2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ecrinn doktorum 2 ay daha izin verdi. Ama gene konusucam 2 ay sonra. aysebahar vardı diğer yerde o emziriyodu 1.5 yasındaki cocugu hamileyken. Ona sormak lazım :p
ayyyy deme o kadının adını bişle anma mudala manyak
ya tatile gitmek istiyoruz ama ancak 20 temmuz gibi gidebiliriz

o zaman da ek gıdaya başlıcak başlamasa kolayfı emzir gerekirse mama ver ama tatilde ek gıda işini nası yapcam

ek gıdaya başlayanlar akıl verir misiniz?

bi de burhaniye ören hakkında bilgisi olan?

dünyam sen benle konuşmuyon mu?

owwwwwwwwwwwww burhaniye örenn kumsalı en güsel olan sahillerimizden biridir git tatlım sıg deniz var şahin paşaya uygun bi yer

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
little'm bize aksam oldu VALLA batuhan sagolsun :D

Aynen sıcak ama ugun fazla nem yok sanırım. suana kadar rahatım yani.

orası öyle cnm. 6buçuk yoktu iş başı yaptığımızda :D Tunam sağolsun. neyseki 1 saat eşim, 1saat de annem ilgilendi de saati 10 edebildim :deli: benim kuzu gece çok sık kalkıyor dünyam ya, 10da uyuduysa 12de yokluyor. sonra 2 de bir daha. ve sonra ne yazıkki saat başı :( bizim bu aralar yan dönme gibi bir sorunumuz var. yan uyumaya çalışıyor. bazen hızını alamıyor. yüzüstü dönüveriyor. ve hoooooooop uyanıyor. ama dün gece komik bişi oldu. yan yatarken dönüverdi yine yüz üstü, kafayı kaldırıyor ama gözler kapalı, kafa pat düşüyor. çevirmesem uyanana kadar kaldırıp düşürcek kafayı yaramaz :kahkaha:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Hemen kısaca yazayım, sonra dönüp geçmişi okuyayım. bakalım ben yokken neler olmuş? :D

Şuan Ankaradayım, döndük. Kısa kestik tatili, çünkü zilli kızım meme emmek yerine etrafla ilgilenmeyi tercih etti ve 1 haftada 400 gr kaybetti. :( Çok üzüldüm o yüzden döndük. Bide uyku düzeni değişti biraz. İlk 2 gün pek yabancılamadı. sanırım farklı bi yerde olduğunu anlamadı. 3. günden sonra hemen hemen hergün ağlama krizlerine girdi. hatta 1 kere sahilde öyle bir bastı ki yaygarayı, 2 kadın eşime bakıp: çalmışlar mı çocuğu falan demişler :kahkaha:

öyle böyle bitti tatil. salıncağını ve park yatağını yanımıza almamıştık keşke alsaydık dedik. otel 2 oda 1 salon formatındaydı anca pakladı. standart tek oda olsaymış hapı yutarmışız onu anladık. deniz çok güzel değildi, o yüzden kızın sadece ayaklarını soktuk denize. 1 kere de havuza göğsüne kadar soktuk 5 dk kadar hepsi bu oldu :D :D

sürekli aklımdaydınız. hatta tlf dan internete bağlanmaya çalıştım ama teknoloji özürlü bi insan olduğumdan beceremedim, aklım sizde kaldı :D
hoşgeldin bacımmmmmmmm -kop

özlemiştim valla seni, demek kısa kestiniz olsun o kadar da yeter, bende minnosu denize soktum ilk defa, tabii fazla kalamadık sahilde bi sokup cıktık, bi ben bi eşim bi iki kulac atip ayrıldık hemen, böyle böyle alısıcaz insallah...

güzelim sen geldin ben gidiyorum tatile ama bizimki istanbul tatili ehehe malum deniz burada makbul bize, dönünce dip karpaza gideriz haftasonu tatiline diyorus onun disinda günübirlik deniz şimdilik yeter bize....

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
orası öyle cnm. 6buçuk yoktu iş başı yaptığımızda :D Tunam sağolsun. neyseki 1 saat eşim, 1saat de annem ilgilendi de saati 10 edebildim :deli: benim kuzu gece çok sık kalkıyor dünyam ya, 10da uyuduysa 12de yokluyor. sonra 2 de bir daha. ve sonra ne yazıkki saat başı :( bizim bu aralar yan dönme gibi bir sorunumuz var. yan uyumaya çalışıyor. bazen hızını alamıyor. yüzüstü dönüveriyor. ve hoooooooop uyanıyor. ama dün gece komik bişi oldu. yan yatarken dönüverdi yine yüz üstü, kafayı kaldırıyor ama gözler kapalı, kafa pat düşüyor. çevirmesem uyanana kadar kaldırıp düşürcek kafayı yaramaz :kahkaha:

ahahahaha :D Bizimki de gece surekli uyanıyor bir gunu bir gununu tutmuyor. Yanımda uyuyor falan..

Benim kaynanamlar var da ne b*ka yarıyor yarım saat zor idare ediyor cocugu zaten o yarım saatte ben anca dalmaya calısıyorum uykuya patt bir bakıyorum batuhan gene yanımda..

Zor valla yaa..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuş cnm hosgeldiniz :) bosver minicik bebeyle tatil o kadar olur iste napalım :D

walla dünyamın ikinciye hamile olmasından baska bisi gelmiyo su an aklıma :gulbis:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! Aboooo :1: Kız Dünyam hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun... Ama daha çok erken değil miydi yavruşum? Bak ben 32 de ilkini yaptım. Başka yapar mıyım bilmiyom ama yaparsam da anca 35 e doğru yaparım heralde.. Seni topiğin hızlısı seçtim :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşum ojgeldin beyaaaa :eek:pucuk: tatilin kısası makbuldür boşver :D misafirlikti o ama çaktırma :deli:

Hojbulduk beyaaa :D Valla bu tatil beni kesmedi, 2. yi planlıyom zira 1 haftada anca 1 kere denize 1 kere de havuza girebildim. Toplasan 30 dk zor haşır neşir olmuşumdur suyla. Paso yedim 1 kilo aldım :D :D

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey! Aboooo :1: Kız Dünyam hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun... Ama daha çok erken değil miydi yavruşum? Bak ben 32 de ilkini yaptım. Başka yapar mıyım bilmiyom ama yaparsam da anca 35 e doğru yaparım heralde.. Seni topiğin hızlısı seçtim :D

Simusum valla istemeden oldu bu. Olduktan sonra yapacak biseyim yok malesef. Ama bundan sonra dikkat etmeye bakacagız :D Yoksa tavsan gibi habire doguracagım sanırım :D

Genc anneyim yahu :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hoşgeldinnn özlemim özlettin kendiniii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simuşş kız naptırıp durunnn muğla güseli

Yok kız bu sene Mersin güzeli oldum demek isterdim ama "Mersin denizanası" oldum desek daha doğru :D :D

:) Şirinim o benim yaaa yicem bigün o Tunayı ben :D Annesi dişten dolayı sık kalkıyor olabilir mi acaba?

hoşgeldin bacımmmmmmmm -kop

özlemiştim valla seni, demek kısa kestiniz olsun o kadar da yeter, bende minnosu denize soktum ilk defa, tabii fazla kalamadık sahilde bi sokup cıktık, bi ben bi eşim bi iki kulac atip ayrıldık hemen, böyle böyle alısıcaz insallah...

güzelim sen geldin ben gidiyorum tatile ama bizimki istanbul tatili ehehe malum deniz burada makbul bize, dönünce dip karpaza gideriz haftasonu tatiline diyorus onun disinda günübirlik deniz şimdilik yeter bize....

Hoşbulduk Pikoşuuuum. Kısaydı ama kızımın tüm ağlama sızlamalarına rağmen güzeldi. İnşallah 2. tatili daha uzun yapıcam. Siz tabi deniz kenarında olduğunuzdan hafta sonları bile gitseniz süper olur. Biz bi gittik mi en iyi ihtimal 600 km gitmemiz gerekiyo. e 600 km de 2 gün için çekilmez valla.. gitmişken şöyle en az 1 hafta kalmak gerek..

Siz ne zaman gitceksiniz ki İstanbula?

Simusum valla istemeden oldu bu. Olduktan sonra yapacak biseyim yok malesef. Ama bundan sonra dikkat etmeye bakacagız :D Yoksa tavsan gibi habire doguracagım sanırım :D

Genc anneyim yahu :D

Tabi canım, olduktan sonra yapıcak bişe yok. Tekrar hamile kalmak doğumdan sonra en büyük kabusum olduğundan adamı nerdeyse 2 ay yaklaştırmadım yanıma :deli: spiral takıldı da ondan sonra rahatladım çok şükür. Bu bebişten sonra sen de dikkat et güzelim. kendi sağlığın için en başta...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Yok kız bu sene Mersin güzeli oldum demek isterdim ama "Mersin denizanası" oldum desek daha doğru :D :D

:) Şirinim o benim yaaa yicem bigün o Tunayı ben :D Annesi dişten dolayı sık kalkıyor olabilir mi acaba?

Hoşbulduk Pikoşuuuum. Kısaydı ama kızımın tüm ağlama sızlamalarına rağmen güzeldi. İnşallah 2. tatili daha uzun yapıcam. Siz tabi deniz kenarında olduğunuzdan hafta sonları bile gitseniz süper olur. Biz bi gittik mi en iyi ihtimal 600 km gitmemiz gerekiyo. e 600 km de 2 gün için çekilmez valla.. gitmişken şöyle en az 1 hafta kalmak gerek..

Siz ne zaman gitceksiniz ki İstanbula?

Tabi canım, olduktan sonra yapıcak bişe yok. Tekrar hamile kalmak doğumdan sonra en büyük kabusum olduğundan adamı nerdeyse 2 ay yaklaştırmadım yanıma :deli: spiral takıldı da ondan sonra rahatladım çok şükür. Bu bebişten sonra sen de dikkat et güzelim. kendi sağlığın için en başta...

Tabiki bundan sonra asla boyyle hataya dusmem..

Ama ir yandan iyi oldu ikisi bir buyuycek ilerde cocuk derdim olmıycak buyuk olcak hepsi o zaman rahat rahat gezerim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttt napıyonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz? -kop
canım hosgeldiniz....nasıldı tatil? durucuk nasıl.öperim sarı şekerimi :)
Selam kizlarrr ben hala denize giremedim ya..tatilcilere selam olsun:bitter: bebisler ne zqman denize gircek acaba yarin kizi havuza soksam yada denizin kiyiya vuran suyunda oynassak ne olur? Hasta olur mu ki.. Dayanamiyorum sicaklara.70 kg luk seksi vucudumla aticam kendimi plaja:deli:
daha sokmadığın kabahat ne duruyosun bizim bebelerin yerinede sok denize.irem 3 aylıktı ilk denizle tanıstığında o gün bu gün suda zilli.bakalım ela ne zaman tanısacak denizle :)
ya tatile gitmek istiyoruz ama ancak 20 temmuz gibi gidebiliriz

o zaman da ek gıdaya başlıcak başlamasa kolayfı emzir gerekirse mama ver ama tatilde ek gıda işini nası yapcam

ek gıdaya başlayanlar akıl verir misiniz?

bi de burhaniye ören hakkında bilgisi olan?

dünyam sen benle konuşmuyon mu?

canım sen ek gıdayı şahini doyurmak amacıyla mı vericen yoksa alıstırma dönemimi? biz basladık 4.ayımızdan sonra yanına bi cam rende al yeter zaten eğer öğün anlamında vermeyeceksen en basta yutmayı öğrenmesi lazım.cam renden yanında olsun isterse otelde olun.yarım kayısı,yarım armut ve diğer meyvelerin basına gelir.ilk basladığında miktarlar en fazla 2 tatlı kasıgı kadar.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bu ara bizde bu durumdayız lidilim ya..derdi nedir anlamıyorum.mamayı kestik ondan mı oldu diyorum.15 gündür gece yatmadan önce verdiğim mamayıda istemiyor.10 da uyursa 12 de kalkıyor.sonrada tas catlasa 1,5 saatte bir kalkıyor doğru düzgün emmiyor memeyi agzına sokup cıkartıyor.azıcık yüz bulsa baslıyor oyuna..tunacık gibi yan tarafına yatmaya calısıyor dönmeyi beceremezse kafayı sola gömüyor iyice öyle uyuyor.sabah yatagın ayak ucunda buluyorum yüzüstü dönmüs bagırırken.ben böle kuduruk bebe görmedim..:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar