2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

kız deniz sevilmez mi soguk su ve tuzlu su adamı dinlendirir kugu gibi süzülceksin o sudaaa ayyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhh bana kalsa kışın bile denize girerim ben ama sudan çıkınca ortalık sıcak olcak 1 derece suya bile girdim daha ben ölmem

valla canım bide şu var insanın maaşına görede masrafı oluyo buda bi gerçek yetmeyebilir tabisi ahh ben tekniker olarak çalışabilseydim 3binden aşagı maaşım olmazdı kafama tüküreyim babamın yanında çalışıyorum ama sağolsun sevgili babacıgım iş bilmiyorum die çok komik bir rakam veriyo sevgili kızına birde ssk asgari ucretten gözüküyo

benim babam çok duygusaldır, öyle yanında felan çalışşsam bütün karını bana verirdi galiaba. Senin babam tam bir profesyonel olarak düşünüyormuş.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım sen gıda mühendisiydin demi, niye babamla çalışıyorsun? Başka iş bakasana..Bide mobilyaları evlenirken aileler alamdı yardımları olmamışsa zor.
yok canım süt ve ürünleri teknikeriyim ben tabi deneyimlerim var bu konuyla ilgili
evlenmemiz çok süpriz oldu tanselim 1 ay içinde evlendik biz eşimin aileside o ara abisini evlendiriyodu biz babamın boş olan bir evi var die burda yaşayalım kira filan ödemez hemen ev satın alıp evi kafamıza göre döşeriz dedik ondan sebep alınmadı mobilyalar burdaki evdeki mobilyalarda 25 yıllıktı açıkcası eşim her sene bir tarafı değiştirdi gibi oldu ölece oturmamı istemedi beyaz eşya mobilya vs işte sonuç bu tatlım ama babamın bir sözü var ev alın benim sana borcum var ya ev peşinatını ödüycem yada tüm mobilyalarını seç beğen ben ödiycem dedi ama eşimin tarafta yardım zor gelir çünkü babası emekli maaşıyla geçiniyo çok zor yaşları ıtıbariyla
benim babam çok duygusaldır, öyle yanında felan çalışşsam bütün karını bana verirdi galiaba. Senin babam tam bir profesyonel olarak düşünüyormuş.
yanımda çalışan adamlar ne biliyosa onu veririm diyo iş başka kız baba ilişkisi başka diyo ama dediğim gibi evdeki elektirik su otomatik ödemedeymiş onları bize ödetmiyo bi doğalgaz veriyoruz evde kafamıza göre oturuyoruz bu var

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

yok canım süt ve ürünleri teknikeriyim ben tabi deneyimlerim var bu konuyla ilgili
evlenmemiz çok süpriz oldu tanselim 1 ay içinde evlendik biz eşimin aileside o ara abisini evlendiriyodu biz babamın boş olan bir evi var die burda yaşayalım kira filan ödemez hemen ev satın alıp evi kafamıza göre döşeriz dedik ondan sebep alınmadı mobilyalar burdaki evdeki mobilyalarda 25 yıllıktı açıkcası eşim her sene bir tarafı değiştirdi gibi oldu ölece oturmamı istemedi beyaz eşya mobilya vs işte sonuç bu tatlım ama babamın bir sözü var ev alın benim sana borcum var ya ev peşinatını ödüycem yada tüm mobilyalarını seç beğen ben ödiycem dedi ama eşimin tarafta yardım zor gelir çünkü babası emekli maaşıyla geçiniyo çok zor yaşları ıtıbariyla

yanımda çalışan adamlar ne biliyosa onu veririm diyo iş başka kız baba ilişkisi başka diyo ama dediğim gibi evdeki elektirik su otomatik ödemedeymiş onları bize ödetmiyo bi doğalgaz veriyoruz evde kafamıza göre oturuyoruz bu var

anladım canımcım, herşey zamanla olur. Bizim evlilikte 6. yılımız. Şükür kendi çalışmamızla evimizi arabamızı aldık. Ama zaman gerekiyor işte. Bide benim ailem çok destektir. Şöyle diyeyim Selimin bütün kıyafetlerini, odasını annem ve babam aldı. Bebek arabasını felanda aldılar. Çok vericiler bana.
Bu arada eymen mama alıyormu yada ek gıdaya geçtinmi. Durum nedir canım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ya evim şahane gelsede benim oturma odamı değiştirse, hiç sevmiyorum. Değiştirsem diyorum Selim büyüsün biraz diyorum. Ama sinir oluyorum inannın. Değiştirmek istesem enaz 10 milyar (eski para ile :)) lazım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anladım canımcım, herşey zamanla olur. Bizim evlilikte 6. yılımız. Şükür kendi çalışmamızla evimizi arabamızı aldık. Ama zaman gerekiyor işte. Bide benim ailem çok destektir. Şöyle diyeyim Selimin bütün kıyafetlerini, odasını annem ve babam aldı. Bebek arabasını felanda aldılar. Çok vericiler bana.
Bu arada eymen mama alıyormu yada ek gıdaya geçtinmi. Durum nedir canım..
ne mutlu canım benim biz daha bu ay 2,5 seneyi yeni devirdik çok yol var önümüzde öncelikle rabbim sağlık sıhhat versin mutlululuk huzur versin hepsi zamanla olur...,
aile konusunda inan anlatsam sayfalara sığmaz babamla annemin yaptıkları eşimin ailesinden tırnak kadar bişi görmedim ama kınayamıyorumda olsa paylaşırlardı bundan şüphem yok babam evlendiğimiz günden beri düğümüze kadar babam üstlendi evi babam açtı bu evde görünmeyen bir sürü masraf vardı düğün üstü annem pisliğiyle babam maddiyatıyla evle 15bin masrafa soktular mobilyalar eskiydi belki ama yalıtım saten duvar filan yaptırdı evdeki yemek masasından tut ufak tefek bir sürü şeyleri üstlendi k.valide tarafından göremediğim düğün takılarımı yaptılar 2,5 yıldır bu evde oturuyo olmam yeter evlenmeden önce bana araba almıştı babam bir üstüne de maddi yardım koyup 2,arabayı alırkende yardım etti sağolsun eymen doğmadan odasını aldılar her vakit inan bezinden tut kıyafet filan almaya çalışıyolar çocugumun nevresimlerini filan bile aldılar daha ne yapsınlar bir kız babasının yapmayacağı her şeyi yaptı eşimle bana iş devredecekti ama anlaşmazlıklar oldu eşim ayrıldı eğer devam ediyo olsaydı eşim maaş konusunda filan bizim olcaktı koca muasebe burosu mükellefleriyle beraber ama nasip istanbula gelmemizin nedeni bu yoksa eşimin ailesi annemler filan izmirdeler babamın işi burda yanlızca....
Ya evim şahane gelsede benim oturma odamı değiştirse, hiç sevmiyorum. Değiştirsem diyorum Selim büyüsün biraz diyorum. Ama sinir oluyorum inannın. Değiştirmek istesem enaz 10 milyar (eski para ile :)) lazım.

ne yaptın kızz sen ben gibisin modern kaliteli çizgiler arıyosun bu evin eşyalarını değiştirdik fakat içime sinmedi çünkü bu eve göre bir düzen oldu ben genişce bir eve geçince gönlümde çok farklı şeyler var benim hesabıma görede tüm evin eşyası vs... ince detaylarla 50bini buluyo

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlarr. güne erken baslaım kız kalkmadan iş yapayım die ama hala bi iigne ellemedim. esimin işe gitmesini bekledim simdi size bakıyım bi dedim sonra işe baslarım.

üstümde bi keyifsizlik bi moral bozuklugu var. burayı semti sevmedigimi söylemiştim daha önce. yaz girdi. yaz bitmeden tasınmak istiyodum . kısa yne donucaz defne büyüyo oda lazım vs vs. ama korkarım tasınamıycaz ve ben bunu düsündükce bunalıma giriyorum. öte yandan en azından kira derdimiz yok diorum ama iştee....

esim hala öksrüyo. dünkü randevuya yetisemedi bugün gidicek. öksürürken gözü kararıyomus böyle nöbet gibi öksürüyo bi garip. dün bi an aklımdan kayınpederimi gecirdim. akciger knserinden vefat etti ya. esiminki basit bi öksürük ama allah korusun ya bişi cıksa die. aksam üstü bi ara konusamadık sandım dr a gitti bişi oldu falan. sonra unuttum. bu sabah konusurken dedi ki dün arabda yetisemeyince düsündüm dr a. adam dese bi film cektir sonra surda bşi gördüm bi parca alalım vs vs orda bitti işte olay dedi. aynı seyi düsünmüş olmamıza cok üzüldüm.sacma sapan konusma her öksüren ölüyo mu kapat konuyu dedim. yaa heralde ama düsündüm işte sonrası kötü cünkü ölen nasıl ölüyo genclikten hastalık gelmiyo ki insanın aklına dedi. kayınpederimde ilk kanser esimin yaslarında cıkmıs sayılır. annem cok üzülür ,ablamlar cok üzülür ,sen üzülür müsün bilmem dedi güldü(ölcem die korkuosun gider ayak hala bana laf sokuosun he dedim:D) ben de üzülürüm dedi. cocugumun büyüdügünü göremem mesela düsünsene dedi. babamı daha cok anlıyorum dedi. gözlerim dolu ama agzımı acıp tek laf etmedim. kötüye yormadım. muhtemel basit bi soguk algınlıgı da onunki iste hastalıgın adı cinsi kötü olunca ailede de bi kac vaka olunca hep bi dikenüstü durumu sözkonusu. ayy zaten keyifsizz uyandımm bi de bu salak konusma iice gerdi beni. defne nin babasına bişi olmasının düsüncesi bile yetti bana allah göstermesin.

neyse böyle işte gecimsiz ve asabiyim bu günlerde:dertli:

Deme öyle deme. Aklından bile geçirme...

gunaydinn kizlar

dun cok zor bi gece atlattik asilarimiz fena yapti bu sefer bizi atesimiz cok yukseldi halende 37,2 arasinda seyrediyo sabah yarim fitil verdim beklicez artik.gece normalde uyusun diye gozune baktigim sipa uyumasin istedim gozumun onunde dursun istedim.atesin kac gun surecegi hakkinda bi fikri olan varmi? nerden kaldiysa aklimda 2 gun diye bisey kalmis.
simus canim levent beyin odasini demissin biz gittigimizde oldukca sucakti gerci dun hava cok fenaydi.siz sabah erken saate gidince mi ole olduki kuzum durucum hastalanmasin da.gerci sende rahat ol canim biraz bu havalarda usumeden hasta olmazlar gibime geliyo rahat ol tatlim.telefonu niye susmadiki senin sansina heralde canim bana denk gelmedi hani bende levent beyi aradigimda hastaneyi arayip not birakiyorum levent bey musait oldugunda geri donuyor.ama dusuncesiz insan cok.adam belliki muayenede ne ariyon israrla. size verdigi listenin aynisini verdi bizede bu adamin mantigini kendime uygun buluyorum ben ve bir konuda da katiliyorum cigneme isini gec ogretirsek o bebek seni ilerde her verdiginle ögg yapip cildirtiyor. ben elma suyu ile baslicam yutmasi daha kolay oldugu icin bende bide dr alev kutlunun listesi var oda cok mantikli bi ara koyayim buraya.

acil cikis geliyorum kuzuma bakip

Nazom öncelikle geçmiş olsun, ateş Pikemin dediği gibi Noyanda ve Duruda da oldu. Bizimki diğer gün öğlen gibi geçti. Sanırım Elanın da düşmüştür şimdiye ateşi.. Valla dün muayene odası buz gibiydi. Çocuğun rengi değişip çenesi titredi o kadar yani... Neden elma suyuyla başlıcaksın? Levent bey püre dedi üstüne basa basa...

ben primadan başka denemedim deniyim onlar daha ucuz dimi

Evet daha uygun Hayatım. Dene belki beğenirsin.

kızlar 3-4 gündür Noyan geceleri aglayarak uyanmaya başladı, yanıma alıp emziriyorum daha bi sakinleşiyor ama huzursuz, el kulagında devamlı, sanırım diş sıkıntısı bular di mi, sizce?

Hmmm... Pikem, diş de olabilir, sıcak da olabilir ama belki rüya da görüyor olabilir... duru çok uzun zamandır elini kulağına sokup yoluyo, bazen küçük yaralar bile yapıyo.

hee bu arada persembe aksam Antalya'ya gidiyoz biz salı gunu geri doncez
-ciko-ciko-ciko

Şimdiden iyi yolculuklar, iyi eğlenceler tatlım. :eek:

selam kızlar,

simuşum sevgili kocam -kizgin arabayı sattığı için bu haftasonu gelemiyorum :( hatta yeni arabamızı alana kadar gelemiyorum :( araba tamirde şuan, adamın cayması için dua ediyorum :D
bez premium, prima yeşil paket, huggies organik pamuklu, huggies gold ve canbebe comfort dry denedim. canbebeyi memlekete gittiğimizde acil bir durumda :D diğerlerinin numaralarını bulamayıp almak zorunda kalmıştım. 17 liraydı ve kesinlikle huggies'den çok çok iyiydi. ne sızdırma ne pişik.. bir sıkıntı yaşamadım. çok kalın ya huggies çeşitleri... huggiesle Tunada bir popo oluyor, aman Allahııııım :cokkomik: ama nedense içim rahat etmedi(hani oğlumun masrafını azaltıyor olmak rahatsız etti bir nevi, eşim en iyi sigarayı içerken ben niye oğlumun bezinden kısayım dedim) devamını getirmedim. şimdi yeşil primadan devam. çok memnunum. en ince ve yumuşak prima bunların içinde. 29.90a kadar çıkmış bazı marketlerde. ben sözde indirimden 25.90a aldım :eek:

okula gitmem lazım, aman ne zor beeeeeeee

Keeşke gelebilseydin. Çünkü biz Pazartesi çıkıcakmışız yola. Haftasonu burdayım yani. Ondan sormuştum. Olsun. Sağlık olsun.. İnşallah başka zaman gelirsiniz. :huhuu:

Merhaba Canlar;

Nasılsınız? Cumartesi tatile giidyoruz, belekten bi otel ayarlamış eşim Salı günü döneceğiz inşallah..

Bu arad eşimle konuştum. Senin her hareketin bana batıyor senden sıkılıyorum dedim. Böyle giderse senden boşanırım diye iddalı bir laf ettim:) Eşim şaşırdı. Ben seni hep analmaya çalışıyorum dedi. Selime bakımında elimden geleni yapıyorum, temizlik ve yemek için bi yardımcı bulduğunda çok sevindim destekledim, ne istersen ne yapmak istersen yaptım. Neyim eksik dedi, çok ta üüzlmüştü. Bende dedim eskisi gibi sonbet etmiyoruz, gülmüyoruz felan dedim. Eşimde Selimle ilgileniyoruz ondan öyle dedi. Birde ben zaten az konuşutum senin sohbetini severim dedi. Sen az konuşuyorsun az gülüyorsun dedi. Biraz haklıydı belkim. Neyse konuşarak çözdük. Anneme meseleyi anllattığımda beni şımarıklıkla suçluyor. Damadını haklı ve çok sabırlı görüyor:)

Eşinle sorunları halletmiş olmanıza çok sevindim Tanselim... Bu anneler hep mi damatları haklı görürler acep? Bizimkiler de öyle de :D Tatilde de çoooooooooooook eğlenirsiniz inşallah... :dance:

2 hafta nereye gidyorsun canım. Otele değil demi. 2 haftada adamın cebini boşaltır bu oteller:)

:D Silifke tarafında çok uygun fiyatlı bi yer bulduk. Anlayacağın soyulmadan tatil yapacağız inşallah :D

hadi ya benim de mayıs'ın 10'u :D
ben de fazla sevmem denizi ama tatil işte açık büfe yemek, hizmet, eğlence, deniz, güneş, kum, fikfik nasılsa her an duş :D

:kahkaha: :kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız Leader, babana hayran kaldım. Maşallah ne diyim, tam olması gereken baba. Benim babamdan günahını istesen vermez. O derece pintidir. 32 yaşındayım, adam kendinden gönüllü bir çöp almamıştır. Benim babam da böyle bi baba işte...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız Leader, babana hayran kaldım. Maşallah ne diyim, tam olması gereken baba. Benim babamdan günahını istesen vermez. O derece pintidir. 32 yaşındayım, adam kendinden gönüllü bir çöp almamıştır. Benim babam da böyle bi baba işte...

ay allah iyiliğini varsin özlemim kopardın kız beni :D insan evladı için bu hayatta değilmi ben bazen ezik hissediyorum kendimi bana dediği laf şu babamın kızım benim olan ne varsa şimdide sağlığımdada sizin ben öldükten sonrada sizin der hep allah razı olsun bin kere mutlaka babanda öledir bitanem ama dile getirmez gösteremez belki...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Deme öyle deme. Aklından bile geçirme...

Nazom öncelikle geçmiş olsun, ateş Pikemin dediği gibi Noyanda ve Duruda da oldu. Bizimki diğer gün öğlen gibi geçti. Sanırım Elanın da düşmüştür şimdiye ateşi.. Valla dün muayene odası buz gibiydi. Çocuğun rengi değişip çenesi titredi o kadar yani... Neden elma suyuyla başlıcaksın? Levent bey püre dedi üstüne basa basa...

Evet daha uygun Hayatım. Dene belki beğenirsin.

Hmmm... Pikem, diş de olabilir, sıcak da olabilir ama belki rüya da görüyor olabilir... duru çok uzun zamandır elini kulağına sokup yoluyo, bazen küçük yaralar bile yapıyo.

Şimdiden iyi yolculuklar, iyi eğlenceler tatlım. :eek:

Keeşke gelebilseydin. Çünkü biz Pazartesi çıkıcakmışız yola. Haftasonu burdayım yani. Ondan sormuştum. Olsun. Sağlık olsun.. İnşallah başka zaman gelirsiniz. :huhuu:

Eşinle sorunları halletmiş olmanıza çok sevindim Tanselim... Bu anneler hep mi damatları haklı görürler acep? Bizimkiler de öyle de :D Tatilde de çoooooooooooook eğlenirsiniz inşallah... :dance:

:D Silifke tarafında çok uygun fiyatlı bi yer bulduk. Anlayacağın soyulmadan tatil yapacağız inşallah :D

:kahkaha: :kahkaha:

ooo iyi olmuş canımcım. Bizde antalya belek tarafına gideceğiz. 3 GECE 4 GÜN 2 kişi 1000 YTL ye ayarlamış eşim, ultra herşey dahil

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ne mutlu canım benim biz daha bu ay 2,5 seneyi yeni devirdik çok yol var önümüzde öncelikle rabbim sağlık sıhhat versin mutlululuk huzur versin hepsi zamanla olur...,
aile konusunda inan anlatsam sayfalara sığmaz babamla annemin yaptıkları eşimin ailesinden tırnak kadar bişi görmedim ama kınayamıyorumda olsa paylaşırlardı bundan şüphem yok babam evlendiğimiz günden beri düğümüze kadar babam üstlendi evi babam açtı bu evde görünmeyen bir sürü masraf vardı düğün üstü annem pisliğiyle babam maddiyatıyla evle 15bin masrafa soktular mobilyalar eskiydi belki ama yalıtım saten duvar filan yaptırdı evdeki yemek masasından tut ufak tefek bir sürü şeyleri üstlendi k.valide tarafından göremediğim düğün takılarımı yaptılar 2,5 yıldır bu evde oturuyo olmam yeter evlenmeden önce bana araba almıştı babam bir üstüne de maddi yardım koyup 2,arabayı alırkende yardım etti sağolsun eymen doğmadan odasını aldılar her vakit inan bezinden tut kıyafet filan almaya çalışıyolar çocugumun nevresimlerini filan bile aldılar daha ne yapsınlar bir kız babasının yapmayacağı her şeyi yaptı eşimle bana iş devredecekti ama anlaşmazlıklar oldu eşim ayrıldı eğer devam ediyo olsaydı eşim maaş konusunda filan bizim olcaktı koca muasebe burosu mükellefleriyle beraber ama nasip istanbula gelmemizin nedeni bu yoksa eşimin ailesi annemler filan izmirdeler babamın işi burda yanlızca....

ne yaptın kızz sen ben gibisin modern kaliteli çizgiler arıyosun bu evin eşyalarını değiştirdik fakat içime sinmedi çünkü bu eve göre bir düzen oldu ben genişce bir eve geçince gönlümde çok farklı şeyler var benim hesabıma görede tüm evin eşyası vs... ince detaylarla 50bini buluyo

oturma odam küçük canımcım 10 milyar olsan güzel bişeyler yaparım. Ama şimdi Selim biraz büyüse diyorum malum bebeler biraz düküp kirletecek. Canı sağolsun evi isterse yıksın:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ay allah iyiliğini varsin özlemim kopardın kız beni :D insan evladı için bu hayatta değilmi ben bazen ezik hissediyorum kendimi bana dediği laf şu babamın kızım benim olan ne varsa şimdide sağlığımdada sizin ben öldükten sonrada sizin der hep allah razı olsun bin kere mutlaka babanda öledir bitanem ama dile getirmez gösteremez belki...

kız yok, 40 yıllık babamı tanımaz mıyım ben. adam zamanında aldığı emekli ikramiyesiyle mersinden 2 ev alabiliyodu. amaaaan damatlara mı yedircem parayı diye almadı. :D

ooo iyi olmuş canımcım. Bizde antalya belek tarafına gideceğiz. 3 GECE 4 GÜN 2 kişi 1000 YTL ye ayarlamış eşim, ultra herşey dahil

bizimki herşey dahil, ultrası yok. 2 kişi 10 gün 1700 mü-1800 mü ne.oda 1 oda 1 salon bebe yatağı da vercekler.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Babanın pinti olması çok sıkıcı, bende sinir olurdum. Ama ne yapacaksın işte Simuşum anne ve babalarımız.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kız yok, 40 yıllık babamı tanımaz mıyım ben. adam zamanında aldığı emekli ikramiyesiyle mersinden 2 ev alabiliyodu. amaaaan damatlara mı yedircem parayı diye almadı. :D

bizimki herşey dahil, ultrası yok. 2 kişi 10 gün 1700 mü-1800 mü ne.oda 1 oda 1 salon bebe yatağı da vercekler.

ooo iyiyimiş canım. kaç saat mesafede, biz inşallah 5 saate varırız. Uzak bir yer istemedim,

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Babanın pinti olması çok sıkıcı, bende sinir olurdum. Ama ne yapacaksın işte Simuşum anne ve babalarımız.

tabi canım orası öyle. babamı çok severim. annemi de...

ooo iyiyimiş canım. kaç saat mesafede, biz inşallah 5 saate varırız. Uzak bir yer istemedim,

valla tanselim mersin 6-7 saat sürüyo. konya üzerinden mi gideriz mersin üzerinden mi akşam haritaya bakıcam. bak yer şurası;

kızım huysuzluk ediyo. öpüldünüz canlar.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
tabi canım orası öyle. babamı çok severim. annemi de...

valla tanselim mersin 6-7 saat sürüyo. konya üzerinden mi gideriz mersin üzerinden mi akşam haritaya bakıcam. bak yer şurası;

kızım huysuzluk ediyo. öpüldünüz canlar.

simuşum varmı sizin mersinle bi bag-alaka ? :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar