2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

hadi yaaa benim annemde tam tersini diyo ben 2,5 aylıkken bırakmışım annemi mesila sinir stres k.valide dırdırı sütlerinin gitmesine neden olabiliyomuş sadece beslenmeklede bitmiyo serabım

napalım bea hayatım sen nörüyon öle bişi mi varmış oooo öyleyse eymen 2860dogdu bir ay sonrasında 5720 mi olması lasım ama 4.ay sonunda 6665gr ama...

maşallah bi de zayıf diyon

bizim sıpa anca katlamıştır 2ye

maşallah benim şahinime yakışıklı zımba gibin delikanlı oldu o kuzucukk uleee bi kız yapıcam gelip şahini kızıma istiycem :D gösleri renklimi hala hayatım

hee renkli

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sütün mü kesildi cnm :(

haklısın valla ne bakan ne yardım eden sap gibi kaldık kimsenin umrundan değil artık ben şunun şurasında yeni yeni yemek yemeye başladım o da zar zor bu zamana kadar doğru düzgün yemek yiyemedim durmadığından :(

hehe senin fikfikten başka bişeyden haberin var mı acaba :D

hadi yaaa benim annemde tam tersini diyo ben 2,5 aylıkken bırakmışım annemi mesila sinir stres k.valide dırdırı sütlerinin gitmesine neden olabiliyomuş sadece beslenmeklede bitmiyo serabım

napalım bea hayatım sen nörüyon öle bişi mi varmış oooo öyleyse eymen 2860dogdu bir ay sonrasında 5720 mi olması lasım ama 4.ay sonunda 6665gr ama...

Kız sen attın lafı ortaya fikfik diye ben antalyaya fikfik yapmaya gidemedim maalisef :) annemlerde kaldııgmız icin nanay yani :D :cokkomik:

sütüm kesiliyo gibi :( annem süte laf soylenmez diyo hep ama ben hissediyorum eskisi gibi degil kesinlikle :(

tabisi ki ben fikfikten baska seyler de biliyom hıhh......:)
ama takma su şahin'ciğin kilosuna gariiiiiii :deli:
saglıklı olsun yeter kg allır mutlaka..

tugbisim evet haklısın kesinlikle sadece yeterli beslenme degil dıs etkenlerde onemli napalım kısmetlerinde ne kadar varsa o kadar alcaklar anne sütünü kuzular ni edek..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa Hira bu donme isiini oyun haline getirdi yaa cocugu ne zaman yere yatırsam daha dakikasında hoop donuyo guluyo bide sonra sıkılıyo geri sırtustu yatırıyom sonra hop yine donmus..sabahtan beri en az 15 kere donmustur walla :))

bu arada yarın bizim hem 4.ay kontrolumuz hemde asılarımız var :iyyyy:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
valla lilacs ım bu cocugun uyku düskünlügü bana cekti heralde. gerci babası da uykucu. ben defne ye hamileyken aynı böle uyuyodum. ya kagan kocatepe dogru yazmıss anne karnında alıstırın die yada gen sifrelenmesi. eger baska bi evde degilsek yada bizde biri yoksa hiç mıkırdanmıyo sükür. ama cumartesi misafir vardı ya 1 saat uyudu uyandı e gürültü var uyuyamadı oturdu. 12 de huysuzlandı artık sabaha kadar da mıkır mıkırdı. gündüz tv bile acmıyorum uyurken. evde cıt cıkmıyo. yoksa uyanıyo. uyku büyüdükce azalcak diolardı büyüdükce uyuyo benimki de. gündüz uykusu artık hiç zorlanmadan yatıyo karnı toksa. 1 saat cok rahat uyuyo. ama evden cıkıyorum market vs herneyse gözünü kırpmıyo. eger bi kez uyuduysa uyur cnm yine 8 de. sen bu aksam da 8 de yatır en gec 9. gerekirse gündüz uyutma az uyusun uyandır tatlım. denemekten bişi kaybetmezsin.

bugün de 8de uyudu bakalım, 9da yine uyandı ama emmedi karnı toktu herhalde, 9 buçukta yine uyandı, emzirdim, yine uyudu, bakalım sabahı nasıl edeceğiz bugün, mıkır mıkır yine.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kizlar.Telefondan girdigim icin alinti yapamadim.Babus hayirlisi olsun insallah gonlundeki ise kavusursun canim.Gece Adayi kaldirayim mi diye sormussun.Kuzeyi 11de yediriyorum sabah 7ye kadar uyursa hic ellemiyorum.
Bu arada oglumun cilege alerjisi varmis.bileginde kirmizi benekler cikti.doktor alerji olabilir 3gun mama harici birsey vermeyin dedi.
Ben cok usengeclestim ya isten yorgun geliyorum evim ilk kez bu ladar tozlu.geldigimde oglumla ilgileniyorum derken yatma vakti geliyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Günaydın kızlar,

tam okuyamadım geçmişi ama hatırladıklarımı yazıvereyim.
Bblaucum hayırlısı olsun, inşallah şartlaarı sana daha çok uyan bir iş bulursun...

benim de sütüm çok azaldı kızlar :( benim sol göğsümden çok az süt geliyordu ya, o göğsümü emerken Tuna sinirleniyordu çünkü beklediği ölçüde süt gelmiyor. ama aynı hareketleri şimdi sağ göğsüm için de yapıyor. bir de geceleri yine çok sık kalkmaya başladı. siz anlattıkça imreniyorum valla. deliksiz 3 saat uyursa öpüp başıma koyuyorum. nedir sizin sırrınız? mama mı tok tutuyor acaba?

azoşum seni çok iyi anlıyorum. ben erken gelmeme rağmen çoğu zaman hiçbirşey yapamıyorum. Tuna uyuyana kadar nerdeyse hep benimle. çok özleşiyoruz :aglayan: sonra da anca bir duş ve uyku...

dün ilk büyük yaramazlığını yaptı. masada çorba kasesine bir saldırdı. ne olduğunu bile anlayamadım. speedy gonzalesim benim..:D her yerimiz, üstümüz başımız çorba oldu ikimizinde. 5 dk kıkır kıkır güldü bu duruma. sonra doğru banyo :cokkomik:

bir de babuşum senin listede muhallebi vardı sanırım. bana da önerdi de doktor telefonda. ama verdiği listede tamamı sütten hazırlanıyor ve içine şeker de konuyor. bildiğim kadarıyla 2si de zararlı. tekrar aradım ama ulaşamadım. şimdi beklemedeyim. bir de sana danışayım dedim...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
maşallah bi de zayıf diyon

bizim sıpa anca katlamıştır 2ye

hee renkli
anam boyuna göre zayıf işte gelin görün sizde aynını diyceksiniz sımsıkı etleri var görünmüyo
oyyy ben onun göslerini yirim maşallah 41 kere
Kız sen attın lafı ortaya fikfik diye ben antalyaya fikfik yapmaya gidemedim maalisef :) annemlerde kaldııgmız icin nanay yani :D :cokkomik:

sütüm kesiliyo gibi :( annem süte laf soylenmez diyo hep ama ben hissediyorum eskisi gibi degil kesinlikle :(

tabisi ki ben fikfikten baska seyler de biliyom hıhh......:)
ama takma su şahin'ciğin kilosuna gariiiiiii :deli:
saglıklı olsun yeter kg allır mutlaka..

tugbisim evet haklısın kesinlikle sadece yeterli beslenme degil dıs etkenlerde onemli napalım kısmetlerinde ne kadar varsa o kadar alcaklar anne sütünü kuzular ni edek..
evet tatlım aynen dış faktörlerde epey etkili...
bu arada sinirim bozuldu akşam eşim şimdi annemlerin yazlığına göndercekti ya 1 hafta diyo git gel tepem attı gitmiyorum dedim bu ne ya maddi durum filan die saçmalıyo annemlere gidiyorum farkındamısın dedim ben biliyorum aslında neden böle yaptığını çocuğu özliycek die 2 haftayı gözünde büyütüyo azcık katlansa ne olur ki seneye hiç gidemiycem çalışıyorum die bu çocugu düşünse gönderirdi kuzum evde mahvoluyo sıcaktan dağ havası alırdı mis gibi...bende hemen gitmiyorum 1 hafta için degmez dedim bayramdada annenlere gitmiyoruz haberin olsun dedim çektim kendimi... herkes baba herkes evladı için bir takım özverilerde bulunuyo kendi ablaları 10 gndur annelerinin yanında onlarında el kadar bebekleri var hiç kimse özlemiyomu sanki??? tilt oluyorum işi kavgaya sürüklemek istemiyorum huzursuzluga gelemiyorum ama herşey karşılıklı yani gitmiyosam hiçbir yere gitmiyorum konu kapanmıştır... gideceksemde 15er gün ayıracağım her 2 tarafada
yaa Hira bu donme isiini oyun haline getirdi yaa cocugu ne zaman yere yatırsam daha dakikasında hoop donuyo guluyo bide sonra sıkılıyo geri sırtustu yatırıyom sonra hop yine donmus..sabahtan beri en az 15 kere donmustur walla :))

bu arada yarın bizim hem 4.ay kontrolumuz hemde asılarımız var :iyyyy:
kuzum benim oyun yaptı he eymen o ilk dönüşünden snra bi daha dönmedi
demek bugün aşıların filan aman cnm dikkat et

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

anam boyuna göre zayıf işte gelin görün sizde aynını diyceksiniz sımsıkı etleri var görünmüyo
oyyy ben onun göslerini yirim maşallah 41 kere

evet tatlım aynen dış faktörlerde epey etkili...
bu arada sinirim bozuldu akşam eşim şimdi annemlerin yazlığına göndercekti ya 1 hafta diyo git gel tepem attı gitmiyorum dedim bu ne ya maddi durum filan die saçmalıyo annemlere gidiyorum farkındamısın dedim ben biliyorum aslında neden böle yaptığını çocuğu özliycek die 2 haftayı gözünde büyütüyo azcık katlansa ne olur ki seneye hiç gidemiycem çalışıyorum die bu çocugu düşünse gönderirdi kuzum evde mahvoluyo sıcaktan dağ havası alırdı mis gibi...bende hemen gitmiyorum 1 hafta için degmez dedim bayramdada annenlere gitmiyoruz haberin olsun dedim çektim kendimi... herkes baba herkes evladı için bir takım özverilerde bulunuyo kendi ablaları 10 gndur annelerinin yanında onlarında el kadar bebekleri var hiç kimse özlemiyomu sanki??? tilt oluyorum işi kavgaya sürüklemek istemiyorum huzursuzluga gelemiyorum ama herşey karşılıklı yani gitmiyosam hiçbir yere gitmiyorum konu kapanmıştır... gideceksemde 15er gün ayıracağım her 2 tarafada

kuzum benim oyun yaptı he eymen o ilk dönüşünden snra bi daha dönmedi
demek bugün aşıların filan aman cnm dikkat et

Günaydın canım..
haklısın sinirlenmekte ama ne diyim dedigin gibi buyutsen huzursuzluk cıkcak evinizin tadı kacıcak bu sefer...off bu aileler isin icine girdimi nedense hep olay oluyo..haklısn seni ve eymeni dusunmesi lazım yani ne var 1 hafta yada 2 hafta yani..
benim esim mesela her ayın 3-4 gunu kesin dısarda oluyo..mesela temmuzda 1o gun sehir dısında olcak ben annemlere gidicem yine.. napalım yani olcak bunlar sanki her zaman mı gitcen.........

neyse hayırlısı olsun buyutme bu yuzden huzurunuz kacmasın cnm ya

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Saglık ocagına gittik sabah asılarımızı olduk geldik..cok aglamadı oyle dakikalarca ası vurulurken bi agladı sustu hemen cok sukur..

4.ayımızda;
boyu : 66 cm
kg : 6700 gr
bas cevresi : 40 cm olmus.. (masallah kuzuma..)

demir damlası verdiler (ferro sanol) gunde 1 kez 9 damla ac karnına iki ogun arasında ver dediler..emzirmeden yarım saat once vercekmisim verdikten sonrada en az yarım saat sonra doyur dedi..

iste boyle..off bi suru bebek vardı hepsi aglıyo ayyy fenalık geldi yaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın canım..
haklısın sinirlenmekte ama ne diyim dedigin gibi buyutsen huzursuzluk cıkcak evinizin tadı kacıcak bu sefer...off bu aileler isin icine girdimi nedense hep olay oluyo..haklısn seni ve eymeni dusunmesi lazım yani ne var 1 hafta yada 2 hafta yani..
benim esim mesela her ayın 3-4 gunu kesin dısarda oluyo..mesela temmuzda 1o gun sehir dısında olcak ben annemlere gidicem yine.. napalım yani olcak bunlar sanki her zaman mı gitcen.........

neyse hayırlısı olsun buyutme bu yuzden huzurunuz kacmasın cnm ya

ya güselim aileler değil aslında sorun sorun tek kelimeyle oğlanı göremiycek olması....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bugün de 8de uyudu bakalım, 9da yine uyandı ama emmedi karnı toktu herhalde, 9 buçukta yine uyandı, emzirdim, yine uyudu, bakalım sabahı nasıl edeceğiz bugün, mıkır mıkır yine.

cnmm benimm insallah güzel bi gece gecirmişsinizdirrr

mannakkcımm defne tamm 141 günlük oldu balım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Saglık ocagına gittik sabah asılarımızı olduk geldik..cok aglamadı oyle dakikalarca ası vurulurken bi agladı sustu hemen cok sukur..

4.ayımızda;

demir damlası verdiler (ferro sanol) gunde 1 kez 9 damla ac karnına iki ogun arasında ver dediler..emzirmeden yarım saat once vercekmisim verdikten sonrada en az yarım saat sonra doyur dedi..

masllaaahh balımmm.. kızz bide zayıff dedin cocuga. daha ne olsunn. benim kızla arasında utanmasa 1 kg olcak:D
ben ilac içiremiyorum yaa. bıktım cebellesmekten. bize saglık ocagı kan damlası vermedi.zaten dr da begenmezse içmesin mamalarda demir takviyesi var. 6. ayda kan sayımı falan yapıcaz eksiklik olursa tadı güzel olan bişi baslrız dedi. beklemedeyizz. sözümona dr öksürük için antibiyorik verdi. bigün saatinde içiremedim. o dudaklarını ortada büzüstürüyo mümkün degil acmıyo. ben böyle güc görmedim. mamaya koyuyorum mama içmeyesi tutuyo. hiç saatinde içemedi tuttu tutmadı allah bilir artık yapcak bişi yok.

ayy o bişi degilde benim kızz nie 62 cm yaa. siz ailecek mi uzunsunuzz hadi babus uzun onu biliyorum. ayyyyyyyyy benimm kızımm babaannesine mi cekcek yoksa. korktugum basıma geldii :bitter:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
masllaaahh balımmm.. kızz bide zayıff dedin cocuga. daha ne olsunn. benim kızla arasında utanmasa 1 kg olcak:D
ben ilac içiremiyorum yaa. bıktım cebellesmekten. bize saglık ocagı kan damlası vermedi.zaten dr da begenmezse içmesin mamalarda demir takviyesi var. 6. ayda kan sayımı falan yapıcaz eksiklik olursa tadı güzel olan bişi baslrız dedi. beklemedeyizz. sözümona dr öksürük için antibiyorik verdi. bigün saatinde içiremedim. o dudaklarını ortada büzüstürüyo mümkün degil acmıyo. ben böyle güc görmedim. mamaya koyuyorum mama içmeyesi tutuyo. hiç saatinde içemedi tuttu tutmadı allah bilir artık yapcak bişi yok.

ayy o bişi degilde benim kızz nie 62 cm yaa. siz ailecek mi uzunsunuzz hadi babus uzun onu biliyorum. ayyyyyyyyy benimm kızımm babaannesine mi cekcek yoksa. korktugum basıma geldii :bitter:

cnm walla benim boyum 170 esim 190 e cocugun bole olması normal heralde :tskler:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kizlar herkesler iyidir insallahh :)

bu ara girmeye firsatim olmadi tatilci tum annelerimize,bebislerimize iyi tatiller olsun.lilacs canim kuzey sunnet olmus hayorli olsun.darisi diger murvetlerine olsun insallah..

ela huysuzlukta tavan yapti tek eliyle surekli kulagini tutuyor surekli kucakta yapisik ikiz gibi geziyoruz.yere koydugumda ayaklarini agzina sokup parmaklarini emiyor obes kizim benim :) kimi bulsa yicek kucuk canavarus :)

hepciginizi operiz..gecmise bakalim bi neler olmus :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikomm kızınınn yetiskinlikte beklenen muhtemel boyu 174 cm miş bu oranlara göre.

hadi yaa :D e ii bari 5 cm de topukklu giyerse yarısmalara gonderirim artık best model of the world mü olur baska bisi mi bakarız :cokkomik:

ben babama daha uzamak istiyorum dedigimde sey derdi,
uzayıpta deve dötümü yağlican... :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

4.ayımızda;

teyzesinin minnoşu yerim ben onuu kocuman oluyo benim bal kızım eymenin ikiz kardeşi :D boyuda 68 cm olaydı hıh aynı olacaktı :D

seninki minyon kız bi kere ecrinim boydada çok uzun olmasın eymenin yanında böle cıtı pıtı daha güsel olur :D bizdede ben 1,68 eşim 1,86 eymen kime benzer bilmiyorum 2 dayıdan birine çekecek galiba sanırsam biri 1,98 biri 1,94 :D ayak numaraları bile bi garip kardeşlerimin palet gibi 48 numara 47 numara giyiyolar aman çocugum o kadan büyük olmasın anasına tepeden bakmasın
cnm walla benim boyum 170 esim 190 e cocugun bole olması normal heralde :tskler:
filinta gibi benim kardeşim yaaa kız varya maşallah hamilelik hiç yıpratmamış seni manken manken kızlarr bir görün serabı
selam kizlar herkesler iyidir insallahh :)

bu ara girmeye firsatim olmadi tatilci tum annelerimize,bebislerimize iyi tatiller olsun.lilacs canim kuzey sunnet olmus hayorli olsun.darisi diger murvetlerine olsun insallah..

ela huysuzlukta tavan yapti tek eliyle surekli kulagini tutuyor surekli kucakta yapisik ikiz gibi geziyoruz.yere koydugumda ayaklarini agzina sokup parmaklarini emiyor obes kizim benim :) kimi bulsa yicek kucuk canavarus :)

hepciginizi operiz..gecmise bakalim bi neler olmus :)

nazommmmmmmm benim güsellerin fıstık anası yaaa sorma bu bebelerle işimiz var koyamıyorum bi yere dün evi bile beraber sildik :D yeter garii boynuma kolye yapcam artık eymeni
hadi yaa :D e ii bari 5 cm de topukklu giyerse yarısmalara gonderirim artık best model of the world mü olur baska bisi mi bakarız :cokkomik:

ben babama daha uzamak istiyorum dedigimde sey derdi,
uzayıpta deve dötümü yağlican... :cokkomik:
hayıyyy göndermeee babası kızar
muhahaah babanın espiriler güselmişşşş yeter kız çocugunda 1,80den sonrası ıhh ıhhh koca bulamaz kendine

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

teyzesinin minnoşu yerim ben onuu kocuman oluyo benim bal kızım eymenin ikiz kardeşi :D boyuda 68 cm olaydı hıh aynı olacaktı :D

seninki minyon kız bi kere ecrinim boydada çok uzun olmasın eymenin yanında böle cıtı pıtı daha güsel olur :D bizdede ben 1,68 eşim 1,86 eymen kime benzer bilmiyorum 2 dayıdan birine çekecek galiba sanırsam biri 1,98 biri 1,94 :D ayak numaraları bile bi garip kardeşlerimin palet gibi 48 numara 47 numara giyiyolar aman çocugum o kadan büyük olmasın anasına tepeden bakmasın

filinta gibi benim kardeşim yaaa kız varya maşallah hamilelik hiç yıpratmamış seni manken manken kızlarr bir görün serabı

nazommmmmmmm benim güsellerin fıstık anası yaaa sorma bu bebelerle işimiz var koyamıyorum bi yere dün evi bile beraber sildik :D yeter garii boynuma kolye yapcam artık eymeni

hayıyyy göndermeee babası kızar
muhahaah babanın espiriler güselmişşşş yeter kız çocugunda 1,80den sonrası ıhh ıhhh koca bulamaz kendine

canım benim..bende sofra beziyle sırtıma sarmaya karar verdim tugbam..:) irem olmasa ben hapı yutmustum.ablasının kucagındaazcık oturuyorda allahtan yemek yapıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar