şu anda 73,5kg boyum 1,70 snç dev anası(oğlum zarganada olsaleader şu an kaçsın boy kaç
eymen iyi cnm teşhis yanlış konulmuştugbamm
eymenim nasıl daha iyidir insallah..
ya bizim evde bisiklete binersin valla bi uctan bi uca gdiene kadar 5 dk yuruyom :deli:
ya sen gunduz eymeni nasıl oyaalıyosun nerde duruyo ve neyle oynuyo ?
tugbacım sana bi ara son halimin fotosunu gostertirim msn de gor bak kardesin ne hallere geldiii vayyy vayyy vayyyy :aglayan:
şu anda 73,5kg boyum 1,70 snç dev anası(oğlum zarganada olsa)
eymen iyi cnm teşhis yanlış konulmuş
genç doktor tarafından siz nslsınız?
eymen gündüz salıncagında yere kalın yün yorganı var onu seriyorum üstünde yuvarlanıo oyuncakları var 3 diş kaşıyıcı 3 çıngırak onlarla oynuyo en çokta kendi yastınla oynuyo geriye kalan zamanda kucağmda tv isliyo havada hopluyo evi turluyo yürüyüş yaptırıyorum evin içinde işte böle cnm
sana bişi diyim mi senin zilliyle uğraşmandan deilde bebiş bunaklarla ugraşmaktan eriyip bittin anam ne oldu sonuç?
şu anda 73,5kg boyum 1,70 snç dev anası(oğlum zarganada olsa)
eymen iyi cnm teşhis yanlış konulmuş
genç doktor tarafından siz nslsınız?
eymen gündüz salıncagında yere kalın yün yorganı var onu seriyorum üstünde yuvarlanıo oyuncakları var 3 diş kaşıyıcı 3 çıngırak onlarla oynuyo en çokta kendi yastınla oynuyo geriye kalan zamanda kucağmda tv isliyo havada hopluyo evi turluyo yürüyüş yaptırıyorum evin içinde işte böle cnm
aaaaa bu süper fikir eymen uyansın deniycem su delisi bizim çatlatanladım canım gecmis olsun...bizde iyiyiz..hira da normalde huuysuz degilken yani anakucagında oturuyo oyuncak oynuyo arada yere koyuyorum bende debeleniyo biraz sıkılıyo sonra iste biraz kucak biraz uyku biraz yemek derken..aksamı ediyoruz..
bide seyi cok seviyo Hira, lavabonun basına gidiyoruz cesmeyi acıyorum bu ayaklarını cırpıyo heyecandan sonra bi sag bi sol ayagını suyun altına tutuyo cekiyo oyun yapıyo oyle cıglık atarak
off sorma evet..ben cok hassas bi insanımdır kolay uzulurum icime atarım dert ederim kendime en ufak seyleri bile ondan kilo alamıyom zaten ben bliyom..
sonuc;
esim fena hasladı bunları dua edin yaslısınız dedi yoksa karakoldaydık su an dedi..cok pis bagırdı cagırdı..bi daha bizim kata adım attıgnızı duyarsam fena olur o kadar diyorum dedi..
ne sap ne cop icin hicbisey icin calmicaksınız bu kapıyı dedi..
iste o gunden beri kafa dinliyoz..gık demiyolar oh bee..
deveye diken insana s...n lazımmıs dogru demisler valla
ben de 1,71 cm 76 kg
sigarayı bırakmdan evvel 2 sene önce yani 56
Yapmayabilirler Gökçecim yaa bi arayıp sorsana. Mesela bizim aşılar pztesiydi ama ben pztsi günü Duruyu hacettepeye alerji bölümüne götürcem arayıp söyledim sağlık ocağına o zaman aşıları cumaya kadar başka bi gün yapalım dediler. muhtemelen size de öyle derler. Bu arada ona olacağına bana olsun diye dua etmek çok günahmış. ben de öyle dua ediyodum da bilen bi arkadaşım uyardı deme öyle, kimseye hastalık verme de dedi, günah dedi.
benim de gözlerim kapanıyo bi de ben uyusam süper olacak...
Babuş, biz içmeler de bi yer ayarlamıştık ama sonra suyu soğuk olabilir temmuz ortası diye vazgeçmiştik. belki ağustosta daha iyi olur bi bak istersen: martı resort tu sanrım. çünnkü hemen yanında martı la perla var da biri çocuklu alıyo biri almıyodu ama hangisiydi net hatırlamıyom. bide bodrum voyage lara bak istersen.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şahin ana kucağında uyuyakaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ahah
Rabbim bana da göstersin kız o günleri İnşallah. dilini ısır Maşallah diyelim. tü tüüüü maşallah kuzuma. ben bu arada Şahini hiç gormedım
ohhh misss biizmki nerde öle cebelleş dur uyutcam die bugun doktor dediki bana çocugu öğlen uykusu için katiyen zorlama bırak kendi uyksuu gelince uyur zaten bayanlar evde işleri gecikcek die çocuk uytma işini inada bindirmese çocuklar oldukları yerdede uyur didi komik olcak belki ama eymen iyice uykusu gelinceki haline bıraktım iki salladım tık uyudu dün gece biz gezinirken avmde babasının omzunda uyudu demekki dogru bir tezanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şahin ana kucağında uyuyakaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kuzum benim burnunu yerim bide pipisiniibu arada iyi dilekleriniz için sağolun kızlar. umarım atlatır bebem. şimdilik çok buyük bi sorunumuz yok ama yine de grp işte ağzı burnu akıyor yavrumun