2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım sen olsan olsan gurur duyulacak bi insansındır ve daha fazlası tabii.. seni yüzyüze tanımadan ne kadar mert, gercek samimi bi insan oldugunu anladıgıma göre eşin fazlasıyla gurur duyuyordur eminim.....

ama şu 'BARIŞCIL' benzetmene koptum, çünkü aynı duyguyla bende eşime soylerim ... cok benzettim bitakım şeyleri....

yerimmmmmmm.....

HAYATIM canım öperim seni ve minnoş Şahini.... cok canını üzdün zaten yeter bence, bazen bende durup durup takıyorum niye çok kilo almıyo diye ama yapı be güzelim, Rabbim saglık versin cümlemizin evladına, Amin.

Cansın sen yaaa sağol Pikoşum... Gurur duyduğunu düşünmüyorum... Benim agresif ve kavgacı bi insan olduğumu düşünüğünü biliyorum ne yazık ki... Sanırım genel olarak erkekler birbirlerine, kadınlar da birbirlerine benziyorlar. Galiba beynimizin farklı yerlerini kullanıyoruz...

Amin cnm teşekkürler

simoşşşş kız sen misin oo anamm küçük olsaymışın :D
kzıızn çok tatlı ya eşim de bayıldı maşallah ne güzel bakıyo dyo

Heee benim :) De anlamadım, küçük olaydım naapcaktın kız? Cebine mi koycaktın? ehehehhehehe Mazlumder başkanı gibi bakıyo dimi? :D:D:D:D

yetiştim mi canlar :1:

benim oğlan daha yeni uyudu. hala da dönüp duruyor. hayırlısı bakalım
geçmişi okuyamayabilirim. gözlerim acıyooooooooooooooo :bitter:

hoşgeldin balıııım. Ama ben gidicem 5 dk ya çünkü kızı beslemem gerek sonra da yatıcam başım ve midem felaket...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
çok küçükmüşsün yaniiiiiiii :D

evet ya ben de kavgacı agresif aksi ve ukalayım

Hıııı çok küçüğüm... Bugün 32 yılı devirdim, 33 ün de ilk gününü yaşıyom :D
Ay ne tesadüf ben de aynen yazdığın gibi biriyim, bi de inatçıyım bi de asla ama aslaaaaaaaaa hakkımı yedirtmem! beni bizim sınav piyasasında (iibf mezunlarının girdiği sınavlar) herkes tanır. yani ismen. :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hıııı çok küçüğüm... Bugün 32 yılı devirdim, 33 ün de ilk gününü yaşıyom :D
Ay ne tesadüf ben de aynen yazdığın gibi biriyim, bi de inatçıyım bi de asla ama aslaaaaaaaaa hakkımı yedirtmem! beni bizim sınav piyasasında (iibf mezunlarının girdiği sınavlar) herkes tanır. yani ismen. :D

aa ben de inatçıym

he eşime göre bi de kısasçıyım :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yetiştim mi canlar :1:

benim oğlan daha yeni uyudu. hala da dönüp duruyor. hayırlısı bakalım
geçmişi okuyamayabilirim. gözlerim acıyooooooooooooooo :bitter:

ay yerim onu dötünü

okuma da zaten boşver geçmiş geçmişte kaldı
hoşceldinn

Cansın sen yaaa sağol Pikoşum... Gurur duyduğunu düşünmüyorum... Benim agresif ve kavgacı bi insan olduğumu düşünüğünü biliyorum ne yazık ki... Sanırım genel olarak erkekler birbirlerine, kadınlar da birbirlerine benziyorlar. Galiba beynimizin farklı yerlerini kullanıyoruz...

Heee benim :) De anlamadım, küçük olaydım naapcaktın kız? Cebine mi koycaktın? ehehehhehehe Mazlumder başkanı gibi bakıyo dimi? :D:D:D:D

hoşgeldin balıııım. Ama ben gidicem 5 dk ya çünkü kızı beslemem gerek sonra da yatıcam başım ve midem felaket...

Hayatım seni dinliycem okumuycam kız :D

benim de uyumam lazım simuş ama son zamanlarda bir tuhaf oldum ben. çay kahve dokunuyor, uykusuzluk yapıyor, yaşlandım galiba :kahkaha:

neyse bugünün güzel yani. arabamızın plakası ikamet ettiğimiz yerden çıkacakmış. yani işlemler uzayacaktı. bugün hallolmuş, kargolamışlar. cuma gibi araba gelir. biz de haftasonu kısmetse memleketime gideriz. izmir üstünden gitcez geze geze olcak biraz...

eşim arabayı incelememişti. orda burda gördüklerimiz ve nette incelediklerimizle yetinip aldı. üstelik acele etme, bekle gelsin araba, git gör sonra alalım dememe rağmen. dün gitti denizliye. araba gelmiş... sonuç ne mi? beğenmemiş yok kol koyma yeri yok, yok paspas koymamışlar, yok döşemesi açık renk (kendi tabiriyle b.k sarısı :D ), yok şu sensörü yok, yok şu sileceği yok. hiç içime sinmedi diyor. ulan o kadar para sayıp borcun altına girdik. o beğenmemiş. gel de sinirden parçalama kendini -kizgin

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
he bir de birşey soracağım...
idrarın daha sarı olması neye delalet eder, Tunanın bezleri daha sarı artık. gerçi yarın sabah doktora gideceğiz ama ben geceden işimi halledeyim :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
abovvv hay aklınla çok yaşa. hatta benim ergen öğrencilerin birşeyi beğenme tabiriyle "yerim lan :D"

ye lan :D

ben kaçar kızlar zira eşim biraz rahatszmış şahin'e geçmesin diye salondaki koltukta yatyo halbusi şahin'in odasında tek kişilik yatak var oraya yat dedim ne farkeder dedi BARŞCL kocam :kahkaha: :kahkaha:
şahin bizim yatakta uyuyo etrafnı yastklarla çevreledik aklım onda kaldı yatayım barim :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
aaa little sen öğretmedin demi
bi de ünide hoca olan mı vardı aramızda
bişiler sorcam bilirsiniz siz

sbs 8 lise seçimi yapılcak
317 puan var 49,25 yüzde
genelde otelcilik okullar var
otelciliğin 4 yılı var mı şu an?ünide

yoksa düz lise seçebilmesi için puanı yeterlimi nası oluyo bu düz lise seçme olayı?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aaa little sen öğretmedin demi
bi de ünide hoca olan mı vardı aramızda
bişiler sorcam bilirsiniz siz

sbs 8 lise seçimi yapılcak
317 puan var 49,25 yüzde
genelde otelcilik okullar var
otelciliğin 4 yılı var mı şu an?ünide

yoksa düz lise seçebilmesi için puanı yeterlimi nası oluyo bu düz lise seçme olayı?
valla cnm ne desem yalan olur.
Duz lise biraktilar mi ki ? :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar. 08:30da randevum vardı, başkent üni.hastanesinde. Dermatologda. Benimi gösterdim. Travmatize olmuş o yüzden hafif morarmış ama kötü huylu olduğunu düşünmüyorum, yine de alınsa iyi olur, çok takılabilecek rahatsızlık yaratabilecek bir bölgede dedi. On gün sonra kontrol edelim, hem kontrole gel, hem de plastik cerrah alsın,lazerle alınacak bir ben değil dedi.
Cidden güneşte kaldığım gün tahriş oldu, birkaç kez de ip perdeye takıldı, kaşındıkça elledim filan...Hassasiyet oluştu...
Peki dedim alınınca patalojiye gidecek mi, e her ben gibi evet dedi. Rutin bir uygulama ama dediğim gibi, kötü huylu görüntüsünde değil dedi.Bir nebze rahatladım.
Kadın doğumcumun kocası plastik cerrah sanırım ona giderim, yada yine bi araştırırım...
Egzamalarımı da gösterdim, bu ara yine azmışlardı. Egzamadan ziyade sedefe benziyor dedi.
Ama benden dolayı sıkıntıda olduğum için sedef medef umrumda olmadı :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
he bir de birşey soracağım...
idrarın daha sarı olması neye delalet eder, Tunanın bezleri daha sarı artık. gerçi yarın sabah doktora gideceğiz ama ben geceden işimi halledeyim :D

bugün olan olay: realde alışveriş yapıyoruz, ben market arabasını, eşim (bundan sonra x diye yazıcam kendisini) kızın arabasını sürüyo. önümde yürüyo, ama önüne değil arkasına yani bana bakıp bişeyler söylüyo. x, kuzey istikametinde yürürken batı istikametinden bi kadın koşa koşa x in üstüne geliyo ve ben bunu daha geride olduğum için görüyorum. kadının x e daha da doğrusu Duru nun arabasına çarpmasına 4-5 mt var, kadın görüyo ama x in durup ona yol vermesini beklediği için koşmaya devam ediyo. x e diyorum ki önüne bak, bakmıyo, önüne bak, bakmıyo, önüne bak bakmıyo. çıldırıyorum tabi. kadına da laf ediyorum, gerçi önüne bakan da(kadın için) doğru düzgün baksa çok iyi olacak! kadın bana ters ters bakıyor bişeler söylüyor ama aynı anda deminden beri önüne bak dediğim x beyefendi kişisi de bana bakıp "sus yaa ne diyosun" dediği için ben kadın malının ne dediğini anlamıyorum. Anlasam verecem ağzının payını. ama son derece, "TIRNAK İÇİNDE "BARIŞÇIL" KOCAM" benim yanımda olmak yerine aman sus bi cıngar çıkmasın peşinde. Sonra tabi ben çıldırıp 1 kere de yanımda ol be adam 1 kere de diyorum. Sonra x kişisi kendisini herkesin içinde nasıl azarladığımın hesabını soruyor bana. Şimdi 1 kere deki 1 kerenin daha öncesinde olan olayı da anlatıcam. Az sonra.... iyi oluyo yazdığım buraya. Unuturum çünkü.

Hani en son Şehir dışına çıkmıştık da Duru nun gaitasında kan görmüştük tatilin 3. günü hah işte o gün size demiştim olaylı bi hastane sürecinden sonra vs vs diye belki hatırlarsınız... Olaylı hastane sürecimiz de şöyle gelişti:
Kızın altını değiştirirken kanı görüyorum, elim ayağıma dolanıyor ve apar topar 60 km uzaktaki devlet hastanesine doğru yola çıkıyoruz. saat 6.30 da hastanedyiz, giriş yapılmadan önce soruluyor, biz gaita tahlili versek bugün çıkar mı? çıkarsa verdikten ne kadar süre sonra çıkar? hastanenin verdiği cevap: bakılır tabi, acilden giriş yapıyorsunuz, ki tahlile bağlı. tahlili söylüyoruz, haaa o mu, o tahlil 1 bilemediniz 1,5 saate çıkar deniyor. rahatlıyoruz. hastane bahçesinde kızın kaka yapmasını beklliyoruz. ve nihayet Duru saat 7.30 da yapıyor kakasını, hemen bize verilen kabı alıp doooğru teslime gidiyoruz. teslim ederken tekrar soruyoruz ne zaman çıkar? 1,en geç 1 buçuk saate diyorlar yine. tamam deyip bahçede beklemeye çalışıyoruz. çocuk emmek istiyo emzircek yer bulması dert, ishal kaka yapıyo değiştircek yer yok kah yerde kah bankın üstünde yer değiştirmeye çalışıyoruz vs vs zaten tahlil sonucunun verdiği ağır bi stres var. neyse, saat 9 a doğru sonucu almak için gidiyoruz. verilen cevap: ne tahlili? siz tahlili mesai saati dışında vermişsiniz, sizin tahlil yarın öğlene doğru çıkar!!!!!!!!! "TIRNAK İÇİNDE SEVGİLİ "BARIŞÇIL" EŞİM" nası yaa siz bize en geç 9 da çıkar vs vs demiştiniz olur mu böyle şey vs vs deyip, son derece kibar bi şekilde konuşup yanıma geliyo. Çok sinirlenmiş. Diyorum ki x e git al gel tahli,l örneğini, nere soktularsa bulsunlar versinler, başka bi hastane bulalım. X gidiyor tahlili laboratuardan alıp geliyor. Ama ben sinirimi dindiremediğim, sinirden elim ayağım titrediği için avazım çıktığı kadar bağırıyorum hastane bahçesinde hastane kapısına doğru: Allah belanızı versiiiiiiiiiiiiiiiiin, o.ospu çocuklarıııııııııı, ş.refsizşleeeeeeeeeeeeeer. Bilin bakalım "BARIŞÇIL X" nerde? dönmüş kıçını, almış kızın arabasını koşa koşa çıkıyor hastane bahçesinden... Neden biliyo musunuz? Yaptığımdan utandığı için. Ben demiyorum bunu, kendisi dedi. Utandım çıktım dedi. Buyrun.......................

Neyse... Ben ankaraya dönünce sağlık bakanlığının 184 diye bi hattı var. sanırım hem şikayet hem yardım alma amaçlı. Arıyorum o hattı, durumu aynen anlatıyorum. böyleyken böyle oldu diye. dikkate alınıyor ve anlattıklarım doğrultusunda bir dilekçe yazılıp ilgili devlet hastanesine gönderiliyor. beni şikayetimden 3 gün sonra, ki ben cuma şikayet etmiştim, araya cumartesi pazar giriyor, pazartesi günü ilgili hastanenin başhekim yardımcısı arıyor ve durumu aynen tekrar anlatıyorum. çok geçmiş olsun, nasıl telafi edebiliriz bu hatayı diyorlar. ben de ilgilerine teşekkür ediyorum ve 2 gün sonra da bay x in telefonunu arıyor başhekim yardımcısı ve ilgili labarotuvar görevlileri ve nöbetçi doktor hakkında gerekli cezai işlemin yapıldığını söylüyor. o gün bay x bana gelip; "seninle gurur duyuyorum" diyor. dönüp bay x e diyorum ki; hiç bişe çıkmayacağını, benim anca kendimi tatmin etmek için uğraştığımı düşündün dimi diyorum. Evet diyor... Bu da böyle bişeydi işte...

Ahahahaha iki kardeşle filan mı evliyiz yoksa.
Benim eşimin aynısının tıpkısı, bu tip konulardan onlarca tartışmamız vardır, farklı olayların sonunda aynı diyaloglarla/sonuçlarla kavga ettiğimiz de...
En son şöyle bir olay oldu mesela.
Bizim site yönetimi biraz mal. Yani kelimenin tam manasıyla mal. Mesela demirbaş için aidatlara ilave para toplarlar, bu para mesela 1500 tl filan olur ve hiç takside bölmezler. Hepsini bir seferde isterler.
Evelki sene böyle oldu, herkes gününde ödesin hemen başlayacağız çalışmalara dediler, ödedik, sonra bekledik ki hizmet gelsin. 6 ay oldu, biz ve bizim dışımızda birkaç daire dışında ödemedi millet, yönetici yasal işlem yapıcam dedi gezdi yapmadı. Hizmet de gelmedi para toplanamayınca…Milletten zorla topladılar parayı, kimseye de icra zoruyla bir şey yapamadılar, lafta kaldı. Aylar sonra kıytırık bir iki şey yaptılar.
Bu sene yine topluyolar, ben de dedim ki ben ödemicem, herkes bi ödesin hele sonra öderim, milletin enayisi ben miyim, ki bu kez ücretler daire metrekarelerine göre toplancak güya, daha bu hesabı çıkarmamışlar, niyetleri de yok.
Ödemeyince ihbarname gelmiş. Sinirlendim dedim ver şu herifin numarasını arayacağım. Evelki sene niye kimseye ihbarname çekmemişler, milletin salağı ben miyim. Vermedi eşim, o konuşurmuş, olay çıkarmamalıymışım!
Madem konuşcan toplantılara git be adam, onları da takip etmezsin…

Sonra diasa’daki kasiyerle tartışıp bir şey söyledim diye, bana arabaya gelince saçmaladın dediği için kavga ettik ve en sonunda orucun da etkisiyle hayatımızda ettiğimiz en büyük kavgaya dönüştü. Gerçi sonra adam çarketti o ayrı mesele de, kırıldım bi kere…

Tepki
56
Günaydın kızlar. 08:30da randevum vardı, başkent üni.hastanesinde. Dermatologda. Benimi gösterdim. Travmatize olmuş o yüzden hafif morarmış ama kötü huylu olduğunu düşünmüyorum, yine de alınsa iyi olur, çok takılabilecek rahatsızlık yaratabilecek bir bölgede dedi. On gün sonra kontrol edelim, hem kontrole gel, hem de plastik cerrah alsın,lazerle alınacak bir ben değil dedi.
Cidden güneşte kaldığım gün tahriş oldu, birkaç kez de ip perdeye takıldı, kaşındıkça elledim filan...Hassasiyet oluştu...
Peki dedim alınınca patalojiye gidecek mi, e her ben gibi evet dedi. Rutin bir uygulama ama dediğim gibi, kötü huylu görüntüsünde değil dedi.Bir nebze rahatladım.
Kadın doğumcumun kocası plastik cerrah sanırım ona giderim, yada yine bi araştırırım...
Egzamalarımı da gösterdim, bu ara yine azmışlardı. Egzamadan ziyade sedefe benziyor dedi.

Neyse korkulacak birşey yokmuş gözün aydın kuzumm..

Bu arada dün simurgankanın doğum günüymüş az önce okudum ve gördüm.. Mutlu yıllar tatlım..

Hayatım sende sana yazacaklarımı az çok anlamışındır sanırım..:sirin:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
valla cnm ne desem yalan olur.
Duz lise biraktilar mi ki ? :)

bırakmadılar mı?

gözünaydın cnm en kısa zamanda kurtulman dileğiyle

Neyse korkulacak birşey yokmuş gözün aydın kuzumm..

Bu arada dün simurgankanın doğum günüymüş az önce okudum ve gördüm.. Mutlu yıllar tatlım..

Hayatım sende sana yazacaklarımı az çok anlamışındır sanırım..:sirin:

ekledim cnm ben seni

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar