demetmania
Daimi Üye
hayatımmmm:deli:
selam kızlar, nabersiniz?
anca okuyorum yazdıklarınızı, eşim izinli, annemlerin yazlığındayız, ama yarın 1 geceliğine dönüyoruz yuvaya, malum sünnetimiz var...dua edin de minnoşum dertsiz atlatsın sünnetini, bi de rota aşımız var cumaya... ikisini sıkıştırdık bir araya, çünkü babamız pzt yine ist. yolcusu, taa çarş. gelecek...minnoşun aşısı geç kalır diye peşpeşe olacak sünnetle, yavrum kolay atlatır inşallah...
öpüyorum hepinizi, iyi geceler.
kız koy bi fotonu da görelim yüzünü..bak kimsede yyookkkk hazır:deli::deli:
selam kızlar, nabersiniz?
anca okuyorum yazdıklarınızı, eşim izinli, annemlerin yazlığındayız, ama yarın 1 geceliğine dönüyoruz yuvaya, malum sünnetimiz var...dua edin de minnoşum dertsiz atlatsın sünnetini, bi de rota aşımız var cumaya... ikisini sıkıştırdık bir araya, çünkü babamız pzt yine ist. yolcusu, taa çarş. gelecek...minnoşun aşısı geç kalır diye peşpeşe olacak sünnetle, yavrum kolay atlatır inşallah...
öpüyorum hepinizi, iyi geceler.
gunaydııııınnnn fikfikcileeeeeeeeeer
simoş nbr kııı
selam canlar
Babuuuuş seni tekrar sahalarda görmek ne güzeeeeeeelAlıştı mı Adamız ve sen bakıcı teyzeye?
Selam kızlar...
nasılsınız?
of ben pek sıkkınım...dün akşam üstünden başlayarak kızım ben uyuturken de ağlamaya başladı. kucakta uyuyordu ve bakıcıyı sanırım kokusundan yabancılayıp çok şiddetli ağlıyordu uyutmaya çalışırken. ben alınca anında rahatlayıp,susup uyuyodu.
dün ben alınca da susmadı. uyumadı.
hatta gece uykusuna yatarken de mızırdadı durdu...
gece uyanmadı sabah 6da kalktı, mama emdi. Altını değiştirirken uyandı.
Ama uyku gözlerden akıyo.Sallıyorum kolumda, gözler kapalı, eli gözünde ağlıyo, mızlıyo,bir buçuk saatte uyudu...
şimdi her zamanki rutini olan kolda uyumayı da reddediyo, ne şekil uyutacağımı şaştım.
kabahati bakıcıya buluyorum.ilk zaman sallarken mızıldar mızıldamaz ayağa dikiyodu.ben de dedim ki o zaman hemen mıkırdar mıkırdamaz dikme, az mıkırdayıp uyuyabilir. öyle dedim ya çocuk zar zar zar ağlıyo hala sallamaya çalışıyo. ısrarla. e diyorum ısrar etme çok ağlıyo kaldır, e sen kaldırma demedin mi diyo.
Hey allahım azıcık insiyatif kullansana ya, azıcık çalıştır saksıyı, azıcık fikir yürüt ya.Azıcık düşün,mantık işlet.
Altını alayım mı, mamam vereyim mi paso bana soruyo.
Ay napıcam ben ya offfff