şimdi gidip yatsam mı yatmasam mı bilemedim.ela ben ne zaman yastığa kafamı koysam ağlıyo..aynı odada yatmak yaramıyo sanırım.bi çare bulmak lazım bu işe.yatmaya korkar oldum.
benim gibi odasına yatır bir haftadır çok rahatım yıvvrum
şimdi gidip yatsam mı yatmasam mı bilemedim.ela ben ne zaman yastığa kafamı koysam ağlıyo..aynı odada yatmak yaramıyo sanırım.bi çare bulmak lazım bu işe.yatmaya korkar oldum.
defnemin süper kıvrak hareketliliği
selimimin o minnoş bakışları
duygulanınca unutmuşum kızlar, özür
naber millet siz de unuttunuz mu beni, merak edenim ozleyenim oldu mu acep?
kardeþim burdaydý acayip koþturmalý zamanlar gecirdik malum evlenme hazýrlýklarý yapiyor ve yurtdýsýnda calýsýyor... yeni gitti anca fýrsat bulabildim..
nasýlsýnýz, neler edersiniz?
gecmiþi cok kabaca okudum þansýma littlemin bizi yok saydýgý bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...
neyse cümlenize ve minnoþlarýnýza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayým.....
bi soru sorcam size istanbullular cvplasın
terlediğinizde her yerinizde bi süt kokusu alıyor musunuz? ve aynı koku bebeğiniden de duyuyo musunuz?
bblauuuu, azelyaaaaaa, tanselll, leaderrr, bebikommmm nirdesinizzzzz :dance2: :dance2:
abooo resme bakkk...kocam nerdeebenim memeler bunların yandan yemişi:1:
gelmiş simusum hem ankaraya bide bizim apartmana sanırım adamın dostu ben o adama hayatta bakmam mesala öle vücüdüm olsah
yok balım okumadım.kızları görünce daldım ortadan.niye gitti şişkoboşver kadın mı yok bize müberrayı arayak yeniden:1: bulamazsan nihale gelen 2 hatun var.aklında olsun.ayarlarız onları
bacımmm 11 yıldır adam bıktı sanırsam benden.adama gecen sarıldım tüm masumiyetimle.yok cok masum değildim asıl niyetim 2 odaya perde yaptırmak içim hemzemin çalısmasıydı adam ne dese beğenirsin.
başım ağrıyo.bittiğin an yarmagül devril yat dedim kendime
Aþkolsun bana. Denildigi kadar var galibakafami bi dunya gereksiz þeyle doldurursam olacagi bu !!!!!
Noyanimin, SATdaþýmýn, obur tarafta ilk sýcak muhabbeti paylastigim arkadasimin ogluşunun aslan minnoþ pozlarý
Ben iyi degilim Pikem, cok dile getiremiyorum ama guzel gunler yasamiyorum. Rabbim Tunanin hatrina yoluna koysun insallah.
Samimiyetime inanmiyorsan burda kimseyle tekrar iletisime gecmem
naber millet siz de unuttunuz mu beni, merak edenim ozleyenim oldu mu acep?
kardeşim burdaydı acayip koşturmalı zamanlar gecirdik malum evlenme hazırlıkları yapiyor ve yurtdısında calısıyor... yeni gitti anca fırsat bulabildim..
nasılsınız, neler edersiniz?
gecmişi cok kabaca okudum şansıma littlemin bizi yok saydıgı bolume denk geldim, üzüldüm biras, giremedim diye de uzuluyodum tuz biber oldu...
neyse cümlenize ve minnoşlarınıza sevgiler, selamlar, ben daha buralardayım.....
cnm evde neti yok çalışmaya başlaayınca döncek aramıza inşallah dün aramış beni ama cvplayamadım o sıra hastanede kan alıyolardı oğlumdanya aslıyrt nerde?
şuraya bak yaaa tabire hasta oldum ağır abi hesağol canlar. çok içtenlikle söylüyorum bizim bebeklerin hepsi ayrı güzel, maşallah süphanalah bakmaya doyamıyorum...
Durumun gözleri
Kayramın otoriter bakışları
Adamın tontiş bacakları
Elamın candan gülüşleri
Şahinimin cilveli pozları
Eymenimin ağır abiliği
Kuzeyimin saçları
Abi Kuzeyimin mimikleri
Hiramın güzelim kirpikleri
Livamın muzur bakışları
bayılıyorum hepsine hepsineeeeeeee (unuttuklarım affetsinler mucks)
yaaa şu anda çok kötü oldum hayatım allahım şahini korusun sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin inşallahhh benim oğlumdan bahsederken hatırlatmıyodur inşallah sana geçmişibiz ilk çocuğumuza isim eymen cennet koyup defnettik
eşim şahin'in yanına da eymen istedi ama ben istemedim
koysamıydık acaba
yaaaa hayatım diyecek laf bulamıyorum ama hıçkırıklarımı tutamıyorum ahiret günü eymen cennetin sana şefaatçi olsun inşallah kuzumkimyasal gebelik miydi cnm
benim düşük, kanama olmadı
o gün randevumuz vardı dra gittik
cinsiyetini sölicekti
tavsiye üstüne çikolata elimde gittim yarısını yedim girmeden
yarısı elimde yatağa yattım baktı baktı suratı tuhaflaştı
o an içime acı oturdu hemen
noldu dedim
garip bişi var dedi
geç bu tarafa alttan bbakcam dedi
çıktım
baktı
eşimi de çağırdı
kalbi durmuş dedi
yazarken yine ağlıyorum
çok kötüydü
ilk diğer mahalleden Arsima nickli arkadaşımı aradım aynı gün evlenmiştik düğündaşım
bebeğim öldü diye hıçkırarak ağlamıştım hastanenin önünde
ama aynı hastanede Şahin'ime kavuştum
Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyümesini nasip etsin
aaa bende böle düşünüyorum tuna hakkında pür neşe mimikleriyle insanlara kendine hayran bırakcak bir kişilik olcak maşallah diyelim tanselim sence eymen nasıl bir kişilik olur?süper olur yaaa süper olur!:1: :1: keşke yapsak öyle bişeyi, çok isterim. 55: bu arada Tuna nın fotolardan belli zaten mimiklerini çok iyi kullanabildiği, büyüdüğünde çok esprili bi kişilik olacağını düşünüyorum Tunanın
bi soru sorcam size istanbullular cvplasın
terlediğinizde her yerinizde bi süt kokusu alıyor musunuz? ve aynı koku bebeğiniden de duyuyo musunuz?
selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dediama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin
selam kızlar dün öğlen 15:30 gibi eymen tekrar ateşlendi 38.2 ye çıktı eşimi aradım doktorumuza gittik baktı kulaklarından dişlerine kadar sırtını gögsünü dinledi soguk algınlıgı dediama yinede kan tahlili yaptırın net görelim dişe daha var gibi görünüyor damaklarda kabarma yok çocuk ateşi 39 a yaklaştıydı zaten duramıyodu ağlıyodu bide kan verince yavrumun göz yaşları çeşme gibi aktı içim parça parça oldu eşim olmasa oraya yıgılıp kalırrdım heralde eymen ağladı ben ağladım...
kan tahlili sonucu çıkana kadar bahçede sahinleştirelim die çıktık ama oğlum o kadar hırpalanmışki eşimin kucagında uyudu...45 dk sonra sonuçlar çıktı doktor baktı kanda enfeksiyon çıktı 2 ateş düşürücü bide antibiyotik yazdı geldik eve şimdi biraz daha iyi sanırım antibiyotik uyku yapıyo ondan rahat rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat versin
Geçmiş olsun leaderım tez zamanda şifa bulsun eymencik...
kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.
Geçmiş olsun leaderım tez zamanda şifa bulsun eymencik...
kızlar benim moralim bozuk...benim bir et benim var boynumda. irice ve siyah olmasa da koyu renk.
ara ara kaşınırdı, bu aralar arttı, ben elledikçe hassaslaştı.
doktora gitmeye korkuyordum ama en sonunda cesaret ettim bu akşama randevu aldım.
ama çok korkuyorum çünkü bazı kanser türlerinin belirtilerinde de kaşınma var...
ya da doktor bakıp alalım derse, biyopsiye yollarsa ben naparım. nasıl beklerim sonucunu...
of çok kötüyüm...ya kötü bişeyse bebeğim nolur küçücük daha.
of boğulcak gibiyim.