2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bi soru sorcam size istanbullular cvplasın :D

terlediğinizde her yerinizde bi süt kokusu alıyor musunuz? ve aynı koku bebeğiniden de duyuyo musunuz?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

terlediğinizde her yerinizde bi süt kokusu alıyor musunuz? ve aynı koku bebeğiniden de duyuyo musunuz?

istanbullu değilim ama ben alıyorum :D ama ekşimiş ayran gibi iğğğğğğğğğğğğğrenç böööö kendimden tiksiniyom. Tuna kokmuyo valla. benden çok banyo yapıyo. kim kaçırmış günde 2-3 kere banyoyu da ben bulayım :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bana da aile hekiminin hemşiresi dedi geçen telefonda. enteresan tatları severler dedi. sormadan koymam o zmn...

he bir de. ben Tunaya mama veriyorum ya, hastayken ağzından burnundan kustuğu için (mamanın çok oluşuna bağlamıştım o zmn) az az veriyorum artık. 100 ml içti 9da. az önce kalktı ne var ne yoksa emdi tek göğsümden. neden benim oğlumda mama uzun süre tokluk etkisi yapmıyor deyiverin bana
cevabi bilen banada desin yatmadan 120 yapiyorum hep 100 iciyo 90 yapsam yetmiyo ama sonuc en fazla 2 saat sonra cin gibi ayakta :) oburiks bunlar bence meme nasil sömürülür ela ile tunaya soralim

noluyo beeeeeeeeeeeeeeeeee :bitter:
angaralılar konuşuyonuz beni aranıza almıyonuzzzzzz :bitter: :bitter:

gel balim gell almazmiyiz seni gizemlerin hatunu adamada yapiyosan bole gizem neyim ondan yakandan dusmuyodur :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
benimkide taktı da adetim :deli: :deli: spiral taktır kız, ayın yaklaşık 15 günü adet geziyom ahahahhahaha :deli:

aoç Atatürk Orman Çiftiliği nin baş harfleri :D

ay aynen aynen, ben de azcık bişe yaparım hemen millet ooo vuuu hayırdıııır falan başlar. :deli: yazık kız naapsınlar şaşırıyolar :deli:

ama ben hala adet olmadım ki
hem spiral taktıramam korkarım

aoç nerde angara'da mı

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
haftasonu diye bişi var şeker :kahkaha:
simuş bnm oyun isteklerimee de cevap vermiyor :D

:D o zaman kesin geziyodur :D ay evet ben onu unutmuşum :)

:kahkaha: :kahkaha:

gelin canim ya havalar bozmadan bayram ciksin ayarlayip bulusalim laylamda gelirr ohh miss bizim kizlar mincirirlar kikirik kayrayi:1: hele bi iyilessinler iyice :)

demetmania da gelir belkim... valla 3 kız 1 Kayra, artık Kayra mı kızları mıncırır kızlar mı Kayrayı bilmiyom ehehehheheh :deli:

bana da aile hekiminin hemşiresi dedi geçen telefonda. enteresan tatları severler dedi. sormadan koymam o zmn...

he bir de. ben Tunaya mama veriyorum ya, hastayken ağzından burnundan kustuğu için (mamanın çok oluşuna bağlamıştım o zmn) az az veriyorum artık. 100 ml içti 9da. az önce kalktı ne var ne yoksa emdi tek göğsümden. neden benim oğlumda mama uzun süre tokluk etkisi yapmıyor deyiverin bana

bilemedim ben onuuuuu :acep:

noluyo beeeeeeeeeeeeeeeeee :bitter:
angaralılar konuşuyonuz beni aranıza almıyonuzzzzzz :bitter: :bitter:

gel kız gel, ben seni araya da alırıııım, başımın üstüne de alırıııım yanıma da alırıııııım

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
istanbullu değilim ama ben alıyorum :D ama ekşimiş ayran gibi iğğğğğğğğğğğğğrenç böööö kendimden tiksiniyom. Tuna kokmuyo valla. benden çok banyo yapıyo. kim kaçırmış günde 2-3 kere banyoyu da ben bulayım :(

yok kız benim ki güzel iğrenç değil
zaten benim pokum da güzel kokar hahahahaha
sen istte oturmuyon mu

gel balim gell almazmiyiz seni gizemlerin hatunu adamada yapiyosan bole gizem neyim ondan yakandan dusmuyodur :)

haha çok güldüm Allah seniii hemiii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

hahaaaaa ayni ben :kahkaha: hatun benim kafadan karsisinda oturan zillide bizim apartmana tasinan rus gacisi uyuz oldum dünden bu yana zaten kendime o kadinsa ben neyim diyip duruyom

eneeee elin rusu nerden de gelmiş taşınmış ankaraya yaaa alalalla ben taşınamam rusyaya mesela :deli:

adanalılar da cevaplayabilir mi? :deli: kız ben süt müt değil, bildiğin leş gibi ter kokuyom. :deli:

ama ben hala adet olmadım ki
hem spiral taktıramam korkarım

aoç nerde angara'da mı

heye angarada. hmmm o zaman ben bilmem, beyin bilir ehhehehhee

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
anammmm butun kizlar toplanmis ankarada parti yapiyolar bakin hele hemde bizsiz heeeee ya ne hos olurdu cok hos olurdu be ya.ben kayrayi ozledim mesela anasinida :) simusum senide duruyuda ozlemek istiyorum.tunayida hepinizihepiniziiiiii

Kayra ve anasıda sizi özledi balım bayram sonu göksuya gezmeye gidelim
bu arada okudunmu Nazom Nimet hanımda beni terk etti
yine bu arada Müberrayı halen unutamadım:kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gel kız gel, ben seni araya da alırıııım, başımın üstüne de alırıııım yanıma da alırıııııım

ay ağzını yüzünü yediiiimm :deli:

bu arada "ama benim oğlum ne kadaaaaar güzel uyuyor, yerim ben seni, maşallah maşallah" diye düşünüp uyuyan çocuğu şap diye öpüp uyandıran, sonra da nasıl uyutacağına şaşıran deli anneye "littlesunshine" denir :D

aklıma gelmişken sorayım size
akşam bebekleriniz uyuduktan sora 5 dakikada 1 gidip nefes alıyo mu diye bakıyo musunuz?
ben bazen gözüme inanmıyom elimi karnına koyuyom bi dönüyo cüceeeee diye yatağın altına doğru bi eğiliyom manyaklığımın sınırsızlığına şaşırıyorum :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

olmaz ben cvp yazmazsam ayrilirim ortadan :durbun: ben bildigin eksimis bozulmus sut kokuyom pissssss igrenc valla hatta cok igrenc bisey diyim mi size cok utandim ama anlatcam-kop ogecenlerde kavruldukya sicaktan 50 dereceleri buldu ortam esim tulum peyniri falan almis adam mutfaga pesimden geldi ya canim ya peynir kokmus sanirim yemeyelim biz onu dedi ne peyniri dedim.peynir dolapta o kokan ben oluyom dedim..adam neeeee dedi kacis o kacis fik fik neyim aklina gelmiyo adamin muhahahaaaaa.....

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
adanalılar da cevaplayabilir mi? :deli: kız ben süt müt değil, bildiğin leş gibi ter kokuyom. :deli:

heye angarada. hmmm o zaman ben bilmem, beyin bilir ehhehehhee

sen emziriyon mu peki
ankara'dan mı alcaz ulen sütü

olmaz ben cvp yazmazsam ayrilirim ortadan :durbun: ben bildigin eksimis bozulmus sut kokuyom pissssss igrenc valla hatta cok igrenc bisey diyim mi size cok utandim ama anlatcam-kop ogecenlerde kavruldukya sicaktan 50 dereceleri buldu ortam esim tulum peyniri falan almis adam mutfaga pesimden geldi ya canim ya peynir kokmus sanirim yemeyelim biz onu dedi ne peyniri dedim.peynir dolapta o kokan ben oluyom dedim..adam neeeee dedi kacis o kacis fik fik neyim aklina gelmiyo adamin muhahahaaaaa.....

hahahahah çok güldümmmmm
bu arada ben eşime kokuyom desem de hiiçççç farketmez
ya çok kötü durumda
ya da beni çok seviyo

sizinki de tersi tabii
ya ihmal etmiyon
ya da seni sevmiyo :D

İstanbul benim hayatımın şehri... ama ne yazıkki orda oturmuyorum :bitter: bak ben de gizem yaratıyım mı ? :1:

hayatının şehri ola ola istanbul mu oldu? pehhhhhhhhhh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ay ağzını yüzünü yediiiimm :deli:

aklıma gelmişken sorayım size
akşam bebekleriniz uyuduktan sora 5 dakikada 1 gidip nefes alıyo mu diye bakıyo musunuz?
ben bazen gözüme inanmıyom elimi karnına koyuyom bi dönüyo cüceeeee diye yatağın altına doğru bi eğiliyom manyaklığımın sınırsızlığına şaşırıyorum :D

ben bazen bakıyom ama 5 dk da bir değil. gel ye kız :deli:

ehehueheuehuheueheu

İstanbul benim hayatımın şehri... ama ne yazıkki orda oturmuyorum :bitter: bak ben de gizem yaratıyım mı ? :1:

bugün küçük pembe kovama su doldurmuşum oturma odasının tozunu alıyom, aklımda HAYATIM. Kendi kendime konuşuyom, diyom ki Şahin in babası mı acaba da bizi kekliyo :deli: editörüm dediydi, nicki de Hayatım olduğuna göre belki BEN HAYAT MERHABA falan gibi bişe demek için nickini hayatım seçmiştir, yani adı HAYATtır. acaba google yazsam editör hayat diye çıkan fotoları her gün buraya kopyala yapıştır apsam onlardan biri midir ki? hey Allahım şu dergileri de kim okuyo ki atsam mı acaba ay yok ya lazım olursa neyse dursunlar dursunlar :D :D :D (normal düşünceler hızlı geçiş :deli: :deli:)

manyaklıkta son nokta :deli: :deli:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Konuyu toplam 16 üye okuyor. (5 kayıtlı üye ve 11 misafir)
simurganka01, layla55+, littlesunshine+, nazo06+, _HaYaTiM_+
vuuuuuuuuuuuuuuuuu bebeklerim beniiim hepiniz bebeklerimsiniz gelin geliiiiiiin geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :deli: :deli: :deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben bazen bakıyom ama 5 dk da bir değil. gel ye kız :deli:

bugün küçük pembe kovama su doldurmuşum oturma odasının tozunu alıyom, aklımda HAYATIM. Kendi kendime konuşuyom, diyom ki Şahin in babası mı acaba da bizi kekliyo :deli: editörüm dediydi, nicki de Hayatım olduğuna göre belki BEN HAYAT MERHABA falan gibi bişe demek için nickini hayatım seçmiştir, yani adı HAYATtır. acaba google yazsam editör hayat diye çıkan fotoları her gün buraya kopyala yapıştır apsam onlardan biri midir ki? hey Allahım şu dergileri de kim okuyo ki atsam mı acaba ay yok ya lazım olursa neyse dursunlar dursunlar :D :D :D (normal düşünceler hızlı geçiş :deli: :deli:)

manyaklıkta son nokta :deli: :deli:

ne editörü laaa anlamadım
e nickimin anlamını sölimm o kadar merak ediyosan :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar