Ayyy nasıl sıcak nasıll... daha bunun Temmuzu, Agustosu, Eylülü ve Ekimi var yaaaaaa... ufffffffffff
iyi akşamlar kızlar,
Ada kızıma maşallah
Simuşuma güzel bir tatil, bol keyifli zamanlaaaar diliyorumpucuk:
Tanselcim bizim de kolumuzun orası kıpkırmızı. sulanabilir, kabuk bağlayabilir. normal karşılayın demişlerdi. hatta aşının tuttuğunun göstergesiymiş orda bir kıpırtı olması...
Hayatım o interneti anlamadım ama fırsatım olursa ben seni merak ederimzira 8 dersten not yükseltme sınav görevi almış bulunmaktayım. 2 hafta iflah olmam ben...
atladığım bişi varsa özür dilerim. benim bu kıpırdak oğlumla başımız dertte. geçenlerde oynasın diye eline kayısı vermiş annem. biz oynamasını beklerken emme usulüyle yedi resmen :1: ben de bir file alıverdim. kendinden geçtiheryerini batırdı... ve özellikle yapıyor. elini siliyorum yine batırıyor. yastığa falan resmen bilinçli elini siliyor. işimiz var bu zamane bebeleriyle...
sizler nasılsınız? keyifler nasıl?
eyvah eyvah bacım senin beben var kuzum ne insafsız şu devlet yaaa kuzuma kıyamam ben yesin annesi elleme kirlenmek güseldir
güle güle kullanın taklım cicilerinizi aman be güselim hangimiz öle değiliz ki hoş ben eski pantolanlarımın içine giriyorum rahatca ama malesef etlerim salmış durumda kendini o görüntüm berbat duruyo eşimde sinirimi bozuyo bakıp bakıp gögüslerim bile şimdiden sarkık geliyo bana iyice ayarım bozuldu ama bebişlerimize bakıp unutmakta fayda var die düşünüyorum merak ederdim ben şimdi simuşta tatile gitti sanırım pufff sıkıcı bir hafta bizi bekliyo ay sonundada nasipse ben kaçıcam....
allah iyilik versin güselim şükür bizde iyiyiz tatlım oğlan tepişip duruyo nasıl uyuo bu bebe anlamadım ya habire dönüp duruyo kendini c harfi yapmış kafa başlangıcında akrobatrik oğlan nasıl bir yeri tutulmuyo hayret yani düzeltsem uyanır
O kadar genc olmasamda yakinimm Ekim'de 22 bitirdi balım.. Once dünyam sonra ben en kucukleriniziz
Ay saol balimm moral oldu yetersizlik duygusu yedi beni. Her şey mukemmmel olmak zorunda değil ama ufacık bı takdiri geçtim eleştirilmek deli ediyo insanı. Elimden geleni yapıyorum çünkü. Ki esim çok dusuncelidir aslında ama cocuktan bu yana bı haller oldu bize.
Tubisim lidirimmm seninkiyle benimkini yan yana koyup dovucem az kaldı
Kizlar merhaba
2.ay koldan yaptirdiginiz asi yeri nasil. Selimin kirmizi uzerisari kuru gibi.
Acil yardim kizlar
Ay canım gönlün ferah olsun dicem ama işte...
inşallah cok güzel alışır bakıcısına tabii ki gönül ister sen bakasın ama malum hayat şartları, çalışman gerekiyorsa çalışıcaksın...
bende istanbulda olsam mecburen çalışmak zorunda kalacaktım, burada mecburen çalışamıyorum, bakacak kimsemiz yok, güvenecek kimse yok, tanıdık yok...
kıs inşallah bi loto moto çıkar de keyfinize bakarsınız, hepimize inşallah.. ama önce loto almak lazımdı dimi, almadan çıkmıyo
tatlım minnoşuna öpücükler, yerim onu bennn
Yok azosum ben sormadim.Selam kızlar
Babuş sanırım sen sorduydun nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz diye..Yoksam simuş muydu Neyse ben sadece kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum, ne çorap ne başka birşey...Üzerini de incecik çarşafla belinden itibaren örtüyorum.Burası hem sıcak hem de nemli.
Dün salonda otururken oğlumun yanağından terin nasıl aktığını gördüm.Annem sağolsun hergün yıkıyor ferahlasın diye.Başka türlü çok bunalırlar.
10 gün sonra 5. ayımız bitmiş olacak, zaman hızlıca akıp geçiyor valla kızlar :bebecik
Ehehee hakkat pikosum loto oynamadan cikmiyo
Misirda dedemiz de yok ki yuklu miras kalsin
Yok azosum ben sormadim.
Ben nasil uyutuyosunuz dediydim
Ben de cvp verim bu soruya.
Ben gunduzleri citcitli badiyle tutuyorum ama bazen pijama alti giydiriyorum. Ustu kisa kollu oluyo.ama icinde mutlaka atlet badisi oluyo.
Ama gece ne kisa kollu yatiriyorum ne de
ciplak bacakli.
Uzun kollu,incecik bi ust giydiriyorum.
Minik minik delikleri var.
Altina da ince pijama alti.
Coraplar gece gunduz ayakta.
Ustune de hafif bi yorgan var ince onu ortuyorum.
Ben size gore epey kista kalmisim
lilacs aklımdaydı şimdi seni görünce hatırladım
canım sünnetiniz hayırlı olsun inşallah sünnet ve aşıları kolay atlatırsınız
selam kızlar, nasılsınız? lidoş senin bebe de ateşlendi demek, geçmiş olsun..
lilacs sünnetiniz hayırlı olsun canım, sorunsuz atlatın inşallah...
selam kızlar,
Tuna bugün ben giderken ağladıçok buruk içim o yüzden. yavaş yavaş anlamlandırmaya mı başlıyor nedir? bir de dün gece yatırdım. sağına döndü yattı. kolu ezilecek, ağrıyacak diye ne kadar çevirdiysem 2 dk sonra aynı pozisyona geçti. kendi içine gömülüyor. bir nevi cenin pozisyonuna giriyor. neden yapıyor acaba bir fikriniz var mı? birazdan yine bırakıp gidicem
lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun...yazın ben de düşünüyorum... eylüle gelmeden.
ateşi çıkan bebişlerimize de geçmiş olsun.
Rabbim esirgesin kızlar ama hatırladığım birşeyi paylaşayım sizlerle. sadece kulaktan dolma bilgiler bunlar. lisedeydim o zaman. karşı komşumuzun bir yaşındaki küçük kızı ateşlenmiş. olağan birşey deyip fitil yerleştirmiş annesi. sonradan yaptıkları ölçümlerde de ateşin düştüğünü görmüşler.ama fenalaşmış çocuk bir süre sonra. kendinden geçmiş. hemen hastaneye götürmüşler. ne yazıkki kaybettiler miniğio zamanlar şöyle bir açıklama yapmıştı ailesi: fitil bebeğimizin dışarıdan algılanan ateşini düşürmüş, ama içinde devam etmiş. havale geçirmiş. fitilin böyle bir olumsuzluğu olabiliyormuş.
dediğim gibi ne kadar doğrudur bu aktardıkları, ne kadar saçmadır bilmem. ama ben ilk fitil tavsiye edildiğinde bu kötü anıyı doktorla paylaşacağım. bilginiz olsun diye size de anlatmak istedim... umarım can sıkmamışımdır...
ha buarada Tunaya şampuan vs sipariş verirken kendime de çatlak kremi aldım. bir işe yararsa paylaşırımben bu ürünleri netten alıyorum genelde. çok daha ucuza geliyor.ve gayet de hızlılar. dermokozmetik ürün kullananlar isterlerse alışveriş yaptığım sitenin adresini mesaj atarım.
mucks mucksss
kızlar teşekkür ederiz, bugün 3. günümüz, iyiyiz çok şükür, yavrum o gece biraz ağladı, ağladığı yerden bana beni kurtar diye bakışlar attı, içim gitti o bakışa... ben de onunla beraber ağladım...
ama sünnet olurken hiç ağlamadı, oyuncaklarla oynadı durdu, çıkınca da ağlamadı anestezi etkisiyle... gülücüklere devam etti, işte o akşam bir 10 dk kadar ağladı, calpol verdik, merhemini sürdük, sustu yine gülücükler atmaya başladı...
şimdi iyiyiz çok şükür... yarın kontrolümüz var, bakalım nasıl olmuş...
alıntı yapamadıklarım ve bizi soranlara d çok teşekkürler...oğlum erkek oldu...
little bu aylarda ağrıyı çok hissetmiyorlarmış, 5. ay için bile geç dedi dr ama 6-9 ay arası daha çok ağrı oluyormuş, düşünüyorsan fazla gecikme derim...
hım o saman en azından ayrı bir ek ücret iyi olmuş taklım dediğin gibi analarımız sağolsunhehe, yok lidırcanım müdür yardımcımız sağolsun danıştı. ben de istediğiniz kadar verebilirsiniz dedim. o sınavların ek ders ücretleriyle minnoşumun mama sandalyesi parası çıkcakanneannesi sağolsun, gözüm kapalı görevleri kabul ediyorum. bakıcı olsa kıyamazdım herhalde bırakmaya
aynen babuş ne olcek bu halimizHeee aynen lidosum. Ben de verdim gebelik kilomu da nedense bi civik civik oldum.etlerim sallaniyo sanki
Spor yapmak lazim da bakalim hangi zamanda yapabilicem ise de basliyorum yarin.
Ay hic gidesim yok ya o sirkete. En kisa zamanda is degistirmem lazim....
güle güle kullanın taklım cicilerinizi aman be güselim hangimiz öle değiliz ki hoş ben eski pantolanlarımın içine giriyorum rahatca ama malesef etlerim salmış durumda kendini o görüntüm berbat duruyo eşimde sinirimi bozuyo bakıp bakıp gögüslerim bile şimdiden sarkık geliyo bana iyice ayarım bozuldu ama bebişlerimize bakıp unutmakta fayda var die düşünüyorum merak ederdim ben şimdi simuşta tatile gitti sanırım pufff sıkıcı bir hafta bizi bekliyo ay sonundada nasipse ben kaçıcam....
Hayatım
Gülegüle kullanın cicilerinizi, kilolar gidecek canım inşallah
Hayatım o interneti anlamadım ama fırsatım olursa ben seni merak ederimzira 8 dersten not yükseltme sınav görevi almış bulunmaktayım. 2 hafta iflah olmam ben...
Hayatim bak ben ben seni merak ediyorum he sonra bana küsmeyesin
Merhaba kızlar
Tatildeyim,antalyadayim. Bebekle tatil cok zormus. Kuzum hasta olmaz insalah. Klimalar terleme felan. Dun denize ayaklarıni soktuk, pek sevdi. Ama tatil cokzor, yenek yerken gurultu ve kalabaliktan cok sikiliyor. Eşimle selim 3 yasina gelene kadar tatile cikmayalim dedik.
kızlar teşekkür ederiz, bugün 3. günümüz, iyiyiz çok şükür, yavrum o gece biraz ağladı, ağladığı yerden bana beni kurtar diye bakışlar attı, içim gitti o bakışa... ben de onunla beraber ağladım...
ama sünnet olurken hiç ağlamadı, oyuncaklarla oynadı durdu, çıkınca da ağlamadı anestezi etkisiyle... gülücüklere devam etti, işte o akşam bir 10 dk kadar ağladı, calpol verdik, merhemini sürdük, sustu yine gülücükler atmaya başladı...
şimdi iyiyiz çok şükür... yarın kontrolümüz var, bakalım nasıl olmuş...
alıntı yapamadıklarım ve bizi soranlara d çok teşekkürler...oğlum erkek oldu...
little bu aylarda ağrıyı çok hissetmiyorlarmış, 5. ay için bile geç dedi dr ama 6-9 ay arası daha çok ağrı oluyormuş, düşünüyorsan fazla gecikme derim...