2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu arada kızceme 2 gün baby mix verdimm. herseye burun kıvıran cocuk kutunun dibine kadar yiyiyo. tadı güzel de degill neyini sevdi anlamadım kocaman acıyo agzını. ama dr mayala dedi die tereddütteyim. arkadasa dr u vermiş o tavsiye etti. simdi cok aradayım devam edeyim mi etmeyeyim mi. kullanan var mı???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gozun aydin canim sorunsuz gecmis kontrolunuz.
Masallah eymene.
Hey gidi hey onceden hamilelik kontrollerimizi.anlatirdik simdi bebeklerimizin kontrollerini.:dance2:
Bu aylik kontrolleri anlatmak bi rituel oldu sanki bizde dimi :)
Allah nice guzellikler paylasmayi nasip etsin.
ayy gerçekten babuşum alışkanlık olmuş gözümüz aydın olsun bakalım bu arada bende çok fena halsizlik var hiçbişi yapasım yok sizdede oluyomu güseller evde yıgınla iş var totomu kaldıramıyorum
Buarada annem bakicinin adaya cok iyi baktigini cok begendigini,kadinin cok sefkatli oldugunu herseyi muntazam yaptigini soyledi.
Ben kilim herhalde evdeyken herseyine takilmistin kadincagizin ;)
ohhh şükür babuş evhamlı hatunsun velasselam korkulcak bşi yokmuş şükür adaya iyi baksın valla boynunu sallandırırm heee
lidırımmm masallahhh damadımaa.. kocamannn olmuss pasamm. bakalım sevicek mi meyvelerii. benim kızz elma kayısı ikilisini sevmedi. ama muzu neyle karıstırsam yiyio:kahkaha: bide seftaliyi sevdi. yarın armutt denicem bakalım.. her yerimizz meyve lekesii kosla dayanmaz oldu:D darısı basına diyimm:D

babussss daha ii daha güzel içine sinen bi iş bulursun insallah cnmm. vardır bi hayır
sağolasın cnm benim valla az evvel havuç sıktım cıksss 10cc anca içti beğenmedi 30cc sıkmıştım saten gerisini ben içtim :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben geçen hftdan beri annemlerin yazlığındayım, eşim izinliydi geçen hft güya, ama burada yapılacak işler varmış, onları yaptılar babamla, çocuk yine hep bana kaldı, zaten eşim çocuğa bakmasın da yük taşısın razı yani.

annemler de güya bana destek oluyorlar ver biraz da ben tutayım diye diye hep kucaklarda gezdi bizimki, ben oyun halısına yatırıyorum az mızıklanınca almadılar mı seni deyip ya annem ya babam alıyor kucağına, sonra çok ağırlaşmış bu diyorlar, annem değil de babam ağlamasına hiç dayanamıyor ağlamasın diye hemen kucağa, valla en sonunda dün patladım, siz 10 dk tutuyorsunuz sonra hep bende, ağlasın napayım dedim, ağlamadan nasıl öğrenecek dedim...her istediği olmayacak bu hayatta dedim.

eşim de dün ist. a gitti yine, yarın dönecek, ama ben burada çok sıkıldım eve dönmek istiyorum, annemlerin de bana bi desteği yok nasılsa, evde daha rahatım, çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor burada.

bi de hiç işleri bitmiyor bizimkilerin, bi oturup dinlenelim yok, sürekli kendilerine iş çıkarıp yoruluyorlar sonra da çocuğa bakın diyemiyorum ben de, yazlık yerdesiniz işte, biraz rahat oluverin di mi, yok ama illa o kepenkler verniklenecek, demirler boyanacak, valla ben bu kadar emek harcayıp kendimi yoracağıma, iyice eskiyince değiştiririm hepsini tamam. param yetmezse tek tek değiştiririm, aman şu ne der bu ne der diye düşünmelerinden bıktım artık.

çocuğumun adına ise hala alışamadım, aklıma geldikçe ağlıyorum, ismiyle hiç hitap edilmediği için yavrum daha adını öğrenemedi, adını kuzusu ya da kuzu sanıyor kesin. ( annemler sürekli öyle seviyorlar ) ben de adını hiç söylemediğimden nerden öğrenecek yavrum. çok yoruldum artık... isyanlardayım... evde en azından kendi kendime otururum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben geçen hftdan beri annemlerin yazlığındayım, eşim izinliydi geçen hft güya, ama burada yapılacak işler varmış, onları yaptılar babamla, çocuk yine hep bana kaldı, zaten eşim çocuğa bakmasın da yük taşısın razı yani.

annemler de güya bana destek oluyorlar ver biraz da ben tutayım diye diye hep kucaklarda gezdi bizimki, ben oyun halısına yatırıyorum az mızıklanınca almadılar mı seni deyip ya annem ya babam alıyor kucağına, sonra çok ağırlaşmış bu diyorlar, annem değil de babam ağlamasına hiç dayanamıyor ağlamasın diye hemen kucağa, valla en sonunda dün patladım, siz 10 dk tutuyorsunuz sonra hep bende, ağlasın napayım dedim, ağlamadan nasıl öğrenecek dedim...her istediği olmayacak bu hayatta dedim.

eşim de dün ist. a gitti yine, yarın dönecek, ama ben burada çok sıkıldım eve dönmek istiyorum, annemlerin de bana bi desteği yok nasılsa, evde daha rahatım, çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor burada.

bi de hiç işleri bitmiyor bizimkilerin, bi oturup dinlenelim yok, sürekli kendilerine iş çıkarıp yoruluyorlar sonra da çocuğa bakın diyemiyorum ben de, yazlık yerdesiniz işte, biraz rahat oluverin di mi, yok ama illa o kepenkler verniklenecek, demirler boyanacak, valla ben bu kadar emek harcayıp kendimi yoracağıma, iyice eskiyince değiştiririm hepsini tamam. param yetmezse tek tek değiştiririm, aman şu ne der bu ne der diye düşünmelerinden bıktım artık.

çocuğumun adına ise hala alışamadım, aklıma geldikçe ağlıyorum, ismiyle hiç hitap edilmediği için yavrum daha adını öğrenemedi, adını kuzusu ya da kuzu sanıyor kesin. ( annemler sürekli öyle seviyorlar ) ben de adını hiç söylemediğimden nerden öğrenecek yavrum. çok yoruldum artık... isyanlardayım... evde en azından kendi kendime otururum.

canım benim öncelikle kuzey oğluma geçmişler olsun erkek olmuş maşallah daha nice mürvetlerini görmek nasip olsun güselim anneler babalar malesef böyle güselim ben şu anda evde tekim annem olsa ne oturuyosun kalk işini yap die söylenirdi allahın emri hergün temizlik yapılcak töbe töbe halsizlik yorgunluk kabul değil bebeğe gelince annem burdayken hep kucakta gibi oluyo alışıyo al şimdi ayağımdan indiriyorum açıyo ağzını koca gün bi iş yapamıyorum yemeğimi zor yetiştiriyorum insan nerde olursa olsun kendi kafasına göre yaşaması gibi yok cnm yazlık nerde tatlım

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

canım benim öncelikle kuzey oğluma geçmişler olsun erkek olmuş maşallah daha nice mürvetlerini görmek nasip olsun güselim anneler babalar malesef böyle güselim ben şu anda evde tekim annem olsa ne oturuyosun kalk işini yap die söylenirdi allahın emri hergün temizlik yapılcak töbe töbe halsizlik yorgunluk kabul değil bebeğe gelince annem burdayken hep kucakta gibi oluyo alışıyo al şimdi ayağımdan indiriyorum açıyo ağzını koca gün bi iş yapamıyorum yemeğimi zor yetiştiriyorum insan nerde olursa olsun kendi kafasına göre yaşaması gibi yok cnm yazlık nerde tatlım

teşekkürler lidırcan, yazlık özdere de, valla bi iş yapmıyorum ben burada, tüm yaptığım çocuğa bakmak, iş yapmamı bekleyen de yok zaten, evde yemek yiyecek vaktim olmuyordu, anca çocuk uyurken ne yapıp yersem, şimdi yemekler hazır önüme geliyor ama olmuyor işte, insan alışıyor kendi düzenine, hava çoookk sıcak ama azıcık esse üşür mü diye başlıyorlar, üzerini örtelim, soğuk esiyor diye, valla bana göre hiç esmiyor ama en ufak esinti de soğuk esiyor oluyor onlara, üşümesin diye başlıyorlar, çocuk üstünü örttürmüyor ki, anında tekmeleyip açıyor. onlara kalsa ben hiç düşünmüyorum bu çocuğu, ağlatıyorum, üşütüyorum, aç bırakıyorum ( ağlayınca hemen karnı tok mu ), en sonunda patladım dedim ya, ben bu çocuğun annesiyim herhalde ağlamasına kıyamıyorum ben de, ama kucaktan inmeyi öğrenecek diye...

eymen e maşallah, büyümüş tosbaaa.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kucakta 10 dk taşıyınca bana yardım etmiş oluyorlar, bu çocuk eylül de onlarla kalacak, daha da ağırlaşmış olacak ne yapacaklar bilmiyorum, bi de babam anneme çok müdahele ediyor, şöyle tutma, şöyle yapma, bana bişi diyemiyor da anneme hep karışıyor, kadıncağız bişi demiyor yine, ama eylül de bilmiyorum dayanabilecek mi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kucakta 10 dk taşıyınca bana yardım etmiş oluyorlar, bu çocuk eylül de onlarla kalacak, daha da ağırlaşmış olacak ne yapacaklar bilmiyorum, bi de babam anneme çok müdahele ediyor, şöyle tutma, şöyle yapma, bana bişi diyemiyor da anneme hep karışıyor, kadıncağız bişi demiyor yine, ama eylül de bilmiyorum dayanabilecek mi?

vah kuzum yardımları var ama bir müdehale etmemeyide öğrenseler süper olcak gercekten bende bu ay sonu gitcem annemlerin yazlığına oda altınolukta (balıkesir) ama eminimki gitmesem daha rahat olacağım... benimde annem kasımda bakmaya başlıycak eymene temelli alıştıryolar valla benim kollarımda derman kalmadı gülşahcım allah yardımcımız olsun eymen içinde teşekkür ederiz teyzesi sizlerin bebişlerin kardeşi daha o küçücük

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kucakta 10 dk taþýyýnca bana yardým etmiþ oluyorlar, bu çocuk eylül de onlarla kalacak, daha da aðýrlaþmýþ olacak ne yapacaklar bilmiyorum, bi de babam anneme çok müdahele ediyor, þöyle tutma, þöyle yapma, bana biþi diyemiyor da anneme hep karýþýyor, kadýncaðýz biþi demiyor yine, ama eylül de bilmiyorum dayanabilecek mi?

Canim anneler babalar biraz boyle galiba...
Benim annem de surekli kucaginda tutuyor kucakta sallamayi da o alistirdi sonra da karsima gecip bunu.fena alistirmissin nasil basedicen agirlastikca dedi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canim anneler babalar biraz boyle galiba...
Benim annem de surekli kucaginda tutuyor kucakta sallamayi da o alistirdi sonra da karsima gecip bunu.fena alistirmissin nasil basedicen agirlastikca dedi :D

allahım yaa komediler gerçekten benimde kendi babannem sağolsun garip yollar deneyip durdu ama allahtan çocugum alışmadı ne yapardım yoksa... çarşafta sallamayıo vs...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada ada cam rendede rendeledigim meyveleri pek sevmiyor.
Gecen denemelik kavanozda olanlardan verdim yaladi yuttu.
Ama kavanoz purelerinde katki ve pirincunu,nisasta filan var vermem onlari.
Denemelik hipp'inkini aldim,hepsini arastirdim bi o saf meyve ne katki var ne pirinc unu,nisasta,vb.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

allahım yaa komediler gerçekten benimde kendi babannem sağolsun garip yollar deneyip durdu ama allahtan çocugum alışmadı ne yapardım yoksa... çarşafta sallamayıo vs...

Bizim bakici gelince onun kucakta sallamasini reddetti hep agladi.
Bi zaman sonra benim sallamami da istemedi.
Simdi besikte salliyoruz uyuyo.
Eger evde degilsek kucakta uyuyo mama icerken.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar bisey sorucam.
Yarin da doktoru arayip sorcam ama size de sorayim.
Ada 3-4 gundur geceleri uyanmiyo mama emmek icin.
Oyle gec de uyumuyo 9:30-10 gibi gece.
Sabah 8e kadar kalkmiyo.
Ben onu uyandirip mama vermelimiyim acaba yoksa birakmali miyim uyumali mi?
Bi ara seyi dusundum acaba mikirdaniyo da ben mi duymuyorumki ama cok ac olsa mikirdanir duymazsam baslar zirlamaya dimi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bizim bakici gelince onun kucakta sallamasini reddetti hep agladi.
Bi zaman sonra benim sallamami da istemedi.
Simdi besikte salliyoruz uyuyo.
Eger evde degilsek kucakta uyuyo mama icerken.
ayyy nerde keşke eymende öyle uyusa aman yarabbim fön makinesi ve ayakta sallama eşliğinde 30dkda anca uyuyo beşiğide sabit sallanmıyo hoş sallansada uyuyacağını sanmıyorum salıncagını filan reddediyo anakucagınında sallanmasını sevmiyodu beni emerkende uyumuyo valla bilmiyorum imreniyorum böle anlatınca
Kizlar bisey sorucam.
Yarin da doktoru arayip sorcam ama size de sorayim.
Ada 3-4 gundur geceleri uyanmiyo mama emmek icin.
Oyle gec de uyumuyo 9:30-10 gibi gece.
Sabah 8e kadar kalkmiyo.
Ben onu uyandirip mama vermelimiyim acaba yoksa birakmali miyim uyumali mi?
Bi ara seyi dusundum acaba mikirdaniyo da ben mi duymuyorumki ama cok ac olsa mikirdanir duymazsam baslar zirlamaya dimi?

5.aydan itibaren bebekler tam gece uyumaya başlar diyo bi web anne sitesinde ama yinede sor tabi beslemem gerekiomu diye bizimki 3 parti kalkıyo halen

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ayyy nerde keşke eymende öyle uyusa aman yarabbim fön makinesi ve ayakta sallama eşliğinde 30dkda anca uyuyo beşiğide sabit sallanmıyo hoş sallansada uyuyacağını sanmıyorum salıncagını filan reddediyo anakucagınında sallanmasını sevmiyodu beni emerkende uyumuyo valla bilmiyorum imreniyorum böle anlatınca

5.aydan itibaren bebekler tam gece uyumaya başlar diyo bi web anne sitesinde ama yinede sor tabi beslemem gerekiomu diye bizimki 3 parti kalkıyo halen

Lidosum besikte uyuyo ama genelde uyurken agliyo tabi onu soylemeyi unutmusum :D
Kucakta sallarken aglamiyodu ama...

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
slm kızlarrr

off yine giremedim uzun bi süre

umarım herşey yolundadır herkes için

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Anam adayla eymen arasinda nerdeyse bir ay varmis :sok
Gerci aslinin asyasi 1martta dogmustu onunla da 1,5 ay oluyo.
Amma erken dogurmusum ben ya :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Lidosum besikte uyuyo ama genelde uyurken agliyo tabi onu soylemeyi unutmusum :D
Kucakta sallarken aglamiyodu ama...
yaaa öylemi sinir oluyorum yaaa ağlamadan uyutmanın bir formülü yokmu bebeğim yıpranıyo sanki ağlayasım geliyo
slm kızlarrr

off yine giremedim uzun bi süre

umarım herşey yolundadır herkes için

napıyon kız niloşş ne var ne yok iyimisin? elam nasıl? anlat bakim

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
Selam canim hosgeldin nasilsin?

hoşbulduk cnmm
çok şükür iyiyizz sizi sormalı ama bi iki sayfa geriye bakabildim işten ayrılıyormuşsun hakkında hayırlısı olsun inşş çok daha ii bi iş bulursun

yaaa öylemi sinir oluyorum yaaa ağlamadan uyutmanın bir formülü yokmu bebeğim yıpranıyo sanki ağlayasım geliyo

napıyon kız niloşş ne var ne yok iyimisin? elam nasıl? anlat bakim

iyi cnmmm yaa ela ii çok şükürr
ama kusmalarımız ve yüzümüzdeki isilik gibi olan ve hiç geçmeyen şeyler haricinde.....
siz nasılsınız eymende ela gibi babasının kopyası olmuş... maşallahhh yavruma ek besinlerede geçiomuşsunuz kolay gelsinn:)
bu arada doktora nereye gidion cnm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar