2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bizim eevden esiyodur dün size serin dedim bugün yandık evde demek sizin eve kaçmış körolmayasıca -kizgin

ben yoksam o kadro ne kadar iyi olabilir ki :sirin:

:kahkaha::kahkaha: Alemsin sen hatun yaaaa!

Calpol neden 6 saat geçmeden verilmiyo bilmiyom. Sağlık ocağında dr öyle dedi. 6 saat geçmeden tekrar vermeyin diye. Bide biz bu bebelerin üstünü örtmezsek ve camı da açarsak üşütmezler mi? Ya da tutulmazlar mı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

masallah eymenimizee demek boya gidiyor kuzu yigit delikanli olacak desene masallah ona ela da 4 cm uzamis bu ay 66 cm olmus.umarim atessiz kolayca atlatirsiniz canim.bizim aksam uzeri ates yapmaya basladi 38,5 a kadar bekletti doktorumuz ondan sonra verdik calpolu ama 2 gun cektik.sikintisizca gecirin insallah..

cnm sağolasın ateşi, sabaha karşı 37,3 e çıktı hanefi dedemiz bize aşılardan sonra ateşi 37 gördüğünde paranox fitil ver 10dkda düşürüyor demiti hakikaten sağlam adammış vsselam hemen düştü şimdi gayet iyiyiz size hiç bu fitili öneren olmadımı bacılar hep calpolden bahsetmişsiniz çocuklar genelde şurubu sevmezler üstelik fitil daha cabuk çözünüyo
Aşınız geçmiş olsun tatlım. İnşallah ateş yapmaz :huhuu: Benim zilli de çok uyuyan bi çocuk diil ama yine de bu kadar da yapmıyodu. Sabah 5 ten bu saate toplasan 2 saat zor uyumuştur. Bi sıkıntısı mı var bilemedim...

Salıncak da biz ilk önce graco nun senin söylediğin gibi bi modelini almıştık. graco sweetpeace. ama kızım onu hiç sevmedi. bu salıncağını daha çok sevdi. yani belli olmuyo bu minnoşların neyi sevecekleri..

oooh maşallah Eymenime. Allah esirgesin

Bizim ev de çok sıcak Nazom ama ben ne zaman bu kızın çoraplarını çıkarsam buz kesiyo ayakları. O yüzden hemen geri giydiriyorum. 2 gündür de sadece body ile duruyo evin içinde. Mamayı da vericem şuan evde yok. Olsa hemen vericem yarını bekliom alışveriş için :D
işte bebek bunlar neyi yapsan ters tepiyo sağol teyzoş kendi çapımızda büyüyoz işte
Ya kızlar defneninatesi 39 oldu. Yarım saatoldu şurup verdimozaman 38.2idi ılık bezde koyuyorum of yaaa

üstünü incelt Ecrincim tek body ile kalsın. Bezi koltuk altlarına ve bacaklarına da koy. sakın 6 saat geçmeden tekrar calpol verme.
şu calpol denemedim ama paranox fitil içinde prospektüste 8 saatte bir terkrarlayın diyo bide yarım fitil veriyosun
Düşmezse veriden mecbur ama ilaç içirmek de mesele. Sanki ilaç oldugunu anlar gibi tukuruyo hemen. Bide ateş düşürücü asinin etkisini azaltıyor diyolar ya aklım karışık. Dr da ver Dio. Bazı erlar vermeyin diyomus. Ya bilimde de görece olur mü ya-kizgin

Benimki de 38 oldugunda ver dedi. Aman hastalık uzak olsun hepimizden.
owww gelin kızımdamı aşı oldu dün bizde olduk ecrincim aynı sıkıntı bizdede vardı 5 dkda 37den 37,3e çıkınca hemen verdim fitili iyikide vermişim çabuk düştü geçmiş olsun güselim tekrardan demekki teshiş doğru kızlar bu aykı aşılar 2.ay ile aynıymış sağlık ocagı öyle söledi fakat sütümüzün korkuma özelliği git gide azaldıgı için ateşlenmesi olabilir dedi
hadi gözünaydın dikkat et artık kenarlarda bırakma

ii de şimdi sıcaklarda bişi örtmicez kışa kolları ve ayakları olan uyku tulumlar kullanışlıymış poşet gibi olanların içine giriyolarmış

kadın bence panikten napcanı şaşırıyo senin tedirginliğinden ama sen de hareketlerinde haklısın of zor ya Allah tez zamanda alıştırsın canım

ben de sizlere hastayım :D
aa bi de Şahin'in sigortası var onu unutmuşum :)
say bakimm bunlardan fazla ne ödemesi var kız yat kat :)

cnm bu aylardan sonra o kadar gr alması normalmiş sürekli 1er kg alsa obez olurlar zaten

göremedim :bitter:

eymen de dönmüş
oh hadi gözünaydın

hihi size de gözünaydın

bizim eevden esiyodur dün size serin dedim bugün yandık evde demek sizin eve kaçmış körolmayasıca -kizgin

memede canım

ay maşallah oyuncak et bebekler var ya onlardan sandım bi an çok güzel maşallah

benimki de uyumuyo sallayarak :D

:bitter:

daha önce ne kadar zamanda yıkıyodum ben doğduğundan beri hemen hemen hergün yıkıorum

ya ben hayatta yıkayamam öle benimkinin dötü başı ayrı oynuyo

benimki silik de olsa duruyo

gelmiş geçmiş olsun canım

:bitter:

ben yoksam o kadro ne kadar iyi olabilir ki :sirin:

kızım sen zayıf diyon da şahin 4 ay 3 günlük ölçümünde hep zayıf hem kısa

ay cnm geçmiş olsun
ayağına sirkeli bez koy derler ama

niye 6 saat geçmeden calpol verilmiyo

ben de mustela almıştım

şahin uyudu akşam tam 3 kez ağlayarak uyandı kafası sırılsıklamdı napsam uyumadı sonra 5-6 tane nazar duaları falan okudum uyudu inşallah uyanmaz kuzum
teşhis bu tatlım biizm ev estiginde sizinki esmiyo sizinki estiğindede bizimki esmiyo :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam kızlar, nasılsınız? lidoş senin bebe de ateşlendi demek, geçmiş olsun..

lilacs sünnetiniz hayırlı olsun canım, sorunsuz atlatın inşallah...

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:kahkaha::kahkaha: Alemsin sen hatun yaaaa!

Calpol neden 6 saat geçmeden verilmiyo bilmiyom. Sağlık ocağında dr öyle dedi. 6 saat geçmeden tekrar vermeyin diye. Bide biz bu bebelerin üstünü örtmezsek ve camı da açarsak üşütmezler mi? Ya da tutulmazlar mı?

e camı niye açıyon

Allahım bu çocuk benim bilgisayar başına geçtiğimi mi hissediyo nedir ne zaman bura gelsem gözünü açıyo :bebecik

bilgisayar kullanamıyon mu bebişleyken

cnm sağolasın ateşi, sabaha karşı 37,3 e çıktı hanefi dedemiz bize aşılardan sonra ateşi 37 gördüğünde paranox fitil ver 10dkda düşürüyor demiti hakikaten sağlam adammış vsselam hemen düştü şimdi gayet iyiyiz size hiç bu fitili öneren olmadımı bacılar hep calpolden bahsetmişsiniz çocuklar genelde şurubu sevmezler üstelik fitil daha cabuk çözünüyo
teşhis bu tatlım biizm ev estiginde sizinki esmiyo sizinki estiğindede bizimki esmiyo :D

bize de paranox verdi dr ama babası kullandırmıyo

antalyadan selamlarr.......:gulegule:

hadi bol fikfikler :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

Tuna bugün ben giderken ağladı :( çok buruk içim o yüzden. yavaş yavaş anlamlandırmaya mı başlıyor nedir? bir de dün gece yatırdım. sağına döndü yattı. kolu ezilecek, ağrıyacak diye ne kadar çevirdiysem 2 dk sonra aynı pozisyona geçti. kendi içine gömülüyor. bir nevi cenin pozisyonuna giriyor. neden yapıyor acaba bir fikriniz var mı? birazdan yine bırakıp gidicem :(

lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun...yazın ben de düşünüyorum... eylüle gelmeden.
ateşi çıkan bebişlerimize de geçmiş olsun.

Rabbim esirgesin kızlar ama hatırladığım birşeyi paylaşayım sizlerle. sadece kulaktan dolma bilgiler bunlar. lisedeydim o zaman. karşı komşumuzun bir yaşındaki küçük kızı ateşlenmiş. olağan birşey deyip fitil yerleştirmiş annesi. sonradan yaptıkları ölçümlerde de ateşin düştüğünü görmüşler.ama fenalaşmış çocuk bir süre sonra. kendinden geçmiş. hemen hastaneye götürmüşler. ne yazıkki kaybettiler miniği :( o zamanlar şöyle bir açıklama yapmıştı ailesi: fitil bebeğimizin dışarıdan algılanan ateşini düşürmüş, ama içinde devam etmiş. havale geçirmiş. fitilin böyle bir olumsuzluğu olabiliyormuş.
dediğim gibi ne kadar doğrudur bu aktardıkları, ne kadar saçmadır bilmem. ama ben ilk fitil tavsiye edildiğinde bu kötü anıyı doktorla paylaşacağım. bilginiz olsun diye size de anlatmak istedim... umarım can sıkmamışımdır...

ha buarada Tunaya şampuan vs sipariş verirken kendime de çatlak kremi aldım. bir işe yararsa paylaşırım :D ben bu ürünleri netten alıyorum genelde. çok daha ucuza geliyor.ve gayet de hızlılar. dermokozmetik ürün kullananlar isterlerse alışveriş yaptığım sitenin adresini mesaj atarım.
mucks mucksss

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlarr. Cinnetyuss iki gunün ardından karşınizdayim.dün esimin tavlası vardı. 8 e doğru falan gitti. Defnecik de osaatte uyur normalde. Uyudu da. Ama yarım saat sonra bı kalktı kalkış o kalkış. Ateş düştü ama ben böyle huysuzlu k görmedim. Saat 11 e geldiginde ben hala defne kucağımda sıcaktan yapis yapis ve ter icinde yorgunluk ve uykusuzlukla beraber ziril ziril aglamaktaydim. Bı ara dişlerimi sıkıp dizime vurdum yeter artık die. Defnenin zaten ayarları bozulduğundan bana baktı baktı katıla katıla güldü cocugum:uzulme: esime bağırmadım bu kez. Kızmadım.hatta defne uyudu 12 de yatmadım. Oturdum muhabbet ettim kolami ictim epey geç saatte yattım. Sonuc ...

Defne gece 5 te uyandı. Yatağa aldım birden avaz avaz ağlamaya başladı,.esim de ac bence dedi. Ben de saat 10 da yedi daha dedim. Tamamen uyku yorgunluk gerginlik vs nedeniyle saçmalamisim yani. Tabi o saatte tartışmaya başladık. Mama yaptım hemen o arada deli gibi biberona saldırdı ancak 100 lük icti. Dondü bana oldurcekmissin cocuğu açlıktan butun gun ne cekiyo acaba deyince pilim bitti. Baba ol da mama yapmayı öğren den başladım, konuşma duymak istemiyorum die devam ettim. Bı ara anneyim evet ama bende ınsanım die çığırıyodumm. İki gözüm kapalı cocuğu ac bıraktım kötü anneyim, kilo aldım veremiyorum bakimsizim kötü esim, evi bı türlü toplayamiyorumm kötü ev hanimiyimm, Arda bı kötü gelinim neymisimm ben böle yaa die söylendim durdum.Ne ara uyuyakaldim bilmiyorum. O da cevap verip uğraşmadı benle dondü uyudu sessizce. Çok dolmuşum demek.
Ne değişti sabah yine burnumun dibinden ayrılmadı barıştık. Bende delirdigimle kaldım. Gönül bide oğlan isterdi ama çok
istersen baskasından yap benden bu kadar bı cocuk daha dogurmucam. Buna bakmayı bile beceremiyorum ben dedim.
Güldü gitti. Teyyy gidin erkek olmak varmış memlekette

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Selam kizlarr. Cinnetyuss iki gunün ardından karşınizdayim.dün esimin tavlası vardı. 8 e doğru falan gitti. Defnecik de osaatte uyur normalde. Uyudu da. Ama yarım saat sonra bı kalktı kalkış o kalkış. Ateş düştü ama ben böyle huysuzlu k görmedim. Saat 11 e geldiginde ben hala defne kucağımda sıcaktan yapis yapis ve ter icinde yorgunluk ve uykusuzlukla beraber ziril ziril aglamaktaydim. Bı ara dişlerimi sıkıp dizime vurdum yeter artık die. Defnenin zaten ayarları bozulduğundan bana baktı baktı katıla katıla güldü cocugum:uzulme: esime bağırmadım bu kez. Kızmadım.hatta defne uyudu 12 de yatmadım. Oturdum muhabbet ettim kolami ictim epey geç saatte yattım. Sonuc ...

Defne gece 5 te uyandı. Yatağa aldım birden avaz avaz ağlamaya başladı,.esim de ac bence dedi. Ben de saat 10 da yedi daha dedim. Tamamen uyku yorgunluk gerginlik vs nedeniyle saçmalamisim yani. Tabi o saatte tartışmaya başladık. Mama yaptım hemen o arada deli gibi biberona saldırdı ancak 100 lük icti. Dondü bana oldurcekmissin cocuğu açlıktan butun gun ne cekiyo acaba deyince pilim bitti. Baba ol da mama yapmayı öğren den başladım, konuşma duymak istemiyorum die devam ettim. Bı ara anneyim evet ama bende ınsanım die çığırıyodumm. İki gözüm kapalı cocuğu ac bıraktım kötü anneyim, kilo aldım veremiyorum bakimsizim kötü esim, evi bı türlü toplayamiyorumm kötü ev hanimiyimm, Arda bı kötü gelinim neymisimm ben böle yaa die söylendim durdum.Ne ara uyuyakaldim bilmiyorum. O da cevap verip uğraşmadı benle dondü uyudu sessizce. Çok dolmuşum demek.
Ne değişti sabah yine burnumun dibinden ayrılmadı barıştık. Bende delirdigimle kaldım. Gönül bide oğlan isterdi ama çok
istersen baskasından yap benden bu kadar bı cocuk daha dogurmucam. Buna bakmayı bile beceremiyorum ben dedim.

Tatlım kendi kıymetini bil ve hiç unutma...
senin kadar genç bir anne olupta bu kadar iş başarmak hiç kolay degil bence...
teyyyyyyyyy teeeeeeeeeeeeyy ben kendi 20 yaş halimi hatırlıyorumda degil çocuk bakmak, 2 saatlik bi özgürlügümün kısıtlanmasına tahammül edemiyordum, yani demem o ki çokda güzel beceriyorsu herşeyleri maşallah...
al benden birincilik kupası :cicek: minnoş fıstık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hadi gözünaydın dikkat et artık kenarlarda
kadın bence panikten napcanı şaşırıyo senin tedirginliğinden ama sen de hareketlerinde haklısın of zor ya Allah tez zamanda alıştırsın canım

ben de sizlere hastayım :D
aa bi de Şahin'in sigortası var onu unutmuşum :)
say bakimm bunlardan fazla ne ödemesi var kız yat kat

daha önce ne kadar zamanda yıkıyodum ben doğduğundan beri hemen hemen hergün yıkıorum
Gun asiri yikiyodum canim.idrar yolu enf.filan olmustu ya usutmiyim diye hergun yikamiyodum....

Kadin konusunda da haklisin valla. Zaten bugun soyledi sen evdesin diye herseyi danisiyorum istedigin gibi olmasi icin ama yoksa ogrendim nasil yapacagimi biliyorum merak etme dedi.
Uyuma sorunu da epey cozulmeye basladi hamdilsun bakalim...

Kiz bizim odemeleri saymakla bitermi kuruttu beni.
Detay odemeleri gec ev,araba,tuketici kredisi,bakici maasi,kira gibi site aidati var desem :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Tatlım kendi kıymetini bil ve hiç unutma...
senin kadar genç bir anne olupta bu kadar iş başarmak hiç kolay degil bence...
teyyyyyyyyy teeeeeeeeeeeeyy ben kendi 20 yaş halimi hatırlıyorumda degil çocuk bakmak, 2 saatlik bi özgürlügümün kısıtlanmasına tahammül edemiyordum, yani demem o ki çokda güzel beceriyorsu herşeyleri maşallah...
al benden birincilik kupası :cicek: minnoş fıstık

Abavvvvv ecrin 20 yasindamiiiiiiiiiii:sok

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar,

Tuna bugün ben giderken ağladı :( çok buruk içim o yüzden. yavaş yavaş anlamlandırmaya mı başlıyor nedir? bir de dün gece yatırdım. sağına döndü yattı. kolu ezilecek, ağrıyacak diye ne kadar çevirdiysem 2 dk sonra aynı pozisyona geçti. kendi içine gömülüyor. bir nevi cenin pozisyonuna giriyor. neden yapıyor acaba bir fikriniz var mı? birazdan yine bırakıp gidicem :(

lilacscım sünnetiniz hayırlı olsun...yazın ben de düşünüyorum... eylüle gelmeden.
ateşi çıkan bebişlerimize de geçmiş olsun.

Rabbim esirgesin kızlar ama hatırladığım birşeyi paylaşayım sizlerle. sadece kulaktan dolma bilgiler bunlar. lisedeydim o zaman. karşı komşumuzun bir yaşındaki küçük kızı ateşlenmiş. olağan birşey deyip fitil yerleştirmiş annesi. sonradan yaptıkları ölçümlerde de ateşin düştüğünü görmüşler.ama fenalaşmış çocuk bir süre sonra. kendinden geçmiş. hemen hastaneye götürmüşler. ne yazıkki kaybettiler miniği :( o zamanlar şöyle bir açıklama yapmıştı ailesi: fitil bebeğimizin dışarıdan algılanan ateşini düşürmüş, ama içinde devam etmiş. havale geçirmiş. fitilin böyle bir olumsuzluğu olabiliyormuş.
dediğim gibi ne kadar doğrudur bu aktardıkları, ne kadar saçmadır bilmem. ama ben ilk fitil tavsiye edildiğinde bu kötü anıyı doktorla paylaşacağım. bilginiz olsun diye size de anlatmak istedim... umarım can sıkmamışımdır...

ha buarada Tunaya şampuan vs sipariş verirken kendime de çatlak kremi aldım. bir işe yararsa paylaşırım :D ben bu ürünleri netten alıyorum genelde. çok daha ucuza geliyor.ve gayet de hızlılar. dermokozmetik ürün kullananlar isterlerse alışveriş yaptığım sitenin adresini mesaj atarım.
mucks mucksss

Kesinlikle anliyolar canim.
Ada da bakici basladigindan beri kirik. Herseyin farkindalar ve bana gucendigini dusunuyorum. Eskisi gibi bana cilvelenmiyo,gulmuyo ve ben cok uzuluyorum buna :(
Herseyi algiladiklari bi donem artik.
Ada bugun acken biberonuna uzandi eliyle mesela. Bilincliler kesinlikle...

Fitil konusunu ben de merak ettim.
Pek olasi gelmemekle birlikte aslini ogrenmek isterim.
Bizim doktor da fitil veriyor.
Ben calpol surubun da ani bebek olumlerine sebep oldugunu okunustum. Evde var aldim ama kullanmadim hic...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ada da bakici basladigindan beri kirik. Herseyin farkindalar ve bana gucendigini dusunuyorum. Eskisi gibi bana cilvelenmiyo,gulmuyo ve ben cok uzuluyorum buna :(

Ben calpol surubun da ani bebek olumlerine sebep oldugunu okunustum. Evde var aldim ama kullanmadim hic...

Ay canım gönlün ferah olsun dicem ama işte...
inşallah cok güzel alışır bakıcısına tabii ki gönül ister sen bakasın ama malum hayat şartları, çalışman gerekiyorsa çalışıcaksın...
bende istanbulda olsam mecburen çalışmak zorunda kalacaktım, burada mecburen çalışamıyorum, bakacak kimsemiz yok, güvenecek kimse yok, tanıdık yok...

kıs inşallah bi loto moto çıkar de keyfinize bakarsınız, hepimize inşallah.. ama önce loto almak lazımdı dimi, almadan çıkmıyo :D

tatlım minnoşuna öpücükler, yerim onu bennn :utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar
Babuş sanırım sen sorduydun nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz diye..Yoksam simuş muydu Neyse ben sadece kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum, ne çorap ne başka birşey...Üzerini de incecik çarşafla belinden itibaren örtüyorum.Burası hem sıcak hem de nemli.
Dün salonda otururken oğlumun yanağından terin nasıl aktığını gördüm.Annem sağolsun hergün yıkıyor ferahlasın diye.Başka türlü çok bunalırlar.
10 gün sonra 5. ayımız bitmiş olacak, zaman hızlıca akıp geçiyor valla kızlar :bebecik

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kızlar
Babuş sanırım sen sorduydun nasıl yatırıyorsunuz ne giydiriyorsunuz diye..Yoksam simuş muydu Neyse ben sadece kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum, ne çorap ne başka birşey...Üzerini de incecik çarşafla belinden itibaren örtüyorum.Burası hem sıcak hem de nemli.
Dün salonda otururken oğlumun yanağından terin nasıl aktığını gördüm.Annem sağolsun hergün yıkıyor ferahlasın diye.Başka türlü çok bunalırlar.
10 gün sonra 5. ayımız bitmiş olacak, zaman hızlıca akıp geçiyor valla kızlar :bebecik

çok haklısın azom. zaman su gibi akıp geçiyor...
ben soruyu atlamışım ama biz de bazen sadece çıtçıtlı body, bazen üzerine ilave t-shirt, bazen de bir ilave daha alt pijamayla yatırıyoruz :D her akşamın ısısı farklı oluyor valla. üzerine de ince penye battaniyesi. genelde açıyor üzerini ona bir çözüm lazım ...

babuş bir de ben senin o hisli kızını yerim :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
e camı niye açıyon

bilgisayar kullanamıyon mu bebişleyken

bize de paranox verdi dr ama babası kullandırmıyo

hadi bol fikfikler :D
calpoldan daha doğal bişi ama babasına selam söle çocugu yıpratmadan ateşini düşürmek istiyosa kullandırtsın senin eşinde benimki gibi heral her şeye mudehale ediyo anne ben miyim o mu bilemiyorum bazen:D

ya kuzum erkekler öle anlayışsızlar işte boşver takılma sabah emn erken benim bebeğim ayaklanır bilen bilir her sabah 5 te kalkar 9 a kadar oyna benimle der ben 4 aydır moron oldum artık sinirlerim kaldırmıyor bazen akşam eşim gelmeden önce akşam uykusuna yatmış oluyo onun kafası rahat tabe 7,7,5da uyuyo sabah 5 de dikiliyo ben gece eşlik ediyorum kendisine 12,5 1 oluyo yatmam tabe 4 saat uykuyla gezsin tuğba hanım kimin umrunda....gündüz sağolsun oğlum uyumuyor max uykusu 1 saat ahhh kuzum anlattıkların hiç yabancı gelmedi bana benim söylenme gibi bir lüxümde yok bebeği en çok ben istedim kafasının etini yedim bak ben sana demiştim hazır değilsin daha die söylenmeye başlıyo sessiz sedasız içimde yaşıyorum çogu şeyii allah biz kadınlara sabır ihsan eylesin AMİN.

canım fitil ateş düşürücü bir fitil calpolu artık sağlık ocakları bile önermiyor fazla paranox adı çok cabuk düşürüyo ateşi kullanmak gerekmez inşallah babuşum ama ben memnun kaldım

ya en küçük anne muhabbeti yokmuydu ecrin ve dünyam 19 -20 yaşlarındaydı ben öyle hatırlıyoms..:bebecik

eet çok doğru hatırlıyosun tatlım sonrasındada bebikomla ben varız 87liler grubu olaraktan küçük anneler aslında daha sabırlı olması gerekir die düşünüyorum şahsen ben bazen kendi kendime sabır kalmamış bende şimdiki aklım olsaydı 16da dogururdum diyorum :D
Selam kızlar
ohhh kuzey oğlanın japoncuk göslerini yirim ben anası kılıklım çok şiker maşallah iyi bende bazen öle yatırıyorum ama salonda yatmaya başladı cocugum ora serin oluyo odasında su gibi ter oluyo die orda yatırmaya başladım arada klimayı açıyorum sere serpe yatıyo penye şort ve t-shitle yatırıyorum genelde hergün mutlaka yıkamak iyi olyuo rahatlıyo kızanlar :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar