selam kızlar nasılsınız?
Ben hic iyi degilim yaa.. 2 gundur icimde bir sıkıntı var ki sormayın gitsin.. Bir de ustune dis agrısı cıktı oluyorum sanki agrıdan canım cekiliyo. Bulantılarım da var.. Batuhanda 9 haftalıkken 1 hafta kusmam olmustu sadece ama bunda daha 5 haftalık bulantılarım basladı niye boyle oldu bilmiyorum.. Bu boyle cekilmez ki yaz ayında yaa icim hepten daralıyo bu sefer..
Yarın disciye gidicem disim cok agrıyor diye disimde kararma var yarısında acaba tedavi eder mi ya da ceker mi ki disi hamileligim etkiler mi. Off bu agrı dayanılmıyor yaa -kizgin
cnm bnm geçmiş olsun diş ağrısı ahiret gazabı derler çok zorr direk doktora git demekki prenses geliyo buda kız olacak mide bulantın erkense öyle derler çin takvimine baktın mı?aman yaaa özendim sana şu anda peş peşe olcaklar abi kardeş gezcekler kardeşlerimde benim 1 yaş arayla şimdi birbirlerinden kopmuyolar bendemi yapsam ne bitane daha
bu arada sütten sen kesmesen çocuk hasta olur bunu çok kişiden duydum annemde dahil 4,5 aylık kardeşim varken tekrar hamile kalmış emziremye devam ettim diyo alltan ıshal ustten kusma mahvetti çocugu diyo