bebikom bu arada eşim arabayı denizliden alıyor. işlemleri başlatmaya gitti. Tunayı bırakabileceğim bir yer olsaydı ben de giderdim arabayı teslim almaya gittiğinde
aaa ciddimisin
bebikom bu arada eşim arabayı denizliden alıyor. işlemleri başlatmaya gitti. Tunayı bırakabileceğim bir yer olsaydı ben de giderdim arabayı teslim almaya gittiğinde
aaa ciddimisintühh yaa e tunayı da getir dicem ama bu havada yolculuk yapmanın ne demek oldugunu biliyorum daha dun ankaradan geldigimz icin..görüşürdük ne güzel yaa
Evet nefret ederim bayram tantanasından. İlk evlendiğimiz zaman ilk bayramımızda eşimin ailesinin yanında kalmıştık, şaka gibi. Ne yaptın gittin mi doktora? Geçmişi daha yeni okuyom valla bişe yazdınsa görmedim kusura bakma balıııım.
Haklısın Lidılım sıcak bizi bile vurdu. sabah her tarafım tutulmuş bi şekilde kalkıyorum haftalardır. e terle soğu terle soğu normal de.. dediğin gibi onlara bişe olunca biz dayanamıyoz işte... evlat güzel ama dünyanın en zor şeyiymiş..
Babuşum benim eşimin ailesi bana hep der ki seni çok seviyoruz, kendi kardeşlerimizden farksızsın. Lafü güzaf işte! Kendi kardeşlerinizden farksızım da 9 aydır evdeyim 1 kere aradınız mı? ama lafa gelince en süslü laflar onlarda. Ben eşimden ciddi ciddi soğudum ailesi yüzünden. geçen dedim ki bak çocuk hasta oldu 1 kere arayıp da geçmiş olsun dediler mi? hemen savunma mode on; haberleri yok ki, ben abimle daha önce konuşmuştum ona söylediğim şeyler aramızda kalıcak söylememiştir ablamlara. 2 gün sonra abisiyle muhabbetimiz; her gün beni arayıp duru nasıl olmuş, hastalığı iyileşmiş mi diye soruyolar. buyur burdan yak. melek melek benim eşimin ailesi. baksana ne kadar merak etmişler kızımı da eşimi de beni de aramak yerine amcayı arayıp soruyolar. bunu duydum ya bi eşimin abisini seviyodum, şimdi onun da ajanlık yapmasına afedersin .ok izin veririm!
Saol Laylam. Allahım dermansız dert vermesin inşallah. gerçi kuzular söz konusu olunca terlemelerinden iştahsızlıklarına insan herşeye üzülüyo anlamadım nası iş.
Ben daha yeni fisher price ın mıydı neydi bi futbol topu var hareket ettirdikçe şarkı söylüyo sayı sayıyo vs vs ondan aldım. sanki sevdi oynuyo.
düşündüm Tanselim ama ben evdeyim, çalışmıcam bi süre. temizliğe zaten arada birini alıyodum o da boşboğaz çıktı ondan da vazgeçtim. şimdi mecbur herşey üstüme kaldı, eşim alalım diyo ama ben istemiyom ay ne biliim bi cins oldum çıktım ben de yaaa...
ooo dişlerinz hayırlı uğurlu olsun. darısı hem size diğerlerine hem de bizim gibi çıkmayanlara olsun. hamiiiiiş miiii? hamiş ne arar lö bazarda?en hızlımız sensin, ne kadar genç o kadar hızlı demek ki
eveten uygun fiyatı denizli verince öyle oldu. bir aksilik çıkmazsa çarşamba gibi gelecekmiş araba. valla öyle sıcakki cnm biz bodrumdayız hep. burası serin. sabah banyo yapıp hemen buraya kaçıyoruz. otobüsle gitmezse, biri aracıyla götürürse ve o güne kadar hava biraz ferahlarsa gidesim var aslında. çok bunaldım burda hep aynı şeylerle...
konak neden olur bilmiyorum ama bizim bir kere oldu. bir daha tekrarlamadı. zeytinyağı sürünce geçiyor nasılsa, üzülme cnm... ben nerdeyse her yıkamada şampuan sürüyorum. kaskatı oluyor saçlar terden naapayım
suluk 2 çeşit aldım ben. bir bu fotosunu yüklediğim. diğeri de bu. 2sinin de hem suluk hem de biberon başlığı var. Tuna henüz suluk başlıklarından içmeyi başaramadı. ben de biberon başlığı kullanıyorum
selam kızlar hava felaket sıcak Kayranın küvetine su doldurdum
içine koydum epey oyalandıktan sonra yatırdım umarım güzel uyur
sıcaktan uyumuyor bebek
bu arada ben çorap giydiriyorum çıplakken ayakları suyun içinde kalıyor
doktora gittiğimde sormak istiyorum bu kadar terlemesi normalmi?
sonrada buz gibi oluyor çorap terini emiyor onun harici badyle dolaşıyoruz
silikon yastıkta yatırıyorsanız çok terliyorlar Kayranın yastığı sırılsıklam oluyordu ben anneme pamuktan yastık yaptırdım
neredeyse kafası hiç terlemiyor
bugün 76 günlüğüz...
Arada birde aptamil devam sütü veriyorum günde1-2 defa sütüm yeterli fakat ilk günlerde kan şekerini dengeler diye doktor önermişti şimdide 1-2 defa verilirse olur dedi devam ediyorum.
1 haftadır biberonla veriyorum mamayı bir dikişte bitiriyor 80 ml lik.
diyorlar ya biberona alışırsa memeyi bırakır diye benim meleğim memeye çok düşkün. İkisine bir alıştıırım diye düşündüm 1 haftadır sorun yok ama sanki ondan sonra elini emme alışkanlığı başladı. Bu elini emme alışkanlığından nasıl vazgeçirebilirim derken eldiven giydirmeye karar verdim.
Evet bu sıcaklarda eldiven giydirmeye başladım bugün ama benim ufaklık çok haylaz onada gücü yetiyor yetmese bile eldivenide ağzına sokuyor ne yapacağımı bilmiyorum
bugün 76 günlüğüz...
Arada birde aptamil devam sütü veriyorum günde1-2 defa sütüm yeterli fakat ilk günlerde kan şekerini dengeler diye doktor önermişti şimdide 1-2 defa verilirse olur dedi devam ediyorum.
diyorlar ya biberona alışırsa memeyi bırakır diye benim meleğim memeye çok düşkün. İkisine bir alıştıırım diye düşündüm 1 haftadır sorun yok ama sanki ondan sonra elini emme alışkanlığı başladı. Bu elini emme alışkanlığından nasıl vazgeçirebilirim derken eldiven giydirmeye karar verdim.
Evet bu sıcaklarda eldiven giydirmeye başladım bugün ama benim ufaklık çok haylaz onada gücü yetiyor yetmese bile eldivenide ağzına sokuyor ne yapacağımı bilmiyorum
Hayırlı olsun 76. gününüz kocaman adam olmusuz maşallah günler ne çabuk geçiyor değilmi?benim oğlumda 2 aylıkken elini ağzına sokmaya başladı daha sonra parmak emmeye döndü 6 aylık olmak üzereyiz hala eli ağızda yapacak bişey yok sanırım 2 aylıkken tükürük bezleri gelişiyor ondan elini ağzına götürüyor bence çıkar eldiveni elini emmesi daha iyidir eldivenden
bugün 76 günlüğüz...
bugün 76 günlüğüz...
kızlar ya bebişi baya baya oturabilen varmı hic ? ben anakucagının sırtını dik konuma getirdim hani alıssın diye ama kayıyo hira ayakları asagı sarkıyo oturamıyo yani daha..nası alıstırcaz oturmaya ? yoksa onlar kendileri hazır olduklarında oturcaklarmı
teşekkür ederiz teyzesi çok öptü Kayra seni ve tuna abisinilaylam bu arada Kayra çoooooooooook tatlı olmuş. yerim ben o çatık kaşları...
benimki epeydir oturuyor demeyimde çünkü daha kendi kendine başarılı olamıyor ama kucakta falan hep oturur pozisyonda hatta banyo yaptırırken bile küvetin içine oturtuyorumkızlar ya bebişi baya baya oturabilen varmı hic ? ben anakucagının sırtını dik konuma getirdim hani alıssın diye ama kayıyo hira ayakları asagı sarkıyo oturamıyo yani daha..nası alıstırcaz oturmaya ? yoksa onlar kendileri hazır olduklarında oturcaklarmı