2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
allah razı olsun az kaldı gerçi tarih konusunda kafam hep karışıyr dr 4 temmuz diyr ama hesapladıgımda 7 temmuz çıkıyor bide bazen 40 haftayıda geçyr sanırım sizler daha bilgilisinz bu konuda

Senden de razı olsun canım. Kişiden kişiye, bebekten bebeğe değişiyor.Bana doktor 30 Ocak demişti, ben 25 Ocakta doğurdum.39+2deydim :)

Kolay doğum nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bol bol uyuyun doğumdan önce. Hee bi de rahaaaaat rahat gezin, alışveriş merkezi olur, açık hava olur, neresi olursa olsun tadını çıkarın. :D

Doktorlar yürüteci de önermiyolarmış Azom. Ben de yürütece taktım kafayı ama neden önermiyolar onu bilmiyom. Hoppala nereye takılıyo? Tavana mı? Hiç bi fikrim yok benim o konuda. Yaaa bu mama konusunda acaba ben de geceki seansın tekinde mi versem dediğin gibi uyku sersemi içer belki....

Hay ben o doktorların :D Hoppala kapının tepesine takılıyormuş, kiriş mi onun adı pervazmı oraya işte :D
Bence yatmadan önce yedir, yani sen yatmadan önce. Bizimkisini 11 gibi uyandırmadan yediriyorum ben, uykusunu açmadan onla hiç muhattap olmadan :D

O ne zaman gelmek isterse gelir annesi, sen hiç düşünme böyle şeyleri, yarın bile gelmek isterse gelir :) :)

Azoooom alıştın mı işine?

Alıştım şükür simuşummm

Benim uyku zamanım geldi, ağzım ayrılcak şimdi esnemekten. Gidem de yatam ben canlar.

Öpüyorum hepinizi, kendinize ve minnoşlarımıza iyi bakın. Muckssssss :utan:

İyi geceler kuşum, nette sitelere dalmışım geç gördüm, çok öpüyorum.Arada Duru'nun resimlerini paylaş annesi.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Cevap veriyorum: 1. Muhtemelen Noyan paşa alarmıdır. 2. Ben de anlamadım 8244 yatmış ya sana ama senin olmamış sen dedin :D :D

doğum parası canım

Kolay doğum nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bol bol uyuyun doğumdan önce. Hee bi de rahaaaaat rahat gezin, alışveriş merkezi olur, açık hava olur, neresi olursa olsun tadını çıkarın. :D

Doktorlar yürüteci de önermiyolarmış Azom. Ben de yürütece taktım kafayı ama neden önermiyolar onu bilmiyom. Hoppala nereye takılıyo? Tavana mı? Hiç bi fikrim yok benim o konuda. Yaaa bu mama konusunda acaba ben de geceki seansın tekinde mi versem dediğin gibi uyku sersemi içer belki....

almanya'dan kuzenim geldi bugün onunla konuştuk
dedi ki trde drlar yürüteçe zararlı diyo ama almanya'da hiç öle bişi yok ben 4 çocuğumu da onunla büyüttüm

Tepki
15

allah razı olsun canım pek bol bol uyuyyamıyorum öncedende öyleydm eminim dogum sonrasıda öyle olcak sadece yürüyüş yapabiliyrm normal olsun diye inş tabi allahın iznyle

Tepki
15
Senden de razı olsun canım. Kişiden kişiye, bebekten bebeğe değişiyor.Bana doktor 30 Ocak demişti, ben 25 Ocakta doğurdum.39+2deydim :)

Hay ben o doktorların :D Hoppala kapının tepesine takılıyormuş, kiriş mi onun adı pervazmı oraya işte :D
Bence yatmadan önce yedir, yani sen yatmadan önce. Bizimkisini 11 gibi uyandırmadan yediriyorum ben, uykusunu açmadan onla hiç muhattap olmadan :D

Alıştım şükür simuşummm

İyi geceler kuşum, nette sitelere dalmışım geç gördüm, çok öpüyorum.Arada Duru'nun resimlerini paylaş annesi.

dedgn gibi galiba bazılarındada 40 haftayı geçiyr galiba bebeklerin keyfi oluyo artık hayırlısı inş çok teşekkr ederm

Tepki
15
bide aklımdayken sorayım size sanki regli olcakmışım gibi sancım var sizce bu belirtimi 3 gün önce gene vardı

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selammmm kızlarrr..

azommmm pasamm dişş cıkarmıssss... gözünüzzz aydınn cnmmm

benim kızz her gece uykuda ya bir ya iki kezz öksürüyo kızlar yaa. ama öyle öksürmekk degill bogazında bişii kalmıss gibi öööö diee ses cıkartıyoo. galiba tükürügü bogazına kacıyo diorum ama öyle bi ses cıkartıyoo ki her seferinde elimde ne varsa fırlatıp kosuyorum. bitince aynı yerden uykuya devam ediyo. anlamadım nesi var.:bitter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selammmm kızlarrr..

benim kızz her gece uykuda ya bir ya iki kezz öksürüyo kızlar yaa. ama öyle öksürmekk degill bogazında bişii kalmıss gibi öööö diee ses cıkartıyoo. galiba tükürügü bogazına kacıyo diorum ama öyle bi ses cıkartıyoo ki her seferinde elimde ne varsa fırlatıp kosuyorum. bitince aynı yerden uykuya devam ediyo. anlamadım nesi var.:bitter:

Sağol kuzum..Geçmiş olsun bir doktora göstersen? Üşütmüş olmasın.

bide aklımdayken sorayım size sanki regli olcakmışım gibi sancım var sizce bu belirtimi 3 gün önce gene vardı

Belirti olabilir canım.Benim tek belirtim doğuracağım gecenin akşamı çok enerjik olmamdı :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın güzellerr

azoş dünürüm canummm kuzey diş cıkarmıs.hayırlı olsun.darısı diğer dişlere olsun.ağrısız sancısız cıkıversin hepsi insallah..

ben alıntı yapmıstım bir sürü zaman asımına uğradı şimdi tekrar okuyayım bari :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dedgn gibi galiba bazılarındada 40 haftayı geçiyr galiba bebeklerin keyfi oluyo artık hayırlısı inş çok teşekkr ederm

Allah hayirlisiyla dogum yapmak nasip etsin insallah.
Saglikla kurtulmanizi dilerim bebeginizin de sizin de.
Ben sat'a gore 38+3te dogum yaptim.
Ultrasona gore daha da gerideydi.
O zamanlar ultrasona gore takip ettim gebeligimi hep ne kadar dogrusunu bilsem de kafamda tam oturmamisti bu. Eger bir daha hamile kalirsam sat'a gore dusunucem hep.
Sat'a gore 28ocakti dogumum, sezeryan tarihim 24ockti ama 18ocakta sancilanarak dogum yaptim.
Birkac gun oncesinden kilo kaybi ve 17 ocak gunu keyifsizlik ve gecesi kusma disinda belirtim olmadi.
17ocak sabahina nisanim gelmisti birde ama belli belisiz.
Tum dogum belirtilerim bir gunde oldu 24saat icinde dogum yaptim...
Rabbim sizi de bir avazda kurtarsin insallah...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar bu tlf.da alinti zor yapiyorum.
Bassagligi icin tek tek tesekkur ederim hepinize.
Esimin dayisi vefat etmis de dun cenazesi vardi.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selammmm kızlarrr..

şahin de evelsi gece aynı şey, yaptı yataktan bi fırladım pike ayağıma dolanmış zor çıktım oğlummm diye bi atldaım üstüne eşim dur uyandırcaksın dedi meğersem hala uyuyomuş bişi oldu sandım ben de

biz devit'i bıraktık trioacde'ye başlıyoz
doğum parasını alıp şirket hesabına geri yatırdım :(
bi de sivri için jel verdi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
maşallahhh bilmem ki verir mi cnm

gökçe'nin eşine nolmuş ya
dişiniz hayırlı olsun cnm

yok ya gitcem başka yolu yok
sizinki ev dimi

500-600 ne ya cc 1 günde mi

benimki de ağlayınca hemen gözleri kızarıyor

tek yada ikili ver cnm bence muz kabızlık yapar kivi alerjen
cam rende al bence de cnm

kayısı şeftai de çok lif var ya onu ben biile yutamıyom

bana 8244 yatmış keşke benim olaydı :(

:1::1:

ay yanlış anladım s** :D

ben korkarım dün de dedim öle poşet tarzından

benim dr vermiyo demir bağırsaklarını çok zorluyomuş

ne cenazesi cnm hayırdır

napam kuduruk şahin'le oynaşıyoz sen napan
Kiz ne yanlis anliyon :)
Bizim oralarda birinin sozunden hic cikmayana oyle derler :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kiz ne yanlis anliyon :)
Bizim oralarda birinin sozunden hic cikmayana oyle derler :D

ne bilim fikrim de o değil ki niye yanlış anladım :D

Saolasin canim.
Ben de dogum parasini sirket hesabina yatirdiydom.
Bizim dusukten yatiyo sgk.lar o yuzden magduriyet yasanmasin diye maasimi yatirdiydi patron dogum iznindeyken de.
Ben de sgk.dan aldigimi sirkete verdim ama icinden bana prim verdi saolsun azcik :D

bizimkiler kraldan fazla kralcı
eğer patronun haberi olsaydı tamamını bana verirdi o kadar eminim

Tepki
15
Allah hayirlisiyla dogum yapmak nasip etsin insallah.
Saglikla kurtulmanizi dilerim bebeginizin de sizin de.
Ben sat'a gore 38+3te dogum yaptim.
Ultrasona gore daha da gerideydi.
O zamanlar ultrasona gore takip ettim gebeligimi hep ne kadar dogrusunu bilsem de kafamda tam oturmamisti bu. Eger bir daha hamile kalirsam sat'a gore dusunucem hep.
Sat'a gore 28ocakti dogumum, sezeryan tarihim 24ockti ama 18ocakta sancilanarak dogum yaptim.
Birkac gun oncesinden kilo kaybi ve 17 ocak gunu keyifsizlik ve gecesi kusma disinda belirtim olmadi.
17ocak sabahina nisanim gelmisti birde ama belli belisiz.
Tum dogum belirtilerim bir gunde oldu 24saat icinde dogum yaptim...
Rabbim sizi de bir avazda kurtarsin insallah...

sata göre benmde temmuz 7 çıkıyr ama dr 4 temmuz dedi bazende 40 haftayı bile geçen oluyo bilemedm yani artık kısmet hayırlısı inş allah razı olsun ufaklıgın keyfine kaldık artık bakalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar