2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ondan diuosun ha simusum..ne dismis yavru canimiza okudu resmen..her diste bunlar yasanir mi ki zira 32 sayisi beni bayiltmak uzere:bayil:

Yok yavrum. En zoru ilk dişmiş. Sonra yazık kız bebeler de alışıyomuş, ikinci çıkardıklarında ilk diş gibi huysuzlanmıyolarmış... İnşallah yani... :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
:DBi de o var dimi..babus yada tubis beni gorsun de anlatsin size hayalmiyim gercek mi...
Buarada ben de seni gormedim bu bir..hayatim beni gordu bu da iki..

Hayatım nerden gördü yaaaa alallalalaa sitenin en görünmez ikilisi :deli: Biden neden Tubişle Babuş görüyo da biz göremiyoz? Face in olsaydı her gün görürdün kız beni :D :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kızlar ben kızıma şundan alıcam. Simit için bayaaa güvenli görünüyor...

Nerde kullancan ki tatil olayi bitmedimi sende?buarda corum resmen yayla gibi cok soguk..aldigim butun sortlar tsirtler elimde patladi resmen..aldigim birkac uzun kiyafettte olmasa donacak kizim..burdan da aldik uzun bodyler falan..soktayim resmen kisi yasadik yine..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nerde kullancan ki tatil olayi bitmedimi sende?buarda corum resmen yayla gibi cok soguk..aldigim butun sortlar tsirtler elimde patladi resmen..aldigim birkac uzun kiyafettte olmasa donacak kizim..burdan da aldik uzun bodyler falan..soktayim resmen kisi yasadik yine..

Şuan Ankara da çok soğuk. Neeeey tatil bitti miiiiii? Allah korusun kız. Daha 1 kere denize girebildim. O da taş çatlasın 30 dk dır. Kızım uyandı kaçtım canııııııııııııım :deli:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hayatım nerden gördü yaaaa alallalalaa sitenin en görünmez ikilisi :deli: Biden neden Tubişle Babuş görüyo da biz göremiyoz? Face in olsaydı her gün görürdün kız beni :D :D
Walla ben hic gizem ayaklarinda degilim simusum..ilk yazmaya basladigimda isyerimdekib.sayardan yuklemistim resmimi..simdi de kullandigim iphone resim yuklemiyr ondan hicbirseyi paylasamiuorum sizle..face i de kapatttim zaten edim istemedi:(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Lilacs, u ile başlayan sitede, i le başlayan kampanyada 185*28 yatak koruması var.

gördüm tatlım sağolasın...

Selam kizlar
Nasilsiniz?
Ben birkac gundur keyifsizim...
İcimden hic bisey yapmaka gelmiyo. Oyle bombos oturasim var.
Kimseyle konusmak hic bisey yapmak istemiyorum...
Boslukta sallaniyor gibiyim...
Gecmisi okuyamadim var mi bi haber?

iş sıkıntısı, bakıcı sıkıntısı bir araya geldi sende babuş, ondandır biraz...hayırlısıyla içine sinen bir iş bulursun inşallah.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Babuş bende lilacsa katılıyorum, bide üstüne sıcaklar zaten oluyo yani, bende de cok olurdu, Noyan dan önce daha cok olurdu gerci, şimdi de yanlızlıktan, özlemden oluyor bazı bazı...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyudum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızı :( elle muayene etti ve yumuşak doku ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o yüzden :( ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlarr.. Laptop gitti gideli okuyorum ama alintilayamiyorum yazmak da zor oldu. Eylul dengelcek laptop o zamana kadar boyle.

Ayh dr izne cikmis kontrol 11 ine kaldi. Bugun kiza muhallebi yaptim. Kendinden tatliymis pirinc unu. Cok istahla yedi. Mueyve den cok randiman alamadim yogurdu cok istahli yiyiyo sadece. Gecen aksam disarda yemek yedik. Defne kucagimda oturuyodu. Catali elime aldikca agzini acip masaya atti kendini. Tabagimdaki butun yogurdu kasikisteyip ona yedirdim. Arada birAkip kendi yemegimden yiyim dedim ama ne mumkunn agzi acipp kasiga atiyo kendini:kahkaha:

Az once uyandi. Gogsumden hala sut geliyo az az. Yine 1 damla gelince deniyim dedim. Gunduz agzni acmayan kizim vatos gibi yapisti. Gelip gelmedigini anlamadim. Birakinca gogsumu siktim geliyo. Emdi heralde biraz 1 ay aradan sonra.ama allah biliyo istemedim yani.unutmusum emzirmeyi. Hic keyif almadim. Kendi cocugumu yabanci hissettim.Belkide kalan sutlerdi. Ay ne zaman kesilcek bu sut yaf. 1 aydir emmiyo hala sikinca geliyo. Cocuk emmeye calisincada uzuldum. Ama kesince tekrar vermek de iyi degil derler. Neden derler bilmem ama. Off boyle iste

Agladi yine kactim ben

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlar,

memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyudum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızı :( elle muayene etti ve yumuşak doku
ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o
yüzden :( ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme
dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı
arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:

Evett gicikmiss:deli: olsun cnm basit bisi olduguna sevin yinede. Masallahh kuzuyaa ayyy kocaman olmuss. Nazar degmesinn boylu poslu yapili bi delikanli olcak demek. Sana da cok gecmis olsun cnm. Cabucak iyilesirsin insallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar,

memlekete geldik, gelir gelmez aksilikler üstüste bindi. maddi olanlar neyse de, dün göğüslerimden başlayarak yukarıya doğru ateş bastı. 39 olunca acile gittik. iğne yaptılar. çok yakınımızın düğünü vardı, o yüzden acele acele giyinip çıktık. benim ateş düştü tabi. gece 12buçuk gibi eve döndük ve dönmemle sıtmalanmam, aynı zamanda ateşin 39buçuğa fırlaması bir oldu. soğuk bezlerle ateşi düşürdük 38e. sonra uyuydum. sabah da dahiliyeye gittim. benim intaniyeye gönderdiler. gittim. kadın göğüste kızarıklık var mı dedi. yoook dedim. ama bir açtıkkiiii. sağ göğsüm pancar gibi kırmızı :( elle muayene etti ve yumuşak doku ezilmesi teşhisi koydu. 1gün önce annem Tunayı yanımdan alırken göğsüme bastırmıştı yanlışlıkla ve canım çok yanmıştı. sanırım o yüzden :( ama üzülür diye kendisine söylemedim. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. hala ara ara ateşim çıkıyor ve göğsüme dokununca çok acıyor. Tuna her zamankinden mızmız. dişleri zorluyor sanırım. doktor kontrolünde sıkıntı çıkmadı. 70cm 9100 gr kafa çapı 44 cm. gelişimi yaşıtlarının çok ilerisinde ama sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil dedi. ek gıdayı arttırdı. gece uyanmaları da açlıktan değilmiş. bayağı kızdı bana hatta. basit düşün, detaycı olma, bu aylarda bebeklerin ne sıkıntısı olur dedi. diş mi deyince "bravo, akıllısın" dedi. ona da ukalalığından dolayı sinir oldum :bitter:

Canim cok cok gecmis olsun insallah tez elden duzelitsin.
Senin sikintin bana malum oldu sanirim tum gecr ruyamda senle ugrastim.
Yattim kalktim seni gordum....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gördüm tatlım sağolasın...

iş sıkıntısı, bakıcı sıkıntısı bir araya geldi sende babuş, ondandır biraz...hayırlısıyla içine sinen bir iş bulursun inşallah.

Babuş bende lilacsa katılıyorum, bide üstüne sıcaklar zaten oluyo yani, bende de cok olurdu, Noyan dan önce daha cok olurdu gerci, şimdi de yanlızlıktan, özlemden oluyor bazı bazı...

Haklisiniz kizlar...
Depresyona girmeden hayirlisiyla bi ayrilsaydim.surdan.
Neyseki pek cok gorusme daveti aldim ama su.an icin uygun birsey cikmadi...
Bu kez biraz daha secici davraniyorum.
Hayirlisi Allahtan...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bende calismak istiyorum yaa:bitter: dun arkadasa dedim ki yemek yerken bildigin iyi bi bakici var mi. Bi kadin soyledi kuzeninin ikizlerine bakmis. Ayni zamanda evi toparlamis falan cok sevimli bi kadin dedi. Ama kuzeni evdeymis calismiyomuss. Annesi yanndayken iyi bakar da ben yokken nasil bakar acaba falan dedim. Yk cnmm buyuttu kocaman yapti cocuklari seker gibi falan. Ay bi ogrensene bana simdi degilde boyle 3-5 ay sonra dusunuyorum dedim. Dogru simdi cok kucuk ben ogreneyim dedi. Esim de hayal goruyo ya dedi-kizgin a aaa niye dedim calisamicagina gore bos muhabbet bu dedi. Sen magazadan kavta cikcaksin kadin kaca kadar cocukla durcak olcak sey mi dedi. Aslinda evet magaza saatleri uzun ama oglen girisi var erken cikisi var ne bilim. Allah im hic calisamicam galiba:bitter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrin imkanin varken otur cocugunla gecirebiligin.kadar vakit gecir der bu ablan sana :D

Oyle cnm ya ama ev hanimi da olmak istemiyorum. Sigortam da yok 2 yildir. Bosa zaman dolduruyorum. Bi yanim otur evde cocugunla diyo bi yanim zaman kaybetme bu cocugun ilerde baska baska ihtiyaclari da olcak diyo. Kendim icin dusunduklerim de var tabi ekstradan.simdi de ablam bana napim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar