- #35.441
allah razı olsun az kaldı gerçi tarih konusunda kafam hep karışıyr dr 4 temmuz diyr ama hesapladıgımda 7 temmuz çıkıyor bide bazen 40 haftayıda geçyr sanırım sizler daha bilgilisinz bu konuda
Senden de razı olsun canım. Kişiden kişiye, bebekten bebeğe değişiyor.Bana doktor 30 Ocak demişti, ben 25 Ocakta doğurdum.39+2deydim
Kolay doğum nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bol bol uyuyun doğumdan önce. Hee bi de rahaaaaat rahat gezin, alışveriş merkezi olur, açık hava olur, neresi olursa olsun tadını çıkarın.
Doktorlar yürüteci de önermiyolarmış Azom. Ben de yürütece taktım kafayı ama neden önermiyolar onu bilmiyom. Hoppala nereye takılıyo? Tavana mı? Hiç bi fikrim yok benim o konuda. Yaaa bu mama konusunda acaba ben de geceki seansın tekinde mi versem dediğin gibi uyku sersemi içer belki....
Hay ben o doktorların
Bence yatmadan önce yedir, yani sen yatmadan önce. Bizimkisini 11 gibi uyandırmadan yediriyorum ben, uykusunu açmadan onla hiç muhattap olmadan
O ne zaman gelmek isterse gelir annesi, sen hiç düşünme böyle şeyleri, yarın bile gelmek isterse gelir![]()
Azoooom alıştın mı işine?
Alıştım şükür simuşummm
Benim uyku zamanım geldi, ağzım ayrılcak şimdi esnemekten. Gidem de yatam ben canlar.
Öpüyorum hepinizi, kendinize ve minnoşlarımıza iyi bakın. Muckssssss
İyi geceler kuşum, nette sitelere dalmışım geç gördüm, çok öpüyorum.Arada Duru'nun resimlerini paylaş annesi.