2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canim bebekler icin 3 buyuk yasak

İnek sutu
Yumurta beyazi
Bal

Diye biliyorum ben. Sut o yuzden tehlikeli olmazmi?
canım şaşırdım dogrusu pirinç unu geleceğin gençlerini obez yapıyo die doktorlar karşı die biliyordum ve çok doktordan duydum nasıl olduda doktor bunu dedi bilemedim babuşum
ay anlamadım ben bu işten birşey valla kuzum. ama yetmiyor yetmiyor. ben bu aralar sıkıntılı, gerginim biraz. onunla alakalı eminim :(
ya bu aralar hepimizin sütü bu aralar az gibi ama sanırım normal
Kızlar mujdemi isterim sizden.

Hamileyim gene subat annesi oluyorum.. İstemeyerek hamile kaldım ama napıyım yapıcak bisey yok mecbur dogurucam gene..

Doktora gidicem biazdan daha sonra gelismeleri haber veririm size.

Hee bu arada gormcem de hamile ikimiz de subatta doguruyoruz aynı ay hamile kalmısız sansa..
:bayıl: ne diyon bebişim yaaa deme deme öle :D allah hayırlı ugurlu etsin güselim allah analı babalı büyütsün
Dunyam hayirli olsun canim cesaretine hayran kaldim :) benim basima gelse napardim emin olamiyorum cunku ben daha elimdekiyle bittim tukendim :D

aynen aynen....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Merhaba Canlar;

Ayyy 2 gündür giremedim, Dünyam hamileymiş, hayırlı olsun canımcım.

Babuş işe başladınmı nasıl gidiyor. bende pazartesi başlıyorum annem geldi. Yaz dönemi işe çok yoğun gitmeyeceğim buna seviniyorum.

evet canim basladim basladigim gun de istifa ettom.
elbette evde oturmak icin degil mudurumun hasisliginden kaynaklandi.
patronum da anlayisla karsiladi sagolsun....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
slm kızlarr eymen dönme işini oyun etti ne zaman yere koysam dönüyo devamlı sonrada eski haline dönemiyince sinirleniyoo heyy yarabbim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
slm kızlarr eymen dönme işini oyun etti ne zaman yere koysam dönüyo devamlı sonrada eski haline dönemiyince sinirleniyoo heyy yarabbim

bi zaman öle oluyo cnmm:D üzülme sonra emeklemeye calıstıgından geri dönme istegini unutuyo. defne yazık ugrasıyo ugrasıyoo emeklicem die az sürünüyo sonra yoruluyo yatıp kalıyo yüzüstü. biraz dinleniyo en bastann baslıyo:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cokk möhümm 3 soruyla karsınızdayım:

1_ hipp yada baska bi markanın organik kavonoz mamasını kullanan öneren var mı??

2_ babymix yediren öneren var mı???

3_ gece yandım anam deyip klimayı acan var mı??

esim klimayı actırmıyo cocuk hasta olcak die. böylede ben hasta olcam. kızı bırakıp gidip salonda yatsam da olmucak. uyuyamıyorum sıcaktan:bitter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bi zaman öle oluyo cnmm:D üzülme sonra emeklemeye calıstıgından geri dönme istegini unutuyo. defne yazık ugrasıyo ugrasıyoo emeklicem die az sürünüyo sonra yoruluyo yatıp kalıyo yüzüstü. biraz dinleniyo en bastann baslıyo:D

eymende dediklerini yapıyo debeleniyo ugraşıyo dizlerinin üzeri durmaya çalışıyo ama ıhhh ıhh nereye gidecekse emekleyince defneye dogru gelecek heralde :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

1_ hipp yada baska bi markanın organik kavonoz mamasını kullanan öneren var mı??

esim klimayı actırmıyo cocuk hasta olcak die. böylede ben hasta olcam. kızı bırakıp gidip salonda yatsam da olmucak. uyuyamıyorum sıcaktan:bitter:

antika len bizim kocalar o dediklerini denemedim heralde denememde kendin yapsana bacım en dogalından hazır bişi ağzına koymayı düşünmüyorum çünkü ne olur ne olmaz evde her imkan var dün mesila ilk kez tarhana çorbası verdim bi kahve fincanı kadar bi yediki sormayınnn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

antika len bizim kocalar o dediklerini denemedim heralde denememde kendin yapsana bacım en dogalından hazır bişi ağzına koymayı düşünmüyorum çünkü ne olur ne olmaz evde her imkan var dün mesila ilk kez tarhana çorbası verdim bi kahve fincanı kadar bi yediki sormayınnn

ben hiç corba vermedim daha. meyve, yogurtt bide kasık mama.. dr dimedi die vermedim. meyve yi kendim yapıyorum da ev dısında o kavanoz cok ii oldu. çinde hiç katkı maddesi yoktu. muz,seftali, pirinc unu, mısır nisastası ve limon suyu. koruyucu olarak limon suyu kullanmıslar heralde. babay mix i de arkadasa dr önermişş içiniz rahat yedirin demişş. ama defne onu o kadar sevdi kii anlatamam. meyve ye burun kıvıran cocukk agzını koaman acıyo onu yerken:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
unuttuummm-kizgin evett cnm anesteziyle yaptı. yani anestezi denirse işte 10 dk ama sadece dr un oturdugunu kadının korkcak bişi yok dedigini hatırlıyorum. gözüm bile bulanmadı muhtemelen küt die kafam düsmüstür onlarda gülmüştür:D adı yigit cnm ama soyadını bilmiyorum. trt binasının hemen arka sokagında muayenehanesi. aksam sana numarasını alıp vereyim cnm.

ela 3. derken 3. cocuk mu olsaydıı yoksa arası 3 yas mı olsaydı ben sahsım adına korksam da 2. olucak allah izin verirse. kızıma bi kardes destekci olsun yalnız kalmasın. ama ne zaman olur nasıl bakılır bilmiyorumm. mantıgımm 2 yıl ara dio. aynı zamanlarda okurlar bende aynı zamanlarda bollasırım rahatlarım. eskiden herkes bi arada yasıyomuss cocuk da arada büyüyp gidiyomus ne güzel.. simdi herkes bi yalnızz bi basına:deli:

hmm, yiğit özgenç sanırım o dr, hamileliğimin başında tavsiye üzerine gittiydim ama sevemedim kendisini, ezberlemiş aynı şeyleri söylüyordu durmadan, ama anesteziyle taktı demek, sorması ayıp kaça taktı spirali?

Dünyam hayırlı olsun canım. sağlıkla, sıhhatle gelsin. Maşallah, çok büyük bir olgunlukla karşılamışsın. ben asla öyle davranamazdım. Sanırım benim Tuna'm tek çocuk olarak kalacak :benmi: olsuuuun onun burda bir sürü kardeşi var dimi?

bu arada bugün rota için götürmüştüm sağlık ocağına. 9 kiloyu birazcık geçmiş kuzucuğum. ama boyunu ölçtürmedi yaramazım. hemşireye cilve yapmaktan bir düz durmadı masada :deli:

maşallah canım tunaya...

benim tembel oğlum daha sadece bir kez döndü, sünnetten sonra hiç yüzüstü yatırmadım, o da unuttu herhalde, hala debeleniyor, kafayı tam kaldıramıyor sonra da ağlamaya başlıyor...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
dra gittik geldik 300 gr almış sadece :aglayan:
boyu 2,3 uzamış

akşam verdiğim mamanın içine 1/2 tatlı kaşığı hipp pirnçunu, 1/2 tatlı kaşığı yulaf

1 küçük ekolojik patates suda haşlancak
ezilip 3-4 çay kaşığı sulu olarak yedirilcek
ertesi gün patatese kabak eklencek
ertesi gün pat+kabak+havuç

1 çay kaşığı dut yada üzüm pekmezi (keçiboynuzunu sordum ağır gelir olmaz dedi)

önümüzdeki ay çorbalara başlıcakmışız bunlar çorbalara hazırlıkmış

yoğurt anne sütü emdikçe vermiyorum genelde 8. aydan sonra dedi

demir hapı yine vermedi demir hapı bebeğin bağırsaklarını çok zorluyor dedi

trioacd diye bi vitamin verdi

genel durumu iyi maşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hmm, yiğit özgenç sanırım o dr, hamileliğimin başında tavsiye üzerine gittiydim ama sevemedim kendisini, ezberlemiş aynı şeyleri söylüyordu durmadan, ama anesteziyle taktı demek, sorması ayıp kaça taktı spirali?

maşallah canım tunaya...

benim tembel oğlum daha sadece bir kez döndü, sünnetten sonra hiç yüzüstü yatırmadım, o da unuttu herhalde, hala debeleniyor, kafayı tam kaldıramıyor sonra da ağlamaya başlıyor...

valla ben kontrole gittigimde baya kalabalıktı sasırıdmm. aynı zamanda tepecik hastahanesinde dr luk yapıyomuss. unuttum ben yine sormayı. gözünde bi bozukluk var sana bakıyo ama bakmıyo gibi. eger öyleyse odur sanırım. 245 e taktı cnm.

olabilir cnm unutmustur belkii. eninde sonunda dönecek yuvarlanacak nasılsa. acelesi yok. iilestimi yarası bari

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
boyu 2,3 uzamış

akşam verdiğim mamanın içine 1/2 tatlı kaşığı hipp pirnçunu, 1/2 tatlı kaşığı yulaf

gözün aydın hayatım... güzel haberler getirmişsin. menünüz de hayırlıolsunn :catalbicak:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Slm kizlar ben geldim
Dun arkadaslarimla cok guzel vakit gecirdik ikramlarim cok guzel olmustu...sunu anladim ki mutfaktaki becerin tecrubenle dogru orantili...bu arada gelen arkadaslardan birinin kizi var 8 Aylik 11 kilo dedi sanirim.. Ben oyle cocuk gormedim sadece anne sutu veriyor arkadas ula ne sutler var elalemde:Dbi de.yavrum kilodan hareket bile edemiyor..misal fatma iki ayagini agzina goturup ayak parmagini emiyor..arkadasin kizi ayagini zor kaldiriyor...kiloyu dert ediyordum ya sukrettim kizimin durumuna..
Kotu haber Dayimin kizi haftasonu gidecek sanirim cok uzuluyorum..bana cok yard. Oluyrdu..
Neyse benden haberler bu kadar sizde neler var?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
boyu 2,3 uzamış

Masallah Şahine..hayatim o sebzeleri bir ay hergun mu vereceksin bikere tadimlik mi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar doktorumuz bana Babe 50+ güneş kremi tavsiye etmişti Ada için.
Bu markayı bilen var mı?
Pediatrik ürünleri de varmış da iyi gibi geldi sanki?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
valla ben kontrole gittigimde baya kalabalıktı sasırıdmm. aynı zamanda tepecik hastahanesinde dr luk yapıyomuss. unuttum ben yine sormayı. gözünde bi bozukluk var sana bakıyo ama bakmıyo gibi. eger öyleyse odur sanırım. 245 e taktı cnm.

olabilir cnm unutmustur belkii. eninde sonunda dönecek yuvarlanacak nasılsa. acelesi yok. iilestimi yarası bari

ay evet ta kendisi, iyileşti teyzesi, teşekkür ederiz...

Kızlar doktorumuz bana Babe 50+ güneş kremi tavsiye etmişti Ada için.
Bu markayı bilen var mı?
Pediatrik ürünleri de varmış da iyi gibi geldi sanki?

benimki de önermişti babuş. iyi marka ben de araştırmıştım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Tatlım ben hipp aldım ve memnun kaldım, kendim de hazırlıyorum, hazırından da yediriyorum.
Babymix duymadım hiç, evde klimam yok :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar