2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
uyku çok pis bastırdı yaa dayanamıcam valla... yarın okuycam bakiim ne yazdınız :D öptüm hepinizi bal bademler fındık fıstıklar, Allah rahatlık versin. mucx :utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
naber millet siz de unuttunuz mu beni, merak edenim ozleyenim oldu mu acep?

kardeşim burdaydı acayip koşturmalı zamanlar gecirdik malum evlenme hazırlıkları yapiyor ve yurtdısında calısıyor... yeni gitti anca fırsat bulabildim..

nasılsınız, neler edersiniz?
gecmişi cok kabaca okudum şansıma littlemin bizi yok saydıgı bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...

neyse cümlenize ve minnoşlarınıza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayım.....

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

kardeþim burdaydý acayip koþturmalý zamanlar gecirdik malum evlenme hazýrlýklarý yapiyor ve yurtdýsýnda calýsýyor... yeni gitti anca fýrsat bulabildim..

nasýlsýnýz, neler edersiniz?
gecmiþi cok kabaca okudum þansýma littlemin bizi yok saydýgý bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...

neyse cümlenize ve minnoþlarýnýza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayým.....

Aþkolsun bana. Denildigi kadar var galiba:( kafami bi dunya gereksiz þeyle doldurursam olacagi bu !!!!!

Noyanimin, SATdaþýmýn, obur tarafta ilk sýcak muhabbeti paylastigim arkadasimin ogluşunun aslan minnoþ pozlarý

Ben iyi degilim Pikem, cok dile getiremiyorum ama guzel gunler yasamiyorum. Rabbim Tunanin hatrina yoluna koysun insallah.
Samimiyetime inanmiyorsan burda kimseyle tekrar iletisime gecmem

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar. Ne güzel geyik çevirmişiniz,ben fosur fosur uyuyodum o vakitler.Sanırım 21:30 gibi uyumuşuz...
Ada da 22:30, 02:20 ve sabah 06:50 da kalktı.
Gece boyu hiç kalkmayan çocuğum vızıkvızık durmadan kalkıyo geceleri.
Gündüz uykuları da eh işte imiş...:bitter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bi soru sorcam size istanbullular cvplasın :D

terlediğinizde her yerinizde bi süt kokusu alıyor musunuz? ve aynı koku bebeğiniden de duyuyo musunuz?

ben emzirmediğim için almıyorum canım o tip bi koku. Ama çok terliyorum…

bblauuuu, azelyaaaaaa, tanselll, leaderrr, bebikommmm nirdesinizzzzz :dance2: :dance2:

Ben erkenden uyudum dün canım tavuk gibin….

abooo resme bakkk...kocam nerdee:D benim memeler bunların yandan yemişi:1:

gelmiş simusum hem ankaraya bide bizim apartmana sanırım adamın dostu ben o adama hayatta bakmam mesala öle vücüdüm olsa hahahahah-kop

yok balım okumadım.kızları görünce daldım ortadan.niye gitti şişko-kop boşver kadın mı yok bize müberrayı arayak yeniden:1: bulamazsan nihale gelen 2 hatun var.aklında olsun.ayarlarız onları

bacımmm 11 yıldır adam bıktı sanırsam benden.adama gecen sarıldım tüm masumiyetimle.yok cok masum değildim asıl niyetim 2 odaya perde yaptırmak içim hemzemin çalısmasıydı adam ne dese beğenirsin.

başım ağrıyo.bittiğin an yarmagül devril yat dedim kendime :)

Çok güldüm nazom ya Allah da seni güldürsün :D
Hoş hatunlar siziiiiiiii :D

Aþkolsun bana. Denildigi kadar var galiba:( kafami bi dunya gereksiz þeyle doldurursam olacagi bu !!!!!

Noyanimin, SATdaþýmýn, obur tarafta ilk sýcak muhabbeti paylastigim arkadasimin ogluşunun aslan minnoþ pozlarý

Ben iyi degilim Pikem, cok dile getiremiyorum ama guzel gunler yasamiyorum. Rabbim Tunanin hatrina yoluna koysun insallah.
Samimiyetime inanmiyorsan burda kimseyle tekrar iletisime gecmem

Lidilcım ya yapma :(
Anlatmak istersen dinlerim ben, emin ol benzer şeyler yaşıyoruz....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

kardeşim burdaydı acayip koşturmalı zamanlar gecirdik malum evlenme hazırlıkları yapiyor ve yurtdısında calısıyor... yeni gitti anca fırsat bulabildim..

nasılsınız, neler edersiniz?
gecmişi cok kabaca okudum şansıma littlemin bizi yok saydıgı bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...

neyse cümlenize ve minnoşlarınıza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayım.....

Canım selamlar. İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız tatlı telaşınızı…Allah mutlulukla tamamına erdirsin…
Özledik valla, arada yokla bizi.
Noyan nasıl,yeni diş var mı diş :))

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simuşumun bugün doğumgünü kızlar, 41 pare top atışıyla kutlamaları başlatıyorum

top_atisi.jpg

:halay:eek:yna4:muzikses:dj:flut

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
SİMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nice yıllara inşallah demek sende aslan burcusun benimde 1o agustos dogum gunum :D

he bu arada,dedemin babası ve annesi o zamanlar orda yasıyolarmıs italyan vatandasıymıslar ama turkler yani..dedem orda dogmus sonra dogduktan sonra Rodos'a yerlesmisler..o zamanlarda rodos italyanlarınms..dedem italyan okulunda okumus sonra rodos yunanlılara gecince yunan okuluna gitmis..her iki dili de biliyo turkceyi zor konusur..:) oyle iste

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
HAYATIM...

ben bi kadının her zaman her kosulda bakımlı olması gerektigini dusunenlerdenim..herkesin sahsi fikri elbetteki..evimizi nasıl temiz tutuyosak kendimize de ozen gostermemiz lazım diye dusunuyorum...
cunkuuuu ben bakımlı bi kadın gorupte bakmayan bi erkek gormedim acıkcası...ve birebir gozlemledim bunu..havaalanında freeshopta calısıyodum, orda calısan evli barklı turk abiler,amcalar yada akranlarım :)
heepsinin agzını suyu akıyodu ordaki turistlere...

ne bileyim yani kısacası pasaklı olmak iyi degil..yada ben iyice bunaldım artık ondan boyle sapkın dusunuyorum :deli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cnm evde neti yok çalışmaya başlaayınca döncek aramıza inşallah dün aramış beni ama cvplayamadım o sıra hastanede kan alıyolardı oğlumdan :(
sağol canlar. çok içtenlikle söylüyorum bizim bebeklerin hepsi ayrı güzel, maşallah süphanalah bakmaya doyamıyorum...

Durumun gözleri
Kayramın otoriter bakışları
Adamın tontiş bacakları
Elamın candan gülüşleri
Şahinimin cilveli pozları
Eymenimin ağır abiliği
Kuzeyimin saçları
Abi Kuzeyimin mimikleri
Hiramın güzelim kirpikleri
Livamın muzur bakışları

bayılıyorum hepsine hepsineeeeeeee (unuttuklarım affetsinler mucks)
şuraya bak yaaa tabire hasta oldum ağır abi he :D tam eymeni ifade ettin şu anda diğer bebeklerle ilgili izleniminde birebir doğru hepimizin bebeğine 41 kere maşallah
biz ilk çocuğumuza isim eymen cennet koyup defnettik
eşim şahin'in yanına da eymen istedi ama ben istemedim
koysamıydık acaba
yaaa şu anda çok kötü oldum hayatım allahım şahini korusun sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallahhh benim oğlumdan bahsederken hatırlatmıyodur inşallah sana geçmişi
:( kimyasal gebelik miydi cnm

benim düşük, kanama olmadı

o gün randevumuz vardı dra gittik
cinsiyetini sölicekti
tavsiye üstüne çikolata elimde gittim yarısını yedim girmeden
yarısı elimde yatağa yattım baktı baktı suratı tuhaflaştı
o an içime acı oturdu hemen
noldu dedim
garip bişi var dedi
geç bu tarafa alttan bbakcam dedi
çıktım
baktı
eşimi de çağırdı
kalbi durmuş dedi
yazarken yine ağlıyorum
çok kötüydü:(

ilk diğer mahalleden Arsima nickli arkadaşımı aradım aynı gün evlenmiştik düğündaşım
bebeğim öldü diye hıçkırarak ağlamıştım hastanenin önünde
ama aynı hastanede Şahin'ime kavuştum
Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyümesini nasip etsin
yaaaa hayatım diyecek laf bulamıyorum ama hıçkırıklarımı tutamıyorum ahiret günü eymen cennetin sana şefaatçi olsun inşallah kuzum
süper olur yaaa süper olur!:1: :1: keşke yapsak öyle bişeyi, çok isterim. 55: bu arada Tuna nın fotolardan belli zaten mimiklerini çok iyi kullanabildiği, büyüdüğünde çok esprili bi kişilik olacağını düşünüyorum Tunanın :)
aaa bende böle düşünüyorum tuna hakkında pür neşe mimikleriyle insanlara kendine hayran bırakcak bir kişilik olcak maşallah diyelim tanselim sence eymen nasıl bir kişilik olur?
bi soru sorcam size istanbullular cvplasın :D

terlediğinizde her yerinizde bi süt kokusu alıyor musunuz? ve aynı koku bebeğiniden de duyuyo musunuz?

bende olmuyor sütlerimden eser kalmadı çünkü eymende emmiyo gece 2 kere sadece gündüz sagdığımı içiyor heralde ondan kokmuyo yarabbi ben bu çocuğa nasıl tekrar göğsümü alıştırcam emse gelcek sütlerim varda ama sağınca çıkmıyor 20cc bilmem ne

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dedi :( ama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dedi :( ama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin

canım coook gecmiş olsun...inşallah tez zamanda iyileşir kuzum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Geçmiş olsun leaderım tez zamanda şifa bulsun eymencik...

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

çok geçmiş olsun canım yaa bu çocukları gözümüzden sakınıyoruz yinede olacagı varsa oluyor bunada şükür

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of boğulcak gibiyim.

babusum yaa sacmalama sıkma canını..Allah korusun deme oyle bu devirde neleri iyilestiriyolar artık kotu dusunme...benim esimde de var et beni boynunun cevresinde bi tane de degil bi kac tane..
icini ferah tut..insanlar nelerle ugrasıyolar canım bozma moralini..bisey cıkmicak merak etme

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

of boğulcak gibiyim.

Sanada geçmiş olsun balım neden hemen en kötüsünü düşünüyosun pozitif olki herşey olumlu olsun ayrıca benim eşimin vücudunda da benleri çoktur ara ara gidip aldırır lütfen rahat ol

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar