2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
laylam ve simuşum sağolun. Tuna neşeliyken tam yemelik bir bebek gerçekten :catalbicak: ve çok mimikli. o kadar net ve keskin ve değişken ki mimikleri, insan gülmeden alamıyor kendini Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin... Belli mi olur bakarsınız Ankarada bir parti düzenleriz. Kuduruk Şubat bebekleri partisi... Tuna da başı çeker :kahkaha:

süper olur yaaa süper olur!:1: :1: keşke yapsak öyle bişeyi, çok isterim. 55: bu arada Tuna nın fotolardan belli zaten mimiklerini çok iyi kullanabildiği, büyüdüğünde çok esprili bi kişilik olacağını düşünüyorum Tunanın :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar Aslıyı ben de merak ediyorum, Asyayı da. bide sshumo vardı nerlerde acaba? bide hatırlıyo musunuz calla diye biri vardı, yurt dışında bi yerde yaşıyodu teee hamileyken geliyodu çok nadiren onu da merak ediyom. bide calmiş dawniş de kayıplarda, çoruma bi gitti gidiş o gidiş...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam ve simuşum sağolun. Tuna neşeliyken tam yemelik bir bebek gerçekten :catalbicak: ve çok mimikli. o kadar net ve keskin ve değişken ki mimikleri, insan gülmeden alamıyor kendini Rabbim hepimizin evlatlarını esirgesin... Belli mi olur bakarsınız Ankarada bir parti düzenleriz. Kuduruk Şubat bebekleri partisi... Tuna da başı çeker :kahkaha:

ooo süper olurdu gerçekten biraraya geldiklerinde neler yapacaklar çok merak ediyorum Tuna onlara neler öğretir:)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
aaaaaaaaaaaaay ne yazmışınız beee oku oku yaz yaz bitiremedim heeee. Pikoşum nerde yaaaav? yarın ariiim olmadı.

bende merak içindeyim bu pikoş nerelerde en son İstanbuldaydı faceden oyun oynuyo sanırsam bi gelsin kesecem hesabını bu kadar sorumsuz olunmaz benim arkadaşlarım merak ederlermi diye düşünmüyor

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anammmm butun kizlar toplanmis ankarada parti yapiyolar bakin hele hemde bizsiz heeeee ya ne hos olurdu cok hos olurdu be ya.ben kayrayi ozledim mesela anasinida :) simusum senide duruyuda ozlemek istiyorum.tunayida hepinizihepiniziiiiii

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
benimkine yemek yemeyi öğretirse çok sevinirim şahsen :deli:

aman benimki de fos yiyici çıktı simuş. canı isterse yiyor. istemezse elime bir vuruyor. biz doğru banyoya :D ağzını nasıl kilitliyor, dili nasıl tampon yapıyor şaşarsın :kahkaha: yalnız sebze çorbasını sevmemişti, ağzı kilitliyordu. püresini sevdi. bugün vermeden hemen önce semiz otu da geçirdim rondodan. içine boca ettim. suratını ekşite ekşite yedi :D yarın da maydanozlu deniycem

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
olmaz olmaz deme hiiiiiiiiiç :D

şu okullar açılsın bakarız bir çaresine

haha hakkaten Tuna kim bilir neler öğretiiiiiir :kahkaha:

okullar açılınca sizin yıllık izniniz yok ki ama... :(

bende merak içindeyim bu pikoş nerelerde en son İstanbuldaydı faceden oyun oynuyo sanırsam bi gelsin kesecem hesabını bu kadar sorumsuz olunmaz benim arkadaşlarım merak ederlermi diye düşünmüyor

dimi yaaa... en son geçen hafta konuşmuştuk sanırım, belki halen geziyodur :) :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ama emziriyosun cnm hala. Emzirme bitnce gelir o da. Benmki bi geldi pir geldi. Allahtan duzensizlik olmadi

Evet bence eslerle ilgili. Benimkininn ilk lafi sen anasin. E sende babasin. Kendini cocugun oyun arkadasi belledi.bana daha hic sen yat tamam ben bakarim demedi.onu gectim ben zaten bi sekilde bakiyorum ama bari baska seyler yapsin. Bi supriz,iki guzel laf, az gezmek ne bilim ya. Bana hos gelen herseyy adamin dogasina aykiri. Bizim cocukla ebraber aramiza ucurumlar girdi ama o farkinda degil. Ben evde hizmetci oldum resmen.Tek jesti aksam yemek istememesi. Ki evdeysem yapiyorum olabildigince. Sen cocuk bakiyosun yapmasanda olur bide bana odun diyosun bak seni dusunuyorum diyo. Ama dun gece sahurda niye yemek yok diye firca atti bana. Ustelik ben gece yemek yemicem artik susuyorum demisti. Sana her gece corba var mi diyorum demek cnm corba istiyo niye yapmiyosun dedi. Direk isteseydin dedim bende. Bende sana neler ima ediyorum soruyorum ama sende tik yok dedim. Sonra gece gelmis sariliyo. Ama ben aglamisim o kadar sarilsa nee yarilsa ne yani.

benim eşim de fikfike taktı o taktıkça bana geliyolar soldan soldan şahin uyuyup da yalnız kalınca afaganlar basıyo bana nbapcamı şaşırıyom 2 saat evveden başlıyom off dişim ağrıyo çok yoruldum kıpırdıcak halim yok vs. ama o takmıyo tabisi hadi yatalım ya git yattttttttttttttt evlendiğimizden beri böle illa fikfik olmasına gerek yok illa der yani hadi yatalım artık yahu niye aynı anda yatıyoz :bitter:

bilmemmmm yaparım heralde sırf eğlence olsun diye :D

hayat sana güzel zaten eğlence diyo yaa

Heee bence de Ecrincim, Hayatım a katılıyom kız. Anlamak için her cümleyi bikaç defa okuyom :D :D :D

evet ya ben de, bende bende bi salaklık var sanıyodum ki türkçem de iyidir yani :deli:

anlamadım 32 tane ipe buğday mı dizecez? 1 tane ipe 32 tane buğday mı? :deli:

yok 32 ipe 32 buğday dizcen :D

ben onun o minnoş parmaklarını yirim yir :catalbicak:

ben de ben deeeee :sirin:

ben aoç ninkileri görüyom ama.

aoç ne la

oje sürmem, ruj sürmem, bazen çok hafif makyaj yaparım, manikür pedikür ilk ve son defa düğünümde yaptırmıştım, hatta onu da ben yaptırmadım kuaför yaptı :D :D maske desen hayatımda hiç yapmadım :D :D HAYATIM gibi benim de pek bi kaybım yok :deli::deli:

ben de oje sürmem tırnak yerim zaten 2 kez tırnak uzattım biri nişanda biri düğünde :D
ben de ruj sürmem yılda bir eserse hafif makyaj yaparım olay olur ooooooo voooooooooooo nereye hııııııı anlayalım hele bekarken daha abartılıyodu ama evlenince tepkiler azaldı :D
hergün makyaj yapan biri dikkat çekmiyo ben arada yapınca millet dünya güzeli görmüş gibi oluyo eh normalde maymun kıvamında gezince hahahahahahahha
manikür pedikürü ben de 14 haziran 2009'da yaptırmıştım evlenirken :D
maske mi????? kızılderili maskesi takmıştım ama yüzümde bi etkisi olmamıştı maske mi o ne yaaaaa :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anammmm butun kizlar toplanmis ankarada parti yapiyolar bakin hele hemde bizsiz heeeee ya ne hos olurdu cok hos olurdu be ya.ben kayrayi ozledim mesela anasinida :) simusum senide duruyuda ozlemek istiyorum.tunayida hepinizihepiniziiiiii

şu kızlar hayırlısıyla bi tam iyileşsinler, gelicem valla sizin oraya, oturur bi yerde sohbet eder iki çay içeriz yav.
aman benimki de fos yiyici çıktı simuş. canı isterse yiyor. istemezse elime bir vuruyor. biz doğru banyoya :D ağzını nasıl kilitliyor, dili nasıl tampon yapıyor şaşarsın :kahkaha: yalnız sebze çorbasını sevmemişti, ağzı kilitliyordu. püresini sevdi. bugün vermeden hemen önce semiz otu da geçirdim rondodan. içine boca ettim. suratını ekşite ekşite yedi :D yarın da maydanozlu deniycem

ehehehe benimki baştan beri fos yiyici kız, bi kaç ay bari yiyeydi azcık toparlardık. Amaaaan canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil. bu arada bizim doktor maydonoz soğan verme dediydi. maydonoz verceksen de dal olarak ekle çorbaya sonra çıkar, soğan da aynı şekilde dediydi.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
şu kızlar hayırlısıyla bi tam iyileşsinler, gelicem valla sizin oraya, oturur bi yerde sohbet eder iki çay içeriz yav.

ehehehe benimki baştan beri fos yiyici kız, bi kaç ay bari yiyeydi azcık toparlardık. Amaaaan canları sağ olsun sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil. bu arada bizim doktor maydonoz soğan verme dediydi. maydonoz verceksen de dal olarak ekle çorbaya sonra çıkar, soğan da aynı şekilde dediydi.

gelin canim ya havalar bozmadan bayram ciksin ayarlayip bulusalim laylamda gelirr ohh miss bizim kizlar mincirirlar kikirik kayrayi:1: hele bi iyilessinler iyice :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

bana da aile hekiminin hemşiresi dedi geçen telefonda. enteresan tatları severler dedi. sormadan koymam o zmn...

he bir de. ben Tunaya mama veriyorum ya, hastayken ağzından burnundan kustuğu için (mamanın çok oluşuna bağlamıştım o zmn) az az veriyorum artık. 100 ml içti 9da. az önce kalktı ne var ne yoksa emdi tek göğsümden. neden benim oğlumda mama uzun süre tokluk etkisi yapmıyor deyiverin bana

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
o yaramaz tunayi gelir issiririmmm bogumcuklarindan kopekle oynuyo heee :)

simusum bastirmayim bari bende ama zilli ela cok seviyo o pozisyonu :)

yaa Nazom bence basmak istiyosa yavaştan yavaştan basabilir, benimki cidden dr un dediği gibi basmak istemiyo, böyle öne doğru eğilip iki büklüm yapıyo kendini :deli:

benim eşim de fikfike taktı o taktıkça bana geliyolar soldan soldan şahin uyuyup da yalnız kalınca afaganlar basıyo bana nbapcamı şaşırıyom 2 saat evveden başlıyom off dişim ağrıyo çok yoruldum kıpırdıcak halim yok vs. ama o takmıyo tabisi hadi yatalım ya git yattttttttttttttt evlendiğimizden beri böle illa fikfik olmasına gerek yok illa der yani hadi yatalım artık yahu niye aynı anda yatıyoz :bitter:

aoç ne la

ben de oje sürmem tırnak yerim zaten 2 kez tırnak uzattım biri nişanda biri düğünde :D
ben de ruj sürmem yılda bir eserse hafif makyaj yaparım olay olur ooooooo voooooooooooo nereye hııııııı anlayalım hele bekarken daha abartılıyodu ama evlenince tepkiler azaldı :D
hergün makyaj yapan biri dikkat çekmiyo ben arada yapınca millet dünya güzeli görmüş gibi oluyo eh normalde maymun kıvamında gezince hahahahahahahha
manikür pedikürü ben de 14 haziran 2009'da yaptırmıştım evlenirken :D
maske mi????? kızılderili maskesi takmıştım ama yüzümde bi etkisi olmamıştı maske mi o ne yaaaaa :kahkaha:

benimkide taktı da adetim :deli: :deli: spiral taktır kız, ayın yaklaşık 15 günü adet geziyom ahahahhahaha :deli:

aoç Atatürk Orman Çiftiliği nin baş harfleri :D

ay aynen aynen, ben de azcık bişe yaparım hemen millet ooo vuuu hayırdıııır falan başlar. :deli: yazık kız naapsınlar şaşırıyolar :deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar