2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla leadercım senin o arkadaşını bilmem ama ben o kadar para almıyorum, tam hafta derse girdiğimde dahi almıyordum. ya senin arkadaş 20 yıllık falan öğretmen, yada devlet beni kazıklıyo :D :D

arkadaşım 86 doğumlu 3 yıldır aynı okulda hoca bildiğim kadarıyla kpssde ilk 10 a girmiş bunun bir önemi varmıdır bilmem belki bölümlerlen bölümlere değişiyodur maaş

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
benim de 3.yılım kadrolu olarak :D eşin çalışmaması, çocuk gibi etkenler dışında hiçbirşey etkilemez. ha bir de dil tazminatı. ama belki tam gün gibi bir durum vardır ...

simuşum belki yaz dönüşü denk geliriz.
tanselim balayımızda belek'e gitmiştik. bayılmıştım ben o otele. bi daha gitsek keşke :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

aaaaahahaha çılgın senin şu bitirim laflarına hastayım bakire kızım benim korkma o senin kocann ilaç atmaz içeceğine kız gökçe ile azo nirde nazo nirde ayıpçılar siizi ösledimmm ya bu muhabbetleriiii

hayatımın erkekleri gözüm gönlüm onlara bakınca açılıyoo yavruşlarım

hakketten ayıpçılar ortada yok
ben de sana hastayım yafrummm
yarın belkim evlilik yıldönümümüz hediyem olsun :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Tuğba'm bende oldum olası bayılırım bu herife napiyim :) simdi az once annemle konustum anlattım senin böğğ diyip altına imirzalıoglunu koydugunu :cokkomik: annem heh afferin ona selam sole erkek dedigin oyle olur diyo hihihi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim de 3.yılım kadrolu olarak :D eşin çalışmaması, çocuk gibi etkenler dışında hiçbirşey etkilemez. ha bir de dil tazminatı. ama belki tam gün gibi bir durum vardır ...

simuşum belki yaz dönüşü denk geliriz.
tanselim balayımızda belek'e gitmiştik. bayılmıştım ben o otele. bi daha gitsek keşke :D
tam gün onun evet canım ve bildiğim kadarıylada yeni okul müdür yardımcısı olmuş bayadır görüşemiyoz balımla
hakketten ayıpçılar ortada yok
ben de sana hastayım yafrummm
yarın belkim evlilik yıldönümümüz hediyem olsun :D
valla ya azo yeni işe başladı gökçemde yayamaz oğlan adenle ugraşıyo geçmişide okumuyo ki görsün
ben sana daha çok hastayımmm valla bişi diycem samimi bir şekilde seni görmeden ölürsem gözlerim açık gidfecek çok canlandırıyorum seni kafamda karakter olarak çok sağlam görüyorum bi kendi fotonu koymadın şuraya :gıdık:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Kız yogsam kocam beni kazıklıyo mu? Yani gitmekten vazgeçmiiim diye tutarı az mı söylüyo? Çünkü o dedi bana fiyatı... Aboooo dur hele akşama sıkıştıriiim ben onu...

ayy keşke kocamda beni böle kazıklasa
özeniorum valla kocam şunu almış yapmış diince
bizim evde hersey benden geçer kalite kontrol memuru gibi yoruldum

hakikaten haa kızlar olmayınca fikfik olayını geniş kapsamlı ele alamadık :cokkomik:

anlamadım napamadık

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tuğba'm bende oldum olası bayılırım bu herife napiyim :) simdi az once annemle konustum anlattım senin böğğ diyip altına imirzalıoglunu koydugunu :cokkomik: annem heh afferin ona selam sole erkek dedigin oyle olur diyo hihihi

anneciğini kocuman öp gidince bayılırım ben kenana bak kocamda aynı o hele saçları filan yapsın aynı oğluşumda o gibi sert bakıyo yavrum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

anlamadım napamadık

fikfik diyom...uzun uzun konusamadık diyom...
heyt beee,hatırlıyonuz dmi hamileykenki k..k.. olayını :)

fill in the blanks :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Böyle dışardan evet güzel görünüyo ama yaşayınca pek öyle olmuyo. Bak sana şöyle söyliim, biz bi ev yaptırıyoruz ara ödemelerimiz oluyordu toplu şekilde. Eşim bana bitti ödemeler çok şükür dedi. Oh dedim. Gittim bi sürü harcama yaptım. Maaşımı çekmek için bi gittim bankaya para yok. Para nerde? Kooperatife verdim. E hani bitmişti? Bitmedi deseymiş ben harcama yapmazmışım. Sonra bende 1 hafta mide ağrısı oldu nası yettircez parayı diye. Eşim bunu hep yapıyo. İnan zor duruma düşücez diye korkumdan üstüme çöp alamıyorum. Böyle olması da iyi değil...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ya bisey dicem yaaa İZEL'in drakula diye sarkısı var dinledinizmi hic Allah askına bi dinleyin ya koptum hahha :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
fikfik diyom...uzun uzun konusamadık diyom...
heyt beee,hatırlıyonuz dmi hamileykenki k..k.. olayını :)

fill in the blanks :)

azomun tanga ile yerleri silmesini hayal etmesi :D gökçemin hamile haliyle stor perdeyi kafasına indirmesi benim banyoda düşmem :D yani nazomun ayıpçı söleri kuku bakanı aslı ...........hayatımın fırlamalıkları .......layloşumun dujjj alması ruslara benzetmiştik onu

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ne diycen balım doğarken anne babalarımızı seçim hakkı sunulmuyo ki bize allah başımızdan eksik etmesin canları sağolsun

ayyyy bana tatil demeyin camı açıp aşağı atlıycammmm sizin yerinizde olmak istiyorum hayatımda hiç bişeyi kıskandığımı bilmem ama şu anda kıskanıyorum sizi hemde çooooooooooooooooooooooooooookkk benide unutmayın aklınıza geleyim bol bol yüzün bol bol güneşlenin bol bol tıkının :D bol bol fik fik yapın :D

Ya Tuuubam ben en iyisi kapatiim bu tatil konusunu, üzülüyom şimdi konuştuğuma da. :( :( Sen şu haşin eşini ikna etsene annenlerin yanına gitmek için....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

azomun tanga ile yerleri silmesini hayal etmesi :D gökçemin hamile haliyle stor perdeyi kafasına indirmesi benim banyoda düşmem :D yani nazomun ayıpçı söleri kuku bakanı aslı ...........hayatımın fırlamalıkları .......layloşumun dujjj alması ruslara benzetmiştik onu

Anaaa ben çok şey kaçırmışım. Ben bi duj u hatırlıyom bi de kuku bakanı Aslıyı :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar