2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ada da anne yada anni benzeri bi ses çıkarıyo ama tesadüfidir diyordum...Yansıma gibi bişey belki.
Geçen bir arkadaşıma gittim, onun da 2 aylık bebeği var, birlikte uyudular. Biri ağladı, oda uzakta olunca kesin dedim arkadaşın oğludur,arada "anniiii" gibi bişey duyunca aman dedim benimkiymiş :D
yerimmm benn onuu dunya guzelimm. vala taklitci aylarıymıss yaa ses de taklitt ediliyo sonuctaa.. cocuklara annemm dey,pp duruyoruzz en azındann benn dogdugundan berii annneemmmm kuzummm die bagıra bagıra seviyorum:D cocuk da pekala sesimizi ögrenir taklit eder dye dusunuyorum. yani bebelerin en cokk duydugu kelime anne bence o yuzden dıyolar. ısını bılıyo mınnoslar:D
kızlar selam nasılsınız?

''Babuscum cok geçmiş olsun dadlum, demetcim sanada..

'' simuşşşşşşşşşş kızın nasıl oldu canum???

'' laylam hoşgeldin gulum uykusuzluk mu cektiriyo bu oglan? ben oyle aglayınca yalandan emziriyorum uyuyo acaba sende emzik falan mı versen? yerim Kayrayı ben..uyusun minnoş

'' Hayatım maşallah minnoşa, iyi demiş doktor işte uzulme kilosu için..

kızlarrrrrrrrrr minnoşlarınızı öperimmmm:utan::utan:

bende seninkini öperimm cnmmm :öpüşme:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr. bu saate kadar sahilde 2 gorumcemle oturdumm. minnosta kah kucagımda kah arabasında hiç uyanmadan uyudu. bı nefes aldım kac gundur evdeydım.
defne bugun ilk kezz dolu dolu bi kase havuc,patates ve kabak karısık pure yedi. diger verdiklerimden fark blendırden gecirmem. ben baya haslayıp eziyodum. pütür olmuyodu ama bu kadar pure de olmuyodu. buncagızım baya pure ıstermıss demek sok oldum. ama karı koca cocuk sebze yedi diye tabiri caizse popmuz tavana vurdu. ebeveyn olmak böyl bişi demek. sabah da bir buyuk seftalının yarısını yedi ama kasık mama yine yemedi.
defne de emzigini eline alıyo eviriyo ceviriyo geri sokuyo hatta bazen sapını tutp ses cıkara cıkara emiyo:D salonun bi ucundan bi ucuna solucan gibi popoyu toplaya toplaya gidiyo kii bizim salon biraz buyuk.genelde sehpanın masanın falan altına kacıyo allahtan agır hepsi yıkamaz. en cok ıslak mendıl paketiyle oynuyo. hem sırtustu hem yuzustu dönebiliyo. 2_3 gundur ayaklarını topalyıp tam emekleme pozisyonu alıyo ama sonra ayakları hemen dusuyo duramıyo. desteksiz etrafında bişi yoksa bi sure oturabiliyo. yattıgı yerden kendini baya kaldırıyo. sofraya resmen atılıyo. acayip sac yoluyoo sagolsun. bıde ne bulsa cekiyo aıyo masaa yaklastıramıyoruzz:deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam kizlar..sabahin 5.30 unda kalktik su an ankaraya gidiyoruz yoldayiz..cuma geri doncez esimin annesi ve babasi ankaradaki kardesinin yanina gitmisler serin diye bizde hirayi taa mersine 12 saatlik yola goturmektense ankaraya gidelim dedik 5-6 saat. Umarim sersem olmaz kuzum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizimm ilk kazasini yasadi. Kasla goz arasinda halinin ustunden sirtustu geriye donunce agir cekim parkeye dustu. Tik diye ses geldi valla kafadan. İcim ezildi resmen ama bi anda oldu mudahele edemedim. Sonra durdu bi ann dudagini bukup aglamaya basladi. Bide icli agliyo sipam. Yaslarr suzuldu gozundenn:(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar
Bugün evde temizlik var inanın ev resmen toz bulutu halindeydi gece yine Kayra mızıklandı durdu sabah iyice sinirlendim biraz oyaladım karnını doyurdum nasıl uykusu var direniyor odasına götürdüm attım kayrolasına 15 dk çok ağladı hiç ilgilenmedim sonra biraz mama yaptım biberonu verdim 5 dk sonra uyudu yaklaşık 2 saatdirde uyuyor ben uyutsaydım yarım saat sonra kalkardı bundan sonra böyle yapacam başka çare bırakmadı ayrıca artık emzikte emmiyor önceden ağladığında emzik veriyordum susuyordu kendi kendine emziğide bıraktı inşallah birkaç güne alışır benden bu kadar hepinizi öptüm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar
Bugün evde temizlik var inanın ev resmen toz bulutu halindeydi gece yine Kayra mızıklandı durdu sabah iyice sinirlendim biraz oyaladım karnını doyurdum nasıl uykusu var direniyor odasına götürdüm attım kayrolasına 15 dk çok ağladı hiç ilgilenmedim sonra biraz mama yaptım biberonu verdim 5 dk sonra uyudu yaklaşık 2 saatdirde uyuyor ben uyutsaydım yarım saat sonra kalkardı bundan sonra böyle yapacam başka çare bırakmadı ayrıca artık emzikte emmiyor önceden ağladığında emzik veriyordum susuyordu kendi kendine emziğide bıraktı inşallah birkaç güne alışır benden bu kadar hepinizi öptüm

valla canım kayınvalidemde olmasam ben de aynısını yapıcam. ama şimdi gak dese biri, guk dese başka biri bitiyor karşısında. o ağlamasına müsade etmeme müsade etmezler :D haha ne komik oldu.
Tuna da uyanıyor, bir halt yok ortada, kucağımda sızıyor, yatırıyorum 10 dk sonra tekrar çığlığı basıyor. sabah 5te kalktı. sersem gibiyim ben de. bir de aşıya gittik geldik. 10 buçukta uyuttum, hala uyuyor çok ağladı bu sefer. adam ağızdan olan aşıyı akıtıcam diye yanaklarını bir sıktı -kizgin it oğlu it. sinirimden ölcektim. halbuki ağzına uzattığı andan Tuna kendiliğinden açardı

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kizimm ilk kazasini yasadi. Kasla goz arasinda halinin ustunden sirtustu geriye donunce agir cekim parkeye dustu. Tik diye ses geldi valla kafadan. İcim ezildi resmen ama bi anda oldu mudahele edemedim. Sonra durdu bi ann dudagini bukup aglamaya basladi. Bide icli agliyo sipam. Yaslarr suzuldu gozundenn:(

geçmiş olsun canım :( Tuna da onu çok yapıyor. halının üstünde olmasa canı çok acır :korkak: bir hızlı dönüyorki speedy gonzalesim, kafayı pat diye çarpıyor halıya. kıkır kıkır da gülüyor sonra. ay artık çok dikkatli olmak lazım, bu kuzular iyice hareketlendi...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

geçmiş olsun ecrinn...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar ben buaralar keyifsizim...Birçok şey oluyor,içime kapanıyorum, ışığım sönüyor, hareketlerim yavaşlıyor, duygularım donuklaşıyor sanki.
Bu galiba depresyon.
O yüzden eskisi gibi sıkça yazamıyorum.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sagolunn kizlarrr.

Littleimm gecmis olsun size de. Evett gercekten cok dikkatli olmak lazim. Sehpalari bile cektik ortadann. Ama bu kez de gidip tv sehpasinin cekmece kulplarina carpiyo. Bilemedim napayim

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar

emziyo atıyo ha minnoş benimkide pek oralı olmuyo, canım ya bende seni dün aksam rüyamda gördüm hayır olsun komşu olmuşuz falan... yatmadan oyun oynamıstım oyunda bana geldin falan ordan mı kalmış aklımda acep :D

Kızlar ben buaralar keyifsizim...Birçok şey oluyor,içime kapanıyorum, ışığım sönüyor, hareketlerim yavaşlıyor, duygularım donuklaşıyor sanki.
Bu galiba depresyon.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...

tatlım ya umarım hersey gönlune gore akar bak bi garip oldum sen boyle soyleyince, can bi arkadaşınla muhabbet (yuzyuze) cok iyi gelir belkim yada bikacgünlügüne kafa dagıtabilecegin bi yerlere gitseniz yada günübirlikte olsa.. bana boyle bi durumda dogaya gitmek cok iyi geliyor yoksa fena oluyorum bende...
insallah daha iyi hissedersin tatlım, sevgiler

ecccrinnnnnnnnnn geçmiş olsun balım, kıyamam minnoşa...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Bu galiba depresyon.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...

aynen babuş, benim de canım sıkkın...her şeye, herkese...ben de okuyorum ama yazamıyorum...daha normal hayata da dönemedim ondan belki, eve tıkılıp kaldım.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bu galiba depresyon.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...

canım ben de öyle gibiyim ara ara. hep bebekle ilgilenmek zorunda kaldığımda böyle oluyor. azcık farklı insanları görüp değişik yerlere gidersem bu his azalıyor. ne yazıkki ben de hala eski ve normal hayatıma geri dönemedim. zorluyor bu. bunun için çaba sarfetmediklerinde insanlara kızıyorum. kızmasam bile kırılıyorum.
ne yazıkki elimden birşey gelmez sana yardımcı olacak...kelin ilac olsa kendi kafasına sürer misali. biraz değişiklik tavsiye edebilirim sadece...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
geçmiş olsun ecrin.

bugün benim kuzuyla yatakta uyandık oynuyoruz bi ara arkamı döndüm ona napacak diye. içim geçmiş bi uyandım ki saniyelik bi iç geçmesi aden yatağın tam ucunda bi kolu yatağın kenarında diğer elini boşluğa atacakken yakaladım. yere düşse Allah Muhafaza kafası gözü dağılırdı. çünkü benim yatak japon yatak kenarları çıkık çıkık :(( yataktan nasıl kalkıp öne doğru atıldığım ise muamma. havada yakaladım desem yeri. ömrümden ömür gitti. geçen de nasıl olduğunu hala bilmiyorum park yatagında yatarken dudağının kenarıı çizmiş kanadı :( benim de içim kanadı onunla beraber. offf offff. ayaklanınca ne yapacam bilmem.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum inan bana dediklerinin hepsi bende de var.

koskoca bi yaz geçti, hava sıcak ama ben evdeyım. evimin hemen önü deniz. yürüme 2 dakika bile sürmez sen düşün. millet iş çıkışından akşam yemeğınden sonra sahile iniyor. ben ise aden'le balkondan onlara bakıyorum:(

istediğim gibi alışveriş yapamıyorum (malum ücretsiz izne çıktığım için dikkat ediyorum harcamalarıma), aden yaramaz mırmır mızmız. akşam 9 dan sonra çocuga bişey oluyor akşam olsun istemıyorum hiç. gecen iş yerınden bi kıza davetliydim akşam yemegıne onur çok ısrar ettı gıt az çık evden dıye inan yemeğı yedik ve ben Onur'u aramak zorunda kaldım gel al bizi dıye. :( oysa havam değişmişti arkadaşlarımı görünce.

saçım başım üstüm hep pis. evim pis. yetişemiyorum. arada aden mızmızlanınca çocuğa öyle bi cırlıyorum ki yavrum dudak büküyor. ama içimden bi anda gelıyor o his tutamıyorum :( sonra da üzülüp ağlıyorum. offf offff

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bu galiba depresyon.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...

Ahhhh babuşum bu söylediklerin inan banada yabancı değil.
Herşeye sinir oluyorum, sıkılıyorum. Selimle uğraşmak bazen çok yorucu oluyor biyerlere kaçıp gidesim geliyor. Sonra aklıma bebeğim olsun diye çektiklerim gelince şükür ediyorum. Yani inan karışığım...Kendime bakıyorum nasıl bakımsızım, halen kilolarım var. Ne bileyim bi yandan eşimin ailesine acayip gıcık oluyorum. bir dokun bin ah işit benden:)

Bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl bittti ve Selim yarın 6 aylık oluyor:) Eşim güzel bir cep telefonu almış ona bile kızıyorum düşün. Benim cep telefonunamı ihtiyacım mı var diye. Sabah eşim bana hediyeyi verdi, adama böyle davrandım. Yazık hiç bişey demeden gitti. Sebebi ne biliyormusun yorgunluk ve uykusuzluk.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla canım kayınvalidemde olmasam ben de aynısını yapıcam. ama şimdi gak dese biri, guk dese başka biri bitiyor karşısında. o ağlamasına müsade etmeme müsade etmezler :D haha ne komik oldu.
Tuna da uyanıyor, bir halt yok ortada, kucağımda sızıyor, yatırıyorum 10 dk sonra tekrar çığlığı basıyor. sabah 5te kalktı. sersem gibiyim ben de. bir de aşıya gittik geldik. 10 buçukta uyuttum, hala uyuyor çok ağladı bu sefer. adam ağızdan olan aşıyı akıtıcam diye yanaklarını bir sıktı -kizgin it oğlu it. sinirimden ölcektim. halbuki ağzına uzattığı andan Tuna kendiliğinden açardı
Bizde zaten anneanne babaannede böyle olduk yoksa çocuğum kendi kendine uyuyan sakin bir çocuktu iyilik yapmıyorlar aslında torunlarını doya doya sevsinler diye sesimizi çıkarmadık ama bundan sonra müdahale edecem
inşallah ateşlenmez Tunacım rahat geçer geceniz gerizekalı adam önce bebek ilacı kendi alıyormu diye denese ölürmüydü kendi bebeklerinede böylemi yapıyorlar
Bu galiba depresyon.
Okuyorum sizi ama...
Herkese selamlar...
İnan yalnız değilsin herşeye herkese sinir oluyorum sessiz sakin biryerlerde tek başıma kafa dinlemek istiyorum konuşmak dahi istemiyorum geçici bir durum doğum sendromu dedikleri

emziyo atıyo ha minnoş benimkide pek oralı olmuyo, canım ya bende seni dün aksam rüyamda gördüm hayır olsun komşu olmuşuz falan... yatmadan oyun oynamıstım oyunda bana geldin falan ordan mı kalmış aklımda acep :D

tatlım ya umarım hersey gönlune gore akar bak bi garip oldum sen boyle soyleyince, can bi arkadaşınla muhabbet (yuzyuze) cok iyi gelir belkim yada bikacgünlügüne kafa dagıtabilecegin bi yerlere gitseniz yada günübirlikte olsa.. bana boyle bi durumda dogaya gitmek cok iyi geliyor yoksa fena oluyorum bende...
insallah daha iyi hissedersin tatlım, sevgiler

ecccrinnnnnnnnnn geçmiş olsun balım, kıyamam minnoşa...

hayır olsun balım bende seni görmüştümya rüyamda belki Ankaraya taşınacan yada sıkıntım malüm oldu sana çok fena uykusuzum ne kadar dayanır vücudum bilmem bir gün düşüp kalmam umarım

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
geçmiş olsun ecrin.

bugün benim kuzuyla yatakta uyandık oynuyoruz bi ara arkamı döndüm ona napacak diye. içim geçmiş bi uyandım ki saniyelik bi iç geçmesi aden yatağın tam ucunda bi kolu yatağın kenarında diğer elini boşluğa atacakken yakaladım. yere düşse Allah Muhafaza kafası gözü dağılırdı. çünkü benim yatak japon yatak kenarları çıkık çıkık :(( yataktan nasıl kalkıp öne doğru atıldığım ise muamma. havada yakaladım desem yeri. ömrümden ömür gitti. geçen de nasıl olduğunu hala bilmiyorum park yatagında yatarken dudağının kenarıı çizmiş kanadı :( benim de içim kanadı onunla beraber. offf offff. ayaklanınca ne yapacam bilmem.
Bende dün sabah yatakta oynarken içim geçmiş aynen dediğin gibi gözümü bi açtım Kayra arka arka gitmiş uca gelmiş az daha düşücekmiş Allah korusun yavrularımızı

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

çok geçmiş olsun ecrincim Allah korumuş artık böyle kazalara karşı hazırlıklı olmak lazım hele ayaklandıkları zaman bu bebek düşmez yapamaz demicez yapıyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar