Konuyu toplam 15 üye okuyor. (8 kayıtlı üye ve 7 misafir)
bblau, bebikommm, ecrinnn+, leader+, lilacs+, littlesunshine+, nazo06+, simurganka01+
vays kadro iyi bugun
saolun teyzoslarrrr hepsi birbirinden güzel bu meleklerin.allah hepsini nazarlardan korusun.
bu arada biz az önce ilk deneyimimizi yasadık elma suyu tattık..kim demiş tat almıyor bunlar diye.ela kırışa kırışa bi hal oldu..bu arada koca katı meyve sıkacagını dörtte bir elma için bulasık yaptım ya kendime tebrik koyuyorum.
ohhh afiyet bal şeker olsun bizde şimdi emiştik oğluşla aşı olmaya didicez teyzoşş ben daha meyvesuyu filan vermedim bakalım bu ayki kontrolde hanefi dedemiz ne diyecek ona göre şimdilik bye kızlar pc açık evde yakın sağlık ocagı zaten bakalım benim sıpa kaç kg olmuş en çok onu merak ediyorum ve dua edin ne olur oğlum ateşlenmesin
Bizim şirkette kullandığımız, demirdöküm.Bizim katı tek başına soğutuyor,ama cami tipi,ayaklı olanlardan.Kaç btu bilemiyorum ama, bizim kat açık ofis şeklinde, tüm kata yetiyor.Hatta muhtemelen tüm Tuzlayı soğutuyo bile olabilir
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının sebebi olabilir
Ben yazın hırkayla oturuyorum sürekli ve devamlı kolum,sırtım,göğsüm tutuluyo soğuğundan....
Markasından ziyada soğutacağı metrekareye göre uygun btu seçilmesi simuşum
Söylemesi ayıp üniversitedeyken ısıtma-soğutma-klima derslerim çok iyiydi
cnm benim mitsubishi buzdolabı gibi olan sohutmalar on numara tüm eve yeter
Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz kızlar?
Demin sordum ama kaybolmuş sorum
24000 btu snrm tüm evi soğtmaya ytr simuş
Simuş sagol tatlım. Yumurtadan zarar gelmez Diorum sonradan Dr vermediyse vardır bı bildigi diyorum.vermeden beklemedeyimm.Bu arada klima için bende hitachii Diorum.mitsubishi ve demirdokumm bide
Ben de her gün yıkamaya başladım canım.
Bizim sitede havuz var ama korkuyorum mikrop kapar diye sokamıyorum...
Bugun duşa sokmayı planlıyorum kucağımda ama bakalım becerebilir miyim...
kızlar aklmıdayken sorayım hemen ya karnındaki dogum cizgisi duran varmı hala ? benimki biraz siliklesti ama gobek deligimden asagı dogru yinede gorunuyo acık kahve rengi olarraktan :acep:
selam kızlar
nasılsınız,bebişler nasıl? ela 2 gün ateslendi asıdan sonra.yavrum cok kötü oldu.ama şimdi iyi cok şükür..ev cehennem gibi.nasıl gececk bu yaz cok merak ediyorum.geçmişi bi okuyayım..
canım ben gece yani 2 gecedir tek badiyle yatırdım malum ateslıydi.ama bundan sonra böle gider sanırım.ev cok sıcak benim.deliriyoruz sıcaktan..
saolun teyzoslarrrr hepsi birbirinden güzel bu meleklerin.allah hepsini nazarlardan korusun.
bu arada biz az önce ilk deneyimimizi yasadık elma suyu tattık..kim demiş tat almıyor bunlar diye.ela kırışa kırışa bi hal oldu..bu arada koca katı meyve sıkacagını dörtte bir elma için bulasık yaptım ya kendime tebrik koyuyorum.
hadi yaa ateşlenen bebekler çok oldu 3 kşi galiba uyku ne kadar yapar şu anda yeni geldim ayagımda 2 salladım uyudubu aşıda ateşlenme olmuyor pek merak etme sen cnmm
biraz huzursuz olur o kadar. zaten uyku yapar batuhanda öyle olmuştu
benimki hep öle işte simuş koca gün eymen oyala dur ne yemek ne temizlik hak getire ama sün öğlen bi 2 saat uyudu ilk kez şaşırdım bayaBenim cadı uyumamaya başladı yaaa... 3 saat nerdeyse uyanık kalıyo, sonra uyuyo yarım saat 40 dk ya geri kalkıyo
benim evin tamamı 70m2 tatlım 12000btu var bizde ama anca salonu sogutuyo samsung var alacaksan ınverter almanı tavsiye ederim ve mitsubishiden şaşma simuş bi kere para veriyon sağlam ama onun gibi sogutan bir klima daha bilmem ömürlük cihaz bide keşfe gelen adamlara anlat tüm evi sogutsun istiyorum de ona göre bi yere monte etsinler ama aklım olsaydı duvara monte edilen değil buzdolabı gibi olandan almak isterdim onlarda ısı kaybı olmuyoOooooo iyi yere açtım o zaman tükkanı deseneBabuşum 100 metrekareye kaç btu luk klima almak lazım? Sadece salona takılsın her yerin kapılarını açayım yatak odasına kızın odasına falan her yere gelsin istiyorum.
Yaa buzdolabı gibi olan istemiyorum lidırcan, böyle duvara asılanından olsun...
sorun değil simuş muhahsalıncakta uyuyo benim zilli.
Aaaaay pardon bebeeeem yeni gördüm.
Yaaa bence yumurta bisküi peynir vs... bunlar ağır şeyler. ilk etapta verilmesi ne kadar doğru bilmiyorum...
Sende mi mitsubishi diyon? Daikin nası peki?
Ben tek başıma beceremedim duşta Babuşum. Küvette tek de olsa yarım yamalak yıkayabiliyom ama duşta ıııı yapamadım valla... Havuza da sokma bence yaaa ilaçlı su sonuçta. illa ki yutar.
Silikleşti bebikom ama halen duruyo.bide göbeğimin içi simsiyah halen.
Selam Nazom. Elayla birlikte ateşlenen bebelerimiz 3 oldu. Neyse ki atlatıyorlar çok şükür. Bizim ev de feci sıcak. Kışın güneş uğrmaz, yazın içinden güneş çıkmaz cinsinden.
hımm bu arada teyzoşlar oğlum 6550 gr 68cm olmuş bugun itibariyle son durum budur geçen ayın 15inde gitmişiz sağlık ocagına 6000gr 64cmimiş 550gr 4 cm uzamış sıpam boya gidiyo hepp kg yok yinede sma mamadan allah razı olsun güsel toparladı çocugumu aptamile dvm etseydi ısrarla yememeye devam etcekti sonuç yine hüsran
sağol teyzesi büyümüş azcık ucundan aşı olduk 2 tane bacaklardan ağlamadı çok şükür 2 snde sakınleşti ama bir süre dudak büzüp durdumasallah masallah eymeneası oldunuz mu nasıldı ?
sağol teyzesi büyümüş azcık ucundan aşı olduk 2 tane bacaklardan ağlamadı çok şükür 2 snde sakınleşti ama bir süre dudak büzüp durdu
kıyamam kuzum yaa ii sevindim aglamadıgına hadi gecmis olsun...
bizimkide 2o haziranda :iyyy:
Aaaa (MAŞALLAH diyim) bide kızım ilk kez biberonu aldı ağzına ve öğürmedi ve 10 cc su içti
hımm bu arada teyzoşlar oğlum 6550 gr 68cm olmuş bugun itibariyle son durum budur geçen ayın 15inde gitmişiz sağlık ocagına 6000gr 64cmimiş 550gr 4 cm uzamış sıpam boya gidiyo hepp kg yok yinede sma mamadan allah razı olsun güsel toparladı çocugumu aptamile dvm etseydi ısrarla yememeye devam etcekti sonuç yine hüsran