2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hoşbulduk cnmm
çok şükür iyiyizz sizi sormalı ama bi iki sayfa geriye bakabildim işten ayrılıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun inşş çok daha ii bi iş bulursun

iyi cnmmm yaa ela ii çok şükürr
ama kusmalarımız ve yüzümüzdeki isilik gibi olan ve hiç geçmeyen şeyler haricinde.....
siz nasılsınız eymende ela gibi babasının kopyası olmuş... maşallahhh yavruma ek besinlerede geçiomuşsunuz kolay gelsinn:)
bu arada doktora nereye gidion cnm

o kadar olcak canım sıcak çocukları çok hırpalıyo kusmada benimkindede var tatlım eymen kopya fotokopi resmen babasının eladamı öle... ek gıdalara geçmek daha zor emerken işimiz kolaydı bugun bi meyve suyu sıkayım dedim bir yıgın bulaşık çıktı...
doktora vatan cad.de medipol hastanesi var orda hanefi demirtaş hocaya gidiyorum canım sen???

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hoşbulduk cnmm
çok şükür iyiyizz sizi sormalı ama bi iki sayfa geriye bakabildim işten ayrılıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun inşş çok daha ii bi iş bulursun

iyi cnmmm yaa ela ii çok şükürr
ama kusmalarımız ve yüzümüzdeki isilik gibi olan ve hiç geçmeyen şeyler haricinde.....
siz nasılsınız eymende ela gibi babasının kopyası olmuş... maşallahhh yavruma ek besinlerede geçiomuşsunuz kolay gelsinn:)
bu arada doktora nereye gidion cnm

Saol canim bizde iyiyiz hamdolsun.
Evet isten ayrilacagim nasipse.
İnsallah iyi bir is bulurum....

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

o kadar olcak canım sıcak çocukları çok hırpalıyo kusmada benimkindede var tatlım eymen kopya fotokopi resmen babasının eladamı öle... ek gıdalara geçmek daha zor emerken işimiz kolaydı bugun bi meyve suyu sıkayım dedim bir yıgın bulaşık çıktı...
doktora vatan cad.de medipol hastanesi var orda hanefi demirtaş hocaya gidiyorum canım sen???

sorma canım ya erekek bebek babaya benzesin ne güsel ama kız niye benziyo yaaa
elada babasının kopyası resmen deli oluyorum
bide babasını görünce elleri ayakları öyle bi sallıyoki koca gün ben ilgileniom benzediği yetmiyomuş gibi bide babaya hırçınlanıyo eşşek ya
doktora bakırköye gidiyoruz cnm görümcemin olduğu hastaneye pek memnun değilim açıkası ama laf olsun diye gidiom işte
geçen medi life a giitk demet hnma fena değildi ek besinlere geçmek için yine demet e yada avrasyada ersin hnm a götürebilirim kararsızım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sorma canım ya erekek bebek babaya benzesin ne güsel ama kız niye benziyo yaaa
elada babasının kopyası resmen deli oluyorum
bide babasını görünce elleri ayakları öyle bi sallıyoki koca gün ben ilgileniom benzediği yetmiyomuş gibi bide babaya hırçınlanıyo eşşek ya
doktora bakırköye gidiyoruz cnm görümcemin olduğu hastaneye pek memnun değilim açıkası ama laf olsun diye gidiom işte
geçen medi life a giitk demet hnma fena değildi ek besinlere geçmek için yine demet e yada avrasyada ersin hnm a götürebilirim kararsızım

yerim ben onu sıpaa totosunu mıncır yerime
öleler anacım bize koca gün bakmaktan sıkılsalarda babalarına ucunuyolar
hımmm bilmiyorum tatlım ama ben avrasyadan koptum medilifeda fena değildir demet genç bi hanım ama benim doktordan çok memnunum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizlar bisey sorucam.
Yarin da doktoru arayip sorcam ama size de sorayim.
Ada 3-4 gundur geceleri uyanmiyo mama emmek icin.
Oyle gec de uyumuyo 9:30-10 gibi gece.
Sabah 8e kadar kalkmiyo.
Ben onu uyandirip mama vermelimiyim acaba yoksa birakmali miyim uyumali mi?
Bi ara seyi dusundum acaba mikirdaniyo da ben mi duymuyorumki ama cok ac olsa mikirdanir duymazsam baslar zirlamaya dimi?

defne de 1 kere kalkmaya basladı. normaldir sanırım. 9 gibi yatıyo. 4 yada 5 gibi kalkıyo. sonra bi daha ya 9 da ya 10 da kalkıyo. sor bakalım bende merak ettim. bizim kontrole daha 10 gün var

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

vah kuzum yardımları var ama bir müdehale etmemeyide öğrenseler süper olcak gercekten bende bu ay sonu gitcem annemlerin yazlığına oda altınolukta (balıkesir) ama eminimki gitmesem daha rahat olacağım... benimde annem kasımda bakmaya başlıycak eymene temelli alıştıryolar valla benim kollarımda derman kalmadı gülşahcım allah yardımcımız olsun eymen içinde teşekkür ederiz teyzesi sizlerin bebişlerin kardeşi daha o küçücük

iyi tatiller şimdiden, eymen küçük falan değil yaa, benimkiyle arasında 1 ay var ama maşallah kilosu neredeyse aynı. biz tam 7 kiloyduk 4 gün önce.

Buarada ada cam rendede rendeledigim meyveleri pek sevmiyor.
Gecen denemelik kavanozda olanlardan verdim yaladi yuttu.
Ama kavanoz purelerinde katki ve pirincunu,nisasta filan var vermem onlari.
Denemelik hipp'inkini aldim,hepsini arastirdim bi o saf meyve ne katki var ne pirinc unu,nisasta,vb.

ben daha püre vermedim, sanki boğazında kalacak diye korkuyorum, şeftali + kayısı, elma veriyorum, 1gün biri 1gün diğeri şeklinde.
öğle öğününü de yoğurt yaptım sadece. bu sabah mamaya biraz pekmez ve bebe bisküvisi karıştırdım ama sevmedi, milupanın sütlü pirinçli muhallebisini almıştım onu da sevmedi. bakayım hipp e ben de. daha hiç sebze vermedim sen başladın mı, başladıysan nasıl yapıyorsun?

Kizlar bisey sorucam.
Yarin da doktoru arayip sorcam ama size de sorayim.
Ada 3-4 gundur geceleri uyanmiyo mama emmek icin.
Oyle gec de uyumuyo 9:30-10 gibi gece.
Sabah 8e kadar kalkmiyo.
Ben onu uyandirip mama vermelimiyim acaba yoksa birakmali miyim uyumali mi?
Bi ara seyi dusundum acaba mikirdaniyo da ben mi duymuyorumki ama cok ac olsa mikirdanir duymazsam baslar zirlamaya dimi?

Allahım ben de böyle uyku istiyorum... bizimki buraya geldiğimizden beri gece daha çok kalkar oldu, evde iki kez, bazen 1 kez kalkan çocuk burda en az 3 kez kalkıyor, uyanınca kendi kendine uykuya dalamıyor ama kucağa aldığım an başını koyup gözünü kapatıyor...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
defne de 1 kere kalkmaya basladı. normaldir sanırım. 9 gibi yatıyo. 4 yada 5 gibi kalkıyo. sonra bi daha ya 9 da ya 10 da kalkıyo. sor bakalım bende merak ettim. bizim kontrole daha 10 gün var

hay Allahım yaa, benimki ilk kez dün 8de uyudu, ben de gece uykusuna geçtiğini anlamadım genelde 9 buçuk da uyuyor, uyanacak diye bekledim, 9da bi uyandı emzirdim tekrar hemen uyudu, 10 buçukta mama verdim uyuklarken, gece 3-4e kadar uyanmasın diye, ama sürekli mızıldandı, 4buçukta da bi uyandı tam uyandı, 6da zor uyuttum tekrar ve 7buçuk da tamamen kalktı, günlerdir uykuya hasretim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
cnm çok şükür sütüm yetiodu şidiye kadar ama artık sanki bazen azalıyo gibi oluyo doktora sorucam bu gittiğimde azaldığı zaman ne yapayım diye mama ver derse vericem cnm
ayyy maşallah kuzum aferin sana ben ilk aydan beri beni emdikten snra mıkırdanırsa azda mama veriodum halada öle veriorm
iyi tatiller şimdiden, eymen küçük falan değil yaa, benimkiyle arasında 1 ay var ama maşallah kilosu neredeyse aynı. biz tam 7 kiloyduk 4 gün önce.

ben daha püre vermedim, sanki boğazında kalacak diye korkuyorum, şeftali + kayısı, elma veriyorum, 1gün biri 1gün diğeri şeklinde.
öğle öğününü de yoğurt yaptım sadece. bu sabah mamaya biraz pekmez ve bebe bisküvisi karıştırdım ama sevmedi, milupanın sütlü pirinçli muhallebisini almıştım onu da sevmedi. bakayım hipp e ben de. daha hiç sebze vermedim sen başladın mı, başladıysan nasıl yapıyorsun?

Allahım ben de böyle uyku istiyorum... bizimki buraya geldiğimizden beri gece daha çok kalkar oldu, evde iki kez, bazen 1 kez kalkan çocuk burda en az 3 kez kalkıyor, uyanınca kendi kendine uykuya dalamıyor ama kucağa aldığım an başını koyup gözünü kapatıyor...

ayyyy ölemi teyzesi sevindim o saman yemek yeme faslı çok zor geçio hep zayıfmış gibi gelio

ecrinim o kzıını bana gönder benim bu oğlanın uykusu ne zaman düzene gircek her sabah en geç 6 da kalkmaktan yoruldum gece 8-8,30da uyuyo 11,30-12 gibi kalkıyo sonra 3tebi kalkıyo 5 te tekrar kalkıyo sonra yarım saat 1 saat sonra kalkıyo bi daha uyumuyo.... 9a kadar

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
banyodan sonra bahriyeli iç zıbınını giydirdim yarabbim ben bunu yemiyimde ne yapayımmmm henüz uyudu yemek yapayım bari ben ütü masasıda evin orta yerinde ama en azından uyanınca oyalıyorum yemek yaparken durmuyo...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

ayyy maşallah kuzum aferin sana ben ilk aydan beri beni emdikten snra mıkırdanırsa azda mama veriodum halada öle veriorm

cnm ben ilk doğduğunda bir yada 2 kere verdim mama bidaha vermedim bana kalsa verirdim belki ama eşim kayınvalidem doktor kesinlikle verme dediler bende korkum emmez falan diye
ama sütümbi ara fena azaldı yemek yemidum fazla
hep su içiodum sonra bi başladım yemeğe çok şükürbu zamana kadar geldik ama hala yiyorum üstelik 12 gün sonra abimin düğünü olmasına rağmen offfffffffffffffffffff

ayyyy ölemi teyzesi sevindim o saman yemek yeme faslı çok zor geçio hep zayıfmış gibi gelio

ecrinim o kzıını bana gönder benim bu oğlanın uykusu ne zaman düzene gircek her sabah en geç 6 da kalkmaktan yoruldum gece 8-8,30da uyuyo 11,30-12 gibi kalkıyo sonra 3tebi kalkıyo 5 te tekrar kalkıyo sonra yarım saat 1 saat sonra kalkıyo bi daha uyumuyo.... 9a kadar

ayyyy aynı ela gibi ya
9. 9.30 gibi uyur ben yatarken bi kere emziririm 2 buçuk 3 gibi uyanır sonrası çok değişken 5 6 7 8 9 değişiyo ama 9a kadar deliksiz hiç olmuyo ahhh bi olsa

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
banyodan sonra bahriyeli iç zıbınını giydirdim yarabbim ben bunu yemiyimde ne yapayımmmm henüz uyudu yemek yapayım bari ben ütü masasıda evin orta yerinde ama en azından uyanınca oyalıyorum yemek yaparken durmuyo...

ye annesiii ye ye ye
ben kızımı öyle bi seviomki gören derki bu çıldırmış yaa
evlatt nasıl bişeymiş ya nasıl bi sevgi binlerce kez şükürler olsun Rabbimeeee

kız sen yine iyisin pc açabilion ben onada vakit bulamıyom ne bitmez bu evin işleri yaa
bu arada ne yemek yapacan???
düşünüom düşünüom bulamadım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hay Allahım yaa, benimki ilk kez dün 8de uyudu, ben de gece uykusuna geçtiğini anlamadım genelde 9 buçuk da uyuyor, uyanacak diye bekledim, 9da bi uyandı emzirdim tekrar hemen uyudu, 10 buçukta mama verdim uyuklarken, gece 3-4e kadar uyanmasın diye, ama sürekli mızıldandı, 4buçukta da bi uyandı tam uyandı, 6da zor uyuttum tekrar ve 7buçuk da tamamen kalktı, günlerdir uykuya hasretim...

valla lilacs ım bu cocugun uyku düskünlügü bana cekti heralde. gerci babası da uykucu. ben defne ye hamileyken aynı böle uyuyodum. ya kagan kocatepe dogru yazmıss anne karnında alıstırın die yada gen sifrelenmesi. eger baska bi evde degilsek yada bizde biri yoksa hiç mıkırdanmıyo sükür. ama cumartesi misafir vardı ya 1 saat uyudu uyandı e gürültü var uyuyamadı oturdu. 12 de huysuzlandı artık sabaha kadar da mıkır mıkırdı. gündüz tv bile acmıyorum uyurken. evde cıt cıkmıyo. yoksa uyanıyo. uyku büyüdükce azalcak diolardı büyüdükce uyuyo benimki de. gündüz uykusu artık hiç zorlanmadan yatıyo karnı toksa. 1 saat cok rahat uyuyo. ama evden cıkıyorum market vs herneyse gözünü kırpmıyo. eger bi kez uyuduysa uyur cnm yine 8 de. sen bu aksam da 8 de yatır en gec 9. gerekirse gündüz uyutma az uyusun uyandır tatlım. denemekten bişi kaybetmezsin.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

masallahh de gelinine o zaman:D amann nazar degmesinn uykudan sıkmadı beni defne. babası 8 de illa uyutmaya calısıyorum die kızıyodu bana cocugun saati mi olur die simdi kızıyla övünüyo :bayil: bu bişi degil 8 de 9 da kalkıyo ya. ben kalkmıyorum . az mama veriyorum. babası da uyanıyo 1 saat falan oynuyoruzen fazla. sonra yoruluyo. küt bi daha uyuyo. ailecek 12 ye kadar yatıyoruz sonra. ama bu dediklerim bizim yatakta oluyo. defnem sabah saatlerinde bizim yataga geciyo yoksa mümkün degil. nasıl ayırcaz yataktan bilmiyorum. en kısa zamanda oda yapmam lazım:ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar