2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bu eşin ailesine gıcık olma durumu bende de var. ama sebebi de yok. bişey yapmıyolar yani. doğal olarak torunlarını 3-4 gunde bir gormek istıyolar. hakları da ama laf aralsında çocugu çok özleidkleınden falan bahsedıyolar surekli. bu da benı dellendırmeye yetıyor. napayım yanı hergun yanyana mı olalım...

gecen kaynanama dedım ee 2 gun once beraberdık goren de 1 aydır gormuyosun sanacak dıye. tırsıyo Allah'tan benden de diğer eltimin bebegıne kendı bebegıymiş gıbı davranıyor. ben başta koydum tavrımı çocugun altını değiştoırmişliği bile yok. olmasın da.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım ben de öyle gibiyim ara ara. hep bebekle ilgilenmek zorunda kaldığımda böyle oluyor. azcık farklı insanları görüp değişik yerlere gidersem bu his azalıyor. ne yazıkki ben de hala eski ve normal hayatıma geri dönemedim. zorluyor bu. bunun için çaba sarfetmediklerinde insanlara kızıyorum. kızmasam bile kırılıyorum.
ne yazıkki elimden birşey gelmez sana yardımcı olacak...kelin ilac olsa kendi kafasına sürer misali. biraz değişiklik tavsiye edebilirim sadece...

Evet canım belki de değişiklik iyi gelir. Dediğin gibi henüz normal yaşantımıza dönemedik.
Hele benim için 2012 tam bi keşmekeş oldu. İşe döner dönmez istifa edişim, şimdi böyle arasatta bi durum yaşayışım…Ne ayrıldığım belli, ne kaldığım…Bakıcıyla hiç alışık olmadığım bi süreç…
Oturtsak belki düzeleceğiz ama….

babuşum inan bana dediklerinin hepsi bende de var.

koskoca bi yaz geçti, hava sıcak ama ben evdeyım. evimin hemen önü deniz. yürüme 2 dakika bile sürmez sen düşün. millet iş çıkışından akşam yemeğınden sonra sahile iniyor. ben ise aden'le balkondan onlara bakıyorum:(

istediğim gibi alışveriş yapamıyorum (malum ücretsiz izne çıktığım için dikkat ediyorum harcamalarıma), aden yaramaz mırmır mızmız. akşam 9 dan sonra çocuga bişey oluyor akşam olsun istemıyorum hiç. gecen iş yerınden bi kıza davetliydim akşam yemegıne onur çok ısrar ettı gıt az çık evden dıye inan yemeğı yedik ve ben Onur'u aramak zorunda kaldım gel al bizi dıye. :( oysa havam değişmişti arkadaşlarımı görünce.

saçım başım üstüm hep pis. evim pis. yetişemiyorum. arada aden mızmızlanınca çocuğa öyle bi cırlıyorum ki yavrum dudak büküyor. ama içimden bi anda gelıyor o his tutamıyorum :( sonra da üzülüp ağlıyorum. offf offff

aynen canım aynen…ne giyinmek istiyorum ne kendime bakmak. Eve zaten hiç bakamıyorum, dağılıyor, kirleniyor…
evde benim düzenimden ayrı bir kadın var. illaki aynı olmuyor onun sistemiyle benim sistemim. Zaten mesafeden, kendi kabuğunda olmaktan hoşlanan bi insanım, evde bi yabancı olması pek hoşuma gitmiyor.
Akşam ben gelir gelmez oylanmasın gitsin istiyorum.
Kirletiyor, kırıyor, döküyor bazen…kızıyorum ona…
Kendime zaten zaman ayıramıyorum…
Dediğin gibi daha tatile gidemedik benim işten ayrılma durumlarımdan dolayı. Sürekli iş görüşmelerine gidiyorum, ne zaman ayrılacağım belli olmadığı için organizasyon yapamıyorum.
Zaten onu bırak sitenin havuzuna bile giremedim ki.

Ahhhh babuşum bu söylediklerin inan banada yabancı değil.
Herşeye sinir oluyorum, sıkılıyorum. Selimle uğraşmak bazen çok yorucu oluyor biyerlere kaçıp gidesim geliyor. Sonra aklıma bebeğim olsun diye çektiklerim gelince şükür ediyorum. Yani inan karışığım...Kendime bakıyorum nasıl bakımsızım, halen kilolarım var. Ne bileyim bi yandan eşimin ailesine acayip gıcık oluyorum. bir dokun bin ah işit benden:)

Bugün evlilik yıldönümümüz 6 yıl bittti ve Selim yarın 6 aylık oluyor:) Eşim güzel bir cep telefonu almış ona bile kızıyorum düşün. Benim cep telefonunamı ihtiyacım mı var diye. Sabah eşim bana hediyeyi verdi, adama böyle davrandım. Yazık hiç bişey demeden gitti. Sebebi ne biliyormusun yorgunluk ve uykusuzluk.

Canım benim ya aynen işte… O kadar uğraştım bebeğim olsun diye ne kadar üzüldüm, hatırlıyorum. Ara ara girip foruma yazdıklarımı okuyorum, aklım fikrim bebek olmuş hiç bir şeye konsantre olamaz hale gelmişim o zamanlar…Hamdolsun diyorum o zamanlar ama sanırım yorulduk….Manen daha çok…
Eşimin ailesine ben de gıcık oluyorum. Zaman zaman nefret ediyorum hatta. Ada olduktan sonra sırf huzur bozucu aktivitelerde bulunuyolar…
Biraz dinlenmek istiyorum….

İnan yalnız değilsin herşeye herkese sinir oluyorum sessiz sakin biryerlerde tek başıma kafa dinlemek istiyorum konuşmak dahi istemiyorum geçici bir durum doğum sendromu dedikleri

Bu konuşmak dahi istememek bende de var laylam…
Doğum sendromu geçeli epey olması lazım aslında ama neden bilmem…

tatlım ya umarım hersey gönlune gore akar bak bi garip oldum sen boyle soyleyince, can bi arkadaşınla muhabbet (yuzyuze) cok iyi gelir belkim yada bikacgünlügüne kafa dagıtabilecegin bi yerlere gitseniz yada günübirlikte olsa.. bana boyle bi durumda dogaya gitmek cok iyi geliyor yoksa fena oluyorum bende...
insallah daha iyi hissedersin tatlım, sevgiler

Canım bazen oluyor ki eşimi bile görmek istemiyorum. Bu aralar şantiyeye filan gitse şöyle bir ay filan takılsa ne güzel olur :D

aynen babuş, benim de canım sıkkın...her şeye, herkese...ben de okuyorum ama yazamıyorum...daha normal hayata da dönemedim ondan belki, eve tıkılıp kaldım.

Ben de canım her şeye ve herkese bi miktar kızgınım, kırgınım.
En yakınımda eşim olduğu için daha çok onda odaklanıyorum.
Çok kötü davrandığım oluyor bazen…

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya bu eşin ailesine gıcık olma durumu bende de var. ama sebebi de yok. bişey yapmıyolar yani. doğal olarak torunlarını 3-4 gunde bir gormek istıyolar. hakları da ama laf aralsında çocugu çok özleidkleınden falan bahsedıyolar surekli. bu da benı dellendırmeye yetıyor. napayım yanı hergun yanyana mı olalım...

gecen kaynanama dedım ee 2 gun once beraberdık goren de 1 aydır gormuyosun sanacak dıye. tırsıyo Allah'tan benden de diğer eltimin bebegıne kendı bebegıymiş gıbı davranıyor. ben başta koydum tavrımı çocugun altını değiştoırmişliği bile yok. olmasın da.

Aynen benimki de henüz altını bile değiştirmedi. Ben de koydum mesafemi.Ama kötü gelin oldum orası ayrı :D
Fitfit de fitfit halinde eşime artık kendisi.Çok da umrumda mı, değil de...
Haketmiyorlar çünkü kızıma yakın olmayı.Almadan vermek Allaha mahsus, o yüzden de katlanacaklar, kusura bakmasınlar :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla bebeler yaşlarına gırecekler nerdeyse bizim sendrom daha bitmedi. ehehehhhe

bu arada ben bugün yine adet oldum. bu sefer geçen olandan daha yoğun. geçen ay ki bi garipti damla damla bişeyler geldi kısa surdu falan. bu seferki eski adetlerim gibi. düzene girdi sanırım.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
valla bebeler yaşlarına gırecekler nerdeyse bizim sendrom daha bitmedi. ehehehhhe

bu arada ben bugün yine adet oldum. bu sefer geçen olandan daha yoğun. geçen ay ki bi garipti damla damla bişeyler geldi kısa surdu falan. bu seferki eski adetlerim gibi. düzene girdi sanırım.

darısı başıma olsun ben daha adet falan da olamadım ama adet öncesi sinir ve gerginligi bi hayli ustumde..
yani eger istanbula gelmeseydim ben acayip bunalıma girerdim sanırım bura gene biraz kafamı dagıttı. ama evimide cokk ozledim insanın kendi evi/duzeni gibi olmuyor nede olsa..

bende sanıyodum bi halli benim megersem hepimizde varmış bu ilginc ruh halleri, ama kendimi toparlamaya calısıp duruyorum babusun dedigi gibi en yakından cıkarıyor insan, bazen bende eşime diyorum keşke bende baba olsaydım o zaman bende 5 cocuk isterdim :D

ama hamile kalmaya calıstıgım zamanlar geldikce yatıp kalkıp şükrediyorum Allaha, işte kuluz hamız arada esip geliyor boyle, gitsinler anacım gelmesinler yaaaa....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Aynen benimki de henüz altını bile değiştirmedi. Ben de koydum mesafemi.Ama kötü gelin oldum orası ayrı :D
Fitfit de fitfit halinde eşime artık kendisi.Çok da umrumda mı, değil de...
Haketmiyorlar çünkü kızıma yakın olmayı.Almadan vermek Allaha mahsus, o yüzden de katlanacaklar, kusura bakmasınlar :D

kıs en bi kötü gelin benim üstüme tanımam ehehh :D yok beee kadın kötü herkes diyo valla hatta o kadar ki eşim ziyarete gittiginde torununu sormaya bile tenezzül etmemiş bu nası bi yürek ben anlamadım, neyin hırsı?? öz torunu yok sayıyo.. ben pes dedim, siz ne dersiniz bilemem...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

kıs en bi kötü gelin benim üstüme tanımam ehehh :D yok beee kadın kötü herkes diyo valla hatta o kadar ki eşim ziyarete gittiginde torununu sormaya bile tenezzül etmemiş bu nası bi yürek ben anlamadım, neyin hırsı?? öz torunu yok sayıyo.. ben pes dedim, siz ne dersiniz bilemem...

ne alaka? manyak mı kendisi?

gercı bızım sulalede de var bı kaç manyak. taaa antalyalardan zonguldak'a gelıp de yavrumu gormeden gıden..:Ş)))) salla bebişim. rabbim buyuk.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
eşimin ailesine ben de gıcığım, annesi hariç zaten gıcıktım da şimdi daha çok gıcığım. o kadına çok bişey diyemiyorum arayıp soruyo sağ olsun, ben hiç aramıyorum hep o arıyor ama ona da diğer torunun eskilerini veriyor diye kızıyorum ara sıra. ama görümcem oğlan sünnet olduğundan beri aramadı hayırlı olsun diye. bekliyo ki biz gideceğiz...annesi diyebilir kızım bi ara diye ama yok, benim annem 40 kez derdi şimdiye. bi de eşimin akrabaları da burada. onlar da zırt pırt oğlanı getirmiyorlar diyolarmış da kırılıyolarmış. valla bi daha annesi bana bi gidiverin desin, onlar daha sünnet için aramadılar ben de kırgınım diyecem. ne bu ya, herkes ayağına bekliyor bizi. torunu özledik gelelim de yok. benim annemler 2 gün görmeyince arayıp telefonda onunla konuşmaya çalışıyorlar düşünün. çocuk sadece dinliyor sesini bile duyamıyorlar ama onlar konuşuyorlar uzun uzun telefonda yine de. geçen babamın yazlıktan bizi yolcularken gözleri dolmuş. yarım saatlik yola geldik oysa. eşime de kızınca hep diyorum bu benim oğlum, annemlerin torunu...ne senin oğlun ne de annenlerin torunu...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar

moralim cok ama cok bozuk.ela dun bizim yataktan asagi dustu sabaha karsi yanimdaydi oynuyorduk ben bi an nasil olduysa dalmisim kut diye sese firladim cok agladi yavrum 45 dk sakinlesmedi acile gittik apar topar 3 farkli uzman bakti sukur travma falan yok,gozukurde kirik falan da yok ama ela sol kolunu cok nadir oynatiyor ve dunden bu yana hic donmedi cok sinirlerim bozuk yavruma baktikca aglamak geliyor icimden kucagima alirken agliyor meme emerken bagiriyor esim israrla dusmenin etkisiyle eti acimistir desede ben inanmiyorum bu kadar acirmi cok moralim bozuk cokk

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kizlar

moralim cok ama cok bozuk.ela dun bizim yataktan asagi dustu sabaha karsi yanimdaydi oynuyorduk ben bi an nasil olduysa dalmisim kut diye sese firladim cok agladi yavrum 45 dk sakinlesmedi acile gittik apar topar 3 farkli uzman bakti sukur travma falan yok,gozukurde kirik falan da yok ama ela sol kolunu cok nadir oynatiyor ve dunden bu yana hic donmedi cok sinirlerim bozuk yavruma baktikca aglamak geliyor icimden kucagima alirken agliyor meme emerken bagiriyor esim israrla dusmenin etkisiyle eti acimistir desede ben inanmiyorum bu kadar acirmi cok moralim bozuk cokk[/
FONT]

Geçmiş olsun Nazom. Benim güzel kuzum korkmustur da ondan yapiyordur belki de ??? Kayinvalidemlerin bir kopegi var. Hem de sevimli birsey, golden, saldirgan degil. Tunayla ona bakarken bir havladi, katılana kadar agladi. Birkaç gün kucakta olunca agladi. Güvende hissedemedi yavrum kendini. Belki Ela da o yuzden agliyordur. Nazli melegim benim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:( :( Nazooom çok geçmiş olsun çok! Üzülme bişeyi yoktur inşallah diycem ama üzülmemek elinde olmuyor insanın. Ne diyeceğimi bilemedim.... :aglayan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kizlar

moralim cok ama cok bozuk.ela dun bizim yataktan asagi dustu sabaha karsi yanimdaydi oynuyorduk ben bi an nasil olduysa dalmisim kut diye sese firladim cok agladi yavrum 45 dk sakinlesmedi acile gittik apar topar 3 farkli uzman bakti sukur travma falan yok,gozukurde kirik falan da yok ama ela sol kolunu cok nadir oynatiyor ve dunden bu yana hic donmedi cok sinirlerim bozuk yavruma baktikca aglamak geliyor icimden kucagima alirken agliyor meme emerken bagiriyor esim israrla dusmenin etkisiyle eti acimistir desede ben inanmiyorum bu kadar acirmi cok moralim bozuk cokk

Canım çok çok geçmiş olsun.Allah korusun hiçbirşeyi yoktur kuzunun, doktorlar bilmezler mi.
Adayı benim annem bebek arabasından düşürdü,hem de betona, daha 3,5 aylık filanken.Korktu ağladı tabi,ağlamaz mı.
Hele şimdi daha bilincindeler herşeyin, daha kendilerindeler.Korktu elbet ondandır.3 tane doktor baktı diyorsun.Birşey olsa kesin anlarlardı.
Üstelik kırık şişer, morarır.Dışarıdan anlaşılmaması mümkün değil sen gönlünü serin tut nazom.Korktu,olayın etkisiyle yapıyor öyle benim güzel kızım.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşum geldin mi, hoşgeldin.
Nasıl oldu Durum?

Hoşbulduk Babuşum. İnternetim yoktu kaç gündür, telefonsuz internete geçtik, adamlar geldiydi taktıydı vs derken 1 hafta oldu nerdeyse... Duru nasıl... Halen ishal, hiçbirşey yemiyor ne mama ne ben ne çorba ne başka bişe. Su içiyor arada. Meyve zaten verme dedi doktorumuz düzelene kadar. Demir damlasını da veremiyorum mi,deyi bağırsakları yormasın diye. Sıkıntılıyız biz Babuşum yaaa geceleri nerdeyse hiç uyumuyoruz sürekli ağlıyoruz. Karnı mı ağrıyor nedir anlamadım ama sakin bi hayata hayatımda hiç duymadığım kadar ihtiyaç duyuyorum. Şuan öyle asık bir suratla yazıyorum ki... bildiğin bunalımların dibindeyim...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hoşbulduk Babuşum. İnternetim yoktu kaç gündür, telefonsuz internete geçtik, adamlar geldiydi taktıydı vs derken 1 hafta oldu nerdeyse... Duru nasıl... Halen ishal, hiçbirşey yemiyor ne mama ne ben ne çorba ne başka bişe. Su içiyor arada. Meyve zaten verme dedi doktorumuz düzelene kadar. Demir damlasını da veremiyorum mi,deyi bağırsakları yormasın diye. Sıkıntılıyız biz Babuşum yaaa geceleri nerdeyse hiç uyumuyoruz sürekli ağlıyoruz. Karnı mı ağrıyor nedir anlamadım ama sakin bi hayata hayatımda hiç duymadığım kadar ihtiyaç duyuyorum. Şuan öyle asık bir suratla yazıyorum ki... bildiğin bunalımların dibindeyim...

Kıyamam yavrum benim ya. Biz bu yaşımızda az bi hasta oldukmu kesiliyoruz yemeden içmeden yavrular napsın,kıyamam.Peki düzelme süreci ne kadar olurmuş ne dedi doktor?
Biz gözümüzden sakındıkça gelip bizi buluyor,heyallahım....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kıyamam yavrum benim ya. Biz bu yaşımızda az bi hasta oldukmu kesiliyoruz yemeden içmeden yavrular napsın,kıyamam.Peki düzelme süreci ne kadar olurmuş ne dedi doktor?
Biz gözümüzden sakındıkça gelip bizi buluyor,heyallahım....

Aynen öyle Babuşum... Sokakta dilenen kadınlar görüyorum, pislikten başında sinekler dönen, kucağında 3 karış bebeleriyle çıkıyolar sokağa. Biz gözümüzden sakınıp kolluyoruz gelip gelip bişe oluyo işte. Doktor 10 gün vericez ilacı dedi, bugün sabah akşam vericem bide yarın sabah tam 10 gün olucak. Cuma idrar kan gaita tahlili yaptırcaktım ama doktor ilaç bitince 2 gün bekleyip 2 günden sonra yapalım tahlilleri dedi, o da pazara denk gelio. pazar günü açık bi laboratuvar bulursam pazar yaptırıp pazartesi de doktora götürcem. Resmen eridi kızım. Geçen komşulardan biri gelmiş kapıya, mecburen kızımla açtık kapıyı, ilk lafı: bu neden kilo almıyor oldu. gıcık oluyorum gıcık. zayıftı zaten iyice iğne ipliğe döndüü :( :( Yardım eden hal hatır soran da yok!

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Eşimin ailesini tamamen sildim ben. Şu dakkadan sonra ağızlarıyla kuş da tutsalar benim için bittiler. Daha da yüzlerini görmem sanırım! Hatta bu aileler mevzusu yüzüne eşimden de soğudum. Adama bakmak içimden gelmiyor. Ne ailesi varmış arkadaş, ne kadar iyi kalpliler ne kadar düşünceli ve mükemmeller ben se bir o kadar zor ve gıcık bir insanım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar