2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
babusum masallah Ada'ya..ufacıklardı nasıl buyuyolar yaa..ay agladı ay mızmızlandı ay yemedi ay giymedi derken..evlendircez valla az kaldı -ciko

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şimdi bakıcımı aradım Ada nasıl diye. İyiymiş, akşama bi yemek olmadığını görünce bişeyler hazırladım iftarlık dedi ya yazık.
Ben de arada (yüzüne değil kendimce,burda sizlere anlatıp) kızıyorum ya, üzüldüm şimdi :(
Ben de akşam iftara davetliyiz diye bişey yapmamıştım yemek :D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayy babuş çok tatlı olmuş ada :) maşallah ona.

Ada'm Adaaaaaa'm ben sana kurban olammmm :D çok tatlı maşallah

Ela ve Kayra benziyorlar mı, pek benzetemedim ama 40 yıllık kanka gibiler. bayılıyorum o hallerine... :utan:

babusum masallah Ada'ya..ufacıklardı nasıl buyuyolar yaa..ay agladı ay mızmızlandı ay yemedi ay giymedi derken..evlendircez valla az kaldı -ciko

Sağolun güzel teyzelerimiz, teşekkür ederiz :huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım arabanızı almışsınız hayirli olsun. Ne aldınız, kaça.. bende arabamı değiştirmek istiyorum.

Ben de istiyorum.
Hatta evvelki hafta biraz baktık, ama bekleme kararı aldık.
İş değişikliğimle birlikte hayata geçirelim diyoruz bakalım....

Lidılım hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binin inşallah.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de istiyorum.
Hatta evvelki hafta biraz baktık, ama bekleme kararı aldık.
İş değişikliğimle birlikte hayata geçirelim diyoruz bakalım....

Lidılım hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binin inşallah.

Ne baktin canım. Benim 2010 model ford focusum var sıkıldım. Golf baktım baya fiyatlilar.

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
teşekkür ederim kızlar madem varsın emsin elini o kadar güzelde emiyor ki... Genelde acıkıncca ve uykusu geldiğinde yapıyor sanırım daha keşfedemedim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ne baktin canım. Benim 2010 model ford focusum var sıkıldım. Golf baktım baya fiyatlilar.

Evet canım golfler epey fiyatlı.
Bizim citroen picassomuz var.Çok memnunuz aslında yükseltmek niyetindeyiz.
Bir alternatifimiz de Kia Sportage, ama bu kez otomatik istiyorum ben.Sportage'in otomatikleri de çok çok pahalı, nerdeyse ev fiyatına.Picassonun dizel otomatiğini Sportage'ın manuel benzinlisi fiyatına alabiliyorsun.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
teşekkür ederim kızlar madem varsın emsin elini o kadar güzelde emiyor ki... Genelde acıkıncca ve uykusu geldiğinde yapıyor sanırım daha keşfedemedim.

Benim kızım acıktığında bileğini hızla ve hırsla emerdi. Normal zamanında yalardı elini :D
Şimdi parmağını emiyo, yada dişini kaşır gibi yapıyo.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
babuşum, tanselim
teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizlerin olsun. bizim 2004 model bir astramız vardı. en dolusu. onu 23e sattık. alırken kazasız diye aldığımız araçta 3 tane lokal boya çıktı ne yazıkki :( o fiyata verdik sonunda...

focus style X aldık. yanılmıyorsam 54000 liraya geldi ama beyaz. ****lik renklerde 1000 lira oynuyor. ellerinde de gelecek bir beyaz varmış işte.
golf baktık. daha ucuza alabiliyorduk. 52000liraya indirdiler. ama bizim için bagaj çok önemli. golf yetmeyecekti. astrayı da en çok o yüzden elden çıkarmak istemiştik. bir de almayı planlıyorsanız, golf kasa yenilemiş. kasım gibi piyasaya süreceklermiş...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum, tanselim
teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizlerin olsun. bizim 2004 model bir astramız vardı. en dolusu. onu 23e sattık. alırken kazasız diye aldığımız araçta 3 tane lokal boya çıktı ne yazıkki :( o fiyata verdik sonunda...

focus style X aldık. yanılmıyorsam 54000 liraya geldi ama beyaz. ****lik renklerde 1000 lira oynuyor. ellerinde de gelecek bir beyaz varmış işte.
golf baktık. daha ucuza alabiliyorduk. 52000liraya indirdiler. ama bizim için bagaj çok önemli. golf yetmeyecekti. astrayı da en çok o yüzden elden çıkarmak istemiştik. bir de almayı planlıyorsanız, golf kasa yenilemiş. kasım gibi piyasaya süreceklermiş...

Güle güle kullanın canım, ben yeni focusu çok beğendim gördüğümde,hayırlı olsun inşallah.
Bence de bagaj çok önemli.Bagaj ve iç hacim genişliğinden dolayı picassodan vazgeçemiyoruz biz de. Bir de picassonun arka tarafında arabayı ikiye bölen o aksın geçtiği yükselti yoktur, ortaya oturan hiç rahatsız olmaz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar