura cokkk sıcak yanıyos der dururum artıkın... :D

Eşime kafa göz dalmak istiyorum.

oy kızdırmışlar arkadaşımı...

ay gördüm Pikoşum yaaa açamadım, sonra da unuttum. Şu zilli uyusun arıcam seni, şuan salıncağında mızıklanıyo...

:( en azından kendini yalnız hissetmediğin sığınabileceğin bi limanın var Pikoşum... benim o da yok. haline şükret tatlı bademim :)

aaa benim de babam sınıf öğretmeniydi ama annem çalışmadığı için ben evde uyuyodum. :D hııı ama okulu çok sevdiğim için her fırsatta kaçıp okula giderdim, babamın öğrencileri de beni sıranın altına saklarlardı ama bi şekilde orda olduğum anlaşılırdı :D:D sonra babam beni eve gönderir, akşama da anneme; ben sana demiyo muyum kapıyı kilitle kaçıp kaçıp okula geliyo bu kız, çocukların dikkatini dağıtıyo derdi. :D:D Aaaay nostalji oldu ne tatlı :D

evet canım dogru söylüyorsun burası güvenli bir limanım benim cidden Allah yoklugunu vermesin, amin.
Yanlızlık zor be güzelim kimse yanlız kalmasın bemce inşallah...

Çeşme eser cidden, bemce Kıbrısa gelin :D tam çocuk için ideal bie denizi var, hemde cok güzel ama Girne kötü Magusa tarafı güzel....

ay annesi uykusu varmış uyumuş maşallah....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
offf günler azaldıkça boğuluyorum iyice Allah kötü ayrılıklar vermesin hiçbirimze ama en çok çalışmak zorunda olmama kızıyorum
neden?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eşin senin bu halinden sikayetcimi sanki ?
yani bıraz eski halimi istiyo 62 kg ile evlndm de....
tugbaaaaaaaa'm
kaldı ki benim esimde senin kardesin gibi 190 boyu 110 kg kendisi..beni dusuna rtık sen yanında :sinirli:
bendede tam tersi işte eşim zayıf ben böle ::(
Günaydın kızlar. 08:30da randevum vardı, başkent üni.hastanesinde. Dermatologda. Benimi gösterdim. Travmatize olmuş o yüzden hafif morarmış ama kötü huylu olduğunu düşünmüyorum, yine de alınsa iyi olur, çok takılabilecek rahatsızlık yaratabilecek bir bölgede dedi. On gün sonra kontrol edelim, hem kontrole gel, hem de plastik cerrah alsın,lazerle alınacak bir ben değil dedi.
Cidden güneşte kaldığım gün tahriş oldu, birkaç kez de ip perdeye takıldı, kaşındıkça elledim filan...Hassasiyet oluştu...
Peki dedim alınınca patalojiye gidecek mi, e her ben gibi evet dedi. Rutin bir uygulama ama dediğim gibi, kötü huylu görüntüsünde değil dedi.Bir nebze rahatladım.
Kadın doğumcumun kocası plastik cerrah sanırım ona giderim, yada yine bi araştırırım...
Egzamalarımı da gösterdim, bu ara yine azmışlardı. Egzamadan ziyade sedefe benziyor dedi.
Ama benden dolayı sıkıntıda olduğum için sedef medef umrumda olmadı :D:D
geçmiş olsun babuş çok şükür korkulck bişi yokmuş
Selam kızlar nasılsınız ??

babusum gecmis olsun canım..

off bugun acayip bi uyku halim var..heryer yatak gibi gorunuyo gozume :aglayan:

ama bi taraftan da cumartesi gunu esimin kardesi gelicekmis bize bi iki gun kalmaya,yegenini gorcekmis..evi toparlamam lazım aayyyyyy

ne halt yemeye 3 oda 1 salon evde oturuyosak !! topla topla bitmiyo cok buyuk :aglayan:
ya bak ya biz kdnların varya kolayı yok ben evim k..ç kadar die ağlanıyorum dönemiym die hatunda büyük die temzlik zor ama ferah
Bende sadece okuyabiliyorum Kayra kucaktan inmiyor huysuzluk tavan yaptı gece 5 kere kalktı daha ne diyeyim şu anda bile kucakta çok uykusu var diye yatırıyorum yarım saat zor uyuyor başka böyle olan varmı?

var gslm aynı biz 2 gecedir uyku bana haram oldu doktor diş çıkarmasına delalet dedi çıkarana kadar gece uykuları öyle olurmuş...
Bugün biraz başım dönüyor eşime dedim.
Cevabı: Keşke hamile olsan
Kendine göre hava hoş:1::1::1::1:
sen mi bakcan deseydin???
Oğlan Anaları:heyo:
Sünnet işini ne yapacaksınız?
Selim doktorun yaptırın diyor, eşimi,n ürolog arkadaşı bekleyin diyor. Ben bu doktorların bu fikir ayrılıklarına gıcığım..
ben 3 yaşında istiyorum allah nasip ederse doktorklar işine nsl gelirse öle konuşuyolar şimdi örnek vereyim eymen hastaydıda doktora gittik ya neyse kan alındı tahlil sonuçları çıkmadn doktor gitmem gerekio çıkınca arayın dedi aradık ama teli kapalı idi yan tarafındaki genç doktor baktı snçlara soğk algnlığı dedi ve kanda enfeksiyn gözüküo hanefi beyin yazdıklarını kullanın kontrole gln dedi aradan 2 gün geçti dün çocugun heryeri isilik dökmüş gibi kabardı bu sbh gittik doktor dedi tahlillerde öle abartılck bişi yok antibiyotik kllanımına gerek yok ben bulunsun die yazmştm o yapmıştır dedi diş bu çocugun şikayeti maşallahı var dedi gnderdi bizi hakketende ilacı kesince düzelmeye başladı
s.a kızlar size bişey danışmak istyrm 20 gündr dogum yaptım felaket gögüs agrım var taş gibi oluyor uçları bebek emerken resmen aglayarak emziriyorum sizler bu konuda deneyimlisiniz bana yardımcı olabilirmisiniz öneriniz vardır eminim bu konuda
cnm benim aynı durum başıma geldi sonrada kan sağmaya başladım göğüsümün iç damarlarını zedelenmiş çocucugum kan kusunca anlaşıldı doktor e vitamini kapsülü vermişti cerrah yani kadın dogumcu filan değil o kapsülleri iğne ile delip gögüs ucuna masaj yaparak sürüyosun gögsü besliyo ve 3 güne toparlıyo ki benimki baya vahimdi düzeldi bide arkasından hemen bepanten merhem sürüyosun her seferindede yıkıyosun emzirmeden gögsünü ben çok faydasını gördüm
lütfen bana yardımcı olun napçagımı şaşırdım inanın
üzülme dediğimi yap geçer bak
sütüm var akıyorda hatta boşaltamadıgını sanmam ya biberonla varyrm çıkarıyor hepsini sızlıyo artık gögüslerim ne zor şeymiş ya
aynıı işte tatlım allah tez versin şifanı
yavrum ilk hastalığını kaptı... grip olmuş kuzum. huzursuzluğu dün gece sabaha kadar beni ayağa dikmesi ondanmış meğer. bende boş boş söylendim tüm gece boyunca valla şımarıklığından edepsizliğinden yapıyor bunları diye :(

burun akıntısı, kıpkırmızı gözler, halsizlik minicik bebemde peydah oldu. çok moralim bozuk keşke hiç hasta olmsa onun yerine ben olsam. ona gelecek her kötülük bana uğrasa onun yerine keşke. kuzum söylene söylene inleye inleye uyudu :(

geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin çok zorr

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tugbamm
eymenim nasıl daha iyidir insallah..

ya bizim evde bisiklete binersin valla bi uctan bi uca gdiene kadar 5 dk yuruyom :deli:

ya sen gunduz eymeni nasıl oyaalıyosun nerde duruyo ve neyle oynuyo ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar