2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hayatımmmm senı bende merak ettım bu aradaaa

baska bişşi unutmadm insallah yaa.. diger pc de alıntı yapamadım yazmak da işkence okudum ama hatırlamıyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarrr. dünn babalarınızaa naptınızz bakalımmm??

benim intikamımm acı oldu.. hiç böyle bi gün yokmuss gibi davrandım. bende onu kutlamadım hediye almadım hatta laff bile acmadım:D aksam kayınvalidemde otururken defneye dedi kızım sen benim babalar günümü kutlamadın. hiçç cvp vermedim. sabah durduramadı kendini. amma kinciymişin bee hediyeyi gectim bi kutlamadın bile dedi. nasıl oluyomuss kücük beyy dedim. sen beni kutlamadıgın gibi bide kalkar kalkmazz hiç tribe girme hediye falan almadım dedin, her arayann ee ne hediye almıss die sordu aksama kadar rezil oldum dedim. sen beni utandırsaydın dedi. ben kendimden utandım merak etme dedim anneler gününde anladım ki 5 yılda 1 gr yontamamısım seni yazıklar oldu bana dedim:D güldü durdu ayıp ettın bak sende utandın bence die. hiiiççç de utanmadım dedim. ablan bile dedi ki dedim o sana bişi almamıss sen niye ona alcaksın görümcemi dinledim ben dedim:D

işin aslı aklımdaki seyi almak için param kıtı kıtına yetiyodu. kredi kartı kullanmıyorum ya acmak istemedim yine de. cuma cumartesi üst üste misafir neyin oldu inemedim hatay dan baska bi yere. falan filan. yoksa zerre tarzım degildir misilleme yapmak. cok da üzüldüm yetistiremedim diye. odunsun iste tutamadın kendini sormasan alcaktın bugün hediyeni dedim. yok artık istemezz falan da demedii arsızzz. tamam ben sölemedimm sormadım dedi güldü cıktı gitti. teyy gidinn. kocam büyük oglum defne de ikinci cocugum he. gideyim alayım bugün hediyesini de rahatlasın mutlu olsun. büyüklük de bende kalsınn:dusun:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
teşekkür ederim kızlarrrr

cnm telefonsuz internet ev telini kapattık bi ton fatura geliodu da
sana da Allah kolaylık versin cnm

:D hehe

E

9ohh süper tatil yaa
cnm kaldığınız yer tatil köyü mü?

oy yerim ben o erkeki maşallah daha iyi olsun inşalllah

kim sormuştu unuttum ama
bizim de aşı kıpkırmızı oldu kabarcık gibi

bu arada ev teli bu sabah itibariyle kesildi ama neti kesmediler hala inşallah kesintisiz devam ederiz

Canim belekte kaya otel, 5 yıldızli. Tam aile oteli, heryerden bebek arabası çıkıyor. Eşim güzel ayarlamış.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

benim intikamımm acı oldu.. hiç böyle bi gün yokmuss gibi davrandım. bende onu kutlamadım hediye almadım hatta laff bile acmadım:D aksam kayınvalidemde otururken defneye dedi kızım sen benim babalar günümü kutlamadın. hiçç cvp vermedim. sabah durduramadı kendini. amma kinciymişin bee hediyeyi gectim bi kutlamadın bile dedi. nasıl oluyomuss kücük beyy dedim. sen beni kutlamadıgın gibi bide kalkar kalkmazz hiç tribe girme hediye falan almadım dedin, her arayann ee ne hediye almıss die sordu aksama kadar rezil oldum dedim. sen beni utandırsaydın dedi. ben kendimden utandım merak etme dedim anneler gününde anladım ki 5 yılda 1 gr yontamamısım seni yazıklar oldu bana dedim:D güldü durdu ayıp ettın bak sende utandın bence die. hiiiççç de utanmadım dedim. ablan bile dedi ki dedim o sana bişi almamıss sen niye ona alcaksın görümcemi dinledim ben dedim:D

işin aslı aklımdaki seyi almak için param kıtı kıtına yetiyodu. kredi kartı kullanmıyorum ya acmak istemedim yine de. cuma cumartesi üst üste misafir neyin oldu inemedim hatay dan baska bi yere. falan filan. yoksa zerre tarzım degildir misilleme yapmak. cok da üzüldüm yetistiremedim diye. odunsun iste tutamadın kendini sormasan alcaktın bugün hediyeni dedim. yok artık istemezz falan da demedii arsızzz. tamam ben sölemedimm sormadım dedi güldü cıktı gitti. teyy gidinn. kocam büyük oglum defne de ikinci cocugum he. gideyim alayım bugün hediyesini de rahatlasın mutlu olsun. büyüklük de bende kalsınn:dusun:
Canım ben eşime tişört aldım, o gün verince mutlu oldu.
Sende eşine hediye almaya niyetlenmissin al o zaman. Canım sizin ilişkinizdeki şeyleri bizde yaptık,ama yaş aldıkça gülüp geçiyorsun.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Lilacim sünnetiniz hayırlı olsun. Geçen eşime dedimki selimin sunnet düğününe şubat annelerinide davet edicem.belki. gelirler:heyo: tabii düğünü 7 yaşında yapmak istyorum o zamana kadar kopmayiz diye düşünüyorum55:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inş:utan:
tatilde olan kızlara ve minnoşlara da iyi tatiller..ewde oturanlara da hayırlı günler olsun efeeemmm :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ayy azommm nirdesinn yaa.. Yada simuş.. Yada nazo.. Ay biri bana spiralden sonraki ağrısını anlatsın. 16. Gün bugün paazartesi kontrol var ama sabahtan beri regl olcak gibi ağrı. Ama tam ortada göbeğimin biraz altında.terledimmmm acıdan yaf. :bitter:

Aksam misafirim var. Bı kek yaptım bı santi pasta bilde börek yapıcammmm milfoydenn. Yeter heralde. Allah su milfoyu bulandan razı olsun

Kuşummm benim hala daha ara ara kasık ağrılarım oluyor, adetim düzensizleşti ve akıntıyı çoğalttı :( Artık doktora gidip açtırmaktan da bıuktım yani :(

azo gelecekti bu akşam vay kandırıkcı yok piyasada dua ediyo heralde yavrucugum pikoşş nasılsın bal kaymağım noyan oğlum nasıll?

Valla ettim kız kandilmiş ya :D Ondan önce de survivor izledim, bebemle oynaştım felan..

Merhaba kızlar
Tatildeyim,antalyadayim. Bebekle tatil cok zormus. Kuzum hasta olmaz insalah. Klimalar terleme felan. Dun denize ayaklarıni soktuk, pek sevdi. Ama tatil cokzor, yenek yerken gurultu ve kalabaliktan cok sikiliyor. Eşimle selim 3 yasina gelene kadar tatile cikmayalim dedik.

Canım inşallah bol bol eğlenirsin, seni tebrik ediyorum bebekle tatile gidebildin.Ben yarım saatlik uzaktaki denize gitmeye ürküyorum.Huysuzlanırsa oralarda diye.

kızlar teşekkür ederiz, bugün 3. günümüz, iyiyiz çok şükür, yavrum o gece biraz ağladı, ağladığı yerden bana beni kurtar diye bakışlar attı, içim gitti o bakışa... ben de onunla beraber ağladım...

ama sünnet olurken hiç ağlamadı, oyuncaklarla oynadı durdu, çıkınca da ağlamadı anestezi etkisiyle... gülücüklere devam etti, işte o akşam bir 10 dk kadar ağladı, calpol verdik, merhemini sürdük, sustu yine gülücükler atmaya başladı...

şimdi iyiyiz çok şükür... yarın kontrolümüz var, bakalım nasıl olmuş...

alıntı yapamadıklarım ve bizi soranlara d çok teşekkürler...oğlum erkek oldu...

little bu aylarda ağrıyı çok hissetmiyorlarmış, 5. ay için bile geç dedi dr ama 6-9 ay arası daha çok ağrı oluyormuş, düşünüyorsan fazla gecikme derim...

Kıyamam ya ona ben, geçmiş olsun canım.

Hehehe alemsin :) Aslında ben de böyle yapacaktım ama sonradan eşinin demesi gibi onu utandırmaya karar verdim.Anneler gününde bana sadece "anneler günün kutlu olsun" demişti.Akşama kadar bir süpriz bekledim ama gelmedi.Sonra üzüldüğümü görünce çok üzüldü, maaşı almamıştım felan dedi..Ben de üstelemedim..Babalar gününe yakın "bana kutlama yapma" dedi kendi almadığı için.
Ama ben utansın diye aldım çok pisim :D Tisho sitesinden mama önlüğüne ikisinin resmini bastırdım, altına da babasının oğlu yazdırdım çok hoşuna gitti.Çok utandı :D
Şimdi kahvaltı yapcaz çok öperim :catalbicak:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar birkac gundur giremedim. Onumuzdeki bir sure de gunduz takibim zor olacak.
Dun ise basladim ve yine dun istifa ettim.
Ama adayla alakali degil. Mudurumle alakali bir durum.
Su an gitmemem icin ikna surecindeler ama kafaya koydum donus yok artik.
Yeni is arayisindayim su an bana dua edin en kisa surwde hayirlisiyla bulayim icime sinen bir yer.
Detaylari ogle girebilirsem anlatirim canlarim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lilacsim gecmis olsun hayirli olsun canim.
Allah daha nice muruvvetlerini gostersin tatlim minnosunun.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım ben eşime tişört aldım, o gün verince mutlu oldu.
Sende eşine hediye almaya niyetlenmissin al o zaman. Canım sizin ilişkinizdeki şeyleri bizde yaptık,ama yaş aldıkça gülüp geçiyorsun.

bende gülüp gecmek istiyorumm balım ama bakalım ne zaman:miyagi:

Kuşummm benim hala daha ara ara kasık ağrılarım oluyor, adetim düzensizleşti ve akıntıyı çoğalttı :( Artık doktora gidip açtırmaktan da bıuktım yani :(

Valla ettim kız kandilmiş ya :D Ondan önce de survivor izledim, bebemle oynaştım felan..

Canım inşallah bol bol eğlenirsin, seni tebrik ediyorum bebekle tatile gidebildin.Ben yarım saatlik uzaktaki denize gitmeye ürküyorum.Huysuzlanırsa oralarda diye.

Hehehe alemsin :) Aslında ben de böyle yapacaktım ama sonradan eşinin demesi gibi onu utandırmaya karar verdim.Anneler gününde bana sadece "anneler günün kutlu olsun" demişti.Akşama kadar bir süpriz bekledim ama gelmedi.Sonra üzüldüğümü görünce çok üzüldü, maaşı almamıştım felan dedi..Ben de üstelemedim..Babalar gününe yakın "bana kutlama yapma" dedi kendi almadığı için.
Ama ben utansın diye aldım çok pisim :D Tisho sitesinden mama önlüğüne ikisinin resmini bastırdım, altına da babasının oğlu yazdırdım çok hoşuna gitti.Çok utandı :D

yaaa hala agrıyo mu? ben daha regl olmadım kanamam da olmadı. bilmiyorum gününde mi olurum olmam mı.öyle akıntım da olmadı ama ı. agrı oluyo sık sık. bakalım ne olcak:ayk:

ii yapmıssın alıp utandırmak daha ii fikirdi bencede. ama gördüm ki almamak da kocişimi cok üzmüş:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlar birkac gundur giremedim. Onumuzdeki bir sure de gunduz takibim zor olacak.
Yeni is arayisindayim su an bana dua edin en kisa surwde hayirlisiyla bulayim icime sinen bir yer.

aaaaaaaaa ... hayırlısı olsun canım ya.. inşallah gönlüne göre bi iş bulursun canım...

Lilacim sünnetiniz hayırlı olsun. Geçen eşime dedimki selimin sunnet düğününe şubat annelerinide davet edicem.belki. gelirler:heyo: tabii düğünü 7 yaşında yapmak istyorum o zamana kadar kopmayiz diye düşünüyorum55:

inşallah kısmet olur canım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ohhhh iyi yapmışsın ecrincim intikamın harbiden acı olmuş ben babalar günü hediyesi yarı profesyonel bir foto makinesi aldım kocama kocumanda bi öpücük kondurdum oğluşumda babasının elini öptü işte böle evde geçirdik günümüzü çok yorgunduk

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aaaaaaaaa ... hayýrlýsý olsun caným ya.. inþallah gönlüne göre bi iþ bulursun caným...

inþallah kýsmet olur caným..

Tesekkurler canim.
Zaten ne zamandir aklimdaydi ama mudurumun psisik halleri yuzunden hizlandi.
Patronumla konustum hak verdi ve beni magdur etmeyecegini soyledi.
Hayirlisi artik.
Bu fitne fesat insanla daha fazla calismam mumkun degil zatrn.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu sabah doktorumuzda yani 3.dedemizde kontrolumuz vardı oğluşum 6665gr (altın gibi tarttım dedi ziraa tartarken :D)boyu 68 cm olmuş kafa çapı 41cm kulaklarına filan baktı huysuz mu die sordu halen evet dedim huysuz bir çocuk genelde...
vitaminini değiştirdi d vitamini verme sanasol die bir vitamin verdi iştahınıda açar bunu içireceğin için d vitamini kes ağır gelir dedi sonracıgıma ek gıdaya başlayalım dedi
*1 öğün meyve püresi (katı meyve sıkacagındada sıkabilirsin dedi)
*1 öğün evde mayalanan yogurt
*ve çocuklar genelde sever ve çok besleyicidir ev yapımı tarhana çorbası dedi onun dışında
3-4 saatte bir mutlaka emzir dedi
sütümü sordu valla bazen bi bakıyorum 60cc çıkıyo bazen bi bakıyorum 150cc sağıyorum çok dengesiz dedim üzülüp sıkılma etkilenir sütün dedi ve bebeğini emzirirken okşa dokun içten bi şekilde sütlerin daha çok iner allahın verdiği annelik duygusuyla dedi şaşırdım bununda bir etken olmasına bizden böle kızlar şimdi oğlan uyurken yemek filan yapayım fena uykum var dün gece eymen uykusunda korku heralde dogru dürüst hiç uyumadı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tesekkurler canim.
Zaten ne zamandir aklimdaydi ama mudurumun psisik halleri yuzunden hizlandi.
Patronumla konustum hak verdi ve beni magdur etmeyecegini soyledi.
Hayirlisi artik.
Bu fitne fesat insanla daha fazla calismam mumkun degil zatrn.

babuşum hayırlısı olsun güselim allahım hayırlı kapılar açsın inşallah sana

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin inş:utan:
tatilde olan kızlara ve minnoşlara da iyi tatiller..ewde oturanlara da hayırlı günler olsun efeeemmm :D

teşekkürler....

teşekkür ederim azo, ben de tisho dan yaptırdım t-shirt oğlana, benim kocam da benimkini kutlamış sayılmaz yazdıydım burda da, ben de misilleme yapmayım utandırayım dedim, ama şok oldu, hiç beklemiyordu...utandı da sanırım...

Lilacsim gecmis olsun hayirli olsun canim.
Allah daha nice muruvvetlerini gostersin tatlim minnosunun.

canım, hayırlısı olsun, inşallah gönlüne göre bi işi en kısa zamanda bulursun...

teşekkürler iyi dileklerine...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu sabah doktorumuzda yani 3.dedemizde kontrolumuz vardı oğluşum 6665gr (altın gibi tarttım dedi ziraa tartarken :D)boyu 68 cm olmuş kafa çapı 41cm kulaklarına filan baktı huysuz mu die sordu halen evet dedim huysuz bir çocuk genelde...
vitaminini değiştirdi d vitamini verme sanasol die bir vitamin verdi iştahınıda açar bunu içireceğin için d vitamini kes ağır gelir dedi sonracıgıma ek gıdaya başlayalım dedi
*1 öğün meyve püresi (katı meyve sıkacagındada sıkabilirsin dedi)
*1 öğün evde mayalanan yogurt
*ve çocuklar genelde sever ve çok besleyicidir ev yapımı tarhana çorbası dedi onun dışında
3-4 saatte bir mutlaka emzir dedi
sütümü sordu valla bazen bi bakıyorum 60cc çıkıyo bazen bi bakıyorum 150cc sağıyorum çok dengesiz dedim üzülüp sıkılma etkilenir sütün dedi ve bebeğini emzirirken okşa dokun içten bi şekilde sütlerin daha çok iner allahın verdiği annelik duygusuyla dedi şaşırdım bununda bir etken olmasına bizden böle kızlar şimdi oğlan uyurken yemek filan yapayım fena uykum var dün gece eymen uykusunda korku heralde dogru dürüst hiç uyumadı

Gozun aydin canim sorunsuz gecmis kontrolunuz.
Masallah eymene.
Hey gidi hey onceden hamilelik kontrollerimizi.anlatirdik simdi bebeklerimizin kontrollerini.:dance2:
Bu aylik kontrolleri anlatmak bi rituel oldu sanki bizde dimi :)
Allah nice guzellikler paylasmayi nasip etsin.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada annem bakicinin adaya cok iyi baktigini cok begendigini,kadinin cok sefkatli oldugunu herseyi muntazam yaptigini soyledi.
Ben kilim herhalde evdeyken herseyine takilmistin kadincagizin ;)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lidırımmm masallahhh damadımaa.. kocamannn olmuss pasamm. bakalım sevicek mi meyvelerii. benim kızz elma kayısı ikilisini sevmedi. ama muzu neyle karıstırsam yiyio:kahkaha: bide seftaliyi sevdi. yarın armutt denicem bakalım.. her yerimizz meyve lekesii kosla dayanmaz oldu:D darısı basına diyimm:D

babussss daha ii daha güzel içine sinen bi iş bulursun insallah cnmm. vardır bi hayır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar