2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam kızlar, nabersiniz?
anca okuyorum yazdıklarınızı, eşim izinli, annemlerin yazlığındayız, ama yarın 1 geceliğine dönüyoruz yuvaya, malum sünnetimiz var...dua edin de minnoşum dertsiz atlatsın sünnetini, bi de rota aşımız var cumaya... ikisini sıkıştırdık bir araya, çünkü babamız pzt yine ist. yolcusu, taa çarş. gelecek...minnoşun aşısı geç kalır diye peşpeşe olacak sünnetle, yavrum kolay atlatır inşallah...
öpüyorum hepinizi, iyi geceler.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anca okuyorum yazdıklarınızı, eşim izinli, annemlerin yazlığındayız, ama yarın 1 geceliğine dönüyoruz yuvaya, malum sünnetimiz var...dua edin de minnoşum dertsiz atlatsın sünnetini, bi de rota aşımız var cumaya... ikisini sıkıştırdık bir araya, çünkü babamız pzt yine ist. yolcusu, taa çarş. gelecek...minnoşun aşısı geç kalır diye peşpeşe olacak sünnetle, yavrum kolay atlatır inşallah...

Aaaaa minnoş sünnet mi olacak? Neden yaptırıyorsunuz canım? Koca adam mı olcak şimdi Kuzey :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kız koy bi fotonu da görelim yüzünü..bak kimsede yyookkkk hazır:deli::deli::huri:

Koymaaaaaaz. :deli:

Hadi kolay gelsin geçşin inşallah Lilacscım. İlk sünnetimiz haaaa... Duygulandım bak... :huhuu:

:uyku: gunaydııııınnnn fikfikcileeeeeeeeeer

Günaydıııın. Ama ben diiilim o dediğinden :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Duru dün gece çok uyandı. Sanırım sıcaklar etkiliyo bu kuzuları. Nası giydircez biz bunları yaaa? Bide gece nası yatırcaz? Yani artık dönecekleri için üstlerine örtü örtememeliyiz bence. Şu ayak kısmı torba gibi büzülen geceliklerden almak lazım sanırım. De onun nası olanını almak gerek? Böyle boyundan geçirilip giydirilenleri var sanırım bide göğüs üstünden inenleri???

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar...
nasılsınız?
of ben pek sıkkınım...dün akşam üstünden başlayarak kızım ben uyuturken de ağlamaya başladı. kucakta uyuyordu ve bakıcıyı sanırım kokusundan yabancılayıp çok şiddetli ağlıyordu uyutmaya çalışırken. ben alınca anında rahatlayıp,susup uyuyodu.
dün ben alınca da susmadı. uyumadı.
hatta gece uykusuna yatarken de mızırdadı durdu...
gece uyanmadı sabah 6da kalktı, mama emdi. Altını değiştirirken uyandı.
Ama uyku gözlerden akıyo.Sallıyorum kolumda, gözler kapalı, eli gözünde ağlıyo, mızlıyo,bir buçuk saatte uyudu...
şimdi her zamanki rutini olan kolda uyumayı da reddediyo, ne şekil uyutacağımı şaştım.
kabahati bakıcıya buluyorum.ilk zaman sallarken mızıldar mızıldamaz ayağa dikiyodu.ben de dedim ki o zaman hemen mıkırdar mıkırdamaz dikme, az mıkırdayıp uyuyabilir. öyle dedim ya çocuk zar zar zar ağlıyo hala sallamaya çalışıyo. ısrarla. e diyorum ısrar etme çok ağlıyo kaldır, e sen kaldırma demedin mi diyo.
Hey allahım azıcık insiyatif kullansana ya, azıcık çalıştır saksıyı, azıcık fikir yürüt ya.Azıcık düşün,mantık işlet.
Altını alayım mı, mamam vereyim mi paso bana soruyo.
Ay napıcam ben ya offfff

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar...
nasılsınız?
of ben pek sıkkınım...dün akşam üstünden başlayarak kızım ben uyuturken de ağlamaya başladı. kucakta uyuyordu ve bakıcıyı sanırım kokusundan yabancılayıp çok şiddetli ağlıyordu uyutmaya çalışırken. ben alınca anında rahatlayıp,susup uyuyodu.
dün ben alınca da susmadı. uyumadı.
hatta gece uykusuna yatarken de mızırdadı durdu...
gece uyanmadı sabah 6da kalktı, mama emdi. Altını değiştirirken uyandı.
Ama uyku gözlerden akıyo.Sallıyorum kolumda, gözler kapalı, eli gözünde ağlıyo, mızlıyo,bir buçuk saatte uyudu...
şimdi her zamanki rutini olan kolda uyumayı da reddediyo, ne şekil uyutacağımı şaştım.
kabahati bakıcıya buluyorum.ilk zaman sallarken mızıldar mızıldamaz ayağa dikiyodu.ben de dedim ki o zaman hemen mıkırdar mıkırdamaz dikme, az mıkırdayıp uyuyabilir. öyle dedim ya çocuk zar zar zar ağlıyo hala sallamaya çalışıyo. ısrarla. e diyorum ısrar etme çok ağlıyo kaldır, e sen kaldırma demedin mi diyo.
Hey allahım azıcık insiyatif kullansana ya, azıcık çalıştır saksıyı, azıcık fikir yürüt ya.Azıcık düşün,mantık işlet.
Altını alayım mı, mamam vereyim mi paso bana soruyo.
Ay napıcam ben ya offfff

hmmm biraz zor olucak anlaşılan hepiniz için yabancı birine alışmak... kadın çekiniyo mu acaba hani yanlış bişey yaparım da kızar diye... babuşum zor işler bunlar yaaa... Allah kolaylık versin...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar