simurganka01
Daimi Üye
sağolun kızlar...bugün daha iyi Allah'tan full enerji full neşesi devam edıyor. sadece burnu baya tıkalı, Naso Drill diye spray aldım... bi de dün gece acildeki doktor aferin plus şurup verdi gunde 3 kez çeyrek ölçek verecekmişim.
bugun de sağlık ocağına gidip aşılarını olması lazım. sızce yaparlar mı bu haldeyken? yapmazlar di mi?
Yapmayabilirler Gökçecim yaa bi arayıp sorsana. Mesela bizim aşılar pztesiydi ama ben pztsi günü Duruyu hacettepeye alerji bölümüne götürcem arayıp söyledim sağlık ocağına o zaman aşıları cumaya kadar başka bi gün yapalım dediler. muhtemelen size de öyle derler. Bu arada ona olacağına bana olsun diye dua etmek çok günahmış. ben de öyle dua ediyodum da bilen bi arkadaşım uyardı deme öyle, kimseye hastalık verme de dedi, günah dedi.
ben de dün gece attım eşimi kanepeye git dedim ben oğlumla yatacam sıkıştırma bizi. nasıl bozuldu anlatamam.![]()
dedim erken kalkacaksın aşkım dün gece de uyutmadı aden bizi git yat dinlen diye dedim. haaa doğru dıyosun gıdıp dinleneyim ama bişey olursa hemen kaldır demeyi de ihmal etmedi. yahu evde başka biri mi var elbet seni kaldıracam..
ehehehhee bu erkekleri anlamak çok zor yaaa valla kolaylar mı zorlar mı anlamıyom :kahkaha:
Tatile gitcez, hem oturup otel aramaz,detay öğrenmez, sen öğrenir bildirirsin, mesela şu aktiviteler ücretliymiş dersin öyle şey mi olurmuş, ne alaka, onu ücretsiz yapmak zorundalar diye çemkirir. Bunu defalarca yapınca da ulan otel benim otelim mi sanki, yapmıyolarmış işte napıcan, böyle bi mantık mı var ya diye isyeeeeaaaaannnnnn noktasına gelirsin.
Öyle şey mi olurmuş! Sen kendi otelin olunca yapmayıverirsin onu ücretli!
Hıh!!!
e o zaman kendin araştır de dicem ama sen zaten demişindir bunu