2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi akşamlar kızlar,

Ada kızıma maşallah

Simuşuma güzel bir tatil, bol keyifli zamanlaaaar diliyorum :eek:pucuk:

Tanselcim bizim de kolumuzun orası kıpkırmızı. sulanabilir, kabuk bağlayabilir. normal karşılayın demişlerdi. hatta aşının tuttuğunun göstergesiymiş orda bir kıpırtı olması...

Hayatım o interneti anlamadım ama fırsatım olursa ben seni merak ederim :D zira 8 dersten not yükseltme sınav görevi almış bulunmaktayım. 2 hafta iflah olmam ben...

atladığım bişi varsa özür dilerim. benim bu kıpırdak oğlumla başımız dertte. geçenlerde oynasın diye eline kayısı vermiş annem. biz oynamasını beklerken emme usulüyle yedi resmen :1: ben de bir file alıverdim. kendinden geçti :D heryerini batırdı... ve özellikle yapıyor. elini siliyorum yine batırıyor. yastığa falan resmen bilinçli elini siliyor. işimiz var bu zamane bebeleriyle...

sizler nasılsınız? keyifler nasıl?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyi akşamlar kızlar,

Ada kızıma maşallah

Simuşuma güzel bir tatil, bol keyifli zamanlaaaar diliyorum :eek:pucuk:

Tanselcim bizim de kolumuzun orası kıpkırmızı. sulanabilir, kabuk bağlayabilir. normal karşılayın demişlerdi. hatta aşının tuttuğunun göstergesiymiş orda bir kıpırtı olması...

Hayatım o interneti anlamadım ama fırsatım olursa ben seni merak ederim :D zira 8 dersten not yükseltme sınav görevi almış bulunmaktayım. 2 hafta iflah olmam ben...

atladığım bişi varsa özür dilerim. benim bu kıpırdak oğlumla başımız dertte. geçenlerde oynasın diye eline kayısı vermiş annem. biz oynamasını beklerken emme usulüyle yedi resmen :1: ben de bir file alıverdim. kendinden geçti :D heryerini batırdı... ve özellikle yapıyor. elini siliyorum yine batırıyor. yastığa falan resmen bilinçli elini siliyor. işimiz var bu zamane bebeleriyle...

sizler nasılsınız? keyifler nasıl?

eyvah eyvah bacım senin beben var kuzum ne insafsız şu devlet yaaa kuzuma kıyamam ben yesin annesi elleme kirlenmek güseldir

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

eyvah eyvah bacım senin beben var kuzum ne insafsız şu devlet yaaa kuzuma kıyamam ben yesin annesi elleme kirlenmek güseldir

hehe, yok lidırcanım müdür yardımcımız sağolsun danıştı. ben de istediğiniz kadar verebilirsiniz dedim. o sınavların ek ders ücretleriyle minnoşumun mama sandalyesi parası çıkcak :D anneannesi sağolsun, gözüm kapalı görevleri kabul ediyorum. bakıcı olsa kıyamazdım herhalde bırakmaya

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

güle güle kullanın taklım cicilerinizi aman be güselim hangimiz öle değiliz ki hoş ben eski pantolanlarımın içine giriyorum rahatca ama malesef etlerim salmış durumda kendini o görüntüm berbat duruyo eşimde sinirimi bozuyo bakıp bakıp gögüslerim bile şimdiden sarkık geliyo bana iyice ayarım bozuldu ama bebişlerimize bakıp unutmakta fayda var die düşünüyorum merak ederdim ben şimdi simuşta tatile gitti sanırım pufff sıkıcı bir hafta bizi bekliyo ay sonundada nasipse ben kaçıcam....

allah iyilik versin güselim şükür bizde iyiyiz tatlım oğlan tepişip duruyo nasıl uyuo bu bebe anlamadım ya habire dönüp duruyo kendini c harfi yapmış kafa başlangıcında akrobatrik oğlan nasıl bir yeri tutulmuyo hayret yani düzeltsem uyanır

Heee aynen lidosum. Ben de verdim gebelik kilomu da nedense bi civik civik oldum.etlerim sallaniyo sanki :(
Spor yapmak lazim da bakalim hangi zamanda yapabilicem ise de basliyorum yarin.
Ay hic gidesim yok ya o sirkete. En kisa zamanda is degistirmem lazim....

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
O kadar genc olmasamda yakinimm Ekim'de 22 bitirdi balım.. Once dünyam sonra ben en kucukleriniziz

Ay saol balimm moral oldu yetersizlik duygusu yedi beni. Her şey mukemmmel olmak zorunda değil ama ufacık bı takdiri geçtim eleştirilmek deli ediyo insanı. Elimden geleni yapıyorum çünkü. Ki esim çok dusuncelidir aslında ama cocuktan bu yana bı haller oldu bize.

Tubisim lidirimmm seninkiyle benimkini yan yana koyup dovucem az kaldı:miyagi:

Kucuk oldugunu biliyodum da ben seni 87li saniyodum kizzzz.:D
Abavvvvvv minnosum benim yav :)
Ah genclik ah 10yil once 22 yasindaydim,hey gidi :D
Kizlar merhaba
2.ay koldan yaptirdiginiz asi yeri nasil. Selimin kirmizi uzerisari kuru gibi.
Acil yardim kizlar

Bizimkinde bisey yok canim.
Benim asilarim da hic kabuk baglamaz kizinkiler de baglamadi...
Okulda arkadaslariminki hep kizarir yara olurdu benimki olmazdi...
Tutmuyomu acep...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ay canım gönlün ferah olsun dicem ama işte...
inşallah cok güzel alışır bakıcısına tabii ki gönül ister sen bakasın ama malum hayat şartları, çalışman gerekiyorsa çalışıcaksın...
bende istanbulda olsam mecburen çalışmak zorunda kalacaktım, burada mecburen çalışamıyorum, bakacak kimsemiz yok, güvenecek kimse yok, tanıdık yok...

kıs inşallah bi loto moto çıkar de keyfinize bakarsınız, hepimize inşallah.. ama önce loto almak lazımdı dimi, almadan çıkmıyo :D

tatlım minnoşuna öpücükler, yerim onu bennn :utan:

Ehehee hakkat pikosum loto oynamadan cikmiyo :D
Misirda dedemiz de yok ki yuklu miras kalsin :D

Selam kızlar
Babuş sanırım sen sorduydun nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz diye..Yoksam simuş muydu Neyse ben sadece kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum, ne çorap ne başka birşey...Üzerini de incecik çarşafla belinden itibaren örtüyorum.Burası hem sıcak hem de nemli.
Dün salonda otururken oğlumun yanağından terin nasıl aktığını gördüm.Annem sağolsun hergün yıkıyor ferahlasın diye.Başka türlü çok bunalırlar.
10 gün sonra 5. ayımız bitmiş olacak, zaman hızlıca akıp geçiyor valla kızlar :bebecik
Yok azosum ben sormadim.
Ben nasil uyutuyosunuz dediydim :)
Ben de cvp verim bu soruya.
Ben gunduzleri citcitli badiyle tutuyorum ama bazen pijama alti giydiriyorum. Ustu kisa kollu oluyo.ama icinde mutlaka atlet badisi oluyo.
Ama gece ne kisa kollu yatiriyorum ne de
ciplak bacakli.
Uzun kollu,incecik bi ust giydiriyorum.
Minik minik delikleri var.
Altina da ince pijama alti.
Coraplar gece gunduz ayakta.
Ustune de hafif bi yorgan var ince onu ortuyorum.
Ben size gore epey kista kalmisim :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ehehee hakkat pikosum loto oynamadan cikmiyo :D
Misirda dedemiz de yok ki yuklu miras kalsin :D

Yok azosum ben sormadim.
Ben nasil uyutuyosunuz dediydim :)
Ben de cvp verim bu soruya.
Ben gunduzleri citcitli badiyle tutuyorum ama bazen pijama alti giydiriyorum. Ustu kisa kollu oluyo.ama icinde mutlaka atlet badisi oluyo.
Ama gece ne kisa kollu yatiriyorum ne de
ciplak bacakli.
Uzun kollu,incecik bi ust giydiriyorum.
Minik minik delikleri var.
Altina da ince pijama alti.
Coraplar gece gunduz ayakta.
Ustune de hafif bi yorgan var ince onu ortuyorum.
Ben size gore epey kista kalmisim :D

ben bildigin tek kısa kollu body ile yatırıyorum, ustune penye battaniye ortuyorum ama kalmıyo pek, bizzzzzzzzz burda eriyoruzzzzzzzzzz bacım daha şimdiden..... bildigin gibi degill anam anam ne yapıcaz o sıcaklarda, o sabicik nasıl dayanackkkkkkkkkk.........

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba kızlar
Tatildeyim,antalyadayim. Bebekle tatil cok zormus. Kuzum hasta olmaz insalah. Klimalar terleme felan. Dun denize ayaklarıni soktuk, pek sevdi. Ama tatil cokzor, yenek yerken gurultu ve kalabaliktan cok sikiliyor. Eşimle selim 3 yasina gelene kadar tatile cikmayalim dedik.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacs aklımdaydı şimdi seni görünce hatırladım
canım sünnetiniz hayırlı olsun inşallah sünnet ve aşıları kolay atlatırsınız

selam kızlar, nasılsınız? lidoş senin bebe de ateşlendi demek, geçmiş olsun..

lilacs sünnetiniz hayırlı olsun canım, sorunsuz atlatın inşallah...

selam kızlar,

Tuna bugün ben giderken ağladı :( çok buruk içim o yüzden. yavaş yavaş anlamlandırmaya mı başlıyor nedir? bir de dün gece yatırdım. sağına döndü yattı. kolu ezilecek, ağrıyacak diye ne kadar çevirdiysem 2 dk sonra aynı pozisyona geçti. kendi içine gömülüyor. bir nevi cenin pozisyonuna giriyor. neden yapıyor acaba bir fikriniz var mı? birazdan yine bırakıp gidicem :(

lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun...yazın ben de düşünüyorum... eylüle gelmeden.
ateşi çıkan bebişlerimize de geçmiş olsun.

Rabbim esirgesin kızlar ama hatırladığım birşeyi paylaşayım sizlerle. sadece kulaktan dolma bilgiler bunlar. lisedeydim o zaman. karşı komşumuzun bir yaşındaki küçük kızı ateşlenmiş. olağan birşey deyip fitil yerleştirmiş annesi. sonradan yaptıkları ölçümlerde de ateşin düştüğünü görmüşler.ama fenalaşmış çocuk bir süre sonra. kendinden geçmiş. hemen hastaneye götürmüşler. ne yazıkki kaybettiler miniği :( o zamanlar şöyle bir açıklama yapmıştı ailesi: fitil bebeğimizin dışarıdan algılanan ateşini düşürmüş, ama içinde devam etmiş. havale geçirmiş. fitilin böyle bir olumsuzluğu olabiliyormuş.
dediğim gibi ne kadar doğrudur bu aktardıkları, ne kadar saçmadır bilmem. ama ben ilk fitil tavsiye edildiğinde bu kötü anıyı doktorla paylaşacağım. bilginiz olsun diye size de anlatmak istedim... umarım can sıkmamışımdır...

ha buarada Tunaya şampuan vs sipariş verirken kendime de çatlak kremi aldım. bir işe yararsa paylaşırım :D ben bu ürünleri netten alıyorum genelde. çok daha ucuza geliyor.ve gayet de hızlılar. dermokozmetik ürün kullananlar isterlerse alışveriş yaptığım sitenin adresini mesaj atarım.
mucks mucksss

kızlar teşekkür ederiz, bugün 3. günümüz, iyiyiz çok şükür, yavrum o gece biraz ağladı, ağladığı yerden bana beni kurtar diye bakışlar attı, içim gitti o bakışa... ben de onunla beraber ağladım...

ama sünnet olurken hiç ağlamadı, oyuncaklarla oynadı durdu, çıkınca da ağlamadı anestezi etkisiyle... gülücüklere devam etti, işte o akşam bir 10 dk kadar ağladı, calpol verdik, merhemini sürdük, sustu yine gülücükler atmaya başladı...

şimdi iyiyiz çok şükür... yarın kontrolümüz var, bakalım nasıl olmuş...

alıntı yapamadıklarım ve bizi soranlara d çok teşekkürler...oğlum erkek oldu...

little bu aylarda ağrıyı çok hissetmiyorlarmış, 5. ay için bile geç dedi dr ama 6-9 ay arası daha çok ağrı oluyormuş, düşünüyorsan fazla gecikme derim...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben sadece çıtçıtlı body giydiriyorum 2-3 gündür, çorap falan hep attık biz. gece de üstünü örtmüyorum, örtsem de durdurmuyor zaten, buna rağmen gece bir kez üstünü değiştiriyorum, çok terliyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar teşekkür ederiz, bugün 3. günümüz, iyiyiz çok şükür, yavrum o gece biraz ağladı, ağladığı yerden bana beni kurtar diye bakışlar attı, içim gitti o bakışa... ben de onunla beraber ağladım...

ama sünnet olurken hiç ağlamadı, oyuncaklarla oynadı durdu, çıkınca da ağlamadı anestezi etkisiyle... gülücüklere devam etti, işte o akşam bir 10 dk kadar ağladı, calpol verdik, merhemini sürdük, sustu yine gülücükler atmaya başladı...

little bu aylarda ağrıyı çok hissetmiyorlarmış, 5. ay için bile geç dedi dr ama 6-9 ay arası daha çok ağrı oluyormuş, düşünüyorsan fazla gecikme derim...

valla elimden birşey gelmiyor canım. çocuk doktorunu bile zor bulduğum bir yerde sünnet yaptırmak mümkün değil :aglayan: yazın da ağustostan önce memlekete gidemeyeceğim. eşimin memleketinde olacağız. halamızın düğünü var. sonra da küçük bir tatil yaparız oralara kadar gitmişken. bakalım bir doktorumuzla görüşeceğiz. çok ağrılı olur derse kalır artık.

tekrar geçmiş olsunn...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hehe, yok lidırcanım müdür yardımcımız sağolsun danıştı. ben de istediğiniz kadar verebilirsiniz dedim. o sınavların ek ders ücretleriyle minnoşumun mama sandalyesi parası çıkcak :D anneannesi sağolsun, gözüm kapalı görevleri kabul ediyorum. bakıcı olsa kıyamazdım herhalde bırakmaya
hım o saman en azından ayrı bir ek ücret iyi olmuş taklım dediğin gibi analarımız sağolsun
Heee aynen lidosum. Ben de verdim gebelik kilomu da nedense bi civik civik oldum.etlerim sallaniyo sanki :(
Spor yapmak lazim da bakalim hangi zamanda yapabilicem ise de basliyorum yarin.
Ay hic gidesim yok ya o sirkete. En kisa zamanda is degistirmem lazim....
aynen babuş ne olcek bu halimiz
spora değil wc gidicek zaman bulamıyorum ben

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

güle güle kullanın taklım cicilerinizi aman be güselim hangimiz öle değiliz ki hoş ben eski pantolanlarımın içine giriyorum rahatca ama malesef etlerim salmış durumda kendini o görüntüm berbat duruyo eşimde sinirimi bozuyo bakıp bakıp gögüslerim bile şimdiden sarkık geliyo bana iyice ayarım bozuldu ama bebişlerimize bakıp unutmakta fayda var die düşünüyorum merak ederdim ben şimdi simuşta tatile gitti sanırım pufff sıkıcı bir hafta bizi bekliyo ay sonundada nasipse ben kaçıcam....

Hayatım

Gülegüle kullanın cicilerinizi, kilolar gidecek canım inşallah:tskler:

teşekkür ederim kızlarrrr

cnm telefonsuz internet ev telini kapattık bi ton fatura geliodu da
sana da Allah kolaylık versin cnm

Hayatim bak ben ben seni merak ediyorum he sonra bana küsmeyesin :D

:D hehe

Merhaba kızlar
Tatildeyim,antalyadayim. Bebekle tatil cok zormus. Kuzum hasta olmaz insalah. Klimalar terleme felan. Dun denize ayaklarıni soktuk, pek sevdi. Ama tatil cokzor, yenek yerken gurultu ve kalabaliktan cok sikiliyor. Eşimle selim 3 yasina gelene kadar tatile cikmayalim dedik.

ohh süper tatil yaa
cnm kaldığınız yer tatil köyü mü?

oy yerim ben o erkeki maşallah daha iyi olsun inşalllah

kim sormuştu unuttum ama
bizim de aşı kıpkırmızı oldu kabarcık gibi

bu arada ev teli bu sabah itibariyle kesildi ama neti kesmediler hala inşallah kesintisiz devam ederiz

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

birazdan okula gitcem bir bakınayım dedim.
babuş sanırım bugün işbaşı yapıyordun. sorunsuz ve keyifli bir çalışma programın olur inşallaaaah:utan:

dün yine parka gittik. Tuna sallananlara kahkahalar attı. sonra Tuna'dan bir kafa boyu kısa olan minnoşu annesi salıncağa bindirdi. kafasını yamulta yamulta salladı. annem de ondan cesaret alıp "ben de bindircem" dedi. beni dinlemedi :deli: çok eğlendi kuzum ya. nasıl gülüyor, nasıl mutlu oluyor anlatamam size. dimdik durdu. salıncağı hiç bırakmadı. annem sohbet ederken bebeğin annesi 5.ayı yeni bitirdiğini söylemiş. sizinki büyüktür herhalde demiş :D annem önce bozuntuya vermemiş. geçiştirmiş. kadın ısrarla kaç aylık olduğunu sorunca da annem yalan söyleyememiş. şok olmuş bayan :kahkaha: kadının biri de yanlarına yaklaşıp "bu kadar güldürmeyin bebeği, nazar değer derler" demiş. sanki gülmeye programlama şansımız var çocuğu. gülüyor işte, ne yapalım :D kucağımda gezdirirken resmen çocuklu bayanlar bile hayran hayran baktılar. sinir oldum -kizgin defalarca nazar duası okuduk sonra...

akşam da bakıcı teyzesi geldi. oğullarıyla. uykusu vardı. biraz mızmızlık yaptı. kadının gözü korkmamıştır umarım :1:

bende haberler böyle şekerlerrrr

hee hayatım seni merak ettim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar