Ben Kayrayla Elayı birbirlerine çok benzetiyorum ya
Başka benzeten var mı
ayy babuş çok tatlı olmuş adamaşallah ona.
Ada'm Adaaaaaa'm ben sana kurban olammmmçok tatlı maşallah
Ela ve Kayra benziyorlar mı, pek benzetemedim ama 40 yıllık kanka gibiler. bayılıyorum o hallerine...
babusum masallah Ada'ya..ufacıklardı nasıl buyuyolar yaa..ay agladı ay mızmızlandı ay yemedi ay giymedi derken..evlendircez valla az kaldı -ciko
tip olarak mı ?
Ada'm Adaaaaaa'm ben sana kurban olammmmçok tatlı maşallah
Ela ve Kayra benziyorlar mı, pek benzetemedim ama 40 yıllık kanka gibiler. bayılıyorum o hallerine...
Babusum adacık ne tatlı, maşallah....
Canım arabanızı almışsınız hayirli olsun. Ne aldınız, kaça.. bende arabamı değiştirmek istiyorum.
Canım çok teşekkür ederim.
O sizin güzelliğiniz efem -hmm
Ben de istiyorum.
Hatta evvelki hafta biraz baktık, ama bekleme kararı aldık.
İş değişikliğimle birlikte hayata geçirelim diyoruz bakalım....
Lidılım hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binin inşallah.
Selim gibi uzun masallah. 2 hafta önce selim 72 cm idi.
Ne baktin canım. Benim 2010 model ford focusum var sıkıldım. Golf baktım baya fiyatlilar.
teşekkür ederim kızlar madem varsın emsin elini o kadar güzelde emiyor ki... Genelde acıkıncca ve uykusu geldiğinde yapıyor sanırım daha keşfedemedim.
babuşum, tanselim
teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizlerin olsun. bizim 2004 model bir astramız vardı. en dolusu. onu 23e sattık. alırken kazasız diye aldığımız araçta 3 tane lokal boya çıktı ne yazıkkio fiyata verdik sonunda...
focus style X aldık. yanılmıyorsam 54000 liraya geldi ama beyaz. ****lik renklerde 1000 lira oynuyor. ellerinde de gelecek bir beyaz varmış işte.
golf baktık. daha ucuza alabiliyorduk. 52000liraya indirdiler. ama bizim için bagaj çok önemli. golf yetmeyecekti. astrayı da en çok o yüzden elden çıkarmak istemiştik. bir de almayı planlıyorsanız, golf kasa yenilemiş. kasım gibi piyasaya süreceklermiş...