2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben de bebek küvetinde kendim yıkıyorum da bu kez banyoya sokayım dedim.
Aslında ben de havuz alırım da, pazartesi işe başlıcam, bakıcı üşütür filan diye korkuyorum.
Banyoyu bile onun yanında yaptırtmıyorum hırsıza yol göstermek gibi olmasın diye.

canım neden bakıcının yanında yıkamıyosun? bence o işi de öğrensin ada nasıl keyif alıyor banyodan nasıl sıcaklıkta sudan hoslanıyor bilse daha iyi olmaz mı? hadi sen evde yokken adanın yıkanması gerekse..tam acamilik olmaz mı? gerçi konuyu tam bilmiyorum ama daldım öle.gecmişi okuyayım bi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar :)

nasılsınız,bebişler nasıl? ela 2 gün ateslendi asıdan sonra.yavrum cok kötü oldu.ama şimdi iyi cok şükür..ev cehennem gibi.nasıl gececk bu yaz cok merak ediyorum.geçmişi bi okuyayım..

babuss canım yerim ben adayı masallah kuzuma nasıl tatlı olmus.mıncırmalık beee..

Nazom çok geçmiş olsun,aşılar bazen mahvediyo minnoşları ya :(
Büyümüş dimi Ada kuzu teyzesi :)

kızlar aklmıdayken sorayım hemen ya karnındaki dogum cizgisi duran varmı hala ? benimki biraz siliklesti ama gobek deligimden asagı dogru yinede gorunuyo acık kahve rengi olarraktan :acep:

Silikleşti ama duruyo canım.Benim zaten doğuma yakın belirmişti.Geç çıktı şimdi de gitmek bilmiyo :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

canım neden bakıcının yanında yıkamıyosun? bence o işi de öğrensin ada nasıl keyif alıyor banyodan nasıl sıcaklıkta sudan hoslanıyor bilse daha iyi olmaz mı? hadi sen evde yokken adanın yıkanması gerekse..tam acamilik olmaz mı? gerçi konuyu tam bilmiyorum ama daldım öle.gecmişi okuyayım bi..

Tek başına yıkasın istemiyorum be nazom.Elinden kayar düşer filan diye...Biraz insiyatif kullanabilen biri değil ezberci bi tip, şimdilik yıkanma işine girmedim bakalım.......

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Leader'm masallah Eymen nasıl yakısıklı olmus oyle koca adam gibi duruyor kim der 4 aylık bu diye :)
hehe maşallahı var teyzesi pantolon gömlek filan giydirdiğim için büyük gözüküyo aslın
da çırpıcık bi zargana o teyzesi :D
bide adam gibi baktıgı içindir ciddi bakışlım

Ben de diyorum acaba hastamı niye uyumuyo lidoş...
Yani hep uyuyan çocuk neden birden istemiyo uyumayı...
Ama uyuyana kadar, uyuyunca iş tamam.Hasta olduğu zaman uyku da uyuyamıyodu zırt pırt kalkıyodu...
yok zuzu ya öleler işte bende ilk zaman fitil oluyodum uyuymuyo etmiyo die şimdi alıştım
becerirsin babusum korkma hatta daha kolay oluyomus kucakta dusta bende onu kesfettim esimle yıkıyoduk kuvetinde binbir cileyle simdi ben alıyom kucagıma oturuyom kuvete suyu ayarlıyom dusta yıkıyom valla hem korkmuyo hosuna gidyo hem daha kolay sıkı tut yeter ki kaymasın
heh ben hiç denemedim ama kaymasın die bi havluda kullanılabilir dizin üstüne die düşünüyorum ben halen kuvette yıkıyorum
selam kızlar :)

nasılsınız,bebişler nasıl? ela 2 gün ateslendi asıdan sonra.yavrum cok kötü oldu.ama şimdi iyi cok şükür..ev cehennem gibi.nasıl gececk bu yaz cok merak ediyorum.geçmişi bi okuyayım..

babuss canım yerim ben adayı masallah kuzuma nasıl tatlı olmus.mıncırmalık beee..

geçmiş olsun nazom biz iyiyiz elamada aferin toparlanmış bugunde bizim aşımız var uyansında...götürcem

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Duru dün gece çok uyandı. Sanırım sıcaklar etkiliyo bu kuzuları. Nası giydircez biz bunları yaaa? Bide gece nası yatırcaz? Yani artık dönecekleri için üstlerine örtü örtememeliyiz bence. Şu ayak kısmı torba gibi büzülen geceliklerden almak lazım sanırım. De onun nası olanını almak gerek? Böyle boyundan geçirilip giydirilenleri var sanırım bide göğüs üstünden inenleri???
canım ben gece yani 2 gecedir tek badiyle yatırdım malum ateslıydi.ama bundan sonra böle gider sanırım.ev cok sıcak benim.deliriyoruz sıcaktan..
Tek başına yıkasın istemiyorum be nazom.Elinden kayar düşer filan diye...Biraz insiyatif kullanabilen biri değil ezberci bi tip, şimdilik yıkanma işine girmedim bakalım.......

hımm anladım canım.sen daha iyisini bilirsin zaten.yıkaması gerekirse ıslak havluyla siler.daha risksiz.ada cookk tatlı olmus güzel kızım...becerebilirsem bende size ela cadısının resmini koyayım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
maşallah adama dudişlerini yediğim pek tatlı babuş damat kimdi? benim gelinimde senin kıza benziyo

Teşekkürler teyzesi.Bizim damat aden oğlandı ama baksana ortalarda yok kayıp :D
Artık başka nasibi çıkarsa vericez napalım :sirin:
Senin minnoş da çok tatlı maşallah, küçük adam resmen yavrum benim :huhuu:

canım ben gece yani 2 gecedir tek badiyle yatırdım malum ateslıydi.ama bundan sonra böle gider sanırım.ev cok sıcak benim.deliriyoruz sıcaktan..

hımm anladım canım.sen daha iyisini bilirsin zaten.yıkaması gerekirse ıslak havluyla siler.daha risksiz.ada cookk tatlı olmus güzel kızım...becerebilirsem bende size ela cadısının resmini koyayım.

Evet canım ıslak havlu iyi fikir aklımda olsun.
Tecrübeli anne işte ya :sirin:
Koy elamı bakalım, gerçi biz feysten takip ediyoruz kayrayla ikisini, fanlarıyız :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Asıl ben sana cevap yazdım sen gormedin-kizgin

Kizzz babusum o nasıl göz rengi öyle masllahhh :huhuu: allahhnazardan saklasinn pek Dağlı kizzz .. Kimseye soz verme ben oğlan yapıp alayım senin kızı. Kız büyük olunca zengin oluyolarmis ya. Lidirimin oğlunu da küçük aliyoz irşada benim kız büyük yine zengin olcaklarrrr:deli:

Tatlı yazdım Dağlı olmuş ya:bitter:

Yap kız, yap da veriim sana kızımı zengin olsun :)
Ben olamadım o olsun bari :D
Ben de eşimden 1.5 yaş büyüğüm ama, hala maaşlara talim zengin olamadık gitti :dance2:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Teşekkürler teyzesi.Bizim damat aden oğlandı ama baksana ortalarda yok kayıp :D
Artık başka nasibi çıkarsa vericez napalım :sirin:
Senin minnoş da çok tatlı maşallah, küçük adam resmen yavrum benim :huhuu:

Evet canım ıslak havlu iyi fikir aklımda olsun.
Tecrübeli anne işte ya :sirin:
Koy elamı bakalım, gerçi biz feysten takip ediyoruz kayrayla ikisini, fanlarıyız :)
sağol teyzoş bencede bak ecrin sana damat yapsın onun ogluda bi başka güsel olur cnmmm
Yap kız, yap da veriim sana kızımı zengin olsun :)
Ben olamadım o olsun bari :D
Ben de eşimden 1.5 yaş büyüğüm ama, hala maaşlara talim zengin olamadık gitti :dance2:
hahahah koptumm valla zengin olamamışmış maşallah kız halinize
elamda pek tatlı kuzum tontik tontik 41 kere maşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bugun oğluşum tam tamına 4.ayını bitirdi hey gidin günler heyy şu saatte 4 ay önce doğumhanede eymeni çıkarcam die ugraşıodum şimdi yanıbaşımda sıpam şükürler olsun rabbime:utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

oooo coşmuş burası ama okula gitmem lazım :( geç bile kaldım. aradım Tuna uyuyor, azcık gecikcem dedim. azcıktan kastımın 1 saat olduğunu tahmin edememişlerdir herhaldeeeee :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nazom değiştir de o mesaja,
sonra gelişmişe tıkla
eklenti ekle de,
resim isimlerinin yanında sil gelecek.
ordan sil. kaydet de

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar