2012 Şubat Anneleri

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
muhabbet baya koyulaşmış haaa:findikim: 2 dakka kızı yıkadım geldim neler olmuş...
hayatımm bi fotonu koy kız çok merak edioumm..ben bide ecrini merak edioum bide leaderı haa:D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuş yazıcam yazamadım, gülü gülü gidin tatile, Mersine kadar gelmişken azcık daha güneye inin buralarada gelin şeker, bekleris, Temmuza kadar buralardayıs....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aynen aynen
volkan kim kız

Valla tanımıyom Volkanı. Tlf u açtım, direk ben Volkan dedi. :D :D

simuş hangi tur direkt otelden rez. mu

Yavrum eşim geldi, duttum yakasını doğru söyle kaç para bu otel dedim. 1580 dedi. Alallalala ben aradım oteli bizim odalar 330 muş o nası oluyo dedim. Nisanda rezervasyon artı tanıdık araya sokmuş. öyle diyo. Ben de onun yalancısıyım valla..

Çıkıyom kızlar haftasonu gece girecem gari yetti bu hasretlik.Özledim sizi.

Valla ben de özledim kız seni. :huhuu:

ahahaah valla mı bea eymen 50 günlük oluncaya kadar biz hiç şey etmemiştik ama sonra düzene girdi haftada 1 mutlaka bazen 2 :eek:ys:

Valla kız. :D evden gelen giden yatılı kalan hiç eksik olmadı ki maşallah. :D

simuş yazıcam yazamadım, gülü gülü gidin tatile, Mersine kadar gelmişken azcık daha güneye inin buralarada gelin şeker, bekleris, Temmuza kadar buralardayıs....

:utan: Cansın sen kızz.. Teklifin yeter... seviyom seni...:sirin:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
:smileylove: evde yemek yokk yapcak canım yok hawa sıcaakk ,kocişte ne yesek bilmio Allah sonumuzu hayır etsinnnn

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim taze fasulye var zeytinyağlı birde makarna karpuz kestim bide irmik tatlısı var yeter gari bu yaz sıcagına

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
benim taze fasulye var zeytinyağlı birde makarna karpuz kestim bide irmik tatlısı var yeter gari bu yaz sıcagına

ohh helal olsun kız walla aferinn..Allahım ben yemek özürlüyüm yaa oldum olası sewmioum yemek yapmayıı..bana dee evi kaldır indir temizlee yaparım amaa yemek olayı çok zor gelio yaaa..bi yemek kitabımı alsam acabaa

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Allah'ımm şu cuma bi gelse yaa iş başı yapsa eşim iice kafayı yedi şimdide tutturmuşş Etiler Marmarisin bayiliğini alsak acaba die tutturdu araştırmaya koyulduu:deli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar