Merhaba Canlar;
Nasılsınız? Cumartesi tatile giidyoruz, belekten bi otel ayarlamış eşim Salı günü döneceğiz inşallah..
Bu arad eşimle konuştum. Senin her hareketin bana batıyor senden sıkılıyorum dedim. Böyle giderse senden boşanırım diye iddalı bir laf ettim
Eşim şaşırdı. Ben seni hep analmaya çalışıyorum dedi. Selime bakımında elimden geleni yapıyorum, temizlik ve yemek için bi yardımcı bulduğunda çok sevindim destekledim, ne istersen ne yapmak istersen yaptım. Neyim eksik dedi, çok ta üüzlmüştü. Bende dedim eskisi gibi sonbet etmiyoruz, gülmüyoruz felan dedim. Eşimde Selimle ilgileniyoruz ondan öyle dedi. Birde ben zaten az konuşutum senin sohbetini severim dedi. Sen az konuşuyorsun az gülüyorsun dedi. Biraz haklıydı belkim. Neyse konuşarak çözdük. Anneme meseleyi anllattığımda beni şımarıklıkla suçluyor. Damadını haklı ve çok sabırlı görüyor
Nasılsınız? Cumartesi tatile giidyoruz, belekten bi otel ayarlamış eşim Salı günü döneceğiz inşallah..
Bu arad eşimle konuştum. Senin her hareketin bana batıyor senden sıkılıyorum dedim. Böyle giderse senden boşanırım diye iddalı bir laf ettim