masallahh de gelinine o zamanamann nazar degmesinn uykudan sıkmadı beni defne. babası 8 de illa uyutmaya calısıyorum die kızıyodu bana cocugun saati mi olur die simdi kızıyla övünüyo :bayil: bu bişi degil 8 de 9 da kalkıyo ya. ben kalkmıyorum . az mama veriyorum. babası da uyanıyo 1 saat falan oynuyoruzen fazla. sonra yoruluyo. küt bi daha uyuyo. ailecek 12 ye kadar yatıyoruz sonra. ama bu dediklerim bizim yatakta oluyo. defnem sabah saatlerinde bizim yataga geciyo yoksa mümkün degil. nasıl ayırcaz yataktan bilmiyorum. en kısa zamanda oda yapmam lazım:ayk:
yaaaaaaaa maşallahhhhhh subhanallahhhhh
cnm uyusunda nerde uyursa uyusun yaaa hiç dert etme keşke benimkide öle olsaaa
öyle dee zor oluyo o yüzden onları yatakta bırakıp ben kakıyorum cogu zaman.. defne yan yatıyo. bi eli yastıgımın altında diger eli yastıgımın üstünde ayakları da gögsümün üstünde. hava serinken iyiydi de simdi o minnacık ayaklarr öle bi yakıyo ki sıcaktaa sorma. ben babasına ceviriyom 2 dk sonra 1 bakıyom yine bana dönmüşş ayaklarıı sokmuss bi yerime eller burnumda agzımda falanben kalkarsam ancakk dönüp babasına yapısıyo
ama yinede cok güzel bi duygu ya dimi . gözünü acıp güldümü ne sıcak kalıyo ne bişi55:
toplucak yazıyorum yiyorum niloş bitanem yemem mi şaşırıyo bazen hışımla seviyorum dudak büzerek ağlıyo yavrum
ecrinim maşallah subanallahh tabi gelineme nerde anam bu en basından beri öle bı yol katedemedik 2 hafta var bizimkilerin arasında
bebikom yavrumm hoşgeldinn kuzum anşat bakalım şu mesajın aslını bii
tugbisim ya walla dun bu saatlerde annemlerle oturuyoduk salonda..Hira acıktı aldım gogsume iktirdi resmen eliyle vurdu agladı bagıra bagıra oburune aldım iki cekti yine aynı seyi yaptı aslında haklıydı cocum yaa bisi gelmedi ki yutkunamadı bile garibim kızdı tabiannem de dedi mama yap baklım icicekmi..yaptım icti valla
boyle iste cok moralim bozuldu ama bugun bu saate kadar emdi mama vermedim hic bilmiyom anlamadım walla insallah sadece dune mahsustur sut gelmedi diye oyle yapmıstır cunku sut olmasına ragmen bırakırsa cok uuzlurumama sutum kesilicekse eger haklı cocuk yapıcak bisy de yok yani
Tesekkurler canim.
Zaten ne zamandir aklimdaydi ama mudurumun psisik halleri yuzunden hizlandi.
Patronumla konustum hak verdi ve beni magdur etmeyecegini soyledi.
Hayirlisi artik.
Bu fitne fesat insanla daha fazla calismam mumkun degil zatrn.
ben geçen hftdan beri annemlerin yazlığındayım, eşim izinliydi geçen hft güya, ama burada yapılacak işler varmış, onları yaptılar babamla, çocuk yine hep bana kaldı, zaten eşim çocuğa bakmasın da yük taşısın razı yani.
annemler de güya bana destek oluyorlar ver biraz da ben tutayım diye diye hep kucaklarda gezdi bizimki, ben oyun halısına yatırıyorum az mızıklanınca almadılar mı seni deyip ya annem ya babam alıyor kucağına, sonra çok ağırlaşmış bu diyorlar, annem değil de babam ağlamasına hiç dayanamıyor ağlamasın diye hemen kucağa, valla en sonunda dün patladım, siz 10 dk tutuyorsunuz sonra hep bende, ağlasın napayım dedim, ağlamadan nasıl öğrenecek dedim...her istediği olmayacak bu hayatta dedim.
eşim de dün ist. a gitti yine, yarın dönecek, ama ben burada çok sıkıldım eve dönmek istiyorum, annemlerin de bana bi desteği yok nasılsa, evde daha rahatım, çocuk ağlayacak diye aklım çıkıyor burada.
bi de hiç işleri bitmiyor bizimkilerin, bi oturup dinlenelim yok, sürekli kendilerine iş çıkarıp yoruluyorlar sonra da çocuğa bakın diyemiyorum ben de, yazlık yerdesiniz işte, biraz rahat oluverin di mi, yok ama illa o kepenkler verniklenecek, demirler boyanacak, valla ben bu kadar emek harcayıp kendimi yoracağıma, iyice eskiyince değiştiririm hepsini tamam. param yetmezse tek tek değiştiririm, aman şu ne der bu ne der diye düşünmelerinden bıktım artık.
çocuğumun adına ise hala alışamadım, aklıma geldikçe ağlıyorum, ismiyle hiç hitap edilmediği için yavrum daha adını öğrenemedi, adını kuzusu ya da kuzu sanıyor kesin. ( annemler sürekli öyle seviyorlar ) ben de adını hiç söylemediğimden nerden öğrenecek yavrum. çok yoruldum artık... isyanlardayım... evde en azından kendi kendime otururum.
eheh benimkide böyle bişiiler demişti, suratına bakıp güldüm sinirden ehehehCanim anneler babalar biraz boyle galiba...
Benim annem de surekli kucaginda tutuyor kucakta sallamayi da o alistirdi sonra da karsima gecip bunu.fena alistirmissin nasil basedicen agirlastikca dedi
hmm sor ne dicek bende merak ettim çünküm bazen Noyan Beyde uyanmıyor, dolayısıyla bende uyanamıyorum, ama uyanırsa aglamasada emziriyorum..Kizlar bisey sorucam.
Yarin da doktoru arayip sorcam ama size de sorayim.
Ada 3-4 gundur geceleri uyanmiyo mama emmek icin.
Oyle gec de uyumuyo 9:30-10 gibi gece.
Sabah 8e kadar kalkmiyo.
Ben onu uyandirip mama vermelimiyim acaba yoksa birakmali miyim uyumali mi?
Bi ara seyi dusundum acaba mikirdaniyo da ben mi duymuyorumki ama cok ac olsa mikirdanir duymazsam baslar zirlamaya dimi?
yok kuzum korkma bişi olmaz eymen bugune kadar çogu kez öyle emiyo bıraksaydı 100 kere bırakırdı dün canı sıkılmıştır bu arada benimkinin bırakması yakındır gibime geliyo sanki sütlerim azaldı epey
SELAM KIZLAR NAPANIZ
bişi sorcam bebekler 5. ayda doğum kilosunu 2ye katlaması gerekiyo dimi
walla ben dun anneme anlattım iste dedim forumdaki kızlardan cogumuzun gun gectikce azalıyo dedim..siz bıraktınız yemeyi icmeyi diyo..hamileykenki gibi proteinli saglıklı yiyemiyosunuz diyo bide bakan yardım eden de yok cogunuza diyo..eskiden bizi besiye cekerlerdi cocuk emziriyoz diye dedi..1-2 yasına kadar emzirirdik o zamanki anneler dedi..nerdee dedim hic san mıyom ben 1 yasına kadar emzirmeyi onu bırak 6.ayı gorebilcez mi bakalım:dertli:
selam fikfikçiiiiiiii
benim bi fikrim yok bu kg konusunda
hadi yaaa benim annemde tam tersini diyo ben 2,5 aylıkken bırakmışım annemi mesila sinir stres k.valide dırdırı sütlerinin gitmesine neden olabiliyomuş sadece beslenmeklede bitmiyo serabımwalla ben dun anneme anlattım iste dedim forumdaki kızlardan cogumuzun gun gectikce azalıyo dedim..siz bıraktınız yemeyi icmeyi diyo..hamileykenki gibi proteinli saglıklı yiyemiyosunuz diyo bide bakan yardım eden de yok cogunuza diyo..eskiden bizi besiye cekerlerdi cocuk emziriyoz diye dedi..1-2 yasına kadar emzirirdik o zamanki anneler dedi..nerdee dedim hic san mıyom ben 1 yasına kadar emzirmeyi onu bırak 6.ayı gorebilcez mi bakalım:dertli:
SELAM KIZLAR NAPANIZ
bişi sorcam bebekler 5. ayda doğum kilosunu 2ye katlaması gerekiyo dimi
biz bugün tam 5 aylık oldukkkkkkk