selam kizlar
moralim cok ama cok bozuk.ela dun bizim yataktan asagi dustu sabaha karsi yanimdaydi oynuyorduk ben bi an nasil olduysa dalmisim kut diye sese firladim cok agladi yavrum 45 dk sakinlesmedi acile gittik apar topar 3 farkli uzman bakti sukur travma falan yok,gozukurde kirik falan da yok ama ela sol kolunu cok nadir oynatiyor ve dunden bu yana hic donmedi cok sinirlerim bozuk yavruma baktikca aglamak geliyor icimden kucagima alirken agliyor meme emerken bagiriyor esim israrla dusmenin etkisiyle eti acimistir desede ben inanmiyorum bu kadar acirmi cok moralim bozuk cokk
nazom geçmiş olsun... korkmuştur kuzucuk tabi, ama bir şey olsa drlar anlardı sanırım...3 farklı dr baktı diyorsun, birinden biri kırık olsa anlardı. çabuk atlatır inşallah ela kuzum.
Hoşbulduk Babuşum. İnternetim yoktu kaç gündür, telefonsuz internete geçtik, adamlar geldiydi taktıydı vs derken 1 hafta oldu nerdeyse... Duru nasıl... Halen ishal, hiçbirşey yemiyor ne mama ne ben ne çorba ne başka bişe. Su içiyor arada. Meyve zaten verme dedi doktorumuz düzelene kadar. Demir damlasını da veremiyorum mi,deyi bağırsakları yormasın diye. Sıkıntılıyız biz Babuşum yaaa geceleri nerdeyse hiç uyumuyoruz sürekli ağlıyoruz. Karnı mı ağrıyor nedir anlamadım ama sakin bi hayata hayatımda hiç duymadığım kadar ihtiyaç duyuyorum. Şuan öyle asık bir suratla yazıyorum ki... bildiğin bunalımların dibindeyim...
sana da geçmiş olsun simuş. senin kız da düzelecek annesi, biraz zaman alacak sadece. sen içini ferah tutmaya çalış, sabırla bekle.
eşlerin aileleri hep aynı galiba, yapacak bişey yok maalesef.
ben de elimi incitmişim sanırım. bilmiyorum çıkık çatlak falan var mı, sağlık ocağı dr şişmiş, fena incitmişsin dedi. oğlanı kucağa alırken çok fena oluyor...buz falan koyuyorum geçmiyor, yarına kadar geçmezse film çektirecem. gece de mama yapmaya kalktığımda tansiyonum düştü, çocuk kucağımda yatak odasına zor gittim eşimi uyandırdım. o mamasını yedirdi, ben biraz uzandım ayran falan içtim de düzeldim.