2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Güle güle kullanın canım, ben yeni focusu çok beğendim gördüğümde,hayırlı olsun inşallah.
Bence de bagaj çok önemli.Bagaj ve iç hacim genişliğinden dolayı picassodan vazgeçemiyoruz biz de. Bir de picassonun arka tarafında arabayı ikiye bölen o aksın geçtiği yükselti yoktur, ortaya oturan hiç rahatsız olmaz :D

ben eski kasayı da beğeniyordum ama iyi ve güvenilir bir ikinci el bulamadık ne yazıkki. megane baktık bir de. o daha da ucuza gelecekti. ama içlerinde en büyük bagaj focustaydı. Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin artık...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kolay gelsin canım. Tuna ya da yapıyoruz ama beyfendi ne yapıp edip o alanın dışına çıkıyor. halının dokusunu çok seviyor. halıya ulaşırsa veya parkeye vurabilirse sevinçten çıldırıyor...

Çıkamadım dışarı yaaa... Eşim gelemedi, daha doğrusu şöyle bi uğradı. Neyse yarına çıkarım artık. Bu arada benim yaptığım alanın dışına çıkması imkansız gibi bişe Lidılım, kare bi alan düşün, duvar kenarlarında dolap, yatak ve uzun şifonyer var, yani ortada kare dikdörtgen gibi bi alan kalıyo, o alana serdim yorganları, etrafına da ağır yün yastıkları dizdim dönsün dursun zıpçıktı kızım :D

Bu arada arabanız da hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Eşim de tutturdu değiştircem bu arabayı 50.000 km ye gelince diyo. Şimdilik vazgeçirdim bakalım seneye dedim. 2011 model mazda-3 var bizde, ya mazda 6 ya da mazdanın başka bi modeliyle değişiriz sanırım biz... Ben tam bir mazda aşığıyım da :D

selam kızlar..
bayılcam sıcaktan :( cocukcagızımı uyutuyom uyanıyo kan ter icinde yaa bide basında konak olmus iyimi delircem haftada 1 kez sampuan kullanıyorum her gun yıkıyorum ama niye oluyo yaa sampuandan mı acaba ?? simdi zeytinyagı surcem uyansın da..kasıyp duruyo kafasını kıyamam..

ben suyu normal biberonda veriyorum hata mı ediyorum ki :tskler: yani bildigimiz biberon emzigiyle iciyo..suluk baslıgıyla degil..almayı dusunuyorum su iki yanı saplı olanlardan tutar kendi diye

Şampuanını değiştirmedin dimi canım?

yok canım dr a gitmedim, dün iyiydi bileğim, bir şey olsa iyi olmaz mantığından yola çıkarak :D gitmedim. bugün yine biraz ağrıyo ama dinlendiremediğimden herhalde.

söylediğiniz oyuncaklara bakacam kızlar, teşekkürler, bizim de çıngırağımız falan var da sıkıldı sanırım aynılarından, en çok emziğiyle oynuyor bu aralar, çıkarıyor tekrar sokmaya çalışıyor beceremiyor bi daha çıkarıyor falan...

çorap konuşmuşsunuz ben giydirmiyorum çok uzun zamandır, dışarı çıkarken de giydirmiyorum, ama gündüz klimayı çalıştırdığım zaman giydiriyorum.

tansel başla artık ek gıdaya bence de.

simuş duru için ne desem bilemedim tatlım. aklıma gelenler zaten söylenmiş...dene bakalım tek tek. benimki de bi ara mamayı reddetmişti, sma almıştım dönüşümlü kullanmıştım o zaman, ama şimdi bi sabah bi akşam bi de gece mama veriyorum, sorun çıkarmıyor çok şükür.

benim de küçük bi biberonum var, su vermek için ama eliyle tutmuyor bizimki hiç, illa ağzına biz verecez, tembel benim oğlan, armut dibine düştü tabii, anne tembel, baba tembel :D

herşeyi denicez artık yapcak bişe yok. olmadı bizim yemekleri yağsız baharatsız yapıp onlardan vericem yesin de yeter ki.

selam kızlar hava felaket sıcak Kayranın küvetine su doldurdum
içine koydum epey oyalandıktan sonra yatırdım umarım güzel uyur
sıcaktan uyumuyor bebek
bu arada ben çorap giydiriyorum çıplakken ayakları suyun içinde kalıyor
doktora gittiğimde sormak istiyorum bu kadar terlemesi normalmi?
sonrada buz gibi oluyor çorap terini emiyor onun harici badyle dolaşıyoruz
silikon yastıkta yatırıyorsanız çok terliyorlar Kayranın yastığı sırılsıklam oluyordu ben anneme pamuktan yastık yaptırdım
neredeyse kafası hiç terlemiyor

bende yün yastık var hep pamuk yok. ondan da mı denesem acaba...

kızlar ya bebişi baya baya oturabilen varmı hic ? ben anakucagının sırtını dik konuma getirdim hani alıssın diye ama kayıyo hira ayakları asagı sarkıyo oturamıyo yani daha..nası alıstırcaz oturmaya ? yoksa onlar kendileri hazır olduklarında oturcaklarmı

hey yavrum heeeey. ben benimkini oturtuyom destekle. tek hamleyle kendini koltuktan dışarı atmaya çalışıyo yukarı doğru. bumbo koltuğa oturtuyom ben de.

Ada oturuyo canım.Elbette destekle.İlk zamanlar Ada da oturamadı denediğimde.Yine de desteklemezsen kayar ama artık mama sandalyesinin dik konumunda filan oturuyo maşallah diyeyim...Bazen öne kaykılıveriyo gerçi de :D
Bir de şimdi şey geliştirdi, ayağının masanın altındaki ayak konabilecek yerlere kadar kaldırıyo, oraya koyuyo.Aynını salıncakta da yapıyo.
Ama Ada nerdeyse 6,5 aylık, 1 günün bile bu aktivitelerin gerçekleşmesinde çok önemi var biliyosun.

babuuuuş mama sandalyesi dedin de senin önerdiğin koltuğun aynısı bize hediye geldi :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ağlayarak uyandık biz yine. şuan kucağımda oturuyo. iç çekiyo.burnu bu aralar sürekli tıkalı bu kızın yaaaa. serum fiz. damlatıp otri bebeyle çekiom ama hep aynı anlamadım. hasta mı sizce?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ağlayarak uyandık biz yine. şuan kucağımda oturuyo. iç çekiyo.burnu bu aralar sürekli tıkalı bu kızın yaaaa. serum fiz. damlatıp otri bebeyle çekiom ama hep aynı anlamadım. hasta mı sizce?

Tunanın da öyle cnm. Bu hafta başladı. ben de f.serum sıkıp temizliyorum ama tıslıyor burun hep :( çaydanlık diyorum ben de bu yüzden. fokurdama çaydanlık diyorum kıkır kıkır gülüyor eşşek çok terliyorlar ya, her yer de açık. azcık üşütüyoruzdur muhtemelen...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bence değildir canım.Nemden dolayı da olabilir bana kalırsa.Ankara feci diyosun bugünlerde...

Çıkamadım dışarı yaaa... Eşim gelemedi, daha doğrusu şöyle bi uğradı. Neyse yarına çıkarım artık. Bu arada benim yaptığım alanın dışına çıkması imkansız gibi bişe Lidılım, kare bi alan düşün, duvar kenarlarında dolap, yatak ve uzun şifonyer var, yani ortada kare dikdörtgen gibi bi alan kalıyo, o alana serdim yorganları, etrafına da ağır yün yastıkları dizdim dönsün dursun zıpçıktı kızım :D

Bu arada arabanız da hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Eşim de tutturdu değiştircem bu arabayı 50.000 km ye gelince diyo. Şimdilik vazgeçirdim bakalım seneye dedim. 2011 model mazda-3 var bizde, ya mazda 6 ya da mazdanın başka bi modeliyle değişiriz sanırım biz... Ben tam bir mazda aşığıyım da :D

Şampuanını değiştirmedin dimi canım?

herşeyi denicez artık yapcak bişe yok. olmadı bizim yemekleri yağsız baharatsız yapıp onlardan vericem yesin de yeter ki.

bende yün yastık var hep pamuk yok. ondan da mı denesem acaba...

hey yavrum heeeey. ben benimkini oturtuyom destekle. tek hamleyle kendini koltuktan dışarı atmaya çalışıyo yukarı doğru. bumbo koltuğa oturtuyom ben de.

babuuuuş mama sandalyesi dedin de senin önerdiğin koltuğun aynısı bize hediye geldi :D

Oooo güle güle kullanın simuşum, mama sandalyelerini beleşe getirdik desene biz :D
Bi de ben senin cep telefonunu istiyorum.
Yani sen de benimle konuşmak istersen -hmm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
simuşum sampuanımız nivea'ydı..ama kullanmicam artık baska bise alcam mustela ıvır zıvır..bakıcam artık

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kzlar selamlarr beni sorarsanız çok kötüyüm hala kendime gelemedim.geçen akşm kayınwaldemlere yemeğe gittik.dedik gitmeden alışweriş yapalım öle gidelimm nese markete girdik kızım her zamanki gibi hafif kustu arabaya bindik bir ağlamaya başladı önce dudakları sonra tüm kafası morarmaya başladı direk hemen en yakın olan onkoloji hastanesinin aciline gittik ama eşimle resmen kriz heçirdik allahtan kayınwalidem yanımızdaydı nese orda kendine geldi biras dediler bi çocuk bölümüne yinede gösterelim nese 112 yi çağırdılar ordan da devlet hastanesi aciline götürdü 112 biz her ne kadar özel bir hastane istesekde ordaki doktorları beğenmedim ordan özel ambulans çağırıp fatih üniversitesine götürdük tüm tetkitleri yapıldı ama hiç bişey çıkmadı nese ewimize geldik sonra sabah kendi doktorumuza gittik o da bişey bulamadı kolik sancısı yada boğazına tükmüğü kaçmış olabilir dedi ama biz eşimle ağlamaktan helak olduk berbat bi durumdu Allahım yaşatmasın yawrularımızaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tunanın da öyle cnm. Bu hafta başladı. ben de f.serum sıkıp temizliyorum ama tıslıyor burun hep :( çaydanlık diyorum ben de bu yüzden. fokurdama çaydanlık diyorum kıkır kıkır gülüyor eşşek çok terliyorlar ya, her yer de açık. azcık üşütüyoruzdur muhtemelen...

Evet bizim de bu hafta başladı çekiyorum çekiyorum bişe de gelmiyo anlamadım ki.. Ama dediğin doğru her yer açık karşılıklı ceryan oluyo her ne kadar elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsam da demek ki yeterli olmuyo...

Bence değildir canım.Nemden dolayı da olabilir bana kalırsa.Ankara feci diyosun bugünlerde...

Oooo güle güle kullanın simuşum, mama sandalyelerini beleşe getirdik desene biz :D
Bi de ben senin cep telefonunu istiyorum.
Yani sen de benimle konuşmak istersen -hmm

Valla biraz öyle oldu. Bide hediye gelmeden 1 gün önce eşimle mama sandalyelerine bakmıştık, senin dediğin çok hoşumuza gitti alalım bari dedik, rengi kalmamış alamadık haftaya gelir dedi adam çıktık. hemen ertesi gün kargo geldi: mama sandalyesi hem de sendekinden :D

Bu arada tabiiiki görüşmek isterim, onur duyarım. Özelden atayım sana numaramı.

simuşum sampuanımız nivea'ydı..ama kullanmicam artık baska bise alcam mustela ıvır zıvır..bakıcam artık

Bebikom bak ben sana bişe önereyim hem doğal hem konak önleyici. biraz pahalı olabilir bilmiyom fiyatını çok oldu ben alalı: earth mama angel baby şampuan. portakal kokulu. bize mustela konak yaptı bununla geçirdim.

kzlar selamlarr beni sorarsanız çok kötüyüm hala kendime gelemedim.geçen akşm kayınwaldemlere yemeğe gittik.dedik gitmeden alışweriş yapalım öle gidelimm nese markete girdik kızım her zamanki gibi hafif kustu arabaya bindik bir ağlamaya başladı önce dudakları sonra tüm kafası morarmaya başladı direk hemen en yakın olan onkoloji hastanesinin aciline gittik ama eşimle resmen kriz heçirdik allahtan kayınwalidem yanımızdaydı nese orda kendine geldi biras dediler bi çocuk bölümüne yinede gösterelim nese 112 yi çağırdılar ordan da devlet hastanesi aciline götürdü 112 biz her ne kadar özel bir hastane istesekde ordaki doktorları beğenmedim ordan özel ambulans çağırıp fatih üniversitesine götürdük tüm tetkitleri yapıldı ama hiç bişey çıkmadı nese ewimize geldik sonra sabah kendi doktorumuza gittik o da bişey bulamadı kolik sancısı yada boğazına tükmüğü kaçmış olabilir dedi ama biz eşimle ağlamaktan helak olduk berbat bi durumdu Allahım yaşatmasın yawrularımızaa

Çok geçmiş olsun Demetcim yaaa hem sana hem kızına. Bu aralar bişeler oluyo hep bu yavrukuşlara anlamadım yaaa :( :( Ciddi ciddi kurşun mu döktürsek nedir...

bu arada simuş çok geçmiş olsunn

Saol Demetcim geçecek inşallah... Beklemedeyiz halen...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Canım çok geçmiş olsun, Allahım korusun beklesin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sanırım bu ara tüm bebişler iştahsız ela da öyle.önceden kucagıma her aldığımda kafasını gögsüme vururdu meme emmek için umrunda bile değil simdi.meyveye bayılırdı simdi ağız kilitlemeyi öğrendi.ama ver eline limonu yalasın.manyak bebe limon yiyip duruyor sofrada eline gecirirse.bide ela bu ara cok terliyor yattığı yer özellikle kafası ter içinde kalıyor yatağı ıslatıyor teri.sizinkilerde böyle mi.:durbun: şimdi düştü ya ben otu-poku bağlarım buna:ayk:

Kuzey de çok terliyor nazom..Ama haklılar çok nem var burda da, şu an bile belimden ter aktığını hissediyorum :S

Demetcim geçmiş olsun, dediğin gibi iyi ki kayınvaliden yanınınızdaymış, insan telaştan ne yapacağını şaşırır. Şimdi nasıl kuzu?

Bu arada teyzoşlar ne zamandır eklicektim anca fırsatım oldu işte iki dişli tostişim :D

Ekli dosyalar

• 20120721_173351.jpg
    20120721_173351.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 20120721_173433.jpg
    20120721_173433.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 53

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kuzey de çok terliyor nazom..Ama haklılar çok nem var burda da, şu an bile belimden ter aktığını hissediyorum :S

Demetcim geçmiş olsun, dediğin gibi iyi ki kayınvaliden yanınınızdaymış, insan telaştan ne yapacağını şaşırır. Şimdi nasıl kuzu?

Bu arada teyzoşlar ne zamandır eklicektim anca fırsatım oldu işte iki dişli tostişim :D

anammmm diş böle mi oluyo maşallah

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ALINTI YAPMAYIN

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُ