2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim kizim niye hicbisey yemiyo ya. Ne corbalar ne pureler. Her gun periyodik olarak sebze puresi,corba,kasik mamadokuyorum cope. Herseyin kavanozuna bayilir. Sebzenin kavanoz olanini da yemedi. Bi taze fasulye denemedim. Yarin da onu deniyim belki sever

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Benim kizim niye hicbisey yemiyo ya. Ne corbalar ne pureler. Her gun periyodik olarak sebze puresi,corba,kasik mamadokuyorum cope. Herseyin kavanozuna bayilir. Sebzenin kavanoz olanini da yemedi. Bi taze fasulye denemedim. Yarin da onu deniyim belki sever

Benimkide bişey yemiyor ağzını kitlemeyide öğrendi bu gün zorla yoğurt yedi kalanı biberon maması
sebze falan zaten hiç yemedi doktorda yemiyorsa zorlamayın dedi

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Benimkide bişey yemiyor ağzını kitlemeyide öğrendi bu gün zorla yoğurt yedi kalanı biberon maması
sebze falan zaten hiç yemedi doktorda yemiyorsa zorlamayın dedi

anam o agzını kilitleyen minnoşu yerim ben..
ben sabah kahvaltı vermeye başladım 6. ay itibari ile, maşallah cok sevdi içinde pekmez var balkim ondan bide doktor labneyi cok seviyolar demişti peynir olarakta onu koyuyorum etkisi varmı bilemedim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

anam o agzını kilitleyen minnoşu yerim ben..
ben sabah kahvaltı vermeye başladım 6. ay itibari ile, maşallah cok sevdi içinde pekmez var balkim ondan bide doktor labneyi cok seviyolar demişti peynir olarakta onu koyuyorum etkisi varmı bilemedim..

Benimki kahvaltıyı hiç sevmedi. Peyniri yağsız tuzsuz bi peynir aldım ondan mı acaba. öğürüyo genelde.
Labne koyayım dur ben de.
Sizin kahvaltının içinde neler var peki?

Pikoş bu arada sesin de kendin kadar asil kız maşallah :huhuu::utan:
İngiliz asilzadem benim

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Bende kahvaltı yaptırmaya basladım.

4-5 tane bebe biskuvisini meyvesuyuyla eziyorum. Tuzu alınmıs beyazpeynir veriyorum 1-2 gun arayla da haslanmıs yumurta veriyorum. Baska ne verilebilir ki kahvaltıda?

Pekmez vermedim daha hic versem mi acaba ?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
noluyooo leyyyyyynnnnnnnnnnnnn ben yokken bu defa da kendi fotolarınızı mı serdiniz ortalara heeyyyyyyyttttt :miyagi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende kahvaltı yaptırmaya basladım.

4-5 tane bebe biskuvisini meyvesuyuyla eziyorum. Tuzu alınmıs beyazpeynir veriyorum 1-2 gun arayla da haslanmıs yumurta veriyorum. Baska ne verilebilir ki kahvaltıda?

Pekmez vermedim daha hic versem mi acaba ?

Benimki şöyle bişey

1 dilim tam buğday ekmeği (yada 4-5 bebe bisküvisi)
1 kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız tuzsuz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağ
bunları karıştırıyorum.
Bir hafta böyle verdim sonra da her gün 1 çay kaşığı 1 çay kaşığı haşlanmış yumurta sarısı koymaya başladım.
4. gün 4 çay kaşığı koyduk
Ertesi gün tam yumurta sarısı.
Ama sevmedi.
Bu kadar şeyi karıştırsalar ben de yemem ki zaten.-kizgin

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Benimki kahvaltıyı hiç sevmedi. Peyniri yağsız tuzsuz bi peynir aldım ondan mı acaba. öğürüyo genelde.
Labne koyayım dur ben de.
Sizin kahvaltının içinde neler var peki?

Pikoş bu arada sesin de kendin kadar asil kız maşallah :huhuu::utan:
İngiliz asilzadem benim

enem enem o senin küselligin sevdicegim, benim boru gibi sesim vardır böyle kameraya cekildiginde pek konuşmamaya calısırım hatta :D
canım işte pekmez , labne, bisküvi ve 30cc mama yapıp karıştırıp veriyorum, oglan deli oluyo niyeyse..

noluyooo leyyyyyynnnnnnnnnnnnn ben yokken bu defa da kendi fotolarınızı mı serdiniz ortalara heeyyyyyyyttttt :miyagi:

kıs feysbuuukta herseyimiz ortada ordan biliyos birbirimizi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Benimki şöyle bişey

1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağ
bunları karıştırıyorum.
Bir hafta böyle verdim sonra da her gün 1 çay kaşığı 1 çay kaşığı haşlanmış yumurta sarısı koymaya başladım.
Ama sevmedi.

babusum ada'da haklı sende haklısın..bulamac gibi bise oluyo ozaman..benim hira yı son goturdugum doktor da oyle dedi kahvaltıya gectigimizde besinleri ayrı ayrı vericez dedi,tatlarını ayırt edebilr boylece dedi..hepsini karıstırırsak hem tadları farkedemicek hemde yemeyebilr demisti

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Benimki şöyle bişey

1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı tereyağ
bunları karıştırıyorum.
Ama sevmedi.

Benim annem de boyle karıstırıp yedirirdi bize.

Benim midem kaldırmıyor onun goruntusunu simdiki aklım olsa yemezdim diyorum :D

Ben karıstırmadan ayrı ayrı veriyorum mesela peynir koyuyorum agzına arkasına meyveli bebe biskuvisini oyle yutuyor sonra yumurta bebe biskuvisi boyle veriyorum. Biskuvi sulu oldugu icin yutmasını kolaylastırıyor. Yeni basladık zaten daha. Simdilik yiyor batuhan bunları.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

enem enem o senin küselligin sevdicegim, benim boru gibi sesim vardır böyle kameraya cekildiginde pek konuşmamaya calısırım hatta :D
canım işte pekmez , labne, bisküvi ve 30cc mama yapıp karıştırıp veriyorum, oglan deli oluyo niyeyse..

kıs feysbuuukta herseyimiz ortada ordan biliyos birbirimizi

hee oyle yani :D ne bilem bacım ben facebook kullanmıyorum o yuzden dolayı bilemedim ben :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kız Dünyam iki bebeği olmak nasıl bişey...Yani ayrılmaz asla da,ilkindeki kaygıların filan var mı, daha mı rahatsın?
Bunu kız istiyondur bi de dimi :bebecik

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla bu çocuğu uyutmak ömrümden bi 6-7 senemi aldı. yeminle yaşlanıyorum uyutmaya çalışırken ya offf...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bi de diğer topıkte bi aksilik bi bela falan yok dimi? onların da bebişleri iyidir umarım var mı aramızda orayı da okuyan yazan..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kız Dünyam iki bebeği olmak nasıl bişey...Yani ayrılmaz asla da,ilkindeki kaygıların filan var mı, daha mı rahatsın?
Bunu kız istiyondur bi de dimi :bebecik

Batuhan beni oyle cok uzen bir bebek degil. O yuzden batuhanda bir sıkıntı yasamam diye dusunuyorum. Ama ikinci nasıl olur diye dusunmeden edemiyorum tabi. Biri yaramaz biri uslu mu olur ikisi de yaramaz mı olur. Kafayı yer miyim diye dusunuyorum arada :D

Ama tabi daha yeni anne oldugum icin neyin ne oldugunu taze bildigim icin bas edebilirim diye dusunuyorum.

Evet Rabbim saglıklısını hayırlısını versin once ama gonlumden gecen kız. İnsallah gonlumdekini de verir yuzumu guldurur.. :gulbis:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babusum ada'da haklı sende haklısın..bulamac gibi bise oluyo ozaman..benim hira yı son goturdugum doktor da oyle dedi kahvaltıya gectigimizde besinleri ayrı ayrı vericez dedi,tatlarını ayırt edebilr boylece dedi..hepsini karıstırırsak hem tadları farkedemicek hemde yemeyebilr demisti

Ben de mi öyle tek tek versem ki.Dur cumartesi öyle deneyeyim ben de.

Benim annem de boyle karıstırıp yedirirdi bize.

Benim midem kaldırmıyor onun goruntusunu simdiki aklım olsa yemezdim diyorum :D

Ben karıstırmadan ayrı ayrı veriyorum mesela peynir koyuyorum agzına arkasına meyveli bebe biskuvisini oyle yutuyor sonra yumurta bebe biskuvisi boyle veriyorum. Biskuvi sulu oldugu icin yutmasını kolaylastırıyor. Yeni basladık zaten daha. Simdilik yiyor batuhan bunları.

Bi de mama var benimkinde 30 cc. Mamayla ıslatıyoruz.
Pütürlü olunca hele hiç yemiyo, o peynir de yağsız tuzsuz ya ezilmiyo mübarek.Labne alırsam ezilir o ama.
Tuzsuz mu labne, ben hayatta ağzıma sürmem de tadını bilmiyom :D
Ama tramisuya filan konduğuna göre tuzsuzdur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar