İstatistiğe bak, ayda 1 kere bile değil :kahkaha:
a

İstatistiğe bak, ayda 1 kere bile değil :kahkaha:
kıs alemsin ya sen cidden..ben de seviyom da zengin olsa sanki daha çok sevcekmişim gibi![]()
:dance:
aah valla mı bea eymen 50 günlük oluncaya kadar biz hiç şey etmemiştik ama sonra düzene girdi haftada 1 mutlaka bazen 2
ys:
muhabbet baya koyulaşmış haaa:findikim: 2 dakka kızı yıkadım geldim neler olmuş...
hayatımm bi fotonu koy kız çok merak edioumm..ben bide ecrini merak edioum bide leaderı haa
muhabbet baya koyulaşmış haaa:findikim: 2 dakka kızı yıkadım geldim neler olmuş...
hayatımm bi fotonu koy kız çok merak edioumm..ben bide ecrini merak edioum bide leaderı haa
aynen aynen
volkan kim kız
simuş hangi tur direkt otelden rez. mu
Çıkıyom kızlar haftasonu gece girecem gari yetti bu hasretlik.Özledim sizi.
aah valla mı bea eymen 50 günlük oluncaya kadar biz hiç şey etmemiştik ama sonra düzene girdi haftada 1 mutlaka bazen 2
ys:
simuş yazıcam yazamadım, gülü gülü gidin tatile, Mersine kadar gelmişken azcık daha güneye inin buralarada gelin şeker, bekleris, Temmuza kadar buralardayıs....
hani kızz leaderr
benim taze fasulye var zeytinyağlı birde makarna karpuz kestim bide irmik tatlısı var yeter gari bu yaz sıcagına