2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Evet ama mama kutusunun ustunde 6 ayda 180 cc yazıyor.
Sizinkiler neden az iciyor ki?

Ve genelde 3 saatte bir acıkıyor ama ben uzatmaya calısıyorum o sureyi 4-5 saat arayla vermeye calısıyorum yiyecegi seyi.

bizimkiler değil benim oğlum az içiyo
mama kutusunun üstünde yazanı içmediğine göre bi sorunu var demek ki sorarım dra
sen bizim bu tarafa çok sık gelmediğin için bilmiyosun zaar
kızlarda ve erkeklerde en zayıf benim bebeğim cnm

limon maşallahh çok tatlı

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
bizimkiler değil benim oğlum az içiyo
mama kutusunun üstünde yazanı içmediğine göre bi sorunu var demek ki sorarım dra
sen bizim bu tarafa çok sık gelmediğin için bilmiyosun zaar
kızlarda ve erkeklerde en zayıf benim bebeğim cnm

limon maşallahh çok tatlı

Allah Allah.

Kac kilo peki senin sahin oglan.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Benimkide bişey yemiyor ağzını kitlemeyide öğrendi bu gün zorla yoğurt yedi kalanı biberon maması
sebze falan zaten hiç yemedi doktorda yemiyorsa zorlamayın dedi

Bizimki bastan beri cok guzel agiz kitliyo sagolsun bide kafayi ceviriyo. Yada tukuruyo. Dr bisi demedi bize. Cunku meyve ve yogurtta sorun yasamamistik.ne olduysa sebze de oldu. Yemiyo asla ccoookk mecbur kalirsa 1-2 kasik.bakalim ne dicek. Bi kere yedi simdiye kadar bi tabak pure. Hala soktayim. Bazen acaba hayal mi gordum diyorum:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar tesekkur ederim cevapladıgınız icin...
ben bugun mesela su sekilde yedirdim Hira'yı;

sabah 6 da anne sutu (kac cc icmis oluyo bilmiyorum ama 60-70tir tahminim)
8.30 da 1oo cc mama
11.00 da 50 cc yogurt
12.00 da 1oo cc mama (doymadı sanırım yogurtla)
14.30 da 80 cc meyve puresi
15.30 da 1oo cc mama
17.00 da 60 cc mama

ben baska bisey vermiyorum daha yani ek olarak sadece yogurt meyve..bide yeni basladım aksam yatırmadan once saat 8 de pirincli tahıllı kasık maması yapıyorum 7o cc ye..ama sanki 14o cc ye yapsam bitircek gibi gorunuyo..
cok mu gelir ki ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
gunduz nadir emiyo beni yani tas catlasa 3 defa..gece uyandıgında emiyo bide sabah 6 da falan iste..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kizlar aksama ne yemek yaptiniz ramazan geldi geleli beni stres basiyor hergun yeni yemek yapmaktan...isyandayim bende minik halil sezai defne misali :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bizimki bastan beri cok guzel agiz kitliyo sagolsun bide kafayi ceviriyo. Yada tukuruyo. Dr bisi demedi bize. Cunku meyve ve yogurtta sorun yasamamistik.ne olduysa sebze de oldu. Yemiyo asla ccoookk mecbur kalirsa 1-2 kasik.bakalim ne dicek. Bi kere yedi simdiye kadar bi tabak pure. Hala soktayim. Bazen acaba hayal mi gordum diyorum:deli:

ecriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
defnenin yokmu o halil sezai hali hic ? foto koysanda baksan yaaaaaaaa son hali de olur o yoksa :dance2:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
vah vah tühtüh çok yazık çok zayıf sen ne biçim annesin dedi

Yavrumm ben gordum senin minnosun fotosunu. Oyle zayif yada sagliksiz durmuyo. Bilakiss gayet iyiydi yani. Dr boyle bisi dememistir heralde zaten de.
Bak ben dedim ki dr a kapida bi suru cocuk var. Bizim kiz normal mi hepsi ondan kilolu iriler yani. Dr dedi ki, bu isler cogunlukla genetikle alakali. Cocuguan babasi falan 190 sa cocuk biraz daha uzun olacak tabi. Ama defne her ay 3 cm uzuyo. Duzenli bi sekilde kilo aliyo. Bak fizik olarak cok guclu. Onemli olan bu. Bebekler kiyaslanmaz yani dedi. Kapidaki bebekler erkekti. Erkek bebekler daha iri daha uzun olurlar. Defne kisa degil zayif degil gayet normal kipir kipir bi kucukhanim dedi. Dogru dedim. Benim kardesim o kadar zayifti ki zargana diyoduk. Sunnet sonrasi evrim gecirdi. Simdi zayif aklsaydi keske diyoruz. Minnoss dipcik gibi yani bebise haksizlik etme balim. Sen onun bu hallerini. Tadini cikar. 15 kilo oldugunda kucaginda tasimaya calisirken hatirlatcam sana:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kizlar aksama ne yemek yaptiniz ramazan geldi geleli beni stres basiyor hergun yeni yemek yapmaktan...isyandayim bende minik halil sezai defne misali :)

ben kırmızı biber dolması yaptım bide sarımsaklı yogurtlu kızartma yaptım yanına..karpuz fln da koycam sofraya aklmaa baska bisi gelmedi bugun icin...

et kalmamıs buzlukta olsaydı etli patlıcan yapcaktım yanına pilav cacık yada yesil salata yapardım bide..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
elbette böyle denmez...

ama böyle de denmez!

hakikaten Fikfikcim takılma boyle seylere..kilolu olup ta saglıksal problemlerinin olması daha mı iyi olurdu ?

salla gitsin,senin bebegin iyi mi saglıklımı keyfi yerindemi sen ona bak...ulen ben 2800 kg dogmusum ve kendimi bildim bileli zayıfım bee kilo alcam diye dotum cıkıyo..ama masallah diyim ben varya hic hasta olmam yaa naaberrrr :)

bosver yani ustune dusme kilo da kilo diye..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yavrumm ben gordum senin minnosun fotosunu. Oyle zayif yada sagliksiz durmuyo. Bilakiss gayet iyiydi yani. Dr boyle bisi dememistir heralde zaten de.
Bak ben dedim ki dr a kapida bi suru cocuk var. Bizim kiz normal mi hepsi ondan kilolu iriler yani. Dr dedi ki, bu isler cogunlukla genetikle alakali. Cocuguan babasi falan 190 sa cocuk biraz daha uzun olacak tabi. Ama defne her ay 3 cm uzuyo. Duzenli bi sekilde kilo aliyo. Bak fizik olarak cok guclu. Onemli olan bu. Bebekler kiyaslanmaz yani dedi. Kapidaki bebekler erkekti. Erkek bebekler daha iri daha uzun olurlar. Defne kisa degil zayif degil gayet normal kipir kipir bi kucukhanim dedi. Dogru dedim. Benim kardesim o kadar zayifti ki zargana diyoduk. Sunnet sonrasi evrim gecirdi. Simdi zayif aklsaydi keske diyoruz. Minnoss dipcik gibi yani bebise haksizlik etme balim. Sen onun bu hallerini. Tadini cikar. 15 kilo oldugunda kucaginda tasimaya calisirken hatirlatcam sana:deli:

nese kaçıyom ben

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bende isyandayimmm nazomm. Halili zaten severim de bizi bu hale getiren sahan. Taklidini yapti yaa onun patatis sogann diye. Onun ayyyyleri cok hosuma gidiyo. Her kizginligimdaa ayyyyyyyyy patatiss sogann diyorum sacimi yatirip yAtirip. Cocuk da ala ala onu prnek aldi heralde.:kahkaha: yidi benii ayyyy aaaaaayyyy die die:deli:

Bebikommm y ukleyemiyorum. Laptop yok. Gorumceme verdik okul acilana kadar. Bundan da resim yuklenmiyo:( geri gelsin ilk isim yuklemek olcak valla:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar