littlesunshine
Daimi Üye
valla leadercım senin o arkadaşını bilmem ama ben o kadar para almıyorum, tam hafta derse girdiğimde dahi almıyordum. ya senin arkadaş 20 yıllık falan öğretmen, yada devlet beni kazıklıyo

valla leadercım senin o arkadaşını bilmem ama ben o kadar para almıyorum, tam hafta derse girdiğimde dahi almıyordum. ya senin arkadaş 20 yıllık falan öğretmen, yada devlet beni kazıklıyo![]()
aaaaaha çılgın senin şu bitirim laflarına hastayım bakire kızım benim korkma o senin kocann ilaç atmaz içeceğine kız gökçe ile azo nirde nazo nirde ayıpçılar siizi ösledimmm ya bu muhabbetleriiii
hayatımın erkekleri gözüm gönlüm onlara bakınca açılıyoo yavruşlarım
ya 1700-1800 rakamı nerden aldınız simuş ben sitesinden bakıyom 3800 çıkıyo 10 gün hem de standart oda
tam gün onun evet canım ve bildiğim kadarıylada yeni okul müdür yardımcısı olmuş bayadır görüşemiyoz balımlabenim de 3.yılım kadrolu olarakeşin çalışmaması, çocuk gibi etkenler dışında hiçbirşey etkilemez. ha bir de dil tazminatı. ama belki tam gün gibi bir durum vardır ...
simuşum belki yaz dönüşü denk geliriz.
tanselim balayımızda belek'e gitmiştik. bayılmıştım ben o otele. bi daha gitsek keşke
valla ya azo yeni işe başladı gökçemde yayamaz oğlan adenle ugraşıyo geçmişide okumuyo ki görsünhakketten ayıpçılar ortada yok
ben de sana hastayım yafrummm
yarın belkim evlilik yıldönümümüz hediyem olsun
Kız yogsam kocam beni kazıklıyo mu? Yani gitmekten vazgeçmiiim diye tutarı az mı söylüyo? Çünkü o dedi bana fiyatı... Aboooo dur hele akşama sıkıştıriiim ben onu...
hakikaten haa kızlar olmayınca fikfik olayını geniş kapsamlı ele alamadık
Tuğba'm bende oldum olası bayılırım bu herife napiyimsimdi az once annemle konustum anlattım senin böğğ diyip altına imirzalıoglunu koydugunu
annem heh afferin ona selam sole erkek dedigin oyle olur diyo hihihi
ayy keşke kocamda beni böle kazıklasa
özeniorum valla kocam şunu almış yapmış diince
bizim evde hersey benden geçer kalite kontrol memuru gibi yoruldum
anlamadım napamadık
anneciğini kocuman öp gidince bayılırım ben kenana bak kocamda aynı o hele saçları filan yapsın aynı oğluşumda o gibi sert bakıyo yavrum
ayy keşke kocamda beni böle kazıklasa
özeniorum valla kocam şunu almış yapmış diince
bizim evde hersey benden geçer kalite kontrol memuru gibi yoruldum
fikfik diyom...uzun uzun konusamadık diyom...
heyt beee,hatırlıyonuz dmi hamileykenki k..k.. olayını
fill in the blanks
ne diycen balım doğarken anne babalarımızı seçim hakkı sunulmuyo ki bize allah başımızdan eksik etmesin canları sağolsun
ayyyy bana tatil demeyin camı açıp aşağı atlıycammmm sizin yerinizde olmak istiyorum hayatımda hiç bişeyi kıskandığımı bilmem ama şu anda kıskanıyorum sizi hemde çooooooooooooooooooooooooooookkk benide unutmayın aklınıza geleyim bol bol yüzün bol bol güneşlenin bol bol tıkınınbol bol fik fik yapın
azomun tanga ile yerleri silmesini hayal etmesigökçemin hamile haliyle stor perdeyi kafasına indirmesi benim banyoda düşmem
yani nazomun ayıpçı söleri kuku bakanı aslı ...........hayatımın fırlamalıkları .......layloşumun dujjj alması ruslara benzetmiştik onu
çok sıcaaaaak aman Allah çok sıcaaaakkk