2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
denizi çok soğuktu ve kumsalını beğenmemiştik:D tek hatırladığım bu. buna rağmen arkadaşlar hatrına 2 yıl gitmiştim lisedeyken... :deli:

ek gıdaya geçişi biraz erteleyebilirsin. yada apart tarzı bir yerde kalıp tatilde bile mutfağa girebilirsin. çok kötüyüm dimi :D :D

hadi yaaa soğuk deniz istemem geçen sene yaylaköy'e gitmiştik dötümüz donmuştu

zaten aparta gitcez büyük ihtimal ee tatil köyüne gitsek daha kötü değil mi mutfak yok ek gıda nası hazırlıcaz?

erikli enez denizi nasıl soğuk mu?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikemmm sen acilisi yapmissin. Ohh ne guzel. Sevdi demek suyu capkin:deli: hhasta olmadi dimi yaa nie tirstim ben bu kadat

yok canım şükür bişey yok, valla oğlum mümkünse herşeye alışsın istiyorum ben, nanemolla olmasın inşallah, biraz rahat olmak lazım sanki, tabii ki tedbiri daima alacaksın... anladın sen onu :D

iyi sayılırız cnm. Tuna çok huzursuz, ben de öyleyim. hayrola bakalım. görümcemin düğünden sonra bir antalya macerası yaşayabilirmiyiz bu kuzuyla diye plan yapıyorum ama daha kesin değil. olmadı memlekete gidince erikli yada enezde 1 hafta 10günlük yazlık ayarlarız... Tuna biraz gözümü korkutuyor doğrusu :korkak:

hayrola şeker neden huzursuz??? Noyanın da tutuyor bazen gerçi 2-3 gün daha bi mıkırdak oluyor, ben hep dişe yoruyorum genelde...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hadi yaaa soğuk deniz istemem geçen sene yaylaköy'e gitmiştik dötümüz donmuştu

zaten aparta gitcez büyük ihtimal ee tatil köyüne gitsek daha kötü değil mi mutfak yok ek gıda nası hazırlıcaz?

erikli enez denizi nasıl soğuk mu?

oralar da pek ısınmaz. ağustos gibi idare eder. ama denizi pırıl pırıldır, kumsalı iyi sayılır, su çabuk derinleşmez. ha bir de yaşlı mekanıdır beyaaaaa :deli: ama memleket sayılır be kuzum. bizi bebeyle anca oralar paklar gibime geliyor nedense... :kahkaha:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

yok canım şükür bişey yok, valla oğlum mümkünse herşeye alışsın istiyorum ben, nanemolla olmasın inşallah, biraz rahat olmak lazım sanki, tabii ki tedbiri daima alacaksın... anladın sen onu :D

hayrola şeker neden huzursuz??? Noyanın da tutuyor bazen gerçi 2-3 gün daha bi mıkırdak oluyor, ben hep dişe yoruyorum genelde...

sütüm yetmiyor tatlım. doymayınca canavar oluyor. bu akşam muhallebi yaptım. 3 kaşık aldı. sonra tükürmeye başladı. sonra da ağlamayaa... kucağıma aldım sakinleşsin diye. göğsüme nasıl vuruyor :( sütümün azalmasında parmağı olan herkesi Rabbime havale ediyorum :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oralar da pek ısınmaz. ağustos gibi idare eder. ama denizi pırıl pırıldır, kumsalı iyi sayılır, su çabuk derinleşmez. ha bir de yaşlı mekanıdır beyaaaaa :deli: ama memleket sayılır be kuzum. bizi bebeyle anca oralar paklar gibime geliyor nedense... :kahkaha:

ya üf soğuk deniz istemiyom şeytan dio bas git bodrum'a ama otobüs çok uzun çocuk perişan olur mu acaba:S

pike ne güzel sokmuşsun sen denize

ecrin sok kız benim ark. öte taraftan burcuözge sokuyo bebeğini marmaris'te yaşıo videosunu da izledim süper

little kim azalttı sütünü cnm hayırdır

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sütüm yetmiyor tatlım. doymayınca canavar oluyor. bu akşam muhallebi yaptım. 3 kaşık aldı. sonra tükürmeye başladı. sonra da ağlamayaa... kucağıma aldım sakinleşsin diye. göğsüme nasıl vuruyor :( sütümün azalmasında parmağı olan herkesi Rabbime havale ediyorum :(

hmm, evet doymayınca huzursuz oluyolar cidden, hayırdır tatlım biri mi üzdü seni, stres mi oldun? annenin üzülmemesi lazım, gerilmemesi lazım cidden yoksa farkediyo hemen süt..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ya üf soğuk deniz istemiyom şeytan dio bas git bodrum'a ama otobüs çok uzun çocuk perişan olur mu acaba:S

pike ne güzel sokmuşsun sen denize

ecrin sok kız benim ark. öte taraftan burcuözge sokuyo bebeğini marmaris'te yaşıo videosunu da izledim süper

little kim azalttı sütünü cnm hayırdır

tatlım cidden otobüs uzun, yani ben ucakta 1.5 satte zorlandım sıkılınca, otobüste nasıl olur bilemedim, mesala biz magusaya arabayla bile gitmeye cok cesaret edemiyoruz ki 1 saat uzaklıkta...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Littleeim iyiyiz balim siz nasilsiniz. Git valla durma sicaklarda sehirde. Zira cekilmiyo:deli: denize sokucak misin peki pasayi. Saglikli yaziyo bebekler icin ama bilmiyorum ya hasta olursa die tirsiyorum.

Bebikom koyupmsallasaydin kiz hicc cekinmem valla battaniye bile sallardim ben olsam. Bebegim var yani kum mum tin gelir bana

Pikemmm sen acilisi yapmissin. Ohh ne guzel. Sevdi demek suyu capkin:deli: hhasta olmadi dimi yaa nie tirstim ben bu kadat

canım zaten deniz bana oldum olası rezillik gelir ne bileyim antalyada dogup buyumeme ragmen sevemedim bi turlu..zorla gotururlerdi ordada semsiyenin altından cıkmazdım :)

kumlu ayaklarla ıslak ıslak sallamak zor oldu.. cocugun ustu bası kum oldu zaten korktum gozune agzına kacıcak diye tedirgin oldum uyuz oldum herseyi oldum yani :D

ay ne biliyim iste benim gbi de olsun istemiyorum alıssın denizi sevsin ama dur bakalım nası sevdircez..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hemen kısaca yazayım, sonra dönüp geçmişi okuyayım. bakalım ben yokken neler olmuş? :D

Şuan Ankaradayım, döndük. Kısa kestik tatili, çünkü zilli kızım meme emmek yerine etrafla ilgilenmeyi tercih etti ve 1 haftada 400 gr kaybetti. :( Çok üzüldüm o yüzden döndük. Bide uyku düzeni değişti biraz. İlk 2 gün pek yabancılamadı. sanırım farklı bi yerde olduğunu anlamadı. 3. günden sonra hemen hemen hergün ağlama krizlerine girdi. hatta 1 kere sahilde öyle bir bastı ki yaygarayı, 2 kadın eşime bakıp: çalmışlar mı çocuğu falan demişler :kahkaha:

öyle böyle bitti tatil. salıncağını ve park yatağını yanımıza almamıştık keşke alsaydık dedik. otel 2 oda 1 salon formatındaydı anca pakladı. standart tek oda olsaymış hapı yutarmışız onu anladık. deniz çok güzel değildi, o yüzden kızın sadece ayaklarını soktuk denize. 1 kere de havuza göğsüne kadar soktuk 5 dk kadar hepsi bu oldu :D :D

sürekli aklımdaydınız. hatta tlf dan internete bağlanmaya çalıştım ama teknoloji özürlü bi insan olduğumdan beceremedim, aklım sizde kaldı :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ay ben geçmişi okyasıya kadaaaaaar peeeeeeh :D

Bi özet geçin hele :D :D Var mı bıraktığımdan bu yana önemli gelişmeler? :bebecik

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

neyeye didiyon tatilemi hayatım bende seni çok ösliycem ama sen geldiğindede ben gitmiş olabilirim simuşşş bol bol gez içmelerde dolan dur bebeğini sok o güsel sulara bol bol fik fik yap :D 2.bebeğin temellerinide atabilersinnn:bebecik öperim seni simuşummmmmm muhaah allaha emanet olun durumla

:D İçmelere gitmedim kız, Mersine gittim :D

Yok azosum ben sormadim.
Ben nasil uyutuyosunuz dediydim :)
Ben de cvp verim bu soruya.
Ben gunduzleri citcitli badiyle tutuyorum ama bazen pijama alti giydiriyorum. Ustu kisa kollu oluyo.ama icinde mutlaka atlet badisi oluyo.
Ama gece ne kisa kollu yatiriyorum ne de
ciplak bacakli.
Uzun kollu,incecik bi ust giydiriyorum.
Minik minik delikleri var.
Altina da ince pijama alti.
Coraplar gece gunduz ayakta.
Ustune de hafif bi yorgan var ince onu ortuyorum.
Ben size gore epey kista kalmisim :D

Ben sordum ben sordum :D :D

Selam kizlar birkac gundur giremedim. Onumuzdeki bir sure de gunduz takibim zor olacak.
Dun ise basladim ve yine dun istifa ettim.
Ama adayla alakali degil. Mudurumle alakali bir durum.
Su an gitmemem icin ikna surecindeler ama kafaya koydum donus yok artik.
Yeni is arayisindayim su an bana dua edin en kisa surwde hayirlisiyla bulayim icime sinen bir yer.
Detaylari ogle girebilirsem anlatirim canlarim.

Sevmediğin işten istifa etmek; güneş beynine geçmişken serin sulara kendini atmak gibi :D 2005 te ilk işimden istifa ettiğimde; neden daha önce yapmadım ben bunu demiştim :D Hadi hayırlı uğurlu olsun Babuşum...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
simuş cnm hosgeldiniz :) bosver minicik bebeyle tatil o kadar olur iste napalım :D

walla dünyamın ikinciye hamile olmasından baska bisi gelmiyo su an aklıma :gulbis:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ya tatile gitmek istiyoruz ama ancak 20 temmuz gibi gidebiliriz

o zaman da ek gıdaya başlıcak başlamasa kolayfı emzir gerekirse mama ver ama tatilde ek gıda işini nası yapcam

ek gıdaya başlayanlar akıl verir misiniz?

bi de burhaniye ören hakkında bilgisi olan?

dünyam sen benle konuşmuyon mu?

Konusuyorum canım ask olsun neden konusmayayım.

Batuhandan herkese cevap yazmaya fırsatım olmuyor valla durmuyor hic.

Ben de ek gıdaya baslıycam ama kime sorsam ne yapsam bilemedim. Kaynanamlar doktora da gondermez yemek icin doktora mı sorulur diye.
Artık ordaan burdan duyduklarımla besliycem cocugumu..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar