teşekkür ederim kızlarrrr
cnm telefonsuz internet ev telini kapattık bi ton fatura geliodu da
sana da Allah kolaylık versin cnm
hehe
E
9ohh süper tatil yaa
cnm kaldığınız yer tatil köyü mü?
oy yerim ben o erkeki maşallah daha iyi olsun inşalllah
kim sormuştu unuttum ama
bizim de aşı kıpkırmızı oldu kabarcık gibi
bu arada ev teli bu sabah itibariyle kesildi ama neti kesmediler hala inşallah kesintisiz devam ederiz
Canım ben eşime tişört aldım, o gün verince mutlu oldu.selamm kızlarrr. dünn babalarınızaa naptınızz bakalımmm??
benim intikamımm acı oldu.. hiç böyle bi gün yokmuss gibi davrandım. bende onu kutlamadım hediye almadım hatta laff bile acmadımaksam kayınvalidemde otururken defneye dedi kızım sen benim babalar günümü kutlamadın. hiçç cvp vermedim. sabah durduramadı kendini. amma kinciymişin bee hediyeyi gectim bi kutlamadın bile dedi. nasıl oluyomuss kücük beyy dedim. sen beni kutlamadıgın gibi bide kalkar kalkmazz hiç tribe girme hediye falan almadım dedin, her arayann ee ne hediye almıss die sordu aksama kadar rezil oldum dedim. sen beni utandırsaydın dedi. ben kendimden utandım merak etme dedim anneler gününde anladım ki 5 yılda 1 gr yontamamısım seni yazıklar oldu bana dedim
güldü durdu ayıp ettın bak sende utandın bence die. hiiiççç de utanmadım dedim. ablan bile dedi ki dedim o sana bişi almamıss sen niye ona alcaksın görümcemi dinledim ben dedim
işin aslı aklımdaki seyi almak için param kıtı kıtına yetiyodu. kredi kartı kullanmıyorum ya acmak istemedim yine de. cuma cumartesi üst üste misafir neyin oldu inemedim hatay dan baska bi yere. falan filan. yoksa zerre tarzım degildir misilleme yapmak. cok da üzüldüm yetistiremedim diye. odunsun iste tutamadın kendini sormasan alcaktın bugün hediyeni dedim. yok artık istemezz falan da demedii arsızzz. tamam ben sölemedimm sormadım dedi güldü cıktı gitti. teyy gidinn. kocam büyük oglum defne de ikinci cocugum he. gideyim alayım bugün hediyesini de rahatlasın mutlu olsun. büyüklük de bende kalsınn:dusun:
Ayy azommm nirdesinn yaa.. Yada simuş.. Yada nazo.. Ay biri bana spiralden sonraki ağrısını anlatsın. 16. Gün bugün paazartesi kontrol var ama sabahtan beri regl olcak gibi ağrı. Ama tam ortada göbeğimin biraz altında.terledimmmm acıdan yaf. :bitter:
Aksam misafirim var. Bı kek yaptım bı santi pasta bilde börek yapıcammmm milfoydenn. Yeter heralde. Allah su milfoyu bulandan razı olsun
azo gelecekti bu akşam vay kandırıkcı yok piyasada dua ediyo heralde yavrucugum pikoşş nasılsın bal kaymağım noyan oğlum nasıll?
Merhaba kızlar
Tatildeyim,antalyadayim. Bebekle tatil cok zormus. Kuzum hasta olmaz insalah. Klimalar terleme felan. Dun denize ayaklarıni soktuk, pek sevdi. Ama tatil cokzor, yenek yerken gurultu ve kalabaliktan cok sikiliyor. Eşimle selim 3 yasina gelene kadar tatile cikmayalim dedik.
kızlar teşekkür ederiz, bugün 3. günümüz, iyiyiz çok şükür, yavrum o gece biraz ağladı, ağladığı yerden bana beni kurtar diye bakışlar attı, içim gitti o bakışa... ben de onunla beraber ağladım...
ama sünnet olurken hiç ağlamadı, oyuncaklarla oynadı durdu, çıkınca da ağlamadı anestezi etkisiyle... gülücüklere devam etti, işte o akşam bir 10 dk kadar ağladı, calpol verdik, merhemini sürdük, sustu yine gülücükler atmaya başladı...
şimdi iyiyiz çok şükür... yarın kontrolümüz var, bakalım nasıl olmuş...
alıntı yapamadıklarım ve bizi soranlara d çok teşekkürler...oğlum erkek oldu...
little bu aylarda ağrıyı çok hissetmiyorlarmış, 5. ay için bile geç dedi dr ama 6-9 ay arası daha çok ağrı oluyormuş, düşünüyorsan fazla gecikme derim...
selamm kızlarrr. dünn babalarınızaa naptınızz bakalımmm??
benim intikamımm acı oldu.. hiç böyle bi gün yokmuss gibi davrandım. bende onu kutlamadım hediye almadım hatta laff bile acmadımaksam kayınvalidemde otururken defneye dedi kızım sen benim babalar günümü kutlamadın. hiçç cvp vermedim. sabah durduramadı kendini. amma kinciymişin bee hediyeyi gectim bi kutlamadın bile dedi. nasıl oluyomuss kücük beyy dedim. sen beni kutlamadıgın gibi bide kalkar kalkmazz hiç tribe girme hediye falan almadım dedin, her arayann ee ne hediye almıss die sordu aksama kadar rezil oldum dedim. sen beni utandırsaydın dedi. ben kendimden utandım merak etme dedim anneler gününde anladım ki 5 yılda 1 gr yontamamısım seni yazıklar oldu bana dedim
güldü durdu ayıp ettın bak sende utandın bence die. hiiiççç de utanmadım dedim. ablan bile dedi ki dedim o sana bişi almamıss sen niye ona alcaksın görümcemi dinledim ben dedim
işin aslı aklımdaki seyi almak için param kıtı kıtına yetiyodu. kredi kartı kullanmıyorum ya acmak istemedim yine de. cuma cumartesi üst üste misafir neyin oldu inemedim hatay dan baska bi yere. falan filan. yoksa zerre tarzım degildir misilleme yapmak. cok da üzüldüm yetistiremedim diye. odunsun iste tutamadın kendini sormasan alcaktın bugün hediyeni dedim. yok artık istemezz falan da demedii arsızzz. tamam ben sölemedimm sormadım dedi güldü cıktı gitti. teyy gidinn. kocam büyük oglum defne de ikinci cocugum he. gideyim alayım bugün hediyesini de rahatlasın mutlu olsun. büyüklük de bende kalsınn:dusun:
Lilacim sünnetiniz hayırlı olsun. Geçen eşime dedimki selimin sunnet düğününe şubat annelerinide davet edicem.belki. gelirler:heyo: tabii düğünü 7 yaşında yapmak istyorum o zamana kadar kopmayiz diye düşünüyorum55:
Canım ben eşime tişört aldım, o gün verince mutlu oldu.
Sende eşine hediye almaya niyetlenmissin al o zaman. Canım sizin ilişkinizdeki şeyleri bizde yaptık,ama yaş aldıkça gülüp geçiyorsun.
Kuşummm benim hala daha ara ara kasık ağrılarım oluyor, adetim düzensizleşti ve akıntıyı çoğalttıArtık doktora gidip açtırmaktan da bıuktım yani
Valla ettim kız kandilmiş yaOndan önce de survivor izledim, bebemle oynaştım felan..
Canım inşallah bol bol eğlenirsin, seni tebrik ediyorum bebekle tatile gidebildin.Ben yarım saatlik uzaktaki denize gitmeye ürküyorum.Huysuzlanırsa oralarda diye.
Kıyamam ya ona ben, geçmiş olsun canım.
Hehehe alemsinAslında ben de böyle yapacaktım ama sonradan eşinin demesi gibi onu utandırmaya karar verdim.Anneler gününde bana sadece "anneler günün kutlu olsun" demişti.Akşama kadar bir süpriz bekledim ama gelmedi.Sonra üzüldüğümü görünce çok üzüldü, maaşı almamıştım felan dedi..Ben de üstelemedim..Babalar gününe yakın "bana kutlama yapma" dedi kendi almadığı için.
Ama ben utansın diye aldım çok pisimTisho sitesinden mama önlüğüne ikisinin resmini bastırdım, altına da babasının oğlu yazdırdım çok hoşuna gitti.Çok utandı
![]()
Şimdi kahvaltı yapcaz çok öperim :catalbicak:
Selam kizlar birkac gundur giremedim. Onumuzdeki bir sure de gunduz takibim zor olacak.
Dun ise basladim ve yine dun istifa ettim.
Ama adayla alakali degil. Mudurumle alakali bir durum.
Su an gitmemem icin ikna surecindeler ama kafaya koydum donus yok artik.
Yeni is arayisindayim su an bana dua edin en kisa surwde hayirlisiyla bulayim icime sinen bir yer.
Detaylari ogle girebilirsem anlatirim canlarim.
Lilacim sünnetiniz hayırlı olsun. Geçen eşime dedimki selimin sunnet düğününe şubat annelerinide davet edicem.belki. gelirler:heyo: tabii düğünü 7 yaşında yapmak istyorum o zamana kadar kopmayiz diye düşünüyorum55:
selamm kızlarrr. dünn babalarınızaa naptınızz bakalımmm??
aaaaaaaaa ... hayýrlýsý olsun caným ya.. inþallah gönlüne göre bi iþ bulursun caným...
inþallah kýsmet olur caným..
Tesekkurler canim.
Zaten ne zamandir aklimdaydi ama mudurumun psisik halleri yuzunden hizlandi.
Patronumla konustum hak verdi ve beni magdur etmeyecegini soyledi.
Hayirlisi artik.
Bu fitne fesat insanla daha fazla calismam mumkun degil zatrn.
lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inş
tatilde olan kızlara ve minnoşlara da iyi tatiller..ewde oturanlara da hayırlı günler olsun efeeemmm
Kuşummm benim hala daha ara ara kasık ağrılarım oluyor, adetim düzensizleşti ve akıntıyı çoğalttıArtık doktora gidip açtırmaktan da bıuktım yani
Valla ettim kız kandilmiş yaOndan önce de survivor izledim, bebemle oynaştım felan..
Canım inşallah bol bol eğlenirsin, seni tebrik ediyorum bebekle tatile gidebildin.Ben yarım saatlik uzaktaki denize gitmeye ürküyorum.Huysuzlanırsa oralarda diye.
Kıyamam ya ona ben, geçmiş olsun canım.
Hehehe alemsinAslında ben de böyle yapacaktım ama sonradan eşinin demesi gibi onu utandırmaya karar verdim.Anneler gününde bana sadece "anneler günün kutlu olsun" demişti.Akşama kadar bir süpriz bekledim ama gelmedi.Sonra üzüldüğümü görünce çok üzüldü, maaşı almamıştım felan dedi..Ben de üstelemedim..Babalar gününe yakın "bana kutlama yapma" dedi kendi almadığı için.
Ama ben utansın diye aldım çok pisimTisho sitesinden mama önlüğüne ikisinin resmini bastırdım, altına da babasının oğlu yazdırdım çok hoşuna gitti.Çok utandı
![]()
Şimdi kahvaltı yapcaz çok öperim :catalbicak:
Selam kizlar birkac gundur giremedim. Onumuzdeki bir sure de gunduz takibim zor olacak.
Dun ise basladim ve yine dun istifa ettim.
Ama adayla alakali degil. Mudurumle alakali bir durum.
Su an gitmemem icin ikna surecindeler ama kafaya koydum donus yok artik.
Yeni is arayisindayim su an bana dua edin en kisa surwde hayirlisiyla bulayim icime sinen bir yer.
Detaylari ogle girebilirsem anlatirim canlarim.
Lilacsim gecmis olsun hayirli olsun canim.
Allah daha nice muruvvetlerini gostersin tatlim minnosunun.
bu sabah doktorumuzda yani 3.dedemizde kontrolumuz vardı oğluşum 6665gr (altın gibi tarttım dedi ziraa tartarken)boyu 68 cm olmuş kafa çapı 41cm kulaklarına filan baktı huysuz mu die sordu halen evet dedim huysuz bir çocuk genelde...
vitaminini değiştirdi d vitamini verme sanasol die bir vitamin verdi iştahınıda açar bunu içireceğin için d vitamini kes ağır gelir dedi sonracıgıma ek gıdaya başlayalım dedi
*1 öğün meyve püresi (katı meyve sıkacagındada sıkabilirsin dedi)
*1 öğün evde mayalanan yogurt
*ve çocuklar genelde sever ve çok besleyicidir ev yapımı tarhana çorbası dedi onun dışında
3-4 saatte bir mutlaka emzir dedi
sütümü sordu valla bazen bi bakıyorum 60cc çıkıyo bazen bi bakıyorum 150cc sağıyorum çok dengesiz dedim üzülüp sıkılma etkilenir sütün dedi ve bebeğini emzirirken okşa dokun içten bi şekilde sütlerin daha çok iner allahın verdiği annelik duygusuyla dedi şaşırdım bununda bir etken olmasına bizden böle kızlar şimdi oğlan uyurken yemek filan yapayım fena uykum var dün gece eymen uykusunda korku heralde dogru dürüst hiç uyumadı